Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
nyuszicsiga 2011.06.23. 15:06:17 / # 322799
Szerintem meg a riporter nem volt elég felkészült,ezért sokat kellett neked magyarázkodni ami elvett fontos perceket az idöl.
málna 2011.06.23. 14:38:00 / # 322798
Remek kérdés.:) Az elején még mindig izgulok...:) Az egységes képet én úgy gondolom sikerült kifelé sugároznunk, annak ellenére, hogy Zoltán egészségügyi gondjai miatt fizikailag nem tudott a stúdióban jelen lenni.. 41 perc műsoridő zseniális volt! A TGFSZ eddigi leghosszabb szereplése és remélhetőleg lesz még ehhez hasonló időtartamú. Ennek ellenére még tudtam volna beszélni a gondjainkról.:) Beszéltem utána a kommunikációs tanácsadónkkal, aki azt mondta, hogy jól sikerült. Még van mit tanulnom, én így látom..De örülök a pozitív visszajelzéseknek. :)
csogu 2011.06.23. 14:27:10 / # 322797
Milyennek értékeled a tegnapi vitaműsort?
mano10 2011.06.23. 14:22:19 / # 322796
Jó Neked! Nekem ugyan nem hiányozna........ Na, majd tizenöt év múlva kipróbálom.
málna 2011.06.23. 14:08:29 / # 322795
1. Ezeket beparáztatták; 2. Ezeket megvették. Mindkettőt a magam és a vezetőség többi tagja nevében visszautasítom!
Egér 2011.06.23. 11:52:26 / # 322794
Szia Pali! Csak ennyi már megint igazad van!!!
góré001 2011.06.23. 08:23:33 / # 322792
Hát tudod nem vagyok rá valami marha bűszke , de nem én vagyok az első sem az utolsó akivel a kölke igy elbánik - Ezt dobta ki a gép! Tudod nem az hal ebbe bele aki a földre kerűl hanem az aki nem tud onnan felállni!Én már több mint féltérden állok!!!!
arlequin 2011.06.23. 06:40:46 / # 322791
Hát kedves Pali bácsi! Úgy tünik, a történelem eldöntötte!!! Az utódod meg ledöntött. Pedig kölök volt!:(((
művészúr 2011.06.23. 04:41:36 / # 322784
A Tiedből viszont, ez a "demenstruáció"... Ez király...:-)

művészúr 2011.06.23. 04:36:50 / # 322789
Flash egy kicsit: ztx ? Ennyi év alatt kicsit bad sprache hongroise?
góré001 2011.06.22. 23:43:59 / # 322788
Bocsánat háromszor irtam meg - ELMENT ! Most meg kétszer jött át ! Tomajer légyszi tisztázd ki - KÖSSZ !!

góré001 2011.06.22. 23:38:15 / # 322790
Na a TOMAJER most jól össze dörzsöli a tenyerét felpörgetem a topikot! de hát nem nagy baj ez!! KEDVES KUTYA ÚR AKIT TERMÉSZETESEN NEM BOZZINAK HÍVNAK! - hogyan is??? Gondolom most azt gondolod humorosra sikeredett az írásod pedig ebbéli színvonala bizony még a Győzike SÓ színvonalát sem üti meg!! Nos akkor TETSZEN tudni kedves KUTYA úr nem háborogni kellene főleg nem utólag hanem pénzt időt fáradságot nem nézve felállni egy fiatalokból a "MI KUTYÁNK KÖLYKE" érdekvédő csapat mögé!! Beáldozni egy kis időt ( ősszeállitani anyagokat , kívánalmakat, egyeztetni , ütköztetni) na majd egy kis pénzt elő venni kivenni a Kedves ŐRÜLT kollégákat a munkából aztán kezükbe nyomni és ellenőrizni nap mint nap megtette-e amire megbízták amire felkérték amire pénzt kapott!! Na majd ha mindez megvan akkor TESSEN BIZALOMRÓL beszélni! Tetszen tudni míg az ÉRDEKVÉDŐ az Ön és TSA-i nevében eljár míg Őnők dolgoznak addig Ő kis kisebb és közepes de tán NAGY kutya vezetőkkel tárgyalnak! Tetszen tudni nem várható el tőlük , hogy a KÖZ a nagyon hiányos KÖZ miatt elveszítse vállalkozását , hogy droid legyen , hogy kikapcsolják otthonában a közműveket? , hogy elveszitse a CSALÁDJÁT ?? Ugye ezt nemk TETSZEN komolyan gondolni! BIZALOM?? TESSEN csak nekem megmondania lista aláírásához amit a Budapesten TAXIZÓ 5557 TAXISBÓL a negyede irta alá ahhoz nem TOLL kell meg AKARAT !!! hanem - BIZALOM???? Tessen már mondani amikor utcára szolit az ÉRDEKKÉPVISELŐ és csak 150 TAXIS jön el az 5557-ből ahhoz nem jelenlét kell hanem BIZALOM??? És TESSEN csak megmondani teccen emlékezni a nem is oly távol múltra?? Amikor azok a régiek tudja akkor a nem oly távoli múltban egy TEMETÉSRE 10 km-es sorban vonultak??? Vagy egy egy utcai megmozdulásra ha 100 kocsit engedtek 300 jöttek el? Szóval akkor nem TAXISOK voltak most meg azok akkor BIZALOM NÉLKÜL is ment ma meg várunk a BIZALOMRA?? Még valami kedves KUTYA úr írói munkásságában megemlített néhány nevet méla undortól átitatva de azok akkor és ott sok sok napot hetet tárgyaltak át unós untalan nem kisemberekkel portásokkal hanem a NAGYOKKAL elértek elértünk amit csak lehetett - tőlünk ennyi tellett! Hát tessen mellé mögé állni a fiatal ön jelölteknek adjon a kezükbe pénzt paripát fegyvert és ha annyira ragaszkodik hát BIZALMAT ! És még valamit azok - MI soha sem mutattunk - V - Betűt a sajtó felé mert soha sem éreztük hogy győztünk volna csak tisztességgel tettük a dolgunkat!! Jöjjenek hát a FIATAL - HARCOS - AGILIS utodók a történelem meg majd eldönti ki tette jól a dolgát ki nem !! NA EHHEZ KELL A BIZALOM !!!!!
janchip 2011.06.22. 21:21:02 / # 322786
Hetek óta figyelemmel kísérem az eseményeket, és egyre inkább arra a meggyőződésre jutok, hogy éppen idejében sikerült abbahagyni a taxizást. Döbbenetes hogy szinte az ellenkezője történik mint amit akartok. Pedig néha hiányzik, de egyre ritkábban..

hiénakutya 2011.06.22. 19:42:04 / # 322785
Én sem bírom ki, Pali bácsi drága, nekem sem megy! A konkrét ügy vonatkozásában miről tetszik beszélni a Pali bácsinak? A Nazoli, tudja, a Zoli, akit régóta ismer, megírta a tiltakozó szöveget. A készen kapott anyagot kellett volna aláírni, lepecsételni, beadni, és szétküldeni a sajtóba. Ettől még lehet nyomkodni a címekre, lehet hajtani a pénzt a sárga csekkekre, ez egy óránál többet senki idejéből sem rabol el. Na mostan... Volt, vagy van valami gáré, tán L.Ildikó, vagy K-né K. Magdolna, végül is mindegy. Valamelyik a kettő közül bírta elmondani azt az örökbecsű okosságot, mely szerint: "Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani." Haladjunk tovább ezen gondolatmenet mentén és rakjuk össze a magunk okosságát: Nem elég taxis érdekképviseletnek lenni, annak is kell látszani! Miről is beszélek én itten a Pali bácsinak? Tudja, Pali bácsi, a magamfajta, Peredi-, Dudás-, Bakucz-, Sipeki-, Metál-, Bősz-, no meg Pali bácsi-féle érdekvédőkön edződött taxisnak ilyenkor kapásból két verzió ugrik be abba a csökött agyába: 1. Ezeket beparáztatták; 2. Ezeket megvették. Nincs más racionális magyarázat arra, hogy egy ilyen rendelet kapcsán a legnagyobb szakmai érdekképviselet kussban marad, és még arra sem hajlandó, hogy egy készen kapott, ráadásul hibátlanul megírt anyagot kézjeggyel, pecséttel ellátva elküldözgessen a megfelelő helyekre. És akkor én most lépjek be? Adjak pénzt, paripát, a nevemet, bíztassak másokat is, hogy tegyék ugyanezt? Emeljek a saját pénzemen a saját fejem fölé valakiket? Pali bácsi... Ez egy bizalmi kérdés, Pali bácsi, a bizalmat meg ki kell érdemelni. Egy hét alat másfél ezer taxissal alá lehetett iratni valamit, mert tudták, hogy mihez adják a nevüket. De hónapok alatt csak egyharmaduk lépett be, mert nem bíznak már senkiben és semmiben. Mi a tanulság? A taxis mozgósítható, de világos, egyértelmű, határozott célok, hiteles, és hitelesnek is látszó emberek kellenek hozzá. Én még keresem, Pali bácsi, hogy ki lenne az. De arra kérem, ha lát egy ilyet valahol, ne szóljon! Mert amikor egy cégtulaj ajánl nekem egy érdekvédőt, hát, Pali bácsi, ne haragudjon, de... Egyébként meg jól értelmeztem, itt a végén a mutogató fickó a Metál akar lenni? Őt szarozza a Pali bácsi? Furcsa. Ha ilyen lehúzó véleménnyel van róla a Pali bácsi, akkor mi a f@szért vett részt az általa szervezett demenstruáción? Ez egy költői kérdés. Azt jelenti, hogy nem várok rá választ.
góré001 2011.06.22. 18:30:13 / # 322783
Sajnos nem birom ki hogy ne szoljak hozzá! Tudodm megkapom a magamét de hátha világosabb lessz valami! Szóval a TAXI DROSZTOK a FŐVÁROS területén a kerületekben vannak felfestve nem kiépitve mertnincs nagyon itt épitve semmi! Szóval a területek némeike a FŐVÁROS kezelésében van a többsége a KERÜLETEK önkormányzatainak kezelésében vannak ! Mivel pártunk és kétharmados kormányunk bár a pirosak a kékek sőt a zöldek is sok sok pénzt elvettek az önkormányzatoktól a NAGY KALAP tömésére! Igy keletkeznek ügyek harcok önkormányzatok és KORMÁNY között ( KARSAI- ESZTERGOM- SZEGED - FELCSÚT stb!!) Namár most a kerületeknél működö parkolási társaságok árai az egy kocsira bevehető ősszegek azonosak és számtanilag alapokat képeznek! Azaz aki ki szakit férőhelyet ebből az fizesse is meg!!EZ JÁR NEKIK !! Igy aztán ennyi + annyi = amannyi!! Ezt fizettetik ki velünk!! Nos folyton megy a sirás ki az érdekképviselő nos legyen de az is PÉNZBE kerül! Sem egyik sem másik Taxis vagy vezető vagyőnkéntes vállaló nem fog de nem is tud INGYEN harcolni a csoportért hiszen van családja sárga csekke élete munkája stb! Ha kell tessék KIEMELNI és TISZTESSÉGES bérezést számukra kiataálni és biztositani !Akkor már csak egy dolog kell- Meg kell találni azt vagy azokat az embereket akiknek odafent HITELE van akiket a BÚLVÁR vagy a kamerák a rafkos újságirók nem kevernek össze keresztkérdéseikkel és akik harcosan mindent félretolva keményen képviselik a KÖZ akaratát!!!Na és akik nem formálnak VIKTÓRI jelt akkor ha egy KÖZALKALMAZOTT SZÓBA ÁLLT VELE !! Hát csak ennyi és bocs most meg lehet lealázni a szép válaszokkal !!Csak segiteni szerettem volna hogy mindenki - M INDENKI értse MI MIÉRT VAN és HOGYAN KELL VAGY LEHET !!! - HAJRÁ !!!!

tomajer 2011.06.22. 18:13:05 / # 322782
nazoli 2011.06.22. 17:20:58 / # 322781
Egyetlen tiltakozás nélkül.
csogu 2011.06.22. 16:45:11 / # 322780
Na, mi volt ma a rádióban?

tomajer 2011.06.22. 16:42:49 / # 322779
[b]Vitézy: a taxis közlekedést az önkormányzatoknak kellene szabályozniuk Vitézy Dávid szerdán, újságírók előtt hozzátette: ezzel a taxis szervezetek is egyetértettek a tárgyalásokon, a személyszállítási törvényhez kapcsolódó javaslatot pedig már el is juttatták a kormányhoz.[/b]

málna 2011.06.22. 15:06:11 / # 322778
http://www.origo.hu/itthon/20110622-elfogadta-az-uj-taxidrosztrendeletet-a-forvaosi-kozgyules.html

Oldalszám: 321