Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2011.03.10. 08:24:59 / # 321966
Jó, hát én ezt nem tudhattam, hogy itt kérem csalizás történik, apellálva a taxisok kíváncsiságára... Viszont az aktivistákat billentsd fenéken, mert én még nem találkoztam velük az utcán, sőt, olyannal sem, aki igen. Bezzeg anno tomajer:-)) Azon röhögtem, hogy amerre mentem, csak az Ő ragaszatványaival találkoztam:-DDD Örülök, hogy a nyomtatott sajtó is foglalkozik veletek, mert azért az is eljut pár taxishoz (ha hozzám nem is, mert diszkriminálva lettem....vagy mi). Az utolsó, zárójeles mondatodhoz csak annyit hogy a stratégiám már meg van rá, de nyilvánosságra majd csak 2014 tavaszán hozom:-))
málna 2011.03.10. 08:21:17 / # 321965
Ebben igazad van, teljes mértékig! Ebben nekem egy tanfolyamon szerzett tapasztalataim is (remélem) a segítségemre lesznek a későbbiekben, amit csak is e célból kezdtem el. Szólíthatlak ezentúl esetleg....khmmm....Tanár Úrnak?:))))
málna 2011.03.10. 08:14:30 / # 321964
Richárdom!:) Most is szórólapozás történik, igaz, nem a programmal, hanem a találkozóval és a bemutatkozással rajta..Mi azt szeretnénk ha eljönnétek!Ezért fizetjük ki a termet..Ez egy előszobája lenne az összefogásnak, én úgy gondolom.Ha Te azt mondod az utcán, hogy ezt később mindenki kézhez kapa, mert osztogatva lesz a gyűlés után, akkor nem akarnak eljönni sem..nincs motiváció. Szóval, Ricsi ha kérhetem, akkor ezt ebben a formában ne! Természetesen a Hallotaxi számára minden olyan anyagot elküldünk, amelyre igényt tart, ezt szükség szerint használhatja is, de arra kérlek, hogy a mi forgatókönyvünk menetét vegyétek figyelembe kérlek. Egyébként igen, a Taxisok Világa is készített velünk egy cikket, amelyet még ebben a hónapban el tudtok olvasni..A későbbiekben? Remélem igen, hiszen a nyomtatott formában megjelenő hírekre épp úgy szükségünk lesz, mint az elektronikusra.. :) (Alig várom, hogy találkozzunk....apropó...fogytál már?):))))
alelölülő 2011.03.09. 18:03:19 / # 321963
És sikerült a vizsgád? :-)
csogu 2011.03.09. 15:51:42 / # 321962
Azért ennél többe fog kerülni....főleg, hogy amint említetted, van egy zsíros állásom:-)) Fátylat rá, majd megtanulod ezt is, mert ez is egy szakma:-)) Léptem én is.
Apuka 2011.03.09. 15:47:38 / # 321956
Már készítem a malacsültet. Mit is szoktál mellé.. Ja.. meg van! 1 Red Bull rendel! :P

csogu 2011.03.09. 15:43:07 / # 321961
Rendben, szóval ha ezt így nyomom tovább, akkor az fedi a valóságot: - Van egy mindenre kiterjedő program, amit az április 5-i gyűlésen, ami egyben tagtoborzó is, fogtok nyilvánosságra hozni és onnantól kezdve ez mindenki számára elérhető lesz, mondjuk a hallotaxin letöltendő formátumban, amit kinyomtatva lehet az utcán osztogatni. Hmmm? Jajjj még 1 kérdés, majd este válaszolj kérlek: (tomajer most ne figyeljen ide:-D) - A Taxisok Világában is publikálják majd a rólatok szóló híreket?
csogu 2011.03.09. 15:38:30 / # 321955
Jaaa értem. Na igen...

málna 2011.03.09. 15:33:22 / # 321960
Ja, az lemaradt, hogy akik választottak, azok az alapítók voltak..gondolom olvastad, hogy teljesen új a felállás...itt nem csak azt értettük, hogy az elnökség változott, hanem minden(ki). Üdv! :)
málna 2011.03.09. 15:29:34 / # 321959
Maradnék a mondatról mondatra dolognál, ha nem bánod.:) Megtisztelsz. Legalább a szakmai kérdésekről van szó, amelynél megértem a töprengést, az elmúlt éveket figyelembe véve.. Persze, hogy előbb a program és az fontos is, másképp nem lesz tagság sem. Én is ezt mondtam, Muci!:)Csak a tájékoztatón, addig nem, ennek is okai vannak, de nem a tudatlanságunk. Természetesen egy demokratikus szervezetben elvárható, hogy az a minimum, hogy nyilvánossá tesszük a tagoknak az eredményeket (is). Te is tudod, hogy értettem a négyest....ne akard, hogy elemezzem...most ne...csak egy csirkemell mellett.:) Jönnek hotelosok és más cégen kívül tevékenykedő kollégák is, eszünk ágában sincs kirekeszteni Őket! Szívesen! És most engedelmetekkel... dolgoznom kell, de este még benézek ide.:) Üdv! :)
hiénakutya 2011.03.09. 15:26:37 / # 321958
Igen, ez a portré pont a reakciói alapján rajzolódott meg... Hát ööö...
csogu 2011.03.09. 15:20:14 / # 321957
...arról sokan tudnak és jobb, ha itt kap egy ilyen kérdést, ahol van ideje gondolkodni a válaszon, mintha áprilisban élőben kell erre reagálnia 1 másodperc alatt...és méghozzá megfelelően. Így amikor élesben megy a dolog, akkor hálával fog rám gondolni, hogy nem érte készületlenül a kérdés:-)))
csogu 2011.03.09. 15:16:54 / # 321954
Odaírtam...a kép illusztráció:-))
csogu 2011.03.09. 15:15:51 / # 321953
Én is maradnék a Tibinél, vagy a Málnánál, sokkal emberibb:-) A program eléggé fontos, mivel ez alapján lennének tagok is. Na végre...ezt írtam már pár napja, hogy előbb a program, utána a tagság, hiszen a JÓ program vonzza be a tagságot. Vagyis vonzaná, ha tudnánk a programot. Akkor most mi a program, lehet már erről valamit tudni, vagy kidolgozás alatt van, amit majd az áprilisi tájékoztatón hoztok nyilvánosságra? 2-es pontra kielégítő a válasz, köszönöm. 3-as pont...tisztségviselőket 4 évre választják meg. Akkor Ti most 4 évig ezt a szerepet töltitek be? Amennyiben igen, kik azok, akik benneteket megválasztottak? A "régi" TGFSZ-ben ismertették ennek a döntéshozásnak a tagságát...Ti is megteszitek ezt? 4-es pont...az egyéni elbírálás....ez nem vezethet diszkriminációhoz? Mert az, hogy egyeseknek mi az elfogadható és mi nem az, az nem biztos, hogy mindenkire egyformán érvényes. Vegyük csak a mezítlábasok kérdését. Szerintem Ők se nem rablók, se nem áldozatok, hanem egy kicsit nagyobb öntudattal rendelkező szűk mag, akik próbálnak ebben a helyzetben életben maradni....mások szerint egy kiirtandó maradéka a régi rendszernek. További válaszokat, ami a személyeddel kapcsolatos, is köszönöm és ha félreértelmezhető volt a kérdésem, azért elnézést....szándékos volt....némi reagálási kényszert szerettem volna vele elérni:-)) Ja, és már nem tudsz felidegesíteni! Nem állt szándékomban, csak a célom szerettem volna elérni, ami most meg is történt, kaptam egy korrekt, továbbítható választ...de azért sok pénzzel erre ne fogadj....rajtad múlik, hogy miként fogsz minket képviselni:-))
málna 2011.03.09. 15:12:12 / # 321952
Ricsi , Ricsi.. Tomajer felrakta az oldalra az ott készült hanganyagot.. Ráadásul Ő is ott volt, ha már nekem nem hiszel, remélem Őt nem hazudtolod meg.. Egy érdek kinyilvánítási összejövetel volt, ahol nem született aláírandó papírhalmaz. Te is eljöhettél volna...ha engedtek volna..:)) Engem ráadásul arról tudott csak meggyőzni a GVH annak ellenére, hogy tanult emberek ülnek az Alkotmány utcában, csúnyán keresztbe raknak a szakmának hosszú évek óta...Ráadásul megpróbáltak meggyőzni arról, hogy a nálatok alkalmazott tarifa igenis gazdaságos, és Te csinálod jól, mi meg hülyék vagyunk, szóval menjek a Dunának nyugodtan! Erről ennyit szerintem..:)) Várunk szeretettel április 5.-én! :) Mint írtam, nem tudsz felhúzni..:)) Szia!
hiénakutya 2011.03.09. 15:08:12 / # 321951
Hát, igen, csak az a portré, amit most festettél róla, akarva-akaratlanul...
csogu 2011.03.09. 15:07:54 / # 321950
Különben meg agitálok is, csak nem itt, hanem az utcán és azokat a válaszokat tudom továbbítani, amiket itt kapok. Már 3 embert szereztem...igaz az egyiket kicsit fenyegetni kellett, de megy :-))
csogu 2011.03.09. 15:06:39 / # 321949
Hmmm... Mi van akkor, ha csak a "nép hangját" játssza? Rég voltam úgy emberrel, hogy azt gondoljam többre érdemes, mint amilyen élethelyzetben van, de veled szemben most ez az érzésem támadt... Köszönöm, hogy leírtad!
hiénakutya 2011.03.09. 15:02:41 / # 321948
És mi van akkor, ha nem agitál? Mi van akkor, ha csak a "nép hangját" játsza? Az nem lehet, hogy csak azokat a kérdéseket szegezi Nektek, amelyekkel az utcán találkozik, személyetekkel kapcsolatban? Nem lehet, hogy a szakmában oly jellemző, mindennel- és mindenkivel szembeni bizalmatlansággal szembesít benneteket, hogy föl tudjatok készülni rá, vagy ellene, hogy az a későbbiekben ne okozzon kellemetlen meglepetéseket? Zsolti, ezek nem válaszok. Így az reagál, akit sarokba szorítottak.
csogu 2011.03.09. 15:01:44 / # 321947
Zsolti, a szóvivőiséget hagyd meg inkább Málnának, maradj meg ideiglenes elnöknek...jobb lesz úgy:-)
Oldalszám: 321