Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tesco 2010.04.02. 20:29:20 / # 298273
Dudas ur koszonjuk szepen,be valtja igeretet,hullanak a fejek ez nekunk csak pozitiv . 1037 de van meg mit tenni segitek : 1199,1133,1111,1227,dagikám

kabare 2010.04.02. 18:55:44 / # 298271
huzzal vissza csillebercre a bufebe!Az 5 közül Te vagy az egyetlen aki nem oda valo!!!Nyaloka!!!
krapek70 2010.04.02. 18:48:04 / # 298270
Bólogass mint azelőtt és kapsz egy bőrfotelt))))))
krapek70 2010.04.02. 18:42:08 / # 298269
Szükség van rátok mert rendnek kell lennie, főleg most, hogy nincs annyi munka és elszabadultak a dolgok.Csak sajna közétek keveredett olyan is akinek nem kéne ott lennie vagy legalábbis poziciot betőltenie, érdekes összefüggések vannak kialakulóba majd idővel rájön mindenki.Jó Munkát nektek.
krapek70 2010.04.02. 18:36:59 / # 298268
Te miről beszélsz? Nem is taxiztál még akkor tavaly vagy mikor jöttél vissza vagy előre tudtad, hogy ez lesz?!DDDD Érdekes ahogy látod a dolgokat megint a régi fényedbe tündökölsz.Gratula! A sunyiskodás szép dolog!
kabare 2010.04.02. 17:57:09 / # 298246
Tisztelt Szelkakas! Most kinel sikerült behizelgned magad? Mindenre nagyon jol emlekszünk!Föleg arra amikor ott ültel mindig a G.M. -nel.Most mar jo volna ha visszaadnad a radiokat!

1787 2010.04.02. 17:08:33 / # 298266
Mind az öten azt szeretnénk ha mindenki elégedett lene a hangnemmel és az intézkedésekkel, de időre van szükségünk a bizonyításhoz. Tulajdonképp még neki sem kezdtünk de már mindenki támad mindenkit remélem hagytok annyi időt,hogy bizonyítsunk. Mindig lesz aki sértődött és ránk haragszik mert elkésett vagy koszos az autója de meg sem próbálja esetleg magában keresni a hibát ezzel sajnos mi sem tudunk mit kezdeni. Úgy gondolom,hogy mind az öten igyekezni fogunk a tőlünk telhető legkorrektebb és legtoleránsabb módon intézkedni. Ha bárkinek kérdése van vagy úgy érzi,hogy méltatlanság érte nyugodtan hívjon fel telefonon és lehetőségeimhez mérten igyekezni fogok segíteni mindenkinek. Telszámom flottás nem túl bonyolult.

osztap 2010.04.02. 16:54:50 / # 298265
Utolsó 4soroddal szó szerint egyet értek. Amit felette írtál az meg a jövő zenéje, úgy legyen.Üdv.
1699 2010.04.02. 16:53:11 / # 298264
Nem is vagyok grafomán... :))) Ha grafomán lennék, akkor nem tudnék rövid tömör válaszokat adni, csak olyan kacifántosan megfogalmazott, többszörösen összetett mondatokat írogatnék, ...mint amilyen ez is. Úristen! Lehet, hogy mégis az vagyok?
1699 2010.04.02. 16:38:50 / # 298263
Szerencsésebb dolog lett volna, ha inkább a "figyelmeztetés" szót használod, és nem a "fenyegetést". Egyrészt, mert ez volt a célom, másrészt pedig, mert barátságosabb lett volna a hozzászólásod hagvétele. "A 787-es kollega hozzáállása lényegesen toleránsabbnak tűnik mint a Tied" - írod. Őszinte örömömre szolgál, hogy így vélekedsz a Krisztián intézkedéséről, azonban, ha nem hallottál intézkedni 2002 előtt, akkor nem lehet viszonyítási alapod. Bízom benne, hogy meg leszel, meg lesztek elégedve az enyémmel is, ha majd arra sor kerül. Megjegyzem: remélem nem lesz rá szükség, mert nem szolgáltat rá senki, semmilyen okot. Nem célom - soha nem volt az - az erőfitogtatás, a rám ruházott hatalommal élni, és NEM VISSZAÉLNI kívánok. Bizonyos esetekben mindenki számíthat toleranciára - emberből vagyunk mindannyian, így hibázhatunk - azonban, a szabályzat alapú következetesség az elsődleges szempont. Aki túlkövetel, az ne számítson toleranciára egyetlen etikástól sem!
nazoli 2010.04.02. 16:24:36 / # 298260
OK.
osztap 2010.04.02. 16:12:51 / # 298259
Ha ilyen gondom lenne nem irtam volna ide.Rendpárti vagyok,de előre fenyegetőzni felesleges! A 787-es kollega hozzáállása lényegesen toleránsabbnak tűnik mint a Tied.A TI érdeketek is lenne megtalálni a hangnemet a támogató többséggel, mint terrorizáló hangnemet használni.
informátor 2010.04.02. 16:07:08 / # 298258
Biztosan félreértettelek, elnézésedet. Így kibontva viszont már kapizsgálom, mire akarsz kilyukadni. Na? Zoli! písz:-)
nazoli 2010.04.02. 15:57:50 / # 298257
Nem értelek. A 2433-ban kérdeztem valamit a Bemondótól. Ebben szerintem semmi tűzcsiholás nem volt. Ha válaszol, már itt sem vagyok. Bemondó a mai napig nem válaszolt. Ezzel szemben, az egyik vezetőtől, kaptam egy nagyjából értékelhető választ. A 1699-el volt egy eszmecserém. A végén egyetértettünk. Ebben sem látok tűzrakást. A Dobókockánál sem sikerült a problémákat megoldani. Sajnos. Sem az elvándorlást, sem a címcsökkenést, sem a Malév, sem a TV ár alatt szállítását. Még a segítségemmel sem. Azt reméltem, hogy itt esetleg kaphatok valami tippet, amit aztán a hasznosítani tudok otthon. Az okokról. Hogy miért kérdeztem. Gondolom, te szeretsz itt dolgozni a Fötaxinál. Én pedig a Dobókockánál. Mindkét cégnek megvannak a maga értékei, amik miatt szeretünk ott dolgozni, és szeretnek bennünket az utasaink is. Pillanatnyilag ez a két cég, a piacvezető cégek közé sorolható. Pontosan a megelőző évek befektetett munkája miatt. Értem ezalatt a vezetőségek, és a taxisok munkáját is. Ez a tendencia - a piacvezető, meghatározó szerepre gondolok - megváltozni látszik. Bevallom, van néhány dolog van, ami nekem a Fötaxiban nem tetszik, nem tetszett.(Egy két dolog, a hírek szerint változás előtt áll, ezt a 1699 is többször megjegyezte. Ha tüzet akartam volna csinálni, akkor ezeket próbáltam volna hangsúlyozni.) De még mindig inkább a Fötaxi használ többet az egész piacnak, mint a PLUS, vagy a MINI, 2000, vagy T4, és a többi szotyi! Különösen akkor, ha sikerül a kívánt változtatásokat végrehajtani! Etikai bizottság megtisztítása, esetleg a szabályzatok újragondolása, stb. Amik most folyamatban vannak. Ha jól tudom. A 25%-os hírek szerint. Hogy ez mennyire így van (már, hogy ezért kérdeztem) kérlek, olvasd el a 24355-öt. De ha nem akarod, bemásolok belőle egy részt. "Az összes nagy cégnél ugyanez van. És nem értjük, hogy mi ez a nagy nyugalom. Az emberek mennek el, a címek mennek el, a szotyik meg, akármit is mondotok, híznak. Ha így megy tovább, két év múlva így fog kezdődni a cégek toplistája: MINI, PLUS, 2000, stb. Nem biztos, hogy ennek mindenki örülne. Én sem." Bocsánat, hogy aggódom a Fötaxi miatt is! Ennyit az álszenteskedésről, és a tűzrakásról. Ha jól emlékszem, téged is a megszólítottalak, mint olyat, akitől választ vártam. Nem válaszoltál. De most, amikor megtették helyetted mások (dorong, 1699) akkor jössz egy ilyen megjegyzéssel, és fikázol. Pedig, mint informátornak, biztos több információ áll a rendelkezésére, mint bárki másnak. Vagy esetleg a neved valami másféle informátorra utal? Csak a Na? Zoli miatt.
Robin Hood Jr. 2010.04.02. 15:37:03 / # 298256
A grafomániájával együtt is hitelesebb, mint mondjuk te, aki csak fikázol, és közben még helyesen írni sem tudsz. Sok könyvet olvashattál.
informátor 2010.04.02. 15:34:58 / # 298255
Szia! Valamit nem értek, de - magabiztos reagálásaidat, és "tényeken" nyugvó állításaidat olvasgatva - biztosra veszem, csak Te tudsz segíteni, merthogy, ahogy írod, Te csak tényeken alapuló problémákat firkantasz ide. Ha a Dudás annyira szarul dolgozott mindenhol, ahogy azt te "tényeid" alapján vélelmezed, akkor a Garamszegi minek hívta ide a Főtaxihoz?
1699 2010.04.02. 15:15:24 / # 298253
Fenyegetve érzed magad? Van okod tartani a "fenyegetéstől", hogy eltanácsoljuk a tisztességtelenkedőket? Mi volt ez, beismerés?
Aszfalt Betyár 2010.04.02. 15:11:21 / # 298252
Szia! Rendben. A léc így nálad viszont elég alacsony ha valaki hitelességéhez ennyi is elég. Reagálni nem kötelező. Bírálni sem másokat , mert mások hibái által Ő magasabbra biztos nem jut pedig azt gondolja. Azért alább olvasható tőle pár száz sor , amiről sikít az önfényezés. És várnám a pozitívumokat :-)) Van egyáltalán olyan???
informátor 2010.04.02. 14:55:28 / # 298251
Nem kicsit álszent az itteni szerepelgetésed. Dobókockánál minden rendben? Ott már eligazítottál mindenkit, megoldották a segítségeddel az elvándorlási hullámot? Vagy még mindig 126 ruppóért viszitek a tévéseket? Meg féláron a Melévot? Vagy ezeknek a kérdéseknek álcázott cikizéseknek is csak a 25%-a igaz, a többit a dobókockások pletyizik unalmukban? Vagy csak van egy jó kis cirkuszos fórum, ahová átjársz oljat löttyinteni? Na? Zoli!
nazoli 2010.04.02. 14:54:23 / # 298250
Köszönöm, megtiszteltél.
Oldalszám: 1757