Témakörök > Droszt Híradó > A Barát-Taxi javaslata! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
mew | 2009.09.01. 02:51:22 / # 139586 |
|
De Lajosom! Amíg mozgok, készen állok a Barát-taxi rendeléseinek a fogadására!
Pizsamám zsinórja a mobilkészülékem antennájára van kötve, így ha csöng, már egyből befűzödik a cipőfűzőm is!
Köszönöm!
|
mew | 2009.09.01. 02:46:23 / # 139585 |
|
Hallgassátok meg a Barát-taxi honlapjának a zenéjét!
Nagyon szép a hegedű, a taxisoknak elhúzzák a nótáját! Alacsony árak-gyors halál-szívinfarktus!
|
törölt felh. | 2009.08.30. 13:23:20 / # 139581 |
|
Gondoltam, megtoszigálhatják az anyj....! Megint leviszik!
Előzmény: #139576 mew 2009.07.16. 01:08:57 |
mew | 2009.07.16. 01:08:57 / # 139576 |
|
Engem nyugodtan hívhatsz, ha nincs munka a cégemnél, megyek helyettesíteni a Barát taxihoz, de kizárólag magas tarifával!
Én nem fogok alacsony tarifával szállítgatni utasokat!
Alacsony tarifáért csak útbaigazítást mondok, miszerint 100 méter a buszmegálló, azzal menjen el a villamosig!
Köszönöm szépen, hogy dolgozni merészelhetnék!
|
Bántelki Lajos | 2009.07.05. 11:34:07 / # 139574 |
|
Jajj! Ne! Na akarj belépni!
- Már azon gondolkodtam belépek hozzátok , amikor olvastam ,hogy ha 2 x nem megyek melózni akkor kirúgsz?..
Igen. Lapát. Jelenleg a srácok 4 nap munka, 2 pihenő nap dolgoznak. Akit a 2. pihenőnapján behívunk - nem kötelező - 50 % pótdíjat kap arra a napra.
Abban az esetben, ha dolgoznia kell és nem jön be, megköszönjük a munkáját. Persze, nem a betegségről, stb beszélek. Ha beteg, menjen orvoshoz és hozzon igazolást. Ha ez nincs - és beteget jelent - akkor baj van! Nincs szükségünk link emberekre!
Ahhoz, hogy Te meghatározhasd, hogy mennyit dolgozol, nem alkalmazottnak vagy droidnak kell lenned. Saját vállalkozás, autó, stb kell. Na, akkor talán! Mert az sem biztos. Ugyanis, ha 1 hétig mindig mellényúlsz és várnak a befizetendő csekkek...
Dolgoznod kell. Nem?! De ez nem is baj! A taxis bírja a melót, csak legyen.
Az emberek tudnak változni, de a bőréből senki sem bújhat ki! Hidd el, én tudom!
Köszönöm!
|
Dr.Manhattan | 2009.07.04. 23:24:46 / # 139573 |
|
Lajosom!
Már azon gondolkodtam belépek hozzátok , amikor olvastam ,hogy ha 2 x nem megyek melózni akkor kirúgsz?..
Ez nem tűnik túl család centrikusnak!
No pihi - No magánélet..
Én jobbszeretnék egy olyan cégnél dolgozni ahol én határozhatom meg mennyit melózok .
Amikor pedig dolgozom akkor én vagyok a fontos nem a diszpécser.
Ő van értünk és nem fordítva!
Persze meg kell hagyni, hogy vannak nagyon melegszívű jóindulatú diszpécserek.
Isten áldja őket !
Tehát a lényeg :
Elmagyaráznád e-mögött a "2nap" mögött mi a gondolatiság?
Dr.Manhattan
"Hiszek benne, hogy az emberek képesek változni!"
|
Bántelki Lajos | 2009.06.30. 21:49:38 / # 139572 |
|
hm...
Előzmény: #139570 mew 2009.06.22. 01:10:25 |
mew | 2009.06.22. 01:10:25 / # 139570 |
|
Nézd, én a törzstőkémet a jégkocka businessben szereztem, ott nagy pénz volt a rendszerváltás idején.
Július 1.-től az ÁFA-emelés hatására attól félek, a bevételeim jórésze elfog olvadni, ezért kezdtem taxizni.
|
Bántelki Lajos | 2009.06.21. 10:43:08 / # 139567 |
|
hmmm! Én igazán szeretem ha valaki vállalkozó szellemű.
Bicikli... Rendben. biztosan kipróbálnám.
De szerintem, Te közelebb állsz a DÜLÖNGÉLÉSHEZ mint 1 olyan vállalkozáshoz amibe akár 2 Ft-ot is be kellene tenni.
Úgyhogy inkább csücsülj le, és vigyázz, nehogy a dülöngélés közepette felborulj.
Ja, azért az is megfordult a fejemben, hogy Te, nem dülöngélsz. Sajnálod a cipit és nyomsz mindenre ami él és mozog.
Spúr vagy, ez a baj. Fáj ha más boldogul.
Ne légy ilyen, mert a végén megpukkansz!
Még 1!
Sosem titkoltam a személyem, így ha rendelek, biztosan a saját nevemen teszem azt!
Köszönöm!
|
mew | 2009.06.21. 03:43:31 / # 139569 |
|
Idáig!
Mert én 1800 Ft-ért vállalok transzportot a reptérre!
Sőt, fogok venni még 12 db biciklit és azzal fogok menni az alkalmazottaimmal együtt!
Én vállalkozó vagyok, tudom mit beszélek! Ez a legújabb trend. Környezetkímélő, sok a lejtő kifelé-befelé egyaránt, akkor meglódul.
Szerintem titokban Te is tőlünk rendelsz!
Köszönöm!
|
Bántelki Lajos | 2009.06.21. 03:29:42 / # 139568 |
|
Szia! Mivel mi már beszéltünk telefonon és kiírtad a számod azt mondom rólad, hogy Oké.
Te ne bújkálsz, csak szeretnéd, hogytudják, hol, merre vagy. Ez jobban tetszik. De, hogy válaszoljak. Röviden.
Szerinted, ha ez az egész nem lenne nyereséges, csinálnám? Mi vagyok én, mazohoniuzulista??::))
Ha nem lenne nyereséges, jövő hónapban vizsgáztatnánk 8 db vadi új H opelt?
A nyereség oka: Gáz! Autóink nagy részében gáz üzem működik.
Olcsó és 1 csomó olyan kedvezmény jár utána, ami a benzines és diesel után nem.
Ja! És a jővő. Milyen autók is mehetnek majdan be a bevárosba? Az agyonhajtott füstös ( ök ), vagy a gázüzemű autók?
- Miért kell ilyen olcsónak lenni?
A googleben üsd be: Reptri transzfer.
Ha nem hoz fel legalább 1000 vállalkozást aki ilyen - olyan áron mííveli, akkor semmit! És a parkolók? Már 500 Ft / napért is van.
Na, ezért. Annyiért kell eladnod magad, amennyiért tudod. Természetesen, fontos a haszon. Nekem is.
A cooltaxinak és Tomacsikingnek - talákoztam velük, ja a Coollal nem, mert beteg volt vele csak 1 órát tel beszéltünk - elmagyaráztam a " módit " és azt hiszem, belátták, hogy ami műfajt én űzök, ezen az áron is nyereséges.
Ha Te csak az 1 autóban, vállalkozóban gondolkodsz, hát... oda ez az ár kevés.
Így igaz. Ja iskola.
Nekem nem sekeredett elvégeznem a 8-at, de számolni 10-ig még tudok.
Köszönöm!
|
Bántelki Lajos | 2009.06.21. 03:13:38 / # 139566 |
|
Az én világom a torz???
Nézz már magadra, magatokra!
Könyörögtök itt egymásnak a 10 perces dülöngélésért. Az én világm a torz?!
Figyelj! Én most jöttem haza. A munkából! Vágod.
Nekem van. És neked? Engem mikor hallasz itt sírni? Nézz már körül palika! Cicus!
Átnézel rajtam!? Lehet, Te vagy az egyik állandó megrendelőnk :))
Nem! Pontyy ellenkezőleg! Én mondom meg a TUTIT!
Amit csinálni kellene! Nektek!
Ti, csak a nyomkodásban tudtok gondolkodni, hogy tagdíjat fizessetek és 2,3 percekkel rohangáljatok a címekre.
Gondoltál már arra, hogy 10, 12 perccel mész a címre akkor mennyivel jobban kíméled az autód?!
Ha én 2x annyi km - t megyek mint Te és ezáltal = összeget keresünk, az én autóm akkor is jobban megkíméltem, mint Te, a 2,3 perces címfelvételeddel.
Minden utasnak ki kell nyalnod a segg@t, mertt ha panaszt tesz, akkor berendelnek. Még ha nincs is igaza, akkor is ott dekkolsz 1,23 órát.
És amikor behívnak?! Hátrateszed a kezed, mint valami szutyok és abban reménykedsz, hogy ne kapj nagy büntit. Ezt már én is végigjártam, úgyhogy ne mondd hogy nem mondok igazat.
Az én világom a torz!?
A csoportomban lévő autók napi átlag 8-12 címet visznek el. A fuvar összeg átlag 3000 - 3500 Ft.
Le merem írni, mert szinte heti rendszerességgel kapunk ellenőrzést a városház utcából és mint ilyen, minden bele megy!
És az én világom a torz!? Na, húzz innen és dülöngélj tovább! :)))
TOMACSEKI!!! Te kikkel akarsz közösülősdit játszani::: Te jó isten! Megyek aludni, mert befáradtam a sok agyastól!
Jó dülöngélést!! :)))
De basszus! Még erre sem vagytok képesek!
Előzmény: #139559 mészarospál 2009.06.20. 20:56:26 |
Bántelki Lajos | 2009.06.21. 03:01:09 / # 139565 |
|
Kedves Bambiánió!
Fogalmam sincs, hogy ki vagy, de nem is nagyon érdekel.
Azért elmondanám neked és mindenkinek aki abban a tévhitben él, hogy én a taxisoktól harácsoltam, stb, hogy amikor elvittek, mindenemet lefoglaltak.
Igen, igazad van. Sok mindenem volt egykor! 10 évvel ezelőtt. Mikor felmentettek a Zsarolások alól és megbütettek a kölcsönadások miatt, pont 4 Ft volt a zsebemben.
1 nagyon jó barátomnak köszönhettem, hogy elindultam és most ott vagyok, ahol.
Sajnos, tévhitben szenvedsz! Senkitől sem vettem el semmit kajakra! Ha annyira ismersz- lehet te is az adósaim között voltál - mond meg kitől vettem el kajakra bármit. Majd, ha olyan ember vagy, hogy ha már itt sározol valakit, akkor bujj elő és hozd az embert!
Ha viszont úgy döntesz, hogy megmaradsz szegényes dülöngélésed mellett és siratod a jobb volt időt, akkor nekem te ne oszd az észt!
Minden autóm kizárólag 1 Kft néven megy mint tulajdonos. Az üzembentartói jog 1 másik néven fut. Kérlek, engedd meg, hogy ennek adó vonzatáról ne adjak felvilágosítást, kérdezd meg inkább a könyvelőt, ha ven neked olyanod egyáltalán.
- A hátad mögött,a beirásaid ellenére jót röhög mindenki!lajos!Mi ismerünk!Nekünk ne vetits!
Ki az a mindenki? Egykori adósok akik - esetleg - még mindig tartoznak csak elbújva próbálnak fikázni?
Vagy akik annó autókat béreltek tőlem?
Ki az a mindenki?
Az, aki kuncsorogva jött 50, 100 pénzért, hogy segítsek, mert a bevételét eljátszotta a gépen és a felesége lapátra teszi?
Az, aki a bérleti díjat elkábítószerezte, vagy elitta, stb?
Na! Te ne vettits! Én itt vagyok a nevemmel, felvállalva a múltamat és hangot adva a jövőnek!
Te ki vagy? 1 csóró senki, aki folyamatosan osztod a lapokat, hányod másra a sarat miközben álneved mögé bújva csaholsz mint 1 kutya.
Na, az ilyen embereket bántalmaztam egykor és tudod, mit!
Nem bántam meg! Nem! Nem! Nem!
Sőt!
Van itt olyan ember, aki az én " atyai " pofonaimra és a szülei megorrolása miatt tette le - ha letette, remélem - a drogot.
Úgyhogy, neked és a társaidnak pofa be, csaholjatok, és persze, DÜLÖNGÉLJETEK tovább :))))
Előzmény: #139560 bambalo 2009.06.20. 21:26:28 |
mészarospál | 2009.06.20. 22:12:17 / # 139564 |
|
Bocs ! Annyira nem néztem vissza !
Akkor inkább harangot öntenék fel áron.
Tökéletesen alkalmas lennék rá, ugyanis semmit sem értek hozzá !
Előzmény: #139563 tomajer 2009.06.20. 22:05:08 |
tomajer | 2009.06.20. 22:05:08 / # 139563 |
Szerencséjűűűk?
Náluk már egy "kétautós nagyvállalkozó" le tudta tornászni a tarifákat, a bárhonnan bárhova 350.- ért szintre.
Jól olvastad 350.-
Előzmény: #139557 mészarospál 2009.06.20. 21:58:55 |
|
mészarospál | 2009.06.20. 21:58:55 / # 139557 |
|
Aranyos vagy, de úgy érzem zöldfülű ! Messze távol áll tőlem, hogy bármit is gondoljak arról, hogy mi van Szekszárdon !
Bp. más. Itt annyi a buta ember, hogy simán megélnek a nagy dumás szerencselovagok.
Olyan helyen mint Szekszárd az a szerencsétek, hogy egy kiemelt vállalkozónak, (aki azért kiemelt mert jó kapcsolatai vannak -JELENLEG ) nem éri meg befektetni egy kisvárosban.
|
bambalo | 2009.06.20. 21:31:40 / # 139562 |
|
Ne kajáld már a dumáját!Nézz utánna a rendőrségi hirekbe ki ez az ember..
|
Taxi Szekszárd | 2009.06.20. 21:26:58 / # 139561 |
Igazad van! Ha van 31 autód, 31x több pénz marad a zsebedben. Általános iskola második osztály. De azt is ott tanultuk, hogy a költségek is 31x-esek. És akkor arról még nem szóltunk, hogy azt a 31 autót meg kellett venni, esetleg bérelni, lízingelni, hiteltörlesztést fizetni rájuk.(megfelelő rész aláhúzandó)
Ha ezek az autók sz@ré-húgyé röpködnek lelketlen, megtévesztett berepülő pilótákkal a bal egyben címről-címre, akkor azokat hamarosan még a taxis átlagnál is gyakrabban kell szervízelni, majd inkább előbb, mint utóbb cserélni. Ha pedig ész nélkül száguldozik valaki a városban, nagy mértékben nő a fogyasztás, nem beszélve a balesetveszélyről, és annak lehetőségéről, hogy belefut egy traffipaxba nem kalkulált kiadást okozva. Szerintem most tartunk/tartasz ott, hogy a zsebedben maradt több pénzt ki is fizetted.
Félre ne érts, nem akarom minősíteni a vállalkozói módszereidet, sőt, az alapelv, a minőségre törekvés, a csendes címkiadás, és még egy-két dolog tetszik is. Amivel nem értek egyet az, hogy mindezt miért kell ilyen megalázóan alacsony áron, ilyen arrogáns módon ("akár 2 pénzért is megcsináljuk a repteret."), a többiek érdekeit sárba tiporva csinálni?
Szeretnék Én is több autót futtatni alkalmazottakkal nagyobb anyagi biztonságot nyújtva a csládomnak, és megélhetést biztosítva az alkalmazottaimnak, de amíg nagyrészt ilyen a vállalkozói felfogás körülöttem, sajnos úgy tűnik nem fog menni.
Végezetül Én is szeretnélek megkérni, hogy vedd a fáradságot, áldozz drága idődből arra, hogy elolvasd a Szekszárdon kialakult helyzetről szóló eredeti cikket, meg a fórumban leírt hozzászólásokat. Talán még Te is okulhatsz belőle!
Köszönöm, hogy elolvastad.
|
|
bambalo | 2009.06.20. 21:26:28 / # 139560 |
|
Mekkora egy kamu gép vagy!Aki ismer tudja,hogy ez mind kamu!Amid van azt mind a taxisoktol vetted al kajakra!Méghogy 29 alkalmazott?Istenem.te ezt már magad is elhiszed.A "cégedet" is azért csináltad,mert sehol nem álltak szóba veled.Tisztesség mintaképe.Ahány kocsi,annyi néven.stb.A hátad mögött,a beirásaid ellenére jót röhög mindenki!lajos!Mi ismerünk!Nekünk ne vetits!
|
mészarospál | 2009.06.20. 20:56:26 / # 139559 |
|
Istenem ! Élj tovább a te torz világodban. Sikereket kívánok Neked az élet egyéb területein.
Ezentúl átnézek a vállalkozásodon mint az ablakon.
|