Témakörök > Droszt Híradó > Taxisfelvonulás A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
csogu | 2010.02.20. 09:15:30 / # 258909 |
Már bocsánatodat kérem...
De persze amig csak beszélgetünk róla
Örömmel veszem, hogy Te is ott leszel hétfőn és nem csak beszélgetsz róla, ezzel növelve az olvasottságunkat.
Előzmény: #258907 r069 2010.02.20. 09:13:18 |
|
csogu | 2010.02.20. 09:14:00 / # 258908 |
Meg van, hogyan lehetne csökkenteni a létszámot:-))
Össze kellene zárni 1000 taxist, hogy egy egységes petíciót fogalmazzanak meg...
- 1000, mert előbb halnának éhen mintsem megegyeznének :-DDD
Előzmény: #258906 nazoli 2010.02.20. 09:08:40 |
|
r069 | 2010.02.20. 09:13:18 / # 258907 |
|
Teljesen egyetértek vele!Csak pár olyan ember kéne aki nem csak pofázik.PL tiz Kolev Zoli!Hamar rendet lehetne itt csinálni!De persze amig csak beszélgetünk róla,addig nem változik semmi.De nektek legalább nő az olvasottság.Az is valami..
Előzmény: #258905 csogu 2010.02.20. 09:07:50 |
nazoli | 2010.02.20. 09:08:40 / # 258906 |
|
Azé ezt se adnám be!
Előzmény: #258861 tom485 2010.02.20. 02:18:56 |
csogu | 2010.02.20. 09:07:50 / # 258905 |
Maximálisan egyetértünk és ezt ő sem cáfolja...viszont hétfő 11 óráig van 50 óra...aki akar neki segíteni, még megteheti...
Megadta nevét, email címét...még a telefonszámát is...és kéri a segítségeteket!
Mi ezzel a gond?
Már kép is van fent róla...(aktot nem vállal)...
Mi kell még?
Dehogy vagy Te rossz és még csak nem is különbözik a véleményünk, csak más-más irányból közelítjük meg a dolgot :-)
Különben Kolev elküldött nekem egy petíciót...
Ennyi áll benne:
VÉREZNI FOGTOK A SZÁTOKON KERESZTÜL, HA NEM LESZ FIX TARIFA ÉS LÉTSZÁM STOP!
Mondjuk kicsit radikális, de egyértelmű:-))
Előzmény: #258903 r069 2010.02.20. 09:02:07 |
|
Bántelki Lajos | 2010.02.20. 09:03:33 / # 258904 |
|
Szia!
Amit írtál, minden rendben!
Csak az a büdös gyökér stílusod ne lenne!!!
Tisztára olyan, mint Kolev barátunk! Volt!
Mostanra Ő is megemberelte megát!
Bízom benne, hogy ez Téged is elér!
Megyek melózni, míg be nem jöj az emelt fix tarifa! Mert utána, megint visszacsökken 30 % -al az utasok száma.
Előzmény: #258874 tom485 2010.02.20. 02:39:28 |
r069 | 2010.02.20. 09:02:07 / # 258903 |
|
Most ne én legyek már a rossz hogy meg mertem kérdezni?
Igen,sejtettem hogy ő lesz az,csak reméltem hogy tévedek.Sajnálom,tényleg egy jó indulatú srác,az akarattal nincs is bajom.
Szakmailag viszont nem tartom felkészültnek.
Sajnálom.
Előzmény: #258900 csogu 2010.02.20. 08:49:15 |
csogu | 2010.02.20. 09:00:14 / # 258902 |
Lali, engedelmeddel én már nem küzdök veled, mert Te sportot űzöl abból, hogy olyan dolgokat akarsz nekem tulajdonítani, ami messze áll tőlem...de hiába írom ezt le neked, Te csak hajtogatod, hogy már pedig...hát nem.
Nem érzek felelősséget az ügy iránt, mivel a szakma és az abba tartozó emberek passzív hozzáállást tanúsítanak.
Én azt mondom nem éri meg vonulgatni, itt más módszer kell...kellene, de itt ismét vissza kell kanyarodni ahhoz, hogy Magyarok vagyunk, egy széthúzó társadalom, egy széthúzó szakma képviselői és itt másról nem lehet szó, csak arról, hogy az ember az egyéni boldogulását keresse.
Én speciel 2 okból fogok menni hétfőn:
1, Megtisztelem a kollégát a jelenlétemmel, amiért vette a fáradtságot és megpróbál tenni mindenki segglyukáért (hogy klasszikust idézek:-D)
2, Tudósítási kötelezettségem van a hallotaxi miatt (na meg nem merem tomajert egyedül odaengedni :-D)
Én csak annyit kértem itt tőletek, ha esetleg nem ment volna át a mondandóm, hogy ne bántsátok a srácot, hanem segítsetek neki...ha mással nem tudtok (vagy nem mertek), akkor a hallgatásotokkal.
Előzmény: #258901 Lali 2010.02.20. 08:49:51 |
|
Lali | 2010.02.20. 08:49:51 / # 258901 |
|
Csogu;tomajer;Attila
Senki nem bántja a gyereket. Csak arról ír, hogy nem így kéne javítani. Többen felajánlották a segítségüket. Mindenki tudja, hogy a baj nagy. A megoldás pedig fájni fog. Ha felelőséget éreztek az ügy iránt, akkor abban segítetek Attilának, hogyan csinálja, nem pedig győzködtök mindenkit, hogy milyen értelmes vonulni.
Előzmény: #258896 csogu 2010.02.20. 08:01:36 |
csogu | 2010.02.20. 08:49:15 / # 258900 |
Mivel Dénes Attiláról gondolom hétfőn estére itt több kép is meg fog jelenni, így szerintem nem gond, ha arcot adunk a mostani áldozatnak, aki a szakmáért szeretne/szeretett volna tenni.
Béke poraira :-))
Előzmény: #258897 r069 2010.02.20. 08:25:02 |
|
csogu | 2010.02.20. 08:40:40 / # 258899 |
Ezt keeeell csinálnie:-))
Győzike nagy arc :-)
Miért mit is várt?
Fogalmam sincs, hogy Ő mit várt.
Én kb. azt, ami itt zajlik:-)
Jönnek azok, akinek a nevében (is) cselekszik, cselekedne, cselekvésre hív másokat is, majd szépen ízekre szedik.
Szóval semmi extrára, csak a szokásosra, ami jellemző ránk:-))
És igen érdekel hogy ki ő mert majd én eldönteném hogy tetszik e amit mond és hogy ki mondja!
Most mit szeretnél még tudni? Vércsoportját? Gén felépítését? Vagy mit?:-)
El lett mondva:
1 taxis, aki tenni akar, mert nem tudja elfogadni a tétlenséget és azt mondja, hogy ahogy most van, az nem jó...és segítséget kér ehhez a többi kollégájától.
Olyan 175-180 cm magas...barna szemű...vékony testalkatú és tegnap állítólag elég laza volt a széklete:-))
Több szerelmi csalódáson van már túl és több cégnél is szerencsét próbált már.
Jaaa igen és voltál már vele együtt temetésen is.
Vagy mit kellene még tudni róla? :-)
Ő nem vezető akar lenni.
Ő nem azt hangoztatja, hogy majd megmutatja most nekünk a mi nevünkben.
Ő elindított valamit, de saját bevallása szerint, amit itt le is írt, ő nem nagyon tudja ezt végig vinni és reméli, lesz/lesznek olyanok, akik segítségére lesznek.
Tényleg nem érte Csabi?
Hát akkor nyilván kellett volna valami segitséget igénybe venni.
Csabi, hiszen ez történik most!!!
Itt kéri a segítséget, még nem lett ez beadva...tessék, itt a lehetőség még 2 egész napig, hogy segítsetek neki!
Irtál valamikor a felelősségről.Te mondjuk,mint a szakma egyik prominens képviselője,nem érzed hogy egy olyan dologban veszel részt ami már az alapoknál el van cseszve?
De hogy nem érzem, hiszen összefogás kellene ehhez, így hát az alapoktól rossz...a petició már egy folyamodvány...nem az az alap.
Taxisokról szól, taxisoknak és nem jött le az általánosban, így hááát valóban az alapoknál van már hiba...hiszen mi is az alap...ami az egészet tartja...és itt az alap egy összefogó taxistársadalomnak kellene lennie....hát...mit is mondjak erre ? :-)))
Nem aludnék abban a házban, ami erre az alapra épül :-))
Előzmény: #258897 r069 2010.02.20. 08:25:02 |
|
r069 | 2010.02.20. 08:25:02 / # 258897 |
|
Most komolyan ezt csinálod?
Miért mit is várt?Hogy majd mindenki azt mondja:Persze ,persze kis kollegám megyünk,ügyes vagy,és aztán szépen megsimogatjuk a buksiját?Menj már!És igen érdekel hogy ki ő mert majd én eldönteném hogy tetszik e amit mond és hogy ki mondja!Mert van köztünk már jónéhány leszerepelt ember és akár igazat is mondhat,de már senki nem hisz neki.Na ezért érdekel hogy ki ő!Nem emlékszel a legutóbbi felvonuláson ott volt két etikás és irogatták hogy ki ment el?ÉN EMLÉKSZEM!Ennyire volt képes?Hát akkor nyilván kellett volna valami segitséget igénybe venni.Én például megkerestem volna valakit ,akár téged,akár a Tomit és azt mondom:Figyu csinálnék egy ilyet mi a véleményed?Nyilván most nem így nézne ki a petició.Nem bántom ezt a srácot,csinálja,te meg menj és fotózgassál csak.Irtál valamikor a felelősségről.Te mondjuk,mint a szakma egyik prominens képviselője,nem érzed hogy egy olyan dologban veszel részt ami már az alapoknál el van cseszve?Nem hiszem el,itt a jószándék már rég kevés,te is tudod.Én már tényleg csak annak örülök hogy lyuk van a seggemen...
Előzmény: #258896 csogu 2010.02.20. 08:01:36 |
csogu | 2010.02.20. 08:01:36 / # 258896 |
Persze hogy a düh beszél belőlem, ez nem is kérdéses, hiszen ha nem így lenne, akkor nem "szólaltam" volna meg.
Senki nem basztatta a gyereket.
Te olvastad ezt a topikot, amibe most írtál?:-))
Még mindig kérdem KI Ő?Voltunk mi már eggyütt felvonulni,temetésen,meg öszevissza,de ismertük egymást arcból arcba,tudtam kiért,miért kockáztatom ha kirugnak,de így?
Hogy hogy ki Ő? Egy taxis, aki elindított ismét valamit...és nem érte kell menni, hanem magadért, a szakmáért, a szakmában szereplő emberekért, a közösségért.
Az már rég baj, ha valaki mögé állva, valakiért cselekszünk.
Egy eszméért, célért szabad csak cselekedni.
tudtam kiért,miért kockáztatom ha kirugnak,de így?
Magadért, a boldogulásodért, a családodért...de hogy kirúgnának?
Tényleg tartanunk kellene ettől, van ennek esélye?
Van akit ettől való félelme tart vissza? Komolyan kérdezem.
Ezt a valamit meg amit ő peticiónak nevez négy perc alatt írnád meg mondjuk te
Ő ennyire volt képes és arra, hogy a rendőrséggel egyeztessen.
Most a többieken, mondjuk azokon, akik itt azt hangoztatták, hogy ez így nem jó, a sor...tessék, a lehetőség (még) adott...kedden a vonulás után, a blama után, már késő lesz.
Örül az ember ha lyuk van a seggén....
Pontosan ezért kell menni, hogy legyen lyuk a seggeden :-))
Előzmény: #258895 r069 2010.02.20. 07:50:03 |
|
r069 | 2010.02.20. 07:50:03 / # 258895 |
|
Halló!Álljunk már meg egy szóra!Elolvasod amit irsz vagy megint csak a düh beszél belőled?Senki nem basztatta a gyereket.Senkinek (legalább is nekem)fogalma sincs hogy ki ő?Most őszintén?Még mindig kérdem KI Ő?Voltunk mi már eggyütt felvonulni,temetésen,meg öszevissza,de ismertük egymást arcból arcba,tudtam kiért,miért kockáztatom ha kirugnak,de így?Ezt a valamit meg amit ő peticiónak nevez négy perc alatt írnád meg mondjuk te úgy hogy közben lezuhanyzol.Mindenki azt kéri,fogalmazza át,nem azt hogy huzzon a rákba.Jó néhányan azt is de az a kissebség?Emberség?Tettvágy?Örül az ember ha lyuk van a seggén....
Előzmény: #258894 csogu 2010.02.20. 06:58:57 |
csogu | 2010.02.20. 06:58:57 / # 258894 |
Akartam finomítani a dolgon, de aztán rájöttem, hogy jó ez így...az értelmesebbik taxisban talán megszólal valami...a másik fele megsértődik.
Szerintem lehet tudni, hogy melyik oldal érdekel engem.
Folyik a nagy politizálás, a bazi nagy hazafias érzelem, meg mit tudom én mi még.
Csak kapkodom a fejem és keresem magamban a hibát, hogy ha lenézek az anyaföldre, akkor bennem nem mozdul meg semmi...nekem az csak egy sima föld, miközben egyesek fiolában viszik ki a disszidenseinknek, akik a föld láttán sírva fakadnak.
Azt itt egy vérünk (ráadásul még Attila is:-D), egy szakmabeli, aki nem íróasztal mellől nyomja, hanem szintén velünk együtt van a slamasztikában...erre bazzz nem adjuk hozzá a nevünket.
Mondjátok meg, ha bennem van a hiba és esküszöm elkussolok, de tényleg normális ez így?
Nem az lenne a megoldás, hogy legalább erkölcsileg támogassuk és tiszteljük benne azt, ami bennünk nincs meg?
A tettvágyat, az akaratot, hogy végre valaki nem csak a tutiban mondja a magáét?
TÉNYLEG ENNYIRE NINCS BENNÜNK EGY SZEM EMBERSÉG SEM?
|
|
csogu | 2010.02.20. 06:45:42 / # 258893 |
Háááát, gondoltam, hogy Dénes Attila fog kapni hideget-meleget...:-))
Eddig egész jól viseli különben.
Csak egyet felejtetek el...Ő legalább próbál valamit tenni...és kiktől kapja azonnal a lecseszést, akik hangosan szitkozódnak, hogy végre tenni kellene már valamit...sőt, még segítséget is kér...bevallja, hogy az egészhez nem ért, de a tétlenséget sem bírja már tovább tűrni.
...és akkor jönnek itt a nagyon taxisok (nyugi, köztük én is) és jól lecseszik, meg nevetség tárgyát képezi.
Ő, aki végre megmozdult.
Aki vette a fáradtságot és szervezésbe kezdett...hogy ezt nem jól csinálja, hogy ehhez nagytiszteletű TAXISOK nem adják a nevüket...???
Meg is érdemeljük, hogy a fekália a szánkig érve lefolyjék a torkunkon!!!
Nagy tiszteletű taxisok, akik most sértve érzik magukat, hogy egy gyerek próbál valamit tenni...nagyon kérlek benneteket, hogy még írjatok...írjatok, hogy a jövőben tenni akarókat legyen mivel elijeszteni...hogy lássák, itt jót nem lehet tenni.
Szerintem sincs semmi esélyünk sem arra, hogy legyen változás...ennek fő oka a széthúzás, amit ez a topik nagyon szépen mutat...szerintem is gyenguska ez a "petíció", viszont Attila sokkal többet ér itt az összes öreg taxisnál, mert ő legalább próbálkozik.
Olvasom, hogy a 6x6-os topikban is szétkapjátok egymást, megy a marakodás, gyűlölitek és megvetitek azokat, akik 200 Ft/Km alatt fuvaroznak...de ilyenkor még Attus is elhatárolódik...nem adja a nevét ehhez.
Ne haragudjatok, hogy kiakadtam és sértegetek...de én anno beszélgettem Attilával, amikor egyik meggyilkolt kollégánk temetésére mentünk megadni a végtiszteletet...Jaaaa és persze ahhoz sem adta egyikőtök sem a nevét és megjelenését...és nem bírom már szó nélkül nézni, olvasni, ahogy ezt a gyereket szétkapjátok.
Vagy tessék csendben maradni, vagy ha megszólal bennetek valami, ami anno...anno jellemző volt erre a népcsoportra...erre a szakmára, akkor segítsetek neki...ha mással nem, akkor azzal, hogy tiszteletben tartjátok azt, hogy Ő LEGALÁBB NEM NYELI SZÓ NÉLKÜL A GANÉT...ellenben a sok nevét nem adó taxissal szemben.
Most aztán megaszontam...de nem örülök neki.
|
|
csogu | 2010.02.20. 06:26:03 / # 258837 |
Értékelem ám, hogy nekem hagytál kibúvót, hogy miért megyek oda:-)))
|
|
csogu | 2010.02.20. 06:22:46 / # 258856 |
Valamilyen hatásos létszámkorlát.
Én mondtam egyet, de leszavaztatok:-((
100 kg alatt ne lehessen senki taxis:-)))
Előzmény: #258847 tomajer 2010.02.20. 01:10:30 |
|
csogu | 2010.02.20. 06:19:09 / # 258855 |
Maradj már....kilóg a lóláb!
Azt hiszed mindenki eszi a dumád, hogy nem egyeztetett veled Attila?
Hmmm...milyen "véletlen", hogy pont a szuszóka időd előtt ér véget a "program":-)))
Előzmény: #258846 tomajer 2010.02.20. 01:07:36 |
|
csogu | 2010.02.20. 06:15:06 / # 258892 |
Én kérem eljutottam odáig, hogy mindenkivel egyetértek:-)))
Előzmény: #258838 tom485 2010.02.20. 00:50:36 |