Hozzászólások száma: 3567
Oldalszám: 179
Témakörök > Droszt Híradó > Kérdés TAXI 4-nél dolgozókhoz A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Rudas57. 2010.03.26. 23:36:36 / # 147675
tévesztettem az előbb DISZPÉCSERT akartam írni......
Rudas57. 2010.03.26. 23:32:44 / # 147674
Az a STÍLUS, mikor először beléptem a T4 központba, az mellbe vágott.... pedig nem kevés pénzt hagytam ott, senki által nem garantálva, hogy mit kapok érte.......most már tudom....pökhendi viselkedést......
Rudas57. 2010.03.26. 23:21:48 / # 147673
Én anno 80'.....repkedtem, ha a diszpécser nem tudott eladni valamit....most is megpróbáltam, aztán rájöttem, hogy még egy köszit sem kapok érte, s ha megégek, még nekem kell elkéreckednem, mert fél órája vagyok ott....ittt nemtom kik alkotják a szabályokat, de nem TAXISOK.....
Lackóbetyár 2010.03.26. 19:32:04 / # 147672
Az nekem kicsit drága,de azért köszönöm!
Konkrét (?) 2010.03.26. 16:27:11 / # 147670
Na igen ! De ezeknek csak a neve "Általános", - hogy jobban hangozzék. Valójában "Belső Utasítás" és a hangvétele is ennek megfelelő ! Ezzel szerintem nem lenne baj. Nem lehet úgy rendelkezni, hogy "lécci, lécci, lécci ...!" Csak azok a fránya nüanszok ne lennének ! :(((
taxisfelvonulas 2010.03.26. 16:23:29 / # 147049
Nekem van jesum. 40-ért.

Lackóbetyár 2010.03.26. 13:22:42 / # 147567
Sziasztok! Eladó urh-t keresek,lehetőleg olcsón! Itt,vagy: lackomailja@citromail.hu Köszönöm!

L.H.Oswald 2010.03.26. 12:18:47 / # 147539
Azt megszámolta valaki, hogy amikor a pontosításokról és változásokról szoló álltalánosban, hány alkalommal szerepelt a KÖTELEZÖ szó?
taxisfelvonulas 2010.03.26. 11:37:26 / # 147563
Mein Kampf
Konkrét (?) 2010.03.26. 10:35:39 / # 147533
Sorry, ha így van ! Talán eljut a kritika a "szerzőhöz" is ... Apróságnak tünik, pedig nem az. És, ahogy szokták volt mondani : "A STÍLUS, MAGA AZ EMBER !"

törölt felh. 2010.03.26. 10:27:24 / # 147517
Idézet a Main kamf útélete Magyarországon című könyvből: „1942.Január 20-án a Berlin melletti Wanneseeben tartott értekezleten Reinhard Heydrich a Biztonsági Rendőrség főnöke többek közt kijelentette: „A zsidókat a végleges megoldás(endlösung) folyamán megfelelő vezetés alatt,erre alkalmas módon,keleten munkába kell állítani, ’útépítéssel’ foglalkoztatni. Eközben természetes csökkenés folytán nagy részük bizonyára el fog hullani. A megmaradó ÁLLOMÁNYT megfelelően kell majd kezelni.” Utalt itt többek közt Auschwitz,Birkenau, Bergen-Belsen,Mathausen,Dachau-ra ahol előbb kiszipolyozták a zsidókat és a politikailag s társadalmilag nem megfelelő ÁLLOMÁNYT majd átadták őket a ………” Hát nekem az állomány szóról ha azt emberekre használják ez jutott eszembe.

hobbytaxis 2010.03.26. 09:12:02 / # 147566
Uggyan Béla. Ne érzékenykegy. Aki régota it van az ismeri a Pásztor Gabit. Tuggyuk hogy ő irja ezeket. Én szeméj szerint nem is nehesztelek érte mert hát ők a tesojával tényleg régi álattarto családbol származnak. Régen mikór még nem taxisztak álatokal foglalkosztak. És hát valjuk be nincs sok külömbség a taxisok és a birkák köszt. Igy már érthetö hogy a taxisbirkákat mér álománynak szolittya az általánosokba.
luxbela 2010.03.26. 07:58:01 / # 147562
Névszerint szólítottál, így válaszolok: Még soha nem írtam le az "állomány" szót! Én csak az etikai általánosokat írom. Üdv: 500 Béla
figyelő 2010.03.26. 04:34:27 / # 147540
Deviant Magazin, közel évi 380 000 olvasóval, a meghatározó hang Chris Deviant. Taxis kalandjaim. 2010/03/21 Szerző: Chris Deviant Üdv mindenkinek! Tartsatok sznobnak, lustának vagy elkényeztetettnek, de mostanság jobb szeretek taxival járni, mint BKV-val, ama okoknál fogva, hogy a taxi kényelmesebb, gyorsabb, és nincs tele beszológatós idiótákkal, vagy csövesekkel. Igaz, drágább is, de ha már van nálam némi pénz, és mondjuk éjjel van, szívesebben ülök be egy kellemes autóba, ami gyorsan hazavisz, mint egy éjszakai járatra, ahol félnem kell, hogy a mellettem ülő, részeg srác mikor fog az ölembe hányni. A kedvenc taxiszolgáltatóm a Taxi4, ugyanis viszonylag olcsó (184ft/km), és nincs az a lehúzós stílus, mint sok más szolgáltatónál, pluszban még, eddigi megfigyeléseim alapján az ott dolgozó sofőrök tényleg jók, és gyakran elég kellemes beszélgetőpartnerek egy út erejéig. Igaz, gyakran többször is összeakadok velük, és így régi ismerősként üdvözöljük egymást. A kedvencem talán egy ****** nevű taxis, aki rengetegszer nevetettet meg a különféle csajozós történeteivel, vagy a sokszor meglepő, de érdekes véleményével bizonyos dolgokról, mint politika, celebek, közélet és ilyenek. De volt még egy érdekes ember is, aki előadta nekem az egész élettörténetét a fuvar alatt, vagy volt egy kiszolgált rendőr is, aki mesélt nekem pár érdekes krimikbe illő történetet egy gyilkosságról, ill. egy politikai indittatású csalásról (nevet persze nem mondott). Volt egy másik taxis is, aki bevallotta, hogy öngyilkos akar lenni, és az utam abból állt, hogy igyekeztem lebeszélni, de tán a legkomolyabb az volt, amikor valakit meg kellett szöktetnem egy eléggé veszélyes szituációból, ahol szintén egy taxis segédkezett nekem. Persze olyan is volt már, amikor egy jó barátom kicsit többet ivott a kelleténél, hogy meg kellett állni, míg jobban nem lett, de akkor is elég korrekt mód segédkezett nekünk az épp aktuális sofőrünk. Az általános szolgálatatásokhoz annyit tudok mondani, hogy a kocsik kulturáltak, a sofőrök jól képzettek, és viszonylag flottul is mennek a dolgok, kivéve persze ha csúcsforgalom van, vagy baleset. Úgyhogy, én személyesen leginkább ezt a taxitársaságot tudom ajánlani, ha valaki sürgősen el akar jutni valahová. Chris Deviant Címkék: érdekes emberek, Chris Deviant, Közélet, taxi Posted in Történetek, Érdekességek | 3 Comments »

Konkrét (?) 2010.03.25. 12:40:23 / # 147544
Hiába na, csapongok és utólag jutnak eszembe a dolgok. Mint például ez az "ÁLLOMÁNY" szóhasználat az összes általánosban ! Elég szerencsétlen és rossz csengésű kifejezés a múltból fakadóan. "Hivatásos állomány, sorállomány, tartalékos állomány, stb...." Az "állatokkal kapcsolatos szóösszetételekről nem is beszélve. Szerintem a Béla tud ennél ügyesebben is fogalmazni ! Remélem olvassa még a topikot ... :)
nazoli 2010.03.25. 06:12:17 / # 147541
Annyit számít, mint azon vitatkozni, hogy a Tianicon a kapitány nyakkendője szabályosan volt-e megkötve, amikor az elsüllyedt. Abszolút semmit. Csak a kötözködés kedvéért írtam. Meg nosztalgiából.:)
Konkrét (?) 2010.03.25. 03:21:35 / # 147366
Bocs, igazad van ! Idestova 30 év elhomályosítja a kronológiai sorrendet (is) az emlékezetemben ... De a lényegi dolgokon ez vajmi keveset változtat szerintem !

nazoli 2010.03.24. 17:15:40 / # 147561
Kicsit pontatlan vagy. A City, a Teleki téren indult!
Konkrét (?) 2010.03.24. 16:22:01 / # 147529
Tudod, akkor ismerkedtem meg ezzel a műfajjal, amikor még csak a Főtaxi és a Volán létezett. Én a Volánt boldogítottam és nagyon, de nagyon más volt a történet, pedig alkalmazottak voltunk a javából. Nem akarok itt könnyes nosztalgiázásba kezdeni, csak megemlítem. Az elinduló Citynél, még a "Zichy Jenőben", amikor beléptem, hogy milyen volt a hangulat felvételkor, ma már csak rózsaszínű, ködös álmainkban létezhetne ! És maradt az utcai munka során utána is ... Hogy lehetett ezt megvalósítani, én nem tudom. Talán a világ és benne a közérzetünk, ahogy változott, úgy romlott el fokozatosan minden ! Annyira jó lenne optimistán szemlélődni, de én már nem tudok szabadulni a szkepticizmusomtól. Nem hiszem, hogy belátható időn belül, érezhető változás történhetne bármitől is. Majd talán két - három generáció váltásával esetleg ...
Konkrét (?) 2010.03.24. 15:48:11 / # 147512
Nem vitatom, előfordul nagy ritkán, hogy "beletenyerel" az ember, de nem ez a jellemző ! Nem vidéki rendelésről beszélek (ami gyakorlatilag megszűnt /számunkra !/), amikor tudod, hogy visszahoznak. Szerintem nem normális dolog átszáguldani a várost, abban a reményben, hogy hátha ..., és hosszú távon nem is kifizetődő !
Oldalszám: 179