Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Rocktaxi 2011.07.10. 17:19:21 / # 322963
Ezt olvastad ki a reagomból? Már én sem félek a nullás papírtól, mert nem kapok. 3. éve a droidok közé tartozom. Sajnos!
warrior 2011.07.10. 17:03:50 / # 322962
Helló Málna Igazad van én valószínüleg elértettem,hogy mihez kötik,de a hír mindenesetre igaz. Elég régóta ismerjük egymást még a régi Rádiótaxitól,amikor a központ az Adyn volt. Semmi nem lesz bejegyezve,mert nincs értelme. Így maradok inkognítóban ez így egyszerűbb. Nem lehet a taxisokat felrázni,igaza van a Ricsinek századik nekifutás lett volna. Remélem a TGFSZ-nek sikerül valamit kiharcolni,bár én már csak a radikális megoldásokban hiszek a jövőben is. Warrior
warrior 2011.07.10. 16:51:15 / # 322961
Hello Sas882,hello Rocktaxi. Nem félek a nullás papírtól,éppen a héten vizsgáztattam a vasat. Nemgondoltam volna,hogy tarifatémában ismét a "droidozás"fog terítékre kerűlni,mint minden baj okozója.Ebben én nem veszek részt.Számomra minden kolléga egyenlő és ugyanazt teszi az utcán amit én és a többi kollégák.Az üreskiállás,ingyenvárakozás alcsony km/díj az nem baj ugye?Pedig ettől lesz előbb vagy utóbb mindenki alkalmazott.Ennyi volt?Kenjük a droidra?Na én nem! Jó munkát
Sas882 2011.07.10. 13:30:30 / # 322960
passz, biztos van olyan aki igy, de lehet olyan is van, aki úgy számolt, hogy nem éri meg a pénzét autóban tartani, inkább bérel, illetve nem volt pénze / bátorsága/ fizetni egy hosszabb távú kölcsönt egyáltalán nem biztos, hogy droidként taxizni olyan nagy bukás, persze, ha nem számolsz a büszkeséggel, de vállalkozóként 1xx ft/km járni, az is nagy büszkeségre adhat okot. a tény, vállalkozóként vannak kötelezettségek, amiket teljesíteni kell, különben megszünhet a jogod vállalkozni, itt jelent esetben nem kapsz ilyen olyan engedélyt, vizsgát, ezt teljesíteni kell, ha nem megy, akkor - bár lehet a tövényt és bármi mást okolni - akkor be kell fejezni vagy át kell alakitani, felesleges a szart görgetni, s még jobban lehetetlen helyzetbe kerülni. másrész biztos vannak olyanok, akik simán megkapják az ominózus igazolást, nos ők hogyan csinálják?
Rocktaxi 2011.07.10. 13:01:30 / # 322959
Ez qrva nagy tévedés! Nem esik ki a körből! Átalakul droiddá. A mostani droidok szerinted hogy keletkeztek?
Sas882 2011.07.10. 12:46:27 / # 322958
hello miért félsz ettől a nullás igazolástól? esetleg nem fizettél adót, tb -t, egyebet? miért baj, hogy aki nem tud ilyet bemutatni, az kiesik a körből?
törölt felh. 2011.07.10. 06:19:12 / # 322957
Szia Warrior! Szerintem egyikünk se mondott le a kollegákról! (Bár sejtésem szerint kutya lemondana róluk, de más okból. Néha én is.):))) Lassan lemondanak saját magukról. Pontosan a fáradtság (idegi, és lelki legföképp) okán. Annó nálunk a 3. csatin ment a baromkodás reggelenként, ma csak elvétve hallasz egy-egy vidámkodó párbeszédet. És ha már a humorunkat is elvesztjük, az már a vég!!! Nem tudom mennyire vagy müszaki, de a sebváltó elvét gondolom ismered. Na mármost, tele van fogaskerekekkel. Az egymás közti kapcsolatukat hívják kényszerhajtásnak. Csak nálunk nincs üresjárati állás, csak ha már fekszel, és utas vagy. A Tepsi travels-nél!!!
Apuka 2011.07.10. 05:06:21 / # 322956
hivj fel. fussunk össze. érdemes. üdv
málna 2011.07.09. 23:40:22 / # 322955
Az iparűzési adóhoz kötnék, annak igazolásához. Ha régóta ismerjük egymást, akkor hívj fel bátran, kérdezz és segítek a nem hallomásból jövő hírekkel. Ha nem régóta, akkor is felhívhatsz, úgy is segítek. (Csak jó tanácsként: amíg nincs bejegyezve valami a bíróságon, addig nem ajánlatos rá hivatkozni..)
warrior 2011.07.09. 19:40:20 / # 322954
Nem tudom,hogy mennyire igaz,de azt hallottam,hogy a drosztmatrica kiadását a nullás papírhoz kötik.Ez egyenlő a vizsgáztatás nullás papírral tőrténő végrehajtásával,mert droszrengedély nélkül nincs vizsga.Azt is hallottam,hogy nincs részlet,halasztás.Nullás vagy vagy sem és akkor viszlát. W:TRSZ

warrior 2011.07.09. 18:50:26 / # 322953
Kedves Hiénakutya és Gyapi. Ne mondjunk le azonnal a többezer taxis kollégáról.Nem hiszem,hogy csak elgyötőrt és megcsömőrlött taxisokkal vagyunk körülvéve. Ha most nem teszünk semmit,akkor a főváros úgyis kivégez bennünket.Jövőre biztos,ha csak nullás papírral mehetsz vizsgáztatni.Persze nem ez a fő baj,hanem az,hogy a jelenlegi tarifával még akkor sem tud a taxis fizetni,ha minden készsége meglenne rá. Világosan látszik,hogy a droidosítás idejét éljük.Aki tönkremegy az majd elmegy a droidtartóhoz dolgozni sz@rért hugyért. Aki olvassa a hallotaxit és beszél kollégákkal az igenis tegyen meg mindent,hogy továbbadja a lehetséges megoldást.Lázítson és lázítson,mert egyébbként végünk lesz. Én egy odabaszós fajta vagyok,de kell még pár ököl. Warrior TRSZ
piszkos fred 2011.07.09. 11:10:27 / # 322947
akkor én már nem is merek válaszolni(: de azért én maradok:)

nagyonkedves 2011.07.08. 19:13:09 / # 322952
Nnna! Örülök! Én így: :))) :D Akkor ketten már biztos vagyunk! De ezt itt nem szabad, úgyhogy megyek is! Minden jót! :)
piszkos fred 2011.07.08. 18:23:26 / # 322951
én mindig hála istennek jókedvű vagyok és vidám!!!
hiénakutya 2011.07.08. 17:33:01 / # 322949
Itt van, baszdmeg, Te magad linkelted be, Elnök Úr! Közhasznúsági Jelentés, Fővárosi Taxiállomásokat Üzemeltető Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft, 2010. 12. 31., 6. oldal, A hálózat helyzete, üzemeltetési feladatok. Nem olvastad el? Nem értetted, amit olvastál? Leragadtál a Komáromi 35 millerjénél? Tessék:
hiénakutya 2011.07.08. 17:16:00 / # 322948
Értesüléseim szerint tegnap a T4-nél beolvasták általánosban azt a felhívást, amely itt is megjelent és az új dropsztok létesítésével kapcsolatos ötletelésre szólítja föl a taxisokat. Értesüléseim szerint az általánost követően az Elnök Úr is megszólalt és buzdította a taxisokat az együttműködésre. Kérdezném tisztelettel: Az Elnök Úr még mindig nem érti, hogy régiek megmaradt csekélyke versenyelőnyét készülnek felszámolni? Az Elnök Úr még mindig nem érti, hogy taxit soha nem látott, munkanélküliből átképzett droidok seregének ágyaznak meg a város bedrosztozásával? Az Elnök Úr még mindig nem érti, hogy a taxisokat arra buzdítja, hogy közreműködésükkel legitimizálják ezt a folyamatot? Az Elnök Úr még mindig nem érti, hogy a közreműködő taxisok lényegében olyan drosztok létesítéséhez adnak tanácsokat, ahonnan majd pont Ők fognak kiszorulni? Hány oldalt kell teleírnom, hogy megértse?

törölt felh. 2011.07.08. 08:23:50 / # 322946
Amíg drosztokon vakaródzó, mindent elfogadó, mindenbe beletörödö emberekkel vagy körülvéve, addig ez így is marad! Arra lennék kíváncsi, náluk mikor telik be a korsó? Én már a pikolónál kiakadtam! De mindig akad, aki beéri a felessel is!!! Csak legyen egy droszt ahova beállhat nyaralni!!!
csogu 2011.07.08. 07:32:26 / # 322945
Ne engem akarj meggyőzni. Dokumentálva 6 éve ezt írjuk itt páran...és 10 éve ugatjuk a holdat...
törölt felh. 2011.07.08. 07:15:26 / # 322944
Persze hogy elsödleges, de egyben utópisztikus is!:( Sajnos pont azok a kollegák,akiket nem akarsz elgyötörtnek látni, azok vannak olyan stádiumban, hogy már nem bírnak, nem mernek, vagy csak spontán nincs energiájuk, hogy harcoljanak. Sokan meg azt sem tudják, mi az a TGFSZ! Van aki fuvartól fuvarig látja a világot. És nem biztos, hogy ö a hibás!!! A TGFSZ-is megértem, mert bázis nélkül nehéz. Meg gondolom ott van elöttük a :kinek ugorjak neki elöbb? Fuvarszervezöknek, még fentebbi nagyfejüeknek? Szal nem könnyü. És ha megnézed, itt is öszemosódik, hogy ki miért akar demonstruktuálni. Így meg nem fog menni. Keresd meg te is a Málnát, vagy Apukát, lehet együtt összefésültök valami értelmeset, ami ütös is! Én kergetem a Tibit, de mindig elszökik valami fuvarba elölem!:)))
törölt felh. 2011.07.07. 18:56:59 / # 322943
Miért ne menne? Nem debi(l), Gyapi!:)))
Oldalszám: 321