Hozzászólások száma: 3567
Oldalszám: 179
Témakörök > Droszt Híradó > Kérdés TAXI 4-nél dolgozókhoz A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
oregrokker 2010.03.21. 05:53:42 / # 147100
Nem hiszem,hogy a Pólya találja ki,hogy Péntek,szombat csúcsidőben ö legyen a csövön.

1 volt diszpécser 2010.03.20. 17:59:38 / # 147551
Mindannyian voltunk kezdők... :-)

ERKA 2010.03.20. 17:56:21 / # 147547
Azért mert vannak főnökei akik ezt diktálják neki. Nincs más választása tennie kell amit kérnek tőle. Ha kint ez nagyon nem jó hát tegyetek róla. Van egy központ van egy diszpécserközpont vezető (!!!!!!) el kell neki mondani hogy ez így nem jó!!!! A jó ég áldjon már meg benneteket hát miért kell azt a lányt állandóan szídni bántani. Teszi a dolgát megpróbálja képességeihez mérten a legjobban segiteni a munkátokat. Fogjátok már fel végre ezekben a dolgokban nem Ő dönt!!!!!!!!!!!
törölt felh. 2010.03.20. 17:13:33 / # 147500
Ebbe igazad van! De miért pont pénteken,ill.szombaton főműsoridőben "próbálkozik" azzal ami nem megy neki! Ráadásul az én, ill.a mi pénztálcánkra? Csinálja hétköznap.
nazoli 2010.03.20. 16:58:42 / # 147493
Egy pillanatig azt gondoltam, hogy a saját gondolataidat írod, és tudod, hogy ki volt az illető. De csak egy pillanatig.

J.F.K 2010.03.20. 16:41:40 / # 147488
T.kollégám! Oké,hogy szerinted meg kell tanulnia de könyörgöm ne pénteken ill. szombaton amikor pörögnie kéne a boltnak! 2. Szerintem a beszédhibát gyermekkorban kellet volna úgynevezett logopédiai szaktekintélynek orvosolnia így felnőtt korban beszédtechnika tanárnak hívják és sokkal drágább! Na mindegy és most az egyéni véleményem: Bár nem értek sokat a szakmához de szerintem nem fogja megtanulni nincs hozzá érzéke hangsúlyozom ez az egyéni véleményem!!!!!!!!!! Ja még valami a suszter maradjon a kaptafánál ha van valami és miért ne lenne amit nagyon jól csinál (és ezt a T.Vezetőség több tagjától is hallottam) akkor miért nem azt csinálja? Szerintem is aranyos kedves de komoly mikrofon láza van! És ha belekérdezel megakad illetve belezavarodik nahát ennyi a véleményem a kedves Mariannról minden bántó szándék nélkül! HAJRÁ TAXI 4 HAJRÁ FIÚK
ERKA 2010.03.20. 15:50:18 / # 147364
Mindenki sajnálja hiszen több évet töltött el a cégnél. Nem Ő ment így döntött a T.Vezetőség! Egyszer te is elkezdtél taxizni te sem voltál profi. De megtanultad!! A Mariann is megfogja!!!
J.F.K 2010.03.20. 11:05:59 / # 144341
Hello mindenki! Hallottátok elment a BARBI én személy szerint sajnálom! A nyers modorával együtt bírtam illetve szerettem vele dolgozni számomra kiszámítható volt tudtam mikor engedi el a gombot illetve mikor kell nyomni, hogy jó legyen!!!!! Kíváncsi leszek arra, hogy ez a Mariann mikor,veszi észre hogy nem idevaló illetve nem a csőre azt mondják nagyon jó telefonos pl:kedves több nyelven beszél!Kérdezném a t.vezetőséget akkor nem lehetne,hogy azt csinálja amihez ért??? Szerintem pazarlás az,hogy számunkra nagyra becsült és tisztelt diszpécserek reklamáznak illetve telefonozzanak!!!!!!!

ERKA 2010.03.20. 09:38:43 / # 144340
Baromira nem érdekel a hülye dumád!! A szegénységi bizonyítványodat most is megmutattad. Ocsmányságból trágárságból anyázásból kiváló. Emberségből nulla!!!!!!!!!! Az ilyen eltorzult lelkivilágú embernek sem minősíthető élőlények miatt tart itt a világ. Agyament idióta barom vagy. Huzzál vissza a fára a majmaid közé mert még lenne mit tanulnod mielött a földre lépsz. Normális emberi módon viselkedni képtelen vagy. Ajánlhatok erre képzett szakembert aki megtanítan némi alapvető viselkedési morálra. Seggfej. Mi a faszt akarsz itt elérni ezzel az általad jópofának vélet irományaiddal? Egy gennyláda vagy aki csak arra képes hogy ócsároljon mindenkit. Nézzél már tükörbe te agybeteg barom!

Stting Bull 2010.03.20. 07:54:34 / # 147568
Pl. szeretem a magyar nyelvet, és pozítívan állok azokhoz, akik ismerik../ez nem te vagy/ szeretem, ha korrekt valaki, és nem nyálzik, mint egy szopós borjú. A kritikus, előrevivő hozzáállás nem szar, hanem progresszív..majd nézz utána mit jelent. Ne erőltesd a minuszos IQ.ddal a hozzászólásokat. Amúgy MEGTISZTELŐ, ÉS ÖRÜLÖK, HOGY nem tetszik amit írok, mert engem igazol. Semmilyen elvtelen csorgó nyálú "FÜGGŐ!" szalmalángnál is kevesebb. Amikor nevesítették a szerettedet, akkor merre jártál vitéz erka? Jobbat érdemelne a Lány, akihez soha rossz szavam nem volt. Amilyen IQ light vagy még képes vagy válaszolni.., pedig nagyon nem kéne.. Csak szidni tudok? ez nem nyalógép fórum, vattacukor.. Remélem otthon megpróbálsz férfi látszatot kelteni.. Drukkolok!
madár 2010.03.20. 01:56:57 / # 147545
[b]Szerintem meg kb. a felére kell csökkenteni a fuvarlenyúlóknak becsengetett sápot, ne dobálják ki az ablakon a taxisok vérrel, ideggel megkeresett pénzét úri jómódjukban. Olyan dolgokat szoktak vehemensen reklámozni, amin óriási a nyereség, mint pl. az aszpartamos édes löttyök, az intelligens habzószóda, a nedvszívó betét, és a hüvelygomba ellen sem igazán használható, semmirevaló kenőcs. A Taxi nem elvtelen reklámra szorul, hanem a taxis szempontjából tisztességes árú, nyugodt, kiegyensúlyozott szolgáltatásra. Egyáltalán nem muszáj egymásnak mohón aláígérgetve, lecsúszott, idegbeteg - az utas ölébe haló - agyonhajszolt, kiszipolyozott, szerencsétlen kollégákkal "villantani". [/b]

hobbytaxis 2010.03.19. 22:22:51 / # 147537
Aszt nem értem hogy mér kel álandoan szittani a tüzet. Ma is olvastam a blikben a hirdetést újra beindul a gözhenger meg a trendoff számmer. Mér kel mindég türelmetlenkedni és baszogatni a vezetöséget. Teszik a dolgukat. Szerintem mekkéne kicsit emelni a takdijjat hogy még töb reklám mennyen mert tévében is kéne szerepelteni a 184et. Például az ertéellen meg a tévékettön. Aszt sokan nézik.
Rudas57. 2010.03.19. 21:53:44 / # 147532
"Lehet lázadni szart sem érsz vele" Na ez az igazi T4-es hozzáállás ezt érzi mindenki........

Rudas57. 2010.03.19. 21:50:50 / # 147530
A mostani napi fuvarszám miatt sokan menni fognak innen. Az talán elgondolkodtatja a tisztelt vezetőséget, hogy valamin változtatni kéne....... Amennyiben konkrét példákat akartok a lenyúlásokra, akkor van bőven és az a baj, hogy lesz is.
ERKA 2010.03.19. 15:53:17 / # 147268
Esetleg van olyan témád amihez pozitív a hozáállásod??? Vagy alapban mindent és mindenkit csak szídni tudsz? Elég szar hozzáállás.

törölt felh. 2010.03.19. 07:23:58 / # 147666
Nem akarok beleszólni a vitátokba. De a Kisherceget hagyjátok már ki,mert én gyerek fejel szerettem olvasni. Köszi.
Stting Bull 2010.03.19. 06:18:20 / # 147665
Tudtad, hogy Saint Exupery ki volt? Saint-Exupéry a második világháború kezdetéig folytatta az írást és repülést. A háború alatt először a francia felderítőknél szolgált. Később New Yorkba szökött, és 1942-ben egy darabig Québec City-ben lakott. Egy idő után visszatért Európába, hogy Franciaország felszabadításáért harcoljon. 44 éves korában visszavonulása előtt még egy utolsó küldetést vállalt: adatokat kellett gyűjtenie egy rhône-völgyi német alakulatról. 1944. július 31-én éjjel indult el és soha nem tért vissza. Augusztus 1-jén délben egy asszony állítólag egy szerencsétlenül járt repülőgépet látott a Carqueiranne öböl közelében. Néhány nappal később találtak egy francia egyenruhát viselő holttestet, akit szeptemberben Carqueiranne-ban temettek el. Ennyit a félhülyéknek kitalált agyrém kisköcsöghercegről.
Stting Bull 2010.03.19. 06:06:26 / # 147664
"Ne szomorkodj.., ha te 19 év után Hölgynek minősíted az exedet, az még tiszteletre méltó is lehet" ezt írtam, és az hogy a gyermeked édesanyja, az automatikusan egy más kategória. Kézcsókom a Hölgynek! Erre koncentrálj, és nem tudod elhitetni senkivel, hogy nem érted a "nő" és a "Hölgy" közti különbséget.. amúgy aranyos kis marhát játszol, okos létedre, én is szeretlek.
hacáz 2010.03.19. 04:30:59 / # 147663
Igazad van...maradok a kishercegnél.....az őszinte....
ERKA 2010.03.18. 16:58:50 / # 147659
Igen lehet két telefon, de abba /ha a fejed állnak vagy valaki állandóan azt lesi mit csinálsz/ elég hamar bele lehet dőlni. Úgy gondolom senkinek nem éri meg pár ezer forintért kockáztatnia az állását. A múltban történtek pedig már elmúltak. Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy icike picike taxis cég ahol mindenki azt csinált amit akart!!!!!! A mesének vége! Mert van akik úgy gondolják ez egy mammut vállalat és mindenféle eddig eltürt elviselt problémát meg kell szűntetni. Tény igazuk van!!! Csak hát igen a cégnél emberek dolgoznak akiket nem emberként kezelnek. Sem taxist, sem telefonost, sem díszpécsert. Akinek nem tetszik nem kell ott dolgozni. Ez a sablon duma. Az hogy vannak emeri jogok azt valahogy mindenki elfelejti és tök mindegy kiről van szó taxisról, telefonosról, vagy diszpécserről. Ilyen világot élünk. Magyarország!!!!!!!
Oldalszám: 179