Hozzászólások száma: 332
Ugrás a hírhez Oldalszám: 17
Témakörök > Hírek fórumai > Elég volt! Avagy, már megint hülyének néznek bennünket! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2009.09.07. 18:57:23 / # 120115
Igazad van...és remélem, amikor a jogászokkal tárgyal, akkor nem csak az utasok érdekei felől közelíti meg a dolgot, hanem a kauciókat, a létszám stopot, az éjszakai, illetve ünnepi tarifa bevezetését is megpiszkálja....
kibic 2009.09.07. 18:51:41 / # 120114
Hiszen taxis:)Nagy betüvel:)
valcsi 2009.09.07. 18:43:18 / # 120113
Nem értek Veled egyet. A válság enyhítésére bármelyikünk által kitalált valamennyi ötlet megbukott, mert mindegyikünk csak kritizált, jópofizott, legyintett. Ilyenek vagyunk, nincs mese. Nem szánunk rá időt, esetleg pénzt, hogy átgondoljuk, hogy ténylegesen mit kellene, mit lehetne tennünk a saját érdekünkben. Csak a fikázásban vagyunk jók. Metál Zoli egy értelmes pasas, akit lehet szeretni, vagy sem, de az tény, hogy jól ismeri a taxisokat, és jól látja, hogy akkor tud cselekedni az érdekünkben, ha megbízunk benne, és nem kérdezi meg a véleményünket, ezzel csírájában elfojtva a megoldás lehetőségét. Igen, jól teszi, hogy jogászokkal konzultál, igen - vérzik a szívem - jól teszi, hogy nem a hallótaxin hagyja, hogy sárba tiporjuk az ötleteit.
valcsi 2009.09.07. 18:43:17 / # 120112
Nem értek Veled egyet. A válság enyhítésére bármelyikünk által kitalált valamennyi ötlet megbukott, mert mindegyikünk csak kritizált, jópofizott, legyintett. Ilyenek vagyunk, nincs mese. Nem szánunk rá időt, esetleg pénzt, hogy átgondoljuk, hogy ténylegesen mit kellene, mit lehetne tennünk a saját érdekünkben. Csak a fikázásban vagyunk jók. Metál Zoli egy értelmes pasas, akit lehet szeretni, vagy sem, de az tény, hogy jól ismeri a taxisokat, és jól látja, hogy akkor tud cselekedni az érdekünkben, ha megbízunk benne, és nem kérdezi meg a véleményünket, ezzel csírájában elfojtva a megoldás lehetőségét. Igen, jól teszi, hogy jogászokkal konzultál, igen - vérzik a szívem - jól teszi, hogy nem a hallótaxin hagyja, hogy sárba tiporjuk az ötleteit.
csogu 2009.09.07. 17:37:32 / # 120111
Én ezt Sztálinnal ismertem :-))
Nevem senki 2009.09.07. 11:43:22 / # 120110
A régi vicc jut eszembe: "Lenin anyja újra terhes" :-)))
törölt felh. 2009.09.06. 20:26:14 / # 120109
Új Horváth Pál születik!!!
Neduddgi 2009.09.05. 23:47:22 / # 120108
[b]Citys legyek, ha ezt értem "[i]A fővárosban szintén rendeletben rögzítenék a különböző szabályokat. A kétezer tagot számláló Országos Taxis Szövetség elnöke, Metál Zoltán lapunkkal közölte: immáron a közlekedési minisztérium is foglalkozik azzal az általuk kezdeményezett egységes jogszabály-módosítással, amely például előírná, hogy a jövőben hatósági árat alkalmazzanak. Elmondása szerint erre Budapesten éppen amiatt van szükség, mert információik szerint a nem társasághoz tartozó taxisok ellenőrzésekor hatvan-nyolcvan százalékban találkoznak az ellenőrök szabálytalansággal, elsősorban a reálisnál nagyobb tarifa alkalmazásával.[/i][/b] Már kétezer tagjuk van, mi meg nem léphetünk be? A Taxisok Világban még nyolcszáz támogatóról beszél. Zoli! Aki kicsiban hazudik, annak nagyban sincs hitele. Gyomorforgató, ahogy törtetsz ki tudja hova:-(

madár 2009.07.11. 10:28:19 / # 120102
Miért is foglalkozna akármelyik fuvarszervező, szolgáltató cég ilyen "nehéz", problémás esetekkel, amikor van elég gyenge birka, akiket lehet nyírni, büntetgetni, fosztogatni? Az etikás uraknak sem szúr szemet a dolog, csak a 3 másodperc késés, az kíván vért.
dorong 2009.07.07. 19:29:09 / # 120101
Ej ej ej az a kis kopé. A Tele5 központban tudnának mesélni hány reklama érkezett már rá úgy, hogy már évek óta nem volt Buda taxis.De azért budataxis szabadjelzője volt, budataxis számlát adott egy-egy jó kis lehúzott kanyar után, azon meg szerepelt a rendszám ugye, a kedves megrendelő meg betelefonált és a gép egyből kidobta az adatait, meg azt hogy nem is dolgozik náluk :)Arról már nem is beszélve hogy rádiót hallgatva is nyúlt le jópár fuvart.... De azért kiváncsi vagyok ki lehet-e mozdítani kedvenc helye elöl a Fővám téri Burgertől :))
bambalo 2009.07.07. 18:25:20 / # 120098
A Kópé az.Nem ismered?Volt Budataxis.Amúgy nincs rajta taxi felirat.Valami sofőrsegély vagy mi a bánat.Mondjuk,ettöl függetlenül taxizik vele..
siros 2009.07.07. 15:19:49 / # 120100
oksa! ja a For Sale Pub előtt áll mindig. Vámház körut 2 előtt! kiváncsi leszek rá !!
zodiákus 2009.07.07. 13:26:39 / # 120099
Folyamatban van! De egyébként,ezt Ti is bármikor megtehetitek az aktuális rendőrkapitányságon. Hogy ennek jogilag milyen felelősségre-vonása van,azzal sajnos nem vagyok tisztában.
siros 2009.07.07. 11:10:13 / # 120097
Halli A rendszáma: LEE-798 fehér merci terepjáró! Rajta a taxi felirat+szabadjelző azon is a taxi felirat..
Bántelki Lajos 2009.07.06. 19:18:44 / # 120096
Manni, manni, icu ( ka )! Te most kiről beszélsz? Nézd már végig az interneten a fórumokat... Utasaink elégedettek, kollégáink elégedettek, én elégedett vagyok. Akkor most mi is a baj?!!?? Már megbocsáss, de ne én oldjam meg a Te, Ti problémátokat. Ha 1 vállalkozás nyereséges, viszonylag jó fizetést ad az alkalmazottaknak, akkor és az utas is elégedet... Te vagy a f@szkalap, mert ezen ez árakon is ki kell tudni termelni a nagy zsééét!!! Én felajánlottam a segítségem mind anyagi, mind a rendszerünket illetően, de sajna néhány nagyszájú madárka lehurrogot. Én mosz csücsülök, nézelődöm, kuncogom és néha megvédem magunkat az ilyen manningerektől mint Te is. Vedd megtiszteltetésnek a nagy T-t!
iceman 2009.07.06. 17:36:54 / # 120095
Össze kellene már írni a gondokat, felvetéseket, követeléseinket címszavakban egy erre szánt topicban (a nem odavalót kimoderálná a nagy szőrös admin), és akkor lehetne látni mit is akar a pesti taxis népség. Az ilyen olcsójánosokkal, aláígérgetős fuvarlopókkal, mint pl. a "batár taxi" nem kell foglalkozni. Ahogy Korda Gyuri mondta Majkára, amikor az ki akarta hívni pókercsatára: NEM MÉRVADÓ. Ezek csak ratyi, sumák alakok, elveszik a rendes iparos kenyerét. Mit csinálna ez a barátságos f@szkalap, ha más még olcsóbban menne a reptetőre? Felháborodna, hogy aláígértek? Az ilyen p.fejeket dömpingár miatt meg kellett volna már rég büntetnie a GVH-nak, ha nem a Pató Pálok földjén élnénk. Hasonlóképp a már 4 hónapja akciózó Pásztor bagázst is. Hogy lehet a 9 éve nem emelt maximált tarifából 25% kedvezményt adni? Hogy lehet gombokért vinni és rágurulni egy reptéri fuvarra? Hogy-hogy nem érdekel egy állami szervet sem a nyilvánvaló csalás, csalásra kényszerítés, széthajszoltatás és elszegényítés? Erről is beszéljünk... A kontárokat, külföldi rendszámmal fuvarozókat pedig szintén le kell itt írni, hátha végre felfigyel rá valamelyik illetékes, jól fizetett elvtárs.

Főbuher 2009.07.06. 01:05:43 / # 120094
A Budaörsi úton soha nem jöttél éjfélkor befelé? Nem láttad a mercit? Info felirattal? Homokba dugjuk a fejünket.Te is én is. Üdv a Buhera.
zodiákus 2009.07.05. 20:29:27 / # 120092
Írd le a rendszámot és a típust,segítek,hogy többet ne legyen így!

siros 2009.07.05. 14:15:34 / # 120093
Az senkit nem érdekel, hogy a belvárosban, fehér rendszámos taxi dolgozik?? És nem is titkolja hogy taxi, kivan rá irva jól láthatoan, a Vámház köruton. Ezek ellen lehet valamit tenni?? Egyre tőbben lesznek.

Bántelki Lajos 2009.07.05. 06:12:09 / # 120091
Szia! Látod, ez a baj! Én nem akarom, hogy hozzám és én sem szeretnék csatlakozni másokhaoz. Jó nekem így, mindenki maradjon a " kaptafánál ". Én, mindössze a rendszerünket adtam volna használatba, címarányot tagdíj ellenében. Persze, volt még számtalan dolog, mely megvalósulásra várt volna, de sajnos, olyan emberekkel, akik arra nem kéesek, hogy napi 1,2000 Ft-ot félretegyenek a saját boldogulásukért cserébe... nem lehet semmit kezdeni. Úgyhogy, én már letettem erről, csak ülön itt ( nem dülöngélek ) és nézem, hogyan marjátok egymást! Tudod mit! Tanácsolnék vmit! Hagyd a francba az egészet. Hidd el, a taxis nép 1 külön állatfaj! Senkiháziakból, csövesekből és olyan emberek csaoportosulásából áll, akik az anyjukat is meg... 5 ft ért. Tudom 1 picit durva, de így van! Itt, nem lehet semmit tenni. Látod... A Bakucz Józsit is szapulják, de akkor szinte senki nem volt komoly mértékben mögötte. Hogy elmentek a városligetbe néhány tucat taxis? Ugyan, volt idejük... Én teljes mértékben igazat adok neki! Ha ez a nyomorult társadalom nem tudja kiharcolni magának a minimum jót, akkor el kell venni tőle! Semmit nem adnak ingyééé! Csak ezt sokan nem értik meg! Úgyhogy, hagyd a fenébe az egészet, menj csináld a dolgod és nem adsz lehetőséget arra, hogy hülyét csináljanak belőled. Szia!
Oldalszám: 17