Témakörök > Droszt Híradó > A Barát-Taxi javaslata! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
Bántelki Lajos | 2009.12.15. 16:29:03 / # 139656 |
|
Saját szemeddel? Hazug gyökér vagy! Ennyi!
Előzmény: #139654 gev 2009.12.15. 16:08:50 |
gev | 2009.12.15. 16:08:50 / # 139654 |
|
Mi a f.szt magyarázkodsz itt.Egy sunyi kis feketéző vagy.Tudod,ha nem a saját szememmel láttam volna,hogy fehér rendszámos autóval taxiztok,még hinnék neked.Ugy,hogy jobban tennéd,ha alapállásba helyeznéd a pofádat,és nem azoknak osztanád az észt itt,akik a sárga rendszám összes terhét nyögik.
|
Bántelki Lajos | 2009.12.15. 15:23:29 / # 139652 |
|
Bármivel is próbálkoztok, a múltammal, a tanulatlanságommal, fehér rendszámmal, én csak nevetek rajta! :) Komolyan!
Az pedig, hogy valaki kipróbálja nálunk a melót, nincs kifogásom. Persze, néhány senkiházi hangadó ledekradálhatja a rendszerünket, az autóinkat, minket, engem. De tényleg! Azt gondoljátok, hogy ezzel elértek valamit?! Irigy és sikertelen emberek vagytok, akik szűkölnek és másokba kötnek bele, ha nem megy a meló.
Bármit mondtok, tesztek, nem fog jobban menni! A torta el van osztva. Jött néhány új cég és tovább szeletelődött. Ezt el kell fogadni! Ahelyett, hogy az a 4,5 "jóindulatú" madár velem foglalkozna, inkább törhetnétek a fejetek, mondhatnátok okosat.
Az autóinkkal kapcsolatban: Általában ford galaxyikkal dolgozunk, amik 7 személyesek.
Nem hiszem, hogy lenne kifogásolni való bennük.
Persze, ha ti szebb, jobb, tisztább autókkal rendelkeztek, örülön neki! De ha nem, akkor nem akkor sajnálom! Ja!
Megpróbáltam "viszonyleg" normális hangnemben elmondani, hogy ez a mai világ! El kell fogadni mindenkinek a sorsát, vagy lehet ellene tenni! De egyikünk sem lesz nagyobb, ha ócsáróljuk, lekezeljük, stb egymást. Én senkinek nem fizetek tagdíjat, senkitől nem kapok olyan pénzt amit nem érdemelek meg, vagy amiért nem dolgoztam meg! Mindenki nézzen a tükörbe! Mielőtt bárki azt mondaná, hogy én is tegyem meg, én megtettem! Ha bárkinek kifogása van a múltammal, a kutyát sem érdekli!! Jöjjön ide, hívjon fel és beszéljük meg! Hátha meg tud győzni az igazáról. Ha viszont nem teszi meg és az álneve mögött maradva tovább gusztustalankodik, hát lelke rajta! Én jól vagyok és nem hiszem, hogy bánnom illetve szégyelnem kellene azt, amit most, vagy az elmúlt cca 8 évben tettem.
Köszönöm!
Előzmény: #139651 mew 2009.12.15. 03:17:51 |
mew | 2009.12.15. 03:17:51 / # 139651 |
|
Bántelki Lajos Úrnak írnám, abban bízva, hogy előnyt élvezek a felvételnél, hogy miért ne lehetne fehér rendszámmal taxizni, ügye?!
Hívjuk úgy, hogy személyszállítás! Meg setétben úgyse látszódik az árnyalat!
Ezt a hülye rendszert ott vágjuk át, ahol lehet! Első a saját boldogulásunk, aztán jöhet az államé!
Milyen beiglit szeret Ön? Vinnék Önnek Karácsonyra! Köszönöm!
|
gev | 2009.12.15. 01:48:29 / # 139649 |
|
Szerintem meg lehetne buktatni ezeket,és nehogy megtegyem...Telefonon kirendelem őket,és nehogy egy apehos meg egy rendőr várja ott azt az astrást...Akkor majd,hogy fog tetszeni bántelkilajosnak...
Előzmény: #139646 smokie09 2009.12.14. 23:51:44 |
gev | 2009.12.15. 01:42:26 / # 139648 |
|
Hát nekem nem tetszet,de legközelebb,hogy pofán is ba..om azt a barát taxist,ha meglátom abban is biztos lehetsz.Majd akkor,hogy fog tetszeni...
|
bendzsoo | 2009.12.15. 00:35:26 / # 139647 |
|
Na most erre mit lépsz. Látod,hogy ismernek a Taxisok.Az a baj,hogy fényezed magad különböző fórumokon.Helyedben csöndbe maradnék és senkiről és semmiről nem mondanék véleményt.A múltad életed végéig elkísér eszt ne feled mert a Taxis nem felejt. Apropó mi van kicsikém besértődtél????Csak nem ment fel a cukrod.
|
smokie09 | 2009.12.14. 23:51:44 / # 139646 |
|
Gondoljuk, hogy tetszett Lajos!
Nekünk sajnos nem annyira tetszik...
Nézheted, nézhetizek hülyének az embereket, de tudooood, semmi sem tart örökké.
Említett astrát láttam már én is "taxikázni" ő hordja a repteres fuvcsikat, mert az az egy épkézláb kocsi van a cégednél. Segíts már, hogy
JOW vagy mi is a rendszáma 3 betűje? Akinek megvan a szám kombinácó mögé, az már mehet is megtenni a bejelentést a városházára.
|
Bántelki Lajos | 2009.12.14. 22:46:17 / # 139645 |
|
Már vártam 1 hasonló történetet! :)
Tetszett!
Előzmény: #139644 gev 2009.12.14. 21:36:00 |
gev | 2009.12.14. 21:36:00 / # 139644 |
|
A multkor leintett egy utas obudán.Beült és bemondta a címet.Elindultunk.Pár perc mulva hívták telefonon,hogy a ház elött várja a taxi amit rendelt.(Barát-taxi)Kérdi az utas,hogy én nem az vagyok?Mondom nem,de amikor beült nem is kérdezte,hogy rendelésre jöttem e.Erre az utas:De ő barát taxit szokot rendelni ,és az meg a telefonon azt mondja,hogy álljunk félre mert érte jön.Gondoltam miért legyek bunkó,miért nyuljam le a kanyart,félre álltam és megvártam a"kollegát".Erre 2 perc mulva megérkezik egy fehér(!!)rendszámos astra és lenyulja az utast.Én fizetem a tb.-t,járulékokat,sárga rendszám minden költségét,és akkor jö egy ilyen köcsög és elviszi az utast.Na nem kell mondanom,hogy találkozzak csak még egyszer egy ilyen barát-taxissal.Az biztos,hogy tükre nem marad épen a kocsiján...
|
törölt felh. | 2009.12.14. 17:46:28 / # 139643 |
|
Tisztelt Bántelki Lajos úr!
Nem ismerlek nem tudok rólad semmit. Csak amit és ahogyan írsz. Az pedig nem méltó egy cégvezetőhöz . Mondhatni elégé alpárian a stílusod. Reméld,hogy nem jön fel ide olyan olvasó aki tőletek rendel mert akkor meg lesz a véleménye a cégetekről mert ha a vezér ilyen milyenek lehetnek az alkalmazottak.
Lehet meg van a 8 általánosod de ha nem tudsz helyesen írni ezt másnak se hányd a szemére.
Ja és nem kötekedni akartam.
nyílvánítani!
Pontyyy
taxiengedélyem.
Kifigást
Taxiengedélye
Eberek
Sárbatiprásával
Nyilvánítani
Ponty
Taxi engedélyem
Kifogást
Taxi engedélye
Emberek
Sárba tiprásával
Ja és ezek csak a legutolsó hozzászólásodból valóak.
|
törölt felh. | 2009.12.14. 17:35:27 / # 139642 |
|
Lajos .:moderálni elévült kikre támadtattok annó. A TAXIS EMLÉKSZIK!!!
|
csogu | 2009.12.14. 10:12:29 / # 139641 |
Na igen, már megszoktuk, hogy mindenért mi vagyunk a hibásak:-)
Nem moderálunk...avagy moderálunk...engedjük, illetve nem engedjük...lehet név nélkül írni...lehet szembesíteni a múltban, jelenben elkövetett hibáinkkal....olvashatja civil is...szóval hibáink száma nagyon nagy...
Viszont mi így fogadjuk el...hiszen Ti/Te alakítottátok ilyenné...ilyenek vagytok/vagyunk...és ha már itt, egy taxis oldalon is hazudnánk magunknak, akkor mi értelme lenne az egésznek? Semmi...
Építőjellegű kritikádat köszönjük, amennyit magunkénak érzünk belőle, azt meg is fogadjuk.
|
|
Bántelki Lajos | 2009.12.14. 09:23:10 / # 139640 |
|
Azt gondolom, hogy félreértettél! Nem arról van szó, hogy ne lehessen véleményt nyílvánítani! Pontyyy ellenkezőleg! De amikor az már a másik önérzetét, becsületét érinti, talán le kellene moderálni! Mondom, csak talán!
Vélemény... Elmondhatja mindenki, hogy milyen szemét voltam 10 x évvel ezelőtt. Bár, ezt is csak azok mondják, akik vagy tartoztak, vagy nem tudják, hogy mi, hogyan történt. Mondom, 10 x évvel ezelőtt.
Ez a történet elévült, újra van erkölcsim és taxiengedélyem. Aki az utóbbi 6,8 évben talál kifigást az életvitelemben, az legyen olyan korrekt és álljon elém. Mondja el...
Vagy, írja meg itt kultúrált formában! Akinek van 8 általánosa, lehet jogosítványa, páv vizsgája, majd taxiengedélye! Ez a nagy baj! Műveletlen, tuskó, eletükben 2 hajszálat odébb nem rakó eberek emberek cikiznek, becsmérelnek másokat?
Már ne is haragudj, de ez a Te, Ti szégyenetek, hogy ilyen és ehhez hasonló hozzászólások megjelenhetnek! És ( többek között ) pont Ti vagytok azok akik miatt olyan megítélése van a taxisnak, mint amilyen.
Becsületesen dolgozol? Minden nap 10,12 órát, neveled, eltartod a családod?
Majd feljön ide 1 olvasó ( nem feltétlen taxis ) és olvassa a helyesírásokkal és egymás sárbatiprásával teli oldalt. Mit fog gondolni? Nem azt, Hogy a Bántelki, meg xy, hanem, hogy a taxisok! Gratulálok magunknak!
Előzmény: #139638 csogu 2009.12.14. 08:47:50 |
csogu | 2009.12.14. 08:47:50 / # 139638 |
Na igen, sajnos itt mindenkinek lehet véleménye....ez miatt sokan kerülik is az oldalt...de vhogy csak kibírjuk:-))
|
|
Dodi | 2009.12.14. 08:25:23 / # 139637 |
|
Na de ki az a Tomacseki???
|
Bántelki Lajos | 2009.12.14. 07:34:27 / # 139636 |
|
Buzi neked az apukád! :) Nem én vagyok az, aki nem a szülőcsatornán, hanem végbélán :) keresztül érkezett.! :))))
De hogy mondjak jót is! Már rég válaszoltam.
Különben, tudjátok, hogy miért nem jön ide egyetlen cégvezető sem?
Miattad és a hozzád hasonló senkiháziak miatt! Komolyan mondom, hogy ezt a Tomacsekit sem nagyon értem! Miért kell engedni, hogy ilyen megnyílvánulások legyenek! Szégyen! Persze, én is hibás vagyok, mert felveszem a kesztyűt és hasonló hangnemben válaszolok.
Tomacseki! Azért, hogy 5, 10 felhasználóval több legyen, ( Mert a többség normális )hagyod, hogy az oldalad megitélése negatív irányba forduljon!
Ez a Te szégyened is!
Előzmény: #139635 bendzsoo 2009.12.13. 21:47:43 |
bendzsoo | 2009.12.13. 21:47:43 / # 139635 |
|
Te buzi ezekre miért nem válaszolsz te nagyon korrekt ember.
|
rőzsehordó | 2009.09.27. 16:49:47 / # 139596 |
|
Tisztelt Bántelki ÚR!
ÚGY KÖNNYŰ, HOGY LASSAN EGY TAXIRENDSZÁMOS AUTÓ SINCS A BARÁT TAXI KÖTELÉKÉBEN, CSAK FEHÉR RENDSZÁMOS AUTÓK FELMATRICÁZVA BARÁTTAXINAK. ROHANGÁLNAK EGÉSZ NAP A REPTÉRRE ODA-VISSZA!
Nincs taxivizsga, drosztmatrica, üzembentartóváltás, sárgarendszámügyintézési kálvária... stb...
Így könnyű itt osztani az észt a taxisoknak, hogy ilyen meg olyan lúzerek...
Azt írja, heti rendszerességgel kapnak ellenőrzést a Városházától. Ha így volna, akkor:
Azt kéne megbűntetni, aki ezt hagyja, hogy megtörténjen. Meg azt aki ezt megcsinálja!
De úgy, hogy a bírságba BELEFEKETEDJEN!!!
Például eszerint:http://www.hkik.hu/index.php?id=2820&term=
|
törölt felh. | 2009.09.01. 03:07:59 / # 139587 |
|
Reptér oda vissza 5800ft:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Omfg:)))
Előzmény: #139581 2009.08.30. 13:23:20 |