Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
nagyonkedves 2011.07.07. 17:56:44 / # 322942
NÁLAM nincs emberhiány. :) ANNÁL A CÉGNÉL pedig nincs telszámtulajdonos . :) ENNYIRE egyszerű az egész :)))
hiénakutya 2011.07.07. 17:45:26 / # 322941
"Tudom,hogy a taxisokkal nehéz megértetni..." De pont ez a lényeg. Neked először a taxisokkal kellene megküzdened, nem a fuvarkereskedőkkel. És itt el is bukott a dolog. Cégenként 10 tökös kollégát nem tudsz összeszedni. Pedig nem elég nem nyomni a címre. Azt kell tudnod elérni, hogy senki se nyomjon. Mondjuk, hogy meggyőzöd, szép szóval, érvekkel, meggyőzöl ötvenet, meggyőzöl százat. Még igazat is adnak, egyet is értenek. Aztán elindul az akció, az első tíz percben nem nyom senki. Üldögélnek, várják a beülőst. Múlnak a percek, nem történik semmi. A kesztyűtartóban szépen sorakoznak a csekkek, a toszkóba is be kellene menni, mert az asszony összeírt pár dolgot. A tank negyedig, a brifkóban két ezres, meg az apró. És akkor földobnak valamit pont oda, pont elé, tudja is, mi az, már vitte kétszer, Gödöllőre kell vinni, meg kell várni, öt perc, aztán jön vissza Budára. Szerinted? Ott vége is van, ha nem tudod megállítani. Ahogy egy beleüt valamibe, sorban követi a többi. És mindig lesz egy, aki beleüt. Ezt kell tudnod csírájában elfojtani. El tudod fojtani? Van cégenként 10-20 keményf@szú embered, aki odamegy és berántja a kéziféket? Nincs, és nem is lesz. Ezek taxisok, b@szdmeg! Ruppób@szó, remegős, beszari senkik, akiket ráadásul a saját remegősségük kényszerpályára tett. Föl van osztva az évük húszezres egységekre, már nem is napokban számolnak, hanem abban az összegben, amit naponta meg kell csinálniuk, mert különben végük van. Ha egy nap nem jön össze, akkor a következő napi dózis annyival emelkedik. A tudatuk beszűkült, csak ezt látják, csak ebben gondolkodnak. NEM TUDSZ VELÜK MIT KEZDENI! Hatezer taxis képtelen lerázni magáról egy tucat parazitát. Ez van, ezt dobta a gép. És ez a hatezer taxist minősíti. De Te ezt miért nem veszed észre, miért nem érted meg, miért nem veszed tudomásul? NEM TUDOD KÜLSŐ SEGÍTSÉG NÉLKÜL MEGOLDANI! Vagy mellénk áll a politika, vagy bebuktuk. Ennyi. Vagy odamész a tárgyalóasztalhoz és rácsapsz, vagy nincs tovább. Ehhez viszont két dolog kell. 1. Valaki, aki rá mer csapni az asztalra; 2. Egy tömegbázis, akit maga mögött tudhat. Én jelenleg azt látom, hogy ez egy 22-es csapdája. Nem látjuk azt a valakit, aki oda merne csapni, ezért nem áll föl mögé a tömeg. Viszont addig, amíg nem áll föl mögé a tömeg, nem mer odacsapni. Inkább azt találd ki, hogy ebből hogyan másszunk ki! Az akciózásnak nincs itt az ideje. A sok rühes ruppób@szó csak akkor fog észhez térni, mikor majd egy tollvonással földönfutóvá teszik. Addig nem. Amíg meg tudja csinálni a napi 18 darab 800-1200 forintos fuvarját, addig Te nem fogod tudni rávenni semmilyen, nemhogy 48 órás, de még 12 órás akcióra sem. Márpedig azt hellyel-közzel mind megcsinálja. És boldogok.
Gyurcsányi 2011.07.07. 17:41:14 / # 322940
Ennyire nagy a baj? Emberhiány van nálatok?
nagyonkedves 2011.07.07. 17:07:42 / # 322939
A legolcsóbb (egyszeri 50-60 ezer Ft), legcélravezetőbb, legradikálisabb és legfrappánsabb megoldás azonban az volna, ha MINDENKI, aki még nem oda jár havonta legalább egyszer, bekopogna a Vahot utcában a (ha szabad egy kicsit elfogultnak lennem) KISEBBIK céghez és rövid adminisztráció után (amibe szívesen besegítek, ha tudok, hogy haladjon a sor, mert a taxis utál várni és még meggondolná magát) már röpülne is kifelé az utcára mutogatni a szép új matricáit, hogy az emberek már pötyöghessék is befelé a mobiljaikba a számot! :))) Ezzel a telszámtulajos probléma kipipálva. Jöhetnek a drosztok. :)

warrior 2011.07.07. 16:50:12 / # 322938
Abszolute követtem és betartottam. A taxis nem veszi észre azt amikor 10 percig nem lenne forgalmazás,de 48 óra esetében ájultan dolgozná fel az élményt,hogy mindenki aki taxit akar az integet.Utcai tarifa 240ft és go.Ugye Ricsi azt te sem gondolod,hogy megállna az élet központ nélkül? W
csogu 2011.07.07. 16:41:47 / # 322913
Követted azokat az eseményeket, amikor megpróbálkoztunk 10 perc erejéig ezt megvalósítani?

warrior 2011.07.07. 16:38:58 / # 322937
Kedves Csogu A telefonszámosok maffia gyülekezetét,csak kizárólag egységesen és egyazon időben lehet legyőzni,inkább/jobb belátásra bírni/. Ehhez elegendő lenne egy mozgalmas hétvégén 48 órán át bojkottálni a központokat.Onnantól mi vállalkozók mondanánk meg,hogy mennyiért viszem az utast és mennyit fizetek a címekért.Tudom,hogy a taxisokkal nehéz megértetni,hogy az élet nem áll meg,ha Ő nem nyom a címre,de talán ez az idő is eljön. Aztán,ha a tulajoknak nem tetszik,akkor súgd a fülébe,hogy "Megint 48 óra" Garantálom,hogy két alkalom után mi taxisok diktálhatnánk a feltételeket. Ehhez persze a TGFSZ teljes részvételére is szükség lenne,mert most Ők a leghitelesebb érdekvédőink,na meg a radikalizmus. Amenyiben radikálisan csalódok az emberekben,akkor írok egy könyvet a Magyar szűrkemarháról. Azért én optimista maradok. Tisztelettel:Warrior /TRSZ/
csogu 2011.07.07. 16:13:54 / # 322936
No igen.
tomajer 2011.07.07. 16:12:47 / # 322935
Talán, mert egy pár radikálist már végigkísértünk ezen az úton.... :-(
csogu 2011.07.07. 16:08:20 / # 322934
Minden tiszteletem mellett, miért van olyan érzésem, hogy a radikális részből csak az fog megvalósulni, hogy Te radikálisan csalódni fogsz a szakmában szereplő emberekben?
tomajer 2011.07.07. 15:29:36 / # 322933
Tudom, hogy nagyképű vagyok, de mindig azt hiszem magamról, hogy érthetően fogalmazok! :-) Urak! Akinek tehetnéke van végre, az tegye már meg első lépésként, hogy kommunikál, a TGFSZ-el!!! Hogy kéne még leírnom, hogy a szájkarate, a virtuális keménykedés (még ha a hallotaxinak jól is jön) most már nem vezet sehová???
hiénakutya 2011.07.07. 13:50:05 / # 322932
Nem, dehogy! Ez csak egy cipészár. :-DDD
hiénakutya 2011.07.07. 13:49:05 / # 322931
Sok ilyened van? Mert egy idő után szénné ég. :-p
warrior 2011.07.07. 13:35:39 / # 322930
Kedves Gyapi Látom az igazság kérdése nálad minden szinten elsődleges.A blokádkor elkenték a sz@rt,de éppen ez sarkaljon mindenkit arra,hogy végre gyors és radikális ráhatással elérhessük a célunkat.Jelentsük ki egyszer és mindenkorra,hogy elegünk van a kizsákmányolásunkból,nem akarunk tönkrement kollégákat látni és nem akarunk a fáradtságtól elcsigázott arcokba nézni.Én még emlékszem arra,amikor a taxis megbecsűlt és jól kereső emberként élt.Most ezt tették tönkre azok akiknek az asztalára havonta sok-sok milliót teszünk le.Természetesen mi taxisok is hibásak vagyunk abban,hogy 20 éve megbíztunk ezekben az emberekben és elhittük,hogy ők nekünk jót akarnak.A hit ideje lejárt.A radikális lépéseké a jövő,még akkor is,ha ezt ma egyesek másként látják. Üdvözlettel:Warrior /TRSZ/
warrior 2011.07.07. 13:19:11 / # 322929
Kedves Málna Valamit félreértettél és ebből adódóan máris felvetted a támadó pózt.Nos barátom én nem azt írtam,hogy lefeküdtetek a cégvezetőknek,hanem azt írtam,hogy remélem nem függetek tőlük.Mint már írtam a cégvezetők maffia módjára próbálják a taxist térdre kényszeríteni,hogy amint ők zenélnek,mi úgy táncoljunk.Nem barátom a bulinak vége!Itt már senkinek nincs kedve táncolgatni.Kollégáink elfáradtak a 30x12 órás azaz 360 órás munkaidőtől/hó.Nagyon sok kolléga lesz beteg és bizony sokan fiatalon meghalnak. A jelenlegi tarifákkal esély sincs arra,hogy pihenhess esetleg nyaralni tudj.A bank viszi az autót és a kör bezárúl.Én nem "szarom"le a munkátokat,csak lassúnak tartom.Nem a TV-ben kell pózólni,hanem radikális fellépéssel a cégtulajokat arra kényszeríteni,hogy ne tegyenek bennünket tönkre.Nem vonom kétségbe a Ti és a vezetőség tisztaságát,csak tessék végre gyórsulni!Látványos lépéssel ma többet érhet el az ember és akkor nő a taglétszám.Én az összetartást nem eloltom,sokkal inkább felélesztem.Elég a birkastílusból még akkor is,ha úgy érezzük,hogy mi csak veszíthetünk. Jaaa és sokkal régebben ismerjük egymást,mint azt Te gondolnád. Maradok tisztelettel: Warrior RTSZ /Taxisok radikális szervezete/
Apuka 2011.07.07. 12:16:02 / # 322928
Szia gyapi! tomajer leírta (1257 hsz), értelmezd! Ha nem megy, annál fontosabb, hogy személyesen is beszélj velünk! Üdv
nazoli 2011.07.07. 12:15:02 / # 322927
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mi a Főváros taxikoncepciója. Meg arra is, hogy nekünk van-e.

törölt felh. 2011.07.07. 10:38:39 / # 322926
Ez nem a lassú deffekthez való?:)))
törölt felh. 2011.07.07. 10:34:42 / # 322925
Szóval, hogy addig se mi legyünk... Bocs. A titkárnőm. nehéz napok előtt áll.
törölt felh. 2011.07.07. 10:28:59 / # 322924
Hmmmm.... Ismered a türelem, meg a rózsa terem féle viccet? Ha türelmes vagy lebirkáznak, ha lépni akarsz, radikális! Én inkább radikális lennék! De országos szinten. Csak egyszer kell odab@szni, de akkor akkorát, hogy nyomatéka legyen! A blokádkor is elkenték a szart, mert másnap munkanap. Popeyházban ültek az aktív semmittevők, oszt jól kialkudozták nekünk a semmit. Az én szememben azóta mindegy: kormánytag, érdekvédő,engem véd látszólag.... Ugyan az a kupac... Támogatnám a Tibiéket, de ott sem látom a határozottságot! Míg Ők sakkjátszmát játszanak, én lassan elmúlok! 20év lépéselőny behozását, nekem nincs időm kivárni. Itt nem lépni, hanem fellépni kell!!! Ha szükséges, akkor a tábla kerüljön a földre, de addig mi legyünk rajta a p... gyalogok!!!
Oldalszám: 321