Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2010.04.03. 16:07:34 / # 298295
Nem merem én ezt itt leírni... Csak mondom, a 080-as kód ha jól tudom szabad...még :-)))
csogu 2010.04.03. 16:02:55 / # 298294
Tudod Csogu, én megértem, hogy Te is kicsit osztod a Főtaxit, vagy a Főtaxi vezetését védőket Általánosságban írtam, amit írtam, arról nem tehetek, hogy ez most (megint) ebbe a topikba zajlik. Szolgáltató -> taxis viszonylatban írtam, amit írtam. Nem akarom én a Főtaxis vezetőségét piszkálni...hidd el, ha akartam volna, akkor lett volna miről írnom. a Digi/Upc kikötte a netedet, mert nem bírtad fizetni.... ...és akkor mindenkit biztattok, hogy vállalja önmagát, miközben azonnal nem az írása van minősítve, hanem magát az embert próbáljátok meg lejáratni...és csodálkoztok, hogy itt csak kevesen vannak, akik ezt bevállalják...de azt is el kell ismerni, hogy ez mind a két oldalra igaz. Talán Tamás Miklós az egyetlen, aki itt több pozitívumot kapott, mint negatívumot...bár ehhez Ő is kellett. Hogy megnyugodj...igen valóban korlátoztak, nem is egyszer...viszont csak az ADSL-el vagyok hadban, akik még az őskorban egy 2 éves számlát küldött ki...miközben nem is szolgáltattak. Bár ez ismerős lehet nekünk taxisoknak...hiszen lassan már ez a normális:-) bár a legutolsó kicsit a saját magad "mosása" is. Az alap fogalmakkal vannak itt gondok kérem. MIÉRT kellene nekem mosakodnom, egy szolgáltató váltásával kapcsolatban? Ennél már csak az a hasba akasztóbb, amikor egy "taxis" főnökként említi az etikást. ...és kérlek lehet itt sok mindent írni...a tények akkor is tények: A taxis piac kemény átrendeződés alatt van...ehhez hasonlót talán csak a 80-as években élhetett meg a szakma...persze a kettőt nem szabad összehasonlítani, mert szerintem mindannyian örömünkben sírva fakadnánk, ha az akkori rossz most lenne. Nem tudom miért véded ilyen vehemensen a Dudás Zolit, pedig én speciel nem is támadom. Szerintem a Zoli egy nagyon ügyes ember. Úgy egyensúlyoz ebben a szakmában már több éve, hogy közben ő és családja jól él. Nagyon ügyes. Nézd meg! Beépült a BKIK-ba Elhitette magáról, hogy egy jó szakember és ezt meg is fizetteti azokkal rendesen, akik elhiszik neki Nem cég hű, oda megy, ahol megfizetik Ahol megjelenik, minden lehetséges és stratégiailag fontos hatalmat megszerez Szerintem nagyon ügyes, komolyan mondom, lenne mit tanulnunk tőle! Mielőtt megint nekem zuhansz, vedd figyelembe, hogy elismertem, az előző írásomban, hogy amennyiben aszfaltos bentről kapja a pénzét, akkor elviekben igazad van...és ebben az írásomban is több pozitívumot is írtam Dudás Zoliról...igaz, ez nekünk taxisoknak nem előny, sőt, de mint családfenntartó el kell ismerni. Meg különben is, szerintem Dudás Zolit és a Főtaxit külön kellene venni, hiszen lehetséges, hogy Zoli pár hónap múlva...mondjuk a Jobbik taxinál lesz. Lehet ez első olvasatra marhaságnak tűnik, de ki gondolta volna...mondjuk még pár hete, hogy 1037-es Taxi2000-es, Breki Mini mobilos lesz? 625-ös Gyuláról már nem is beszélve. Amennyiben mondjuk 3 hónapja ezt valaki ideírja, szerintem minimum nem beszámíthatónak minősítettük volna:-) Igazam van? :-) Viszont egy kérdés, mert kicsit elvesztettem a fonalat...és persze ha nem sérti a válasz az inkognitódat: Te most taxis vagy, vagy valaki bentről?
csogu 2010.04.03. 15:40:13 / # 298293
Jó, hát én nem tudom ki aszfalt betyár:-) Ha nem taxis, akkor persze igazad van...azt hiszem:-)
dorong 2010.04.03. 15:13:32 / # 298292
Erőlködni a toi toi-n szokás komám, de ezt gondolom Te is tudod. A Sziget utolsó két napját meg köszönd a Garamszeginek, aki a megállapodásotok ellenére lezárta a félsziget közlekedését, ne a Dudásnak. Továbbra is süt a tájékozatlanságod, neked erőlködni sem érdemes :))
dorong 2010.04.03. 15:09:28 / # 298291
Itt sem értettél meg. Pozitív példa (illetve eredmény) volt a kérdés alapvetően. Lehet szerinted az a dolga egy általános vezérigazgatónak, hogy kint az utcán próbáljon meg rendet tartani, akár személyesen is, de Nekem az a véleményem inkább azt jelzi milyen szinten van káosz, hamár "bentről" nem tud rendet tartani. Azért kíváncsi lennék, milyen többi cégre gondolsz ahol kimennek...A Pásztor Gyuri a Forma1 hetén végig kint? Ne nevetess :)) ( vagy ne igyál ha Te sem bírod :D ) Vagy a Szenci a Symbol elött prédikál? A Bősz Peti kíválló példa.Csak hogy ő a reklám menedzser.Még jó hogy kint lótufutizik. A Lengyel és Tihanyi is ugyanezt teszi egy hasonló volumenű rendezvényen.De mint fent említettem a hasonlatot, Te láttad kint a szigeten a "túloldalról" a Tamás Miklóst rohangálni? A Pásztor G. mondjuk kint volt minden F1-en.Az utolsó napon.Azaz egy napon. Szóval kíváncsian várom a példát :) Tudod Csogu, én megértem, hogy Te is kicsit osztod a Főtaxit, vagy a Főtaxi vezetését védőket, vagy azokat akik támogatják esetleg hogy a Főtaxi végre megindulhasson a megakadt fejlődésének útján, hiszen valaha ( egy messzi messzi galaxisban ) Te is Főtaxis voltál. Csakhogy azt mindig elfelejted mondani, a Te idézeteddel élve eggyel lejebbi hozzászólásodban, hogy a Digi/Upc kikötte a netedet, mert nem bírtad fizetni....és az én szememben így már kicsit másnak tűnik a dolog a Te részedről.Pedig élvezettel szoktam olvasni a hozzászólásaidat mert jók, bár a legutolsó kicsit a saját magad "mosása" is. Gondolom az következik most is.
dorong 2010.04.03. 14:50:46 / # 298290
Hali :) Látom nem értettél meg. De hamár a netes világi példát hoztad fel, akkor bele illesztem a hasonlatomat, hát ha úgy... "Neked abszolute nem a Főtaxi sikertörténete vagy bukása a fontos.Hanem a saját kis személyre szabott pecsenyédé" Igen, csak tudod, nem mindegy hogy szimpla fogyasztóként éli meg az illető, vagy éppen a menedzser osztályon dolgozik az adott cégnél (vagy éppen dolgozott) és úgy visítozik.Kapizsgálod? :) "Dorong, szerintem ne igyál, ha nem bírod :-)))" Erre, csak azt tudom válaszolni minden bántás nélkül; Csogu ne írkálj (és vezess) begyógyszerezve :)))
puccos 2010.04.03. 13:43:49 / # 298289
Én nem tudom hogy te ki vagy "intézkedő", mert szinte minden irásodban szerepel az intézkedéssel kapcsolatos szóösszetétel.Az első nekifutásra nem vagy szimpatikus, de majd igyekszem, hogy megkedveljelek. Azt intézd el a kollégáidnak, hogy legyen melótok. Mert ha ti is megmaradtok az ex etikások pitiáner szintjén .és csak evvel foglalkoztok hogy koszos autó, meg nyakkendő, akkor utálni fognak benneteket, mint a szart. Mert ugye ha nincs utas, tök mindegy hogy van rajtad nyakkendő vagy nincs. A melósnak meló kell. Ha ezt elintézed, akkor tisztelni fognak. Ha nem, senki maradsz.
bemondó 2010.04.03. 12:22:09 / # 298288
Én? Mit is kéne nekem magyaráznom?:))
tesco 2010.04.03. 12:03:04 / # 298287
Dudas ur mar csak negyen vannak a gusztustalanok,bizunk a szaktudasaban,szep lassan el kopnak kozulunk. locsolja ki oket kozulunk husvet alkalmabol ! 1199,1133,1111,1227 zsirpacni

Aszfalt Betyár 2010.04.03. 10:51:46 / # 298285
Szia! Megspóroltál nekem egy csomó , többszörösen összetett mondatot :-))) Már ami a dorongnak íródott volna válaszul. Így már néhány pozitív példa is van , de a sziget fesztiválról nekem az jutott eszembe , hogy a Dudás úgy oldotta meg az utolsó két napot ,hogy a főtaxisok oda se szagolhattak a sziget közelébe.Ezen kívül most akkor valami plusszost kérnék . Erőlködj dorong , mert nincs könnyű dolgod :-)
kabare 2010.04.03. 10:13:37 / # 298278
Latod,amikor belevágjuk a pofájába az igazságot,akkor kussol a kis féreg!Mit vársz tőle?Nézz csak rá,maga az ember egy unszinpatikus!
csogu 2010.04.03. 08:29:57 / # 298284
Hány volt vezetőtök volt kint a Sziget fesztivál alatt,megpróbálva fentartani a rendet?Hmmm? Még ehhez egy gondolat: City taxi - Bősz Peti Szerintem egész héten nem aludt összesen 10 órát és a lábába beletett vagy 200 km-t. Ha már pozitív példát kértél :-))
csogu 2010.04.03. 08:18:03 / # 298283
Hány volt vezetőtök volt kint a Sziget fesztivál alatt,megpróbálva fentartani a rendet?Hmmm?Hány vezetőtök ment ki a Rióhoz vagy legalább nézte meg személyesen hogy mekkora ott a káosz?Hmmm? Amennyiben csak a Főtaxit kérdezed, akkor én személy szerint 3 ilyennel találkoztam kint terepen: - Garamszegi Miklóssal - volt hogy egész éjszaka járta a terepet - Révi Zoltánnal - Fülöp Józseffel De ha gondolod, akkor a többi cégeket is tudom sorolni:-))) Viszont kérlek Te arra válaszolj, hogy mi ebben a nagy dolog? EZÉRT KAPJA A FIZETÉSÉT, HOGY VÉGEZZE A DOLGÁT! Hány általános igazgatótok mert hozzányúlni a rozsdás etikai szabályzatotokhoz? Ezt meg jobb lett volna meg sem említeni, mert csak az időméréssel kapcsolatban ért még el hozzám információ és majd kiestem a kocsiból, amikor azt a szabályt meghallottam. Süt róla, hogy olyan fogalmazta meg, akinek nincs, vagy nagyon halvány emléke van arról, hogy milyen kint az utcán. ...és ezt nem bántásiból írom...de a legnagyobb jóindulatból sem lehet jót alkotni hozzáértés nélkül.
csogu 2010.04.03. 08:07:39 / # 298282
Neked abszolute nem a Főtaxi sikertörténete vagy bukása a fontos.Hanem a saját kis személyre szabott pecsenyédé. Mi ebben a meglepő? A szolgáltatójának fizet a szolgáltatásért (tagdíj). Vagy Te mondjuk a Digi/UPC esetében úgy érzed tevőlegesen részt kellene vállalnod ezeknek a cégeknek a működési rendjében? Esetleg befizetned nekik 1 éves díjat előre (kaució)? Vagy amikor befizeted a villanyszámlát, akkor javaslatokat teszel, feldörzsölsz pár illegális fogyasztót meg ilyenek? Szerintem nem...és szerintem nem is érdekel téged (sem) a szolgáltató problémája...pedig téged még nem is szabályoznak ezek be...pl. a Digi, hogy mikor milyen műsort nézhetsz és közben milyen ruhában kell lenned...és ha lecsúszol a főműsor kezdetéről (címről), akkor nem i büntet téged. Nem is értem, hogy egy taxisnak miért kellene a szolgáltatójával szemben toleránsnak, megértőnek, elnézőnek stb...stb..lennie. Nem elég az, hogy az a 600 ember betolt 60 milliót ... még a cég érdekét tartsa szem előtt a "saját kis személyre szabott pecsenyéje" helyett??? Dorong, szerintem ne igyál, ha nem bírod :-)))
csogu 2010.04.03. 07:48:49 / # 298281
Bandi, tisztán emlékszem arra, amikor 5-6 hete Zolival levezettétek nekem a Klauzálon, hogy miért hibáztam a cégválasztásommal. Viszont akkor most nem értek valamit... Megmagyaráznád? :-))

dorong 2010.04.03. 04:43:07 / # 298280
Ja és még egy pozítívum...csak a teljesség kedvéért. Itt van tesco barátunk.Kitartó.Lényegretőrő. És elismeri az eredményeket ha kell. De lehet Te is egy vagy az "eredmények" közül? :))

dorong 2010.04.03. 04:39:54 / # 298279
Hali! "Miért nem tudsz semmi érvet felhozni az állításaimmal szemben? Mert nincs? Ezek szerint ez az oka annak , hogy rosszindulatúan , rosszindulattal vádolsz anélkül , hogy utána néznél bizonyos dolgoknak." Rosszindulatra, ne csodálkozz ha rosszindulat a válasz, úgy látszik te csak ezt a vonalat érted.Állításaid?Melyik?Az hogy Dudás csődbe vitt több céget?Erre mondtam hogy TE nézz utána dolgoknak,mert nagyon nem vagy képben.De ha nem sikerül szólj szívesen segítek...hátha végre kinyílik a csípád...és lesznek végre kézzel fogható érveid is.Mert nincsenek. Pozítív dolgokat is akarsz hallani?Ebben is segítek..Hány volt vezetőtök volt kint a Sziget fesztivál alatt,megpróbálva fentartani a rendet?Hmmm?Hány vezetőtök ment ki a Rióhoz vagy legalább nézte meg személyesen hogy mekkora ott a káosz?Hmmm?Hány általános igazgatótok mert hozzányúlni a rozsdás etikai szabályzatotokhoz? Hmmm?? Soroljam még? Ugye TE is tudtad mind ezeket.Csak meglepő módon valahogy nem jutott eszedbe...ezen meg én nem lepődőm meg. Ahogy azon sem, hogy Neked abszolute nem a Főtaxi sikertörténete vagy bukása a fontos.Hanem a saját kis személyre szabott pecsenyédé.
taxis23 2010.04.02. 22:52:53 / # 298277
A csiga kérdésben teljesen egyet értek veled, csak az a baj, hogy ez a csiga marhára sokáig fog itt maradni a napon. Ez egy különleges fajta, abszolút asszimilálódik és olyan vastag a bőre, hogy mindent kibír.Ismerem pár éve, sőt amikor utoljára elment a cégtől, egyike voltam az utolsóknak szerintem akinek ecsetelte, hohy milyen szar ez a cég és aki marad az egy csöves hülye, ő pedig halad a korral az okosság felé. Hát most visszahalad. Sajnos.
kabare 2010.04.02. 22:22:50 / # 298275
Miert,mit varsz töle?Nezz ra a palira,es egyböl megtudod hogy kivel allsz szemben!Esö utan jönnek elö a hazatlan csigak!
taxis23 2010.04.02. 22:09:27 / # 298274
Mi az , hogy nem válaszolsz az üzeneteire ? Akkor minek írogatsz ide? Ki hívott ? Nehogy már csak mi olvasgassuk a hülye ömlengéseidet saját magadról. Milyen vezető akarsz te lenni, aki az első kritikától egfutamodik? Nem fogsz vitatakozni? Majd azt mondod, hogy ez van és punktum ? Ha még nem vetted volna észre, nem királynak választottak csak ellenőrnek. Hogy ki, azt hagyjuk, de köze nincs az emberismerethez az tuti. Na további nyalókát neked.
Oldalszám: 1757