Hozzászólások száma: 1465
Oldalszám: 74
Témakörök > Droszt Híradó > A Barát-Taxi javaslata! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bántelki Lajos 2009.12.16. 04:23:21 / # 139676
Csak a Tomacseki nehogy díjat kérjen tőled a reklámért! Azért, köszönöm! :)))) A trabi gondolom az autód. Jó, de 1 kicsit nem koszos? Mosatni kellene! Szia, mew, vagy lev, vagy akárki is vagyooool! :)
mew 2009.12.16. 04:09:26 / # 139675

mew 2009.12.16. 04:06:05 / # 139674
Bántelki Lajos vagyok, a Barát-Taxi ügyvezetője. Szeretném megnyugatatni és ezúton megkérni, hogy nyugodtan próbálja ki szolgáltatásunkat! Mindent megteszünk, hogy Ön és minden kedves utasunk elégedetten szálljon, szálljanak ki autóinkból. Mivel ezt a topikot - gondolom - jó sokan olvassák, kérem Önöket, hogy engedjék meg, hogy néhány szóban bemutassam társaságunkat: Társaságunkat 14 taxis kollégámmal alapítottuk 2005 évben. Hogy árainkat mélyen a piaci ár alatt tarthassuk minimálisra lecsökkentettük kiadásainkat. - Telefonkezelő kollégáink mozgáskorlátozottak és kismamák. Rendszerünknek köszönhetően, Ők otthonukban fogadják kedves megrendelőink hívásait és 1 általunk kifejlesztett diszpécser terminálon keresztül adják le utasaink megrendelését. - Nincs irodánk, így ennek költségei sem terhelik kiadással társaságunkat. - A többi társaságtól eltérően mi nem URH készülékeket használunk a kommunikációra, hanem telefonokat. Így, teljesen díjmentesen hívjuk egymást. Flottánk: Társaságunk, a Barát - Taxi többségében 7 személy szállítására alkalmas Ford Galaxy tipusú gk-val rendelkezik. Ezen autók a jobb csomagtér kihasználhatóságának érdekében jelenleg 6 üléssel futnak. Vannak még vw passat autóink. Kollégáink kultúráltak, munka közben - társaságunk megköveteli - fehér inget és sötét színű nadrágot viselnek és természetesen segítőkészek és utasbarát bánásmódot képviselnek. Örülnék, ha kipróbálná ( k ) szolgáltatásunkat és meggyőződnének arról, hogy igénybevételünkkel az Önök hasznára lehetünk! Ezúton köszönöm meg minden kedves fórumlátogatónak, hogy megvédték társaságunkat! Solya 78! Kérem, szíveskedjen felvenni velem a kapcsolatot. barattaxi@barattaxi.hu">barattaxi@baratt axi.hu ; Bántelki Lajos Szeretném felajánlani, hogy a legközelebbi utazása alkalmával próbálja ki szolgáltatásunkat budapestről a reptérre és ha bárminemű problémája lesz, vagy elégedetlen lesz kollégáink szolgáltatásával, kérem, kérje meg a taxisofőrt, hogy hívjon fel engem. Ha kiléte és panasza bizonyosságot nyer, ez esetben, Ön ingyen utazott! Köszönöm! Tisztelettel, Bántelki Lajos ügyvezető

gev 2009.12.16. 01:39:41 / # 139673
bántelki,ha már megdöltél(megdőltetek) legalább hallgatnál.Még neked áll feljebb amikor swarcba taxiztok!Egyébként annyit elárulok neked,hogy egy XIII.kerületi lakóparkba ment az utas.És szerintem itt szinte mindenki az én verziómat fogja elhinni.Mert miért mondanék ilyet,ha nem igy történt volna.Megmondom a frankót,eddig az esetig azt sem tudtam,hogy létezik olyan,hogy barát-taxi.Azóta kezdtem egy kicsit pl.honlap utána nézni.
alelölülő 2009.12.16. 01:00:55 / # 139672
Kedves Lajos! Te lódítasz. A kép honlapodról származik. Jah, én is láttam már fehér rendszámos kocsidat. Mi más lehetne az értelme, mint a költségtakarékosság? Az, hogy ez szabálytalan, biztos nem tart vissza téged.
bendzsoo 2009.12.15. 23:47:05 / # 139671
Az a baj,hogy te kezdted fikázni a Taxisokat.Látod ez lett belőle.Pont tojunk rád.Csak te hiszed,hogy milyen nagy fej vagy.

Bántelki Lajos 2009.12.15. 22:30:49 / # 139670
Ne csak fenyegetőzz, vagdalkozz! - Nem kérdezett semmit csak a cimet mondta?? Gyökér madár! Milyen címet?! Mi, kizárólag reptéri transzferekkel foglalkozunk! Bazzzzeg :)) Még hazudni sem tudsz, te szerencsétlen idióta! Legalább azt mondtad volna, hogy a reptérre ment az utas! Te, tényleg 1 igazi barom arc vagy! Komolyan mondom, hogy nem az idegesít, hogy össze - vissza beszéltek és hazudoztok ( tisztelet a kivételnek ) hanem, hogy ilyen egyszerű barom vagy! A társaiddal együtt!!
gev 2009.12.15. 22:12:00 / # 139669
Le fogja tagadni.Konkrétan hozzám beült egy utas.Nem kérdezett semmit csak a cimet mondta.Majd pár perc mulva hívta a barát-taxi,hogy várja a cimen.Mivel az utas mondta,hogy velük szokott utazni,és a telefonban is eröltette a"kolléga",hogy álljak félre és várjam meg,hát megvártam.Legnagyobb meglepetésemre egy fehér rendszámos opel astra combi"taxi"érkezett és elvitte az utast.Egyébként az utasra való tekintettel nem csináltam belőle ügyet,de meg fogom tenni a kellő helyeken ezek után a bejelentéseket.
Bántelki Lajos 2009.12.15. 20:50:49 / # 139667
Ha most elmondanám, hogy mi célt szolgálnak azon autók amelyekről itt szó van, akkor azon emberek ??? kíváncsiságát elégíteném ki, akik tiszta idegek! Ezért ha nem haragszol, csak annyit mondanék, hogy ( természetesen )nem igaz. A többiek pedig pukkadjanak meg!!! Én élvezem :::)))
Bántelki Lajos 2009.12.15. 20:44:52 / # 139653
:::)))) Na, erre én is!!!! Hajrá!!!!

Dodi 2009.12.15. 20:36:17 / # 139666
Tehát ha jól értem: Te fehér rendszámos kocsikkal működteted a taxis cégedet? Ez így ebben a formában igaz?
gev 2009.12.15. 20:27:39 / # 139665
...bántelkilajos...
gev 2009.12.15. 20:26:43 / # 139664
bánteleki szerintem majd te fogsz magyarázkodni,ha rátok száll a fogyasztó védelem és az apeh.Azért kiváncsi leszek rá,ha egy cimre érkezéskor a fehér rendszámos "taxitokba"egy ellenőr ül...

törölt felh. 2009.12.15. 20:01:59 / # 139663
LALA TISZTA VAGY . NEM CUCCÓZÓL!!!!
Bántelki Lajos 2009.12.15. 19:29:41 / # 139662
Matyinger! Nincs meló? vagy neked is dolgozik néhány autód? Engem nem kell megtisztelned, hogy nem dolgozol és itt irogatunk! Én ráérek, csak hajnalban megyek. Képzeld, már tudom, hogy reggel hány db rendelésem lesz. És, Te!? Bolond vagy, dülöngélj, az való neked!
törölt felh. 2009.12.15. 18:59:11 / # 139661
LALI KIRÁLY!NEM CSAL!? NEM LOP.?! NEM HAZUDIK.?!! ÉN HISZEK NEKED?????? TE VAGY A TÜNDÉR LALA ???ISMERED A MESÉT ? ANDERSEN FOROG A SIRJÁBAN . TUDATTAM VELE BÁNTELKI NAGYOBB MESEÍRÓ.

törölt felh. 2009.12.15. 18:39:33 / # 139660
NEM GYÖKÉR!IGENIS IGAZUK VAN KOLEGÁKNAK . SOK TAXITOK FUT FEHÉR RENDSZÁMMAL.A FEHÉR RENDSZÁMÚ AUTÓID SOKAT TEJELNEK AZ ÁLLAMNAK. ÉN CSAK BECSÜLETES LALI-NAK HÍVLAK.(BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD)?????!!..SAJNA MAGYARORSZÁGON TE VAGY A JÖVÖ DE EZ A JÖVÖ NAGYON SÖTÉT.A VÉGE MEGINT DUTYI!!!!!!
Bántelki Lajos 2009.12.15. 18:35:48 / # 139659
Te! csacsika! :) Van a mew te meg a gev. Hol van a lew? Hány nick neved van még?! Ilyen átlátszó próbálkozást! Ne légy ideges! Nyugi! Azért örülök, hogy taxis létedre folyamatosan itt ülsz! Na, jól mehet a meló! Végre 1 elégedett, de idegbeteg vállalkozó! Vagy, droid vagy? Vizetsz, hgy dolgozhatsz? :))) Komolyan, kezdesz hasonlítani a hobbytaxisra! Bár, Ő jó fej, te meg.... :)))
gev 2009.12.15. 17:00:08 / # 139658
forditani..,csak már ideges vagyok erre a paraszt bántelkire
gev 2009.12.15. 16:58:07 / # 139657
Te is tudod én is tudom,hogy fehér rendszámmal taxiztok.De,hogy még pofátlan is vagy.Nem baj,most már ídőt fogok rátok fordíttani és rátok küldöm az apehot.
Oldalszám: 74