Hozzászólások száma: 3567
Oldalszám: 179
Témakörök > Droszt Híradó > Kérdés TAXI 4-nél dolgozókhoz A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2010.03.17. 02:24:56 / # 147623
de igazából a bevétel nagyrészét lenyeli. Nem lenyeli, hanem az a haszna..tudom ez a szó sokaknak értelmezhetetlen. Általában az emberek azért dolgoznak, hogy abból profitáljanak...
Stting Bull 2010.03.16. 20:55:50 / # 147622
Nekem négy percbe tellett.. "Valóságos kis csodára lelhetünk, mert min négyezer éve, a kiválasztódás a jóknak, ügyeseknek kedvezett, és fajtatársaik kénytelenek voltak felzárkózni, vagy mentek a levesbe. a taxi 4? vagy fél4nél ez megfordult, és a jók, ügyesek hozzáhülyültek! a birkákhoz, és főműsoridőben a lelki sérüléseket okozóan 28as IQjú világtalan, zsellérlányokat kell viselnünk, akik olyan hülyék, mint szódás a lovát.. Aki nem tud magyarul, és keveri Budapestet bukaresttel, az mi a f@szt keres a csövön? még a címbeolvasó nevezést sem érdemli. ..dolgozók általános iskolája, ingyenes! És ez ku@vára nem vicces, annak aki kint dolgozik. Világtalan mosónők, akik háttal ülnek a mikrofonnak, menjetek zacskót ragasztani! Tisztelet a kivételnek? csak van.., a telefonosok is, ez nem szociális foglalkoztató.., és ez hogy aki ügyes lehetne, hagyja, hogy idióták nyüszögjenek a csövön, az dupla bűnös. a telefonos az első kapcsolat, majd most utasokat veszítünk, mert mongolidióta veszi fel rendelést?" Ezt a barátságtalan hangvétele ellenére, miért nem lehet építő kritikának felfogni? Tanulni belőle? Aztán utáljon aki akar, amiért megmondtam a frankót. És ! nem nevesítettem senkit, s azt sugallni, hogy a jókhoz nőjenek fel a világtalanok, szerintem rendben. Ki a f@sz szeretne jóindulatú ámde birka ügyvédet? A szivét lelkét tegye ki otthon, a munkában meg minél profibb legyen. Ilyen egyszerű. A nevetlen nevesítettnek, pont nem oda szólt amit írtam. Mellé haraptál fogatlan eb.
Rocktaxi 2010.03.16. 17:09:10 / # 147619
:-)) A Tomi tényleg pluszos lett? :-( ... és a Bundi is?
taxisfelvonulas 2010.03.16. 17:08:04 / # 147618
Igen, azért vannak érdekes arcok. Egyszer a mosóban odajött hozzám egy kollégám. Kérdezte, mennyiért vettem ezt az autót. Mondom neki. Erre ő: Hát akko téged nagyon átbasztak! Majd lágyítani akartam a helyzetet (nem tudom minek, mert az ilyen ember nem érdemli meg) egy kérdést tettem fel neki, de közben picit elfordultam. Mire visszafordulok, már 100 méterrel arrébb áll. Na most ha pár ilyennel találkozik a diszpi, akkor el lehet képzelni mennyi a vérnyomása nap végére. Persze az a szomorú, hogy ők minimálbért kapnak, a taxis egy címért 300-400 Ft-ot fizet + a büntit, a tulaj meg a Kukutyin 2 Rádióban reklámoztat, de igazából a bevétel nagyrészét lenyeli.
L.H.Oswald 2010.03.16. 16:51:07 / # 147617
Kellet hozzá kettő perc míg feldolgoztam de igy hogy nevesítsem magamban a személyedet így mindent értek.
törölt felh. 2010.03.16. 16:41:08 / # 147621
Akkor mi a ku... ....dért írsz nekem ha te nem válaszolsz rá úgysem?? Sose kívántam kitűnni e lapon. Én a kezdetektől fikázok mindenkit aki arra méltó az én szememben. A számomra fontos emberek pedig igen is foglalkoznak velem.Szóval ezt benézted. Na takarodj.
bendzsoo 2010.03.16. 16:37:52 / # 147616
Miből gondoltad,hogy ők nem olvassák legalább a saját oldalukat.Szerintem ö csak egy közép vezető de elég sok mindenben igaza van.
bendzsoo 2010.03.16. 16:23:12 / # 147615
Sajnálom,hogy még mindig nem tudsz átlépni dolgokon.Sokat olvasom a topikokat és azt veszem észre,hogy a mások le fikázásával akarsz ki tűnni és magadra felhívni a figyelmet.Igazából az a bajod,hogy senki nem foglalkozik veled.Hisz miért is foglalkoznának veled mikor nincs olyan hozászolásod,hogy ne bántsál valakit.Tudod azért annyit megtanulhattál volna rövid pályafutásod alatt amelyik asztalról ettél oda ne szarj és ne bántsd azokat akik a bajban melletted voltak.Bármit válaszolsz úgy sem válaszolok rá ennyi.
taxisfelvonulas 2010.03.16. 16:21:04 / # 147614
Ez bizonyítja, hogy a "vezetők" is idetévednek álnevekkel.
ERKA 2010.03.16. 16:00:36 / # 147613
Hát ebben most nagyon tévedsz. Mindig is a magam ura voltam és az is maradok. Nem a taxisok pénzéből élek, csak sajna minden nap ezt hallgatom. Egyáltalán nem értek azzal egyet hogy olyan embereket szídjon bárki is aki szívvel lélelekkel dolgozik értetek. Nem tündérekről van szó hanem emberekről!!! Akik néha lehet hogy hibáznak, mert nem gép hanem ember. Csak az nem hibázik aki nem dolgozik. Vagy netán te hibátlan és tökéletes vagy? Akkor elnézésedet kérem hiszen nem ismerlek nem alkothatok rólad véleményt. A rosszindulatuságot képtelen vagyok elviselni. És ami ezen a fórumon folyik néha elképesztő, hogy mennyi rosszindulatu ember létezik ebben a társaságban. Nem is csodálkozom hogy egymást gyilkolásszátok. Sajnálom hogy az összefogás helyett egymás csesztetésével töltitek a drága időt. Van egy-két ember aki próbálja összefogni a társaságot a jobb jövö érdekében tenne is valamit, de mindig vannak akik ezt keresztül húzzák meghiúsitják. Akik nemcsak más hanem a saját maguk ellenségei is.
taxisfelvonulas 2010.03.16. 15:57:37 / # 147612
Biztos azért használta a "db" szót, mert mindig ezt hallotta a főnökeitől. Nyilvánvalóan ha kell a plusz bevétel, fel kell venni még "pár db"-ot, aztán lészen extra profit...

ivive 2010.03.16. 15:49:46 / # 147611
lajosom, így mindig menni fog: a 678 hív Vivinek, így lettem e-vivi az e-világban. (csak fordítva) és köszi és rockandrooooll!!!
ivive 2010.03.16. 15:45:48 / # 147610
:)
törölt felh. 2010.03.16. 12:59:42 / # 147609
Már azt hittem teljesen át átálltál az erő másik oldalára.:D
törölt felh. 2010.03.16. 12:58:39 / # 147608
"De képzeld csak el neked csak egy pár db! idiótát kell elviselned, akik a kp-ban dolgoznak nekik közel 500 bírkával kell nap mint nap megküzdeniük. Tisztelet a kivételeknek vannak jó néhányan de tegyük hozzá igen kevesen." Már elnézést.De te pont ettől az 500 BIRKÁTÓL KAPOD A FIZETÉSEDET!!!!!!HA NEM LENNE EZ AZ 500 BIRKA AKKOR TE NEM DOLGOZHATNÁL ITT!!!!!!! Távol áll tőlem,hogy a T4-es diszpécsereket bíráljam mert 1 esetet leszámítva mindig korrektek voltak velem.De azért tudjuk már,hogy kinek hol a helye a világban. Nehogy már a nyúl vigye a puskát... persze a Pólya Úr... ennek a be írásnak a készítőjét biztosan nem keresi.Mert a diszpécser szolgálat bármit megtehet.
Stting Bull 2010.03.16. 12:23:18 / # 147607
"Na kisöcsém osszál szorozzál és a koholt baromságaidat, amivel csak azt bizonyítod mekkora birka vagy és mennyire nem értesz dolgokhoz hagyd másra!!!!! " Egy idézet tőled. Ennyit arról, hogy nem személyeskedsz.. "De képzeld csak el neked csak egy pár db! idiótát kell elviselned, akik a kp-ban dolgoznak nekik közel 500 bírkával kell nap mint nap megküzdeniük. Tisztelet a kivételeknek vannak jó néhányan de tegyük hozzá igen kevesen." Egy másik idézet tőled. Személyeskedés nélkül lebirkáztad az utcán dolgozó taxi 4eseket. Nem lehetsz büszke magadra...
Rocktaxi 2010.03.16. 11:45:59 / # 147606
Ivive!! Ezt akartam!! :-( Bocs!! :-) (A szándék a lényeg!! :-) )
Rocktaxi 2010.03.16. 11:44:27 / # 147605
Iwiwe szívem!! :-)) Boldog szülinapot kívánok!! :-))

ERKA 2010.03.16. 11:26:33 / # 147604
Nem szaroztam senkit nem az én stílusom!! Személyeskedni pedig nem fogok. Ez volt a véleményem az egészről. Röviden, velősen. Ennyi!
Stting Bull 2010.03.16. 10:41:09 / # 147603
A MÁSIK LEHETSÉGES VARIÁCIÓ, HOGY MIKÖZBEN ENGEM LÁTSZAT LEDORONGOLSZ, LERÁNTOD A LEPLET A GAZDÁIDRÓL? NEM SZÉP..., DE ÜGYES.. RAFINÁLTAN BECSOMAGOLVA SZ@ROZOD ŐKET..
Oldalszám: 179