Hozzászólások száma: 5463
Ugrás a hírhez Oldalszám: 274
Témakörök > Droszt Híradó > ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Fantomas 2013.09.05. 11:13:27 / # 223967
Meg az óra állítás,csak 1 tarifa! Előre megmondták a BKK-nál.
69 2013.09.05. 10:47:10 / # 223966
Én sem vagyok ellene,de elég nagy a cirkusz. Tényleg egyszerűbb lett volna egy működő rendszert beállítani,mint itt most a mi zsebünkre és idegeinre fejlesztgetni! Most meg ez a szabadjelző mizéria!
törölt felh. 2013.09.05. 04:40:41 / # 223965
Biztos meg volt az oka, hogy miért nem automatán ment ki a cím. Soroljak lehetöségeket, hogy miért lehetett az, hogy feldobták? Más. Az szerinted a normális taxizás, hogy egyszerre hárman nyomnak össze egy címre két perccel, és akit kidob a szerencse az rohan a címre a másik meg üldözi, hogy sikerülte neki odaérni?
törölt felh. 2013.09.05. 04:34:45 / # 223666
Nem. Nem ezért kétdeztem.

taxi4 657 2013.09.05. 01:44:48 / # 223962
Nem jó a néma címkiadás! Akinek tetszik, az vagy kiégett, vagy soha nem tudott taxizni!!! Ma percenként szakadtam le a rendszerről, valószínű a felhős idő miatt. Nem igazságos (nem magyarázom el miért), veszélyes és megbízhatatlan. Sajnos csak a veszélyes kategóriát tudom valahol is képviselni, úgyhogy napokon belül ajánlott levélben felszólítom a fővárosi polg. hivatalt és a bkk-t a rendelet azonnali módosítására. Elmegyek bármeddig...

marsall 2013.09.05. 01:07:16 / # 223955
Jó lesz ez a néma cimkiadás, ha hibákat ki tudják javitani. Egyébként is csak a belváros, és körzetében van vele gond, külvárosi cimet az elökéken, és a drosztoson kivül nem nagyon lehetet hallani. Egyenlő esélye lesz mindenkinek, nem számit a rádió, térerő, és a nagypálya. Meglehet állni szabályosan drosztokon is, még beülhet is valaki. Ha pedig a saját drosztokat megszüntetnénk még kevesebb gond lenni a programmal.

nyuszicsiga 2013.09.04. 22:54:49 / # 223964
Miért, akkor odamennél?
nyuszicsiga 2013.09.04. 22:53:50 / # 223963
Ha nem Csaba ajnározza magát, akkor valamelyik talpnyaló etikusa! Kollégátok meséli, hárman nyomtak össze 2 perccel egy címre, de a rendszer senkinek nem küldte automatikusan senkinek! Erre lehettek büszkék! Ha már a Főváros kéri,hogy használjunk ilyet, akkor miért nem Ők adnak egy működőképeset?!
törölt felh. 2013.09.04. 19:40:00 / # 223961
Van ahol kevesebb mint brutto 69000.- ?
Csíkos 2013.09.04. 19:33:45 / # 223960
Ha ez a rendszer-tegyük fel-tökéletesen működne itt akkor akkor is sokan elleneznék mert igaza van a Marcinak hogy nem akarnak új dolgokat mert megszokták a régit ha jó ha rossz. Azt viszont tudomásul kell venni hogy a Csaba annyi időt és pénzt bele ölt hogy ez be lesz vezetve ha fene fenét eszik is.

alelölülő 2013.09.04. 19:15:29 / # 223959
Neked sokkal jobban ment, emiatt ment másoknak sokkal rosszabban. Mert ugye gps címkiadás miatt nem hívják többen a cégeteket. Pont leszarják, hogy postagalamb viszi ki a címet a taxisnak, vagy táviratot küldtök neki. Mondd meg gazdádnak, hogy inkább arra legyen büszke, ha nála lesz legalacsonyabb a tagdíj. Persze az is csak akkor ér valamit, ha munka is van hozzá, nem mint a régi Budapestnél.
csogu 2013.09.04. 19:02:34 / # 223958
Van valami forrás, ahol erről olvasni lehetne?
rosszqtya 2013.09.04. 18:52:17 / # 223957
milyen anyagot szívsz mert kérek én is! te az a drosztlakó konzumidióta vagy, aki még elsőként is képtelen a kódkapuba betalálni! de csak annyit mondok, hogy TÉRKÉP! mutassál már nekem egy olyan térképet ami pontos! nekem a tabon van (google maps, igo/20130726/, be on road, sygic, navon) egyik se pontos! itt naponta ásnak fel utcákat, hetekig úgy maradnak, évek óta rossz ucta nevek a térképekben, hetene változó egyirányú utcák, soroljam még!? no ezt kövesd le térképpel! onnantól kezdve mindenki szív! aról nem beszélve, mennyire pontos a GPS! elmondom semennyire! áll 2 kocsi percek óta az andrássyn a káldi magasságában, egyik jön a másik megy! a dugó meg se mozdul! na melyiket küldi a rendszer az operához? na melyiket!!?? amelyik orral a bözske felé áll, mivel az van 5 méterrel közelebb a címhez! maradjunk annyiban, nem az a kollega ér oda előbb! azt már meg sem említem, hogy pl a legfrissebb ájgó is mennyi házszámnál téved 100 métereket, pedig állítólag annak a legjobb a térképe... ezek csak az előírt paraméterek, tehát nem beszéltem egy cég programjáról sem, hogy milyen...
haliho 2013.09.04. 18:32:23 / # 223956
Te nagyon okos! Nem akarod a H.Cs seggét nyalni, de még is benyalsz neki tövig. GRATULÁLOK ! Azért ha egy kicsit olvasnál, akkor azt is olvashattad volna, hogy Németországban betiltották a GPS alapú cím kiadást, és visszatérnek (visszatértek) a fél csendes címkiadásra, mivel életveszélyesnek minősítették a GPS alapú használatát. Na további kellemes nyalakodást Neked. Te nem sokat taxizhattál ha ennyire el vagy ájulva a csendes címkiadástól.
666666 2013.09.04. 16:47:37 / # 223954
" kicsit több türelem kéne a kollégáktól! Távol áll tőlem, hogy a H.CS. s@ggét nyaljam" Már azért sem,mert ez meghaladná a tornász tehetségemet és a hajlékonyságomat. H CS
mercedes 2013.09.04. 16:39:26 / # 223953
Ha Neked ez működőképes rendszer, akkor Te ülsz fordítva a pacin. Működik így úgy, de még vannak hibák. Igazságosabb ez tény, ha a sok sok feltételt tudná teljesíteni. 74 ezer forintér itt ne tesztelje a rendszert senki. Ha kész van akkor kapcsolja be. Nem érdekel, hogy így vagy úgy lehet tesztelni. Oldja meg. Addíg ne huzogassa 400 ember bajuszát senki. Szerény véleményem szerint Te nem taksziztál ez alatt a három nap alatt, vagy jól le deriláltad magad. Továbbmegyek megkockáztatom Te nem is vagy takszis. Én egy szolgáltatást veszek a fennt említett összegért. Ha füstjelekkel adja ki a címet az sem érdekel, csak jöjjön. Arról nem is beszélve, hogy nagyon szüksége lenne a visszacsatolás. Nálam ez azt jelentené, hogy tudjam ki mikor ,hol vett fel címet. Merre lehet orientálódni.És még nagyon sok mindent tudnék írni , de nem érek rá, mert be kell kapcsolnom A TABLETTÁT, és várni a csodát. Hallgatni a hal éji énekét. Na pá!
nazoli 2013.09.04. 16:35:06 / # 223952
Szevasz Csaba!:-DDDDDDDDD
Fantomas 2013.09.04. 16:32:22 / # 223951
Szerencsétlen,és szánalmas.
Travis Bickle 2013.09.04. 16:16:35 / # 223950
Nekem személy szerint sokkal jobban ment az utóbbi három nap az új rendszerrel! Sokkal igazságosabbnak tartom az URH rendszernél! Persze az "állok a tutiba a kétszáz wattos rádiómmal és kettővel veszem és öttel sem érek oda" "kollégák" most kárognak, mert csak állnak a régi megszokott helyükön és várják a csodát! Igen ez egy új, modern rendszer, haladni kell a korral (főleg, hogy kötelező!) és alkalmazkodni kell az új rendszerhez, de arra is számítani kell, hogy itt már nem számít a nagyrádió meg a nagypályás cipő! Igen Ők most szívnak, úgy gondolom jogosan viszont az egyenlőbb elosztás miatt most azok több címhez jutnak akik eddig ezen "kollégák" munkastílusát szívták! Az új rendszer nem tökéletes, de MŰKÖDIK és ez a lényeg, a gyermekbetegségeket ami meg minden új rendszerrel adódik azt gondolom folyamatosan javítják, csak talán egy kicsit több türelem kéne a kollégáktól! Távol áll tőlem, hogy a H.CS. s@ggét nyaljam, de azt nem veszitek észre, hogy Budapesten ez az egy rendszer működik semmi más, se a nagy Citi se a Főtaxi, senki nem tudott egy működő rendszert kiállítani időre csak a Csaba! Tudom, hogy most köpködni fogtok rám, de talán inkább büszkének kéne lenni erre és nem tolni állandóan a sok baromságot! Itt egyeseknek fogalmuk nincs arról, hogy egy ilyen rendszert mennyi munka felállítani és akár csak egy kis változtatás is mennyi munkával jár! Azt hiszik, hogy bármit kitalálnak, hogy legyen így vagy úgy az kb. 1 perc a fejlesztőnek ,pedig ez nagyon nem így van! Az, hogy a többi cégnél, hogy van, hogy ennyi meg annyi időt dolgoznak csak így az meg azért van, mert az övék egy nagy f@s és ez őket minősíti! Azért mert náluk így van még nem kéne nekünk is visszalépni erre a szintre! Ha a Csabának lenne egy kis esze, akkor most mozgósítaná a média kapcsolatait és egy jó reklámot tudna belőle csinálni, hogy íme a Budapest Taxi az egyetlen a városban aki ki tudott állítani egy működő rendszert időre, senki más! Ti meg azokat istenítitek akik semeddig sem jutottak és épp ezért nem is használják! Megint van egy pár kolléga aki fordítva ül a lovon és folyamatosan ordibál, talán szálljon le és forduljon meg és vegye fel az új rendszer stílusát és ne akarjon a régi elavult URH rendszerrel még ötven évig dolgozni, mert az neki annyira jó és már megszokta! A régi analóg rendszereket már mindenhol megszüntetik (lásd MindigTv:-), akkor gondoljátok, hogy ezzel az elavult URH rendszerrel még ezer évig dolgozhatunk, hát nem, már réges rég meg kellett volna csinálni valamelyik társaságnak az új rendszert csak hát senki nem akart pénzt ölni bele, mert hát ugye nem volt kötelező, hát szerencsére most már az!

koldus 2013.09.04. 14:59:17 / # 223949
Sok okos cégvezető most miért nem tudta összedugni a fejét, és megvenni 1 müködő kipróbákt rendszert külföldrő.
Oldalszám: 274