Témakörök > Droszt Híradó > Taxi4 A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
belevau | 2010.10.03. 15:38:10 / # 142718 |
|
Szeretem a biológiát.
A hiénakutya (Lycaon pictus) nem tartozik a kedvenc állataim közé.
A hallótaxis hiénakutya írásait szívesen olvasom.
Ennyi.
|
csogu | 2010.10.03. 15:19:52 / # 142717 |
Apuka, azért tedd szívedre a kezed: Ilyenkor azért nagyon nehéz nem?:-))
Hiéna, csak annyit ehhez az egészhez, mint sok-sok év éjszakai műszakot lenyomott ember:
A nők valóban neccesebbek, de nem azért, nem csak azért, mert a gyomruk nehezebben bírja a dolgokat, hanem azért is, mert az út elején nem mindig látszik rajtuk, hogy gáz van.
Simán nevetgél még a kocsid mellett, el-el csattan egy csók, majd az autóba beülve, megtéve 2-3 km-t, kiborul a drága és olyan állapotba kerül, hogy nem győzöd kipaterolni...ha észnél vagy és figyelsz.
Előzmény: #142714 Apuka 2010.10.03. 14:11:59 |
|
ébresztő | 2010.10.03. 15:12:38 / # 142716 |
|
Nem akarok floodolni, úgyhogy válaszomat a FŐTAXI topikjában olvashatod.
Mindenkinek balesetmentest!
Üdv!
Előzmény: #142714 Apuka 2010.10.03. 14:11:59 |
hiénakutya | 2010.10.03. 14:26:38 / # 142715 |
Ne már, wazzeg! Ez a picsa a T4-es kollégád kocsijában csapta szét magát? Biztos nem. Már akkor be volt lakva, mikor fölvette. Azt meg pontosan tudjuk, hogy a nők gyomra rosszabbul tűri az alkoholt, mint a pasiké. Egy részeg nő jó eséllyel fog színeset ásítani, ha éppen taxiban ül, akkor ott.
Minek vette föl?
Hiányzott a családi költségvetésből az az 500-1000 ruppó?
Bevállalta, megszopta, ez van, ezt dobta a gép.
Ha már telepakolta a kocsit, akkor nem állok le vele évődni. Ez ennyi, virágszálam; fizeted/nem fizeted. Ha nem fizeti, kihívom a rendőrt, ezt ugyanis háztájilag nem szabad takarítani. Fertőtlenítő takarítás kell, az ÁNTSZ által akkreditált helyen. Nem egy benzinkúton maszatolom szét a béltartalmát abban az autóban, ahova esetleg a családomat is ültetem...
Wazzeg, ez nagyon gáz.
Amelyik meg már megkönnyebbült, azt nyugodtan el lehet vinni. Nyilván nem a picsáját hányta le, amin ül. Szellőztetsz utána, oszt ballag. Józsi bát nem kell szeretni, de szakmailag nem hibázott. Elvitt egy részeg kurvát, akiről pontosan tudta, hála nektek, hogy hányni már nem fog. Az meg, hogy a balfasz módon eljáró kollégáddal nem szolidáris, ezzel nincs mit kezdeni. Én együttérzek mindenkivel, aki elindul az Illatos-Gubacsi sarokra, aztán nem fizetik ki, de attól még elviszem az utast, ha oda akar menni.
És előre leteszi a pénzt.
Előzmény: #142713 Apuka 2010.10.03. 13:56:28 |
|
Apuka | 2010.10.03. 14:11:59 / # 142714 |
Egyébként mire fel kérdőjelezed meg a történet valódiságát valamint a szavahihetőségem?
Ha valami kétséged van ez ügyben, fáradj be éjszaka a Kerepesi-Dózsa omw-re éjjel, aztán kérdezősködj!
mindennek ellenére, kívánok neked sok olyan utast aki fetreng a földön a saját (vagy más) mocskában, és mielőtt beülteted a kocsidba, tarts neki kiselőadást abból a kis könyvből amit ezek szerint mindenkinek kiosztottak nálatok:
"hogyan tájékoztassuk a buliban megfáradt és a földön magát kipihenő, időnként róka kergető kedves utasainkat a Taxi gépkocsink esetleges beszennyezése esetén történő, várható megemelkedett költségek teherviselésének következményeiről!"
majd nem törődve a ruházat (és maga az utas)higiéniai állapotával, ültesd be, vidd el, majd napokig szagolgasd annak maradékát!
Tiszteletem!
Előzmény: #142712 ébresztő 2010.10.03. 13:35:59 |
|
Apuka | 2010.10.03. 13:56:28 / # 142713 |
Elég fura az eszmefuttatásod ami számomra azt valószínűsíti, hogy vagy valamelyik vezető vagy, aki a polgárpukkasztó porhintést végzi nick név mögé búja, vagy egy olyan taxis (gondolom nappalos) aki még életében nem találkozott szombat éjjel beba..ott rongyrázó utassal!
Apám, amikor te egy olyan utassal, aki nem csak az italból csinált mixet magának hanem valami szintetikussal is felturbózta a hatást, nem minden esetben veszed észre hogy milyen állapotban van'
EZ egy!
Kettő:
ha észreveszed, akkor már el sem kell vinni!
Nem beszámolót tartani neki mert a legenyhébb esetben úgy elküld a búsba hogy a taxizástól is elmegy a kedved!
Három:
ilyen esetben mindig az a válasz, hogy nem lesz semmi baj!
----------------------------------
De nem is az volt a lényeg, hogy a taxi4-es kolléga észre vette vagy sem az utas állapotát, hanem az, hogy az utas összerókázta a kocsit és fuvardíjon kívül semmit sem volt hajlandó fizetni!
amikor a rendelésre megérkezett "ellenőr" taxisotoknak ez el lett mondva, simán meg kellett volna tagadni a fuvart! Már ha taxisként gondolkozik.. (most majdnem írtam valami nagyon csúnyát! inkább gondold hozzá)!
Ha már annyi fosik attól hogy a kedves utas utas érdekei sérülnek, legalább a fáradtságot vette volna, hogy kiszáll és leellenőrzi a kedves "utas" állapotát különös tekintettel a ruházatára!
Egyébként neked mi a beosztásod?
Agitátor?
És sok pénzt kapsz érte?
Előzmény: #142712 ébresztő 2010.10.03. 13:35:59 |
|
ébresztő | 2010.10.03. 13:35:59 / # 142712 |
|
Bocs, hogy itt is reagálnék (a FŐTAXI topikjában már megtettem), de sokan nem látogatnak át más topikokba!
Aki a sztoriban - már ami igaz belőle - sajnálatra méltó, az a T4-es kolléga, aki rosszul mérte fel, hogy utasa szállítható állapotban van-e, visszautasíthatja a fuvart avagy sem. Lehet, hogy csak "családi büdzséjét óhajtotta gazdagítani 500-1.000 forinttal. :)
Továbbá valószínűsíthető, hogy a Kolléga, az utazás megkezdése előtt elmulasztotta tájékoztatni utasát, rosszullétének várható következményeiről, illetve annak kártérítési vonzatáról.
A szórakozóhelyekről szolgáltatván, számtalan hasonló esetnek voltunk - mi Főtaxisok - szem és fültanúi, és az a tapasztalatom, hogy a megfelelő előzetes kommunikáció meghozza hatását, a kilátásba helyezett tizenötezer forintos kártérítési kötelezettség kijózanítja a legtöbb "túltöltött" utast, de ha mégsem és a Kedves "csatakosat büfizik", bevállalja esetleges tettének következményeit.
És ha mindez csak elméletnek bizonyul, a helyszínre hívott ellenőr végzi a dolgát és megvédi érdekeinket.
Egyébként mélységes tiszteletem a ténégyes Kollégának amiért "nem húzta ki hajánál fogva, és nyalatta fel gyomra felesleges tartalmát" utasával, hanem - ha már mulasztott - zokszó nélkül kitakarította autóját.
Előzmény: #142710 Apuka 2010.10.03. 12:28:13 |
Apuka | 2010.10.03. 12:28:13 / # 142710 |
Bocs, hogy itt is leírom ( a főtaxis topicban már megtettem), de sokan nem látogatnak át más topicokba!
Ma hajnalban egy érdekes ( és szomorú) esetnek voltam szem és fültanúja!
Egy Taxi4-es kolléga utasai közül az egyiknek a gyomra úgy gondolta, hogy nem hajlandó tovább bent tartani az éjjeli események vegyes tartalmát. a gondolatot tett követte és a tartalom, a lehúzott ablak ellenére, fele kívül, fele a kocsiba alapon, távozott!
A T4-es kolléga , mivel "hölgyekről" volt szó, eltekintett a drasztikusabb megnyilvánulástól a véleménye kifejezése közben!
A nők iránti tiszteletét a "balesetet" okozó "hölgy" szimplán gyengeségnek vette és sűrű szitkok, családfa emlegetése szexuális tanácsokkal vegyítve stb. fejezte ki nemtetszését az ügyben, hogy szégyen szemre be kellett fejezzék az utazást, s mindezt nem egy eldugott helyen hanem a stadionnál lévő OMW benzinkúton!
itt most nem mennék jobban a részletekbe, pedig kabaréba illő jelenetnek voltam tanúja a továbbiakban is a a sértődött utas viselkedése kapcsán!
Csak azért nem röhögtem (hangosan) mert nagyon együtt éreztem a kocsiját takarító kollégával!
Minden elismerésem , hogy olyan "birka türelemmel tűrte" az utas kirohanásait!
Én egy nyugodt, és aránylag türelmes ember vagyok de ha velem történt volna ez, a nőt biztos a hajánál fogva húztam volna ki a kocsiból és min. a felét felnyalattam volna vele!
A nő egyébként azért volt olyan harcias kedvű ( a fent említetteken kívül), mert a kolléga elmerte kérni a az addig teljesített fuvar árát és mindennek tetejébe még volt képe a takarításra is hozzájárulást kérni (amit persze nem kapott meg)
Az önérzetében sértve érzett utas aztán még vagy kétszer is kirohant a benzinkút Shopjából a taxishoz, menet közben többször elhagyva a félpár lábbelijét, de a támadás sorozata (ez , szerencsére, csak szavakban merült ki)rendre lepattogott a "nyugodt" taxisunkról.
Miután a fúria kitombolta magát, eszébe juthatott, hogy a róka miatt nem éppen szalonképes sem a ruházata, sem a szája (mondjuk ez utóbbi a róka nélkül sem volt szalonképes) így, miután vett egy üveg ásványvizet, öblögetett párat a shop közepén. Eleinte úgy nézett ki, hogy a gargalizálás tárgyát a shop közepére ereszti, de, gondolom a barátnőinek köszönhetően, undorral és nagy nehezen, mégis csak lenyelte.
A ruházata állapota nemigen zavarta..
???
Időközben, a hölgyeink rendelésére meg is érkezett egy gyönyörű szép, fekete Mondeó, Főtaxis logóval..
A Taxi4-es kollégánk ezt látva, szimplán kollegiális érzettből ((hogy a főtaxis kollégát megkímélje a hasonló balesettől)pár szóban elmondta Józsi bácsinak (mert így hívtak a mondeós taxisunkat)az előzményeket!
Nos, tudtam, hogy a taxis társadalmunk a csőd szélén áll!
Tudtam, hogy bizony minden fillért meg kell fognunk és ehhez a mércét sokkal lejjebb kell engednünk!
Na de Józsi bácsi reakciójára végképp nem számítottam!
(főleg úgy, hogy régóta ismerem is őt személyesen)
Józsi bácsink autója full extrás, elegáns jármű! Józsi bácsi az öltözékét is ehhez igazítja és mindig tip-top! (ing, zakó, nyakkendő, élére vasalt szövetnadrág) szóval a megtestesült elegancia!
Mindig is kényes volt a bel- és külcsínre, de most mintha ez nem számított volna!
Teljesen figyelmen kívül hagyva a kollégával történt dolgokat, simán beültette a kocsiba a 4 fúriát ( még arra sem véve a fáradtságot, hogy legalább a ruházatukat leellenőrizze, ( a róka nyomok miatt) majd komótosan elhajtott velük!
A fúria, ki hátra mászott be, ezt sikernek könyvelte el a Taxi4-es kollégával vívott virtuális csatában és győzelme jeleként kimutatott a hátsóablakon keresztül (zárt ököl, kinyújtott középső ujj)!
Józsi bácsi!
Örülök, hogy nem nálunk vagy etikás (hoppá, nálatok már ellenőrök vannak)!
Ez, amit csináltál, szembe köpése mindennek amit ismerek, ismertem!
- Gondolom, nagyon hiányzott a családi büdzséből az az 500-1.000 forint amiért ilyen nagy ívben lesz@rtad a kollégát!
- Gondolom, nagyon hiányzott a családi büdzséből az az 500-1.000 forint amiért a saját nívódat ennyire a pincébe szintje alá csökkentve büdös és koszos utasunkat beengedted abba a gyönyörű járgányodba!
Józsi bácsi! Sajnállak!
|
|
W.Csörcsil | 2010.09.28. 07:37:38 / # 142709 |
|
Bélám!!
Az nem T2000 tag volt??
Előzmény: #142708 luxbela 2010.09.26. 14:32:45 |
luxbela | 2010.09.26. 14:32:45 / # 142708 |
És a múltkor, amikor a rádiós kollégát támadták meg? Egy 42 centis fűrészes, tompa végű kenyérvágó késsel szabdalták össze! Ott meglett a retek! (A József A. telepen)
Előzmény: #142705 jomeo! 2010.09.26. 14:19:17 |
|
luxbela | 2010.09.26. 14:21:43 / # 142707 |
Sajnos nem találtuk meg:-(
Előzmény: #142706 luxbela 2010.09.26. 14:20:49 |
|
luxbela | 2010.09.26. 14:20:49 / # 142706 |
Nem biztos a kerékkulcs, de valami hasonló lehetett, ha nem az volt.
|
|
jomeo! | 2010.09.26. 14:19:17 / # 142705 |
|
És kerékkulccsal a zsebében sétálgat?
Megáll az agyam!
Előzmény: #142704 luxbela 2010.09.26. 14:16:26 |
luxbela | 2010.09.26. 14:16:26 / # 142704 |
Útközben az autóról beszélgettek, azt mondta a szar, hogy neki is volt ilyen autója. A Tüsi szerint teljesen normálisnak, átlagosnak tűnt akkor még.
Előzmény: #142703 jomeo! 2010.09.26. 14:11:14 |
|
jomeo! | 2010.09.26. 14:11:14 / # 142703 |
|
Az Erzsébet tér be van kamerázva. Lehet, hogy megvan valamelyik térfigyelő szalagján ez a rohadék.
És útközben volt valami veszekedés?
|
luxbela | 2010.09.26. 14:08:24 / # 142702 |
Ja, még annyit: az Erzsébet téren ült be, az 1-es szám előtt. Valószínűleg a buzibárban ült, ott láttak egy ilyen baseball-sapkás idegent, aki azért is feltűnt, mert nem vette le a sapkáját. Ott állítólag nem szokás sapkában ülni.
|
|
tomajer | 2010.09.26. 13:46:12 / # 142701 |
Köszönjük!
Előzmény: #142700 luxbela 2010.09.26. 13:37:15 |
|
luxbela | 2010.09.26. 13:37:15 / # 142700 |
A szagminta
|
|
luxbela | 2010.09.26. 13:35:55 / # 142699 |
Szagmintát vesznek