Hozzászólások száma: 2890
Oldalszám: 145
Témakörök > Droszt Híradó > Taxisfelvonulás A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
mb210 2010.02.19. 16:58:35 / # 258789
Csak egy gondolat ! Megint az embert keresitek minden mögött ! Kérdezem te elégedett vagy mindennel a taxizásban ? A Taxi szabályozásokkal és mindenféle büntető dijakkal ? Tarifával ? Minden így jó ahogy van ? Akkor ne gyere !!! A lényeg hogy egyáltalán ha 1 percre is de felhivjuk a figyelmet a taxis társadalom problémáira ! Ez nemcsak a taxis érdeke, de az utasoké is .!!! Ahoz , hogy egy igazán jó és mindenre kiterjedő PETICIÓ készülhessen ahoz sok kolléga véleménye kell . Köztük a tiéd is ! (esetleg ) Részemröl teljesen mindegy ki szervezi CSAK KEZDÖDJÖN VALAMI !
attus 2010.02.19. 16:46:44 / # 258788
"A legjobbat, vagy semmit!" Azért mégsem mehetünk ki az utcára a világbékéért tüntetni?!:-) Egyébként igazad van, sajnos...
gumifül 2010.02.19. 16:06:58 / # 258787
Attus! Az lehet,hogy a Mariska néni írta,de ha minden nyomorunkat leírnánk,akkor olyan vastag peticiót kéne átadni,mint a Háború és béke.
attus 2010.02.19. 15:20:59 / # 258786
Szép kerek mondatok, hmmm... El is olvastad azt a petíciót, mielőtt felraktad?:-) Mintha Mariska néni írta volna a földszint kettőből, kb. olyan igényes! Én nem akarom bántani azokat akik elmennek (szívük joga), de olyan ez az egész mint ha Zorro lenne a szervező! Hogyan lehet odaállni valaki mögé akinek még a személye sem ismert, egy nem létező szervezet, egy freemail-es email cím az össz információ róla?!
tomajer 2010.02.19. 09:00:40 / # 258784
Jó taxis, türelmes mint a birka.... Te mondtad;-)
Kovács Zoltán 2010.02.19. 08:43:03 / # 258783
Irigylem a türelmedet!
Bao 2010.02.19. 08:07:35 / # 258782
A topikodban a szülinapi kép jut az eszembe... :)
tomajer 2010.02.19. 08:04:12 / # 258781
Aki kíváncsi....:-)
Bao 2010.02.19. 07:53:18 / # 258780
Mit írt vajon Kolev? :)

tomajer 2010.02.19. 07:30:27 / # 258779
Engem is lefárasztottál:-) Még mindig zanzásítva fogalmazol. Ne akarj leütést spórolni. Az érthetőség rovására megy!!! Értettem én, hogy nem mondasz butaságokat, csak az jön ki belőle a végén:-) Tanuld meg, hogy itt is csak kerek mondatokban érdemes fogalmazni, különben az emberek átsiklanak fölötted. Nincs idejük, idegük kibogarászni. És persze a forma. Nem baj, ha két különálló gondolat közé, benyomsz egy entert. Külön sor, külön gondolat. És még mindig. Ha ilyen sokat vagy itt. Akkor szánj időt arra, hogy visszaolvasol. Mert azért mi itt már rengeteget írtunk. És nagyon bosszantja az embert, ha egy újhullámos idejön, és pont az ellenkezőjét vagdossa a fejéhez annak, amiért már évek óta harcol:-) Vannak dolgok, amiket már százszor leírtunk. Se kedve, se energiája az embernek, százegyedszer is leírni!!!
Lali 2010.02.19. 07:17:43 / # 258773
Na végre. A Lajosnak üzenem „Tudom nem mentség,de fáradt voltam”megpróbálok jobban oda figyelni .A kidolgozásba szívesen részt veszek. A kísérletről nincs véleményem. Az összefogást meg kellene csinálni. tomajernak persze az idő mindenkinek dolgozik. A dolgok előbb utóbb helyre kerülnek.

tomajer 2010.02.19. 07:15:57 / # 258772
Igennn! :-)
Bántelki Lajos 2010.02.19. 07:13:29 / # 258771
Na megyek melózni, mert nálunk nincs tagdíj, amiből éldegélhetnék! Csőváz
Bántelki Lajos 2010.02.19. 07:12:18 / # 258770
Tomacseki! Nagyon átlátszó vagy!!!!!! A tagdíj!!! Aha!!!! Te is be akarsz állni a tagdíjat szedők közé, mííííííí????!!!! Oszt, hun vannak az elveid?? Ha? Átlátok rajtad... Lehet, a többiek nem, de én..... látok mindennnyyyt! :-)

tomajer 2010.02.19. 07:02:44 / # 258778
Se jogunk, se okunk bármit megakadályozni. Nem fog ez kárt okozni senkinek. Kis próba. én személy szerint is kíváncsi vagyok, kik, és mennyien jönnek el. Persze arra is kíváncsi vagyok, hogy sikerül a szervezés. Egyáltalán eljön e a szervező?:-) Mert nagyon nem értem, mi történik.... én, ha egy ilyenbe belevágnék, 24 órában itt lennék, és kommunikálnék. Nna sz'al, semmi nincs ok nélkül. Most ez történik. Én azt mondom, el kell jönni. Ott aztán eldöntjük, mit szeretnénk, hogyan tovább. Attól meg ne félj, hogy ennél nem lesz jobb alkalom:-) Az idő nekünk dolgozik. Jja ezt már mondtam:-) Talán tényleg el kéne kezdeni, ahogy LALI is mondja, életre kelteni egy életképes szervezetet.
tomajer 2010.02.19. 06:55:56 / # 258777
Látod, hogy van!:-) De abbafejeztem vele :-)
Bántelki Lajos 2010.02.19. 06:53:06 / # 258776
Sziasztok! Nem igazán akarok beleleszólni az itt folyó magasszintű eszme cserébe, de hogyan akarod, hogy komolyan vegyenek, komolyan vegyék a taxisokat, amikor a helyesírási intelligenciánk a 0 val azonos. Te szoltad olvasni az írásaidat? Siralmas! És még veled azonosítottak! Ne haragudj, nem bántani akartalak, csak így reggel meló előtt, valahogy... ! Á, mindegy! De nem csak a Tied! Mondhatni nagyon sok emberé! Szégyen! És ezt, - gondolom - olvassák a feleségek, gyerekek. Még jó, hogy sok nick névről még a család sem tudja, hogy ki húzódik meg mögötte.
nazoli 2010.02.19. 03:30:56 / # 258775
Szerintem ez hülyéskedik! Mert ilyen nincs!!!:)))
bemondó 2010.02.19. 02:05:37 / # 258774
Tomi, arra kérlek vagy kérünk benneteket, hogy akadályozzátok meg ezt a mostani demot, és - talán utoljára- dolgozzatok /dolgozzunk ki/ egy elfogadható programot, ami mögé oda lehet állni. Ha most nem, talán sohasem lenne alkalmasabb az idő egy végső összefogásra. Ezt szinte az összes, a szakmájáért aggódó taxis érzi. Nektek megvannak az anyagok, gyúrjunk össze egy ütős petíciót, vagy bármit, ami normális alternatívkat tartalmaz a jelenlegi helyzet megváltoztatására. Tudom, tele vagytok kétkedéssel az elmúlt próbálkozások sikertelensége miatt, de véleményem szerint egy legutólsó próbát megér. Magad miatt, a taxisok miatt, a családok miatt. Nagykoalícióra kell lépnünk a meghatározó taxistársaságokkal, a mezítlábasokkal, a céges taxisokkal és mndenkivel aki ebből a szakmából él. Súlyos következményeket látok magam előtt, droidhadsereget, lepusztult gépkocsiparkot, tönkrement családokat, életeket. Ebben a helyzetben Neked, nekünk, mindenkinek kötelessége a lehetőségekhez mérten mindent beleadni. Ha nem tesszük meg most....talán soha nem tehetjük többé. Mutassunk erőt, egy olyan egységes, szervezett erőt, aki képes kikényszeríteni a változásokat. Ez mondjuk olyan politikai lózungnak hat, amitől én is idegenkedem, de a forradalmak tudnak eredményt hozni. Ide most az kell.
Lali 2010.02.19. 01:44:54 / # 258769
Nem nem készültem belöled.Én nem arról írok,hogy nincs.Hanem arról,hogy nincs kész napra kész anyag.Biztos sokat vitázni (fix;minimál;létszám korlát).Az elég homályos a szakma.A családok.Ilyen alapon sok sok ember és szervezet mehetne vonulni.A politikát meg lehett utálni de töle függünk.Ha nem jön össze akkor te is egy leszel a sokközül.Nagy tervek és semmi.Okosakat mondani bárki tudd,de megvalósitani?Te írod,hogy INDEX időkbe.Történt valami cselekmény vagy csak tervek szövödtek és mi megmondtuk.Ha meg azzal értesz egyet,hogy másként kell elindulni,akkor azt írd.Az előzö is úgy nézet ki mint a MAJÁLIS.Nekünk fontosvolt.A város meg röhögött rajtunk.Egyébként hasznos volt.A máski fejére tudjuk olvasni"mi ott voltunk".Mért aki nem volt ott az nem taxis.Te azt is lehetne kérdezni.Miért nem Antal leváltása a cél.
Oldalszám: 145