Hozzászólások száma: 3640
Oldalszám: 182
Témakörök > Droszt Híradó > Taxi4 A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
luxbela 2010.09.26. 13:29:37 / # 142697

luxbela 2010.09.26. 13:26:00 / # 142696
Sziasztok! Tulajdonképpen a lényeget leírtad, így történt. Talán még annyit hozzá, hogy a Kökörcsin#Daróci sarok, innen menekült a Karolina felé. Sajnos sikerrel, nem találtuk. Amikor a Tüsi 3asbreaket mondott, már majdnem 15 perc eltelt! Ezt Ő mondta. Addig dulakodtak, majd az autóból kiszállva (szerencsére sikerült) tovább kergette a szemét. Egy házban felfigyeltek a kiabálásra, felkapcsoltak a villanyt, erre menekült el. Rablás nem történt. Jó a kérdésed: meg akarta ölni? Azt mondta a Tüsi: csak jött rám, mint egy eszelős, nem törődött semmivel! Szerencsére tényleg nagyobb volt az ijedtség, bár ott ez nem úgy látszott. A mentőben többször mondta, hogy egyre rosszabbul van. Én még így reszketni alig láttam embert! A rendőrök előtt le a kalappal, nagyon komolyan vették. Szagmintát, DNS mintát, vérmintát vettek, ujjnyomot nem tudom találtak-e.
tomajer 2010.09.26. 11:53:55 / # 142695
Vazze...:-( Kössz!
gipszjakab 2010.09.26. 11:52:15 / # 142694
Erzsébet tér, beülős fuvar. Karolina-Kökörcsin sarok, a 40 körüli fickó a sofőr mögött ül, előkap egy kerékkulcsot és több ütéssel csaknem szétveri a taxis fejét, sofőr kiugrik, faszi utána (meg akarja ölni?!). Az elkövető elmenekült, nem sikerült elkapni. Szerencsére nagyobb volt az ilyedség mint a baj. A kolléga korházi ellátás után haza ment. Jobbulást a kollégának! Aki ott volt majd leírja részletesebben is, én ennyit tudok.

tomajer 2010.09.26. 11:35:36 / # 142693
De szeretnénk, ha az egész történetet ide írnád.... Köszííí!
gipszjakab 2010.09.26. 08:13:31 / # 142692
Köszönjük meg mindenkinek aki részt vett a 444-es kolléga mentésében! Külön köszönet annak aki bekisérte a korházba, aki vigyázott a kocsijára, aki visszavitte a kocsijához az 500-as Bélát (az 540es kódon kívül nem tudtam többet megjegyezni). És persze az 500-as Bélának (tényleg le a kalappal a mai produkciód előtt)! (Ez nem seggnyalás, mert ha nem tetszik valami azt is megírom.) Sajnos a város másik felén voltam, pedig nálam is volt kerékkulcs, megmutattam volna szívesen a fickónak.

bendzsoo 2010.09.23. 15:59:22 / # 142691
Köszönöm kedvességed el olvastam.
bendzsoo 2010.09.23. 15:52:07 / # 142690
Köszönöm kielégítő válaszod.Nézd szerintem van nagyon sok nagyon jó meglátásod és hozászolásaid. . Vannak még azért egy páran de sajnos nagyon sok badarságokat összehordó is akad.
Apuka 2010.09.23. 09:32:56 / # 142689
Ugyanolyan taxis vagyok mint vagy a többiek. semmivel sem különb vagy több! Ha hozzám intézed a kérdésed az sosem "piti"! Amit tudni kell erről, az összes cégtulajdonos megkapta a meghívót napokkal előtte még az előző héten! Megállapodás az viszont nem történt. Volt viszont megmagyarázás mindenki részéről, hogy mit és miért nem lehet. Bár egyetlen, aprócska ötlet is előkerült, hogy hogyan lehet kartell nélkül ... Hamarosan felkerül az oldalra a teljes hanganyag. ajánlom mindenki figyelmébe az ott elhangzottakat! (mindig tudni fogjátok, éppen ki beszél, mert előtte mindenki bemutatkozott)
kínai büfé 2010.09.23. 08:19:23 / # 142688
"Van egy közös ismerősünk, aki tehetett volna érte, hogy ott legyenek. Tudod, aki megvádolt. Ugyanez a közös ismerősünk megválasztotta magát a 6x6 képviselőjének, és ő ott is volt." nem Ő választotta meg magát,hanem a többi 6x6os tette ezt. nem,mint önjelölt vezetöként tündökölt,sőt,nem akarta elvállalni. mivel mellette ültem a választáskor,végig hallottam,mi történt. a pontositás végett
málna 2010.09.23. 08:15:27 / # 142687
Nnna!Majd én válaszolok a Zsolti helyett, ha megengeded, azután ismét nem fogok irogatni, bár ez a Taxi 4 munkatársait bizonyára nem nagyon érdekli.. Szóval, kedves Gábor! Igen, emlékszünk, mennyire nem kímélted az időt az egyesülettől...Vannak emberek, akik mára már csalódtak benned, mert nem tudtak kiigazodni rajtad. Csak nem merik elmondani Neked..hátha lejelented a főnököd felé! A cégnél tudtak róla, de volt ennél fontosabb dolguk.(Ezt nem én mondtam) Én nem népszerűsítem magam. Pusztán csak beszámolok arról, amin a taxisok nem tudnak résztvenni...ha már megválasztottam magam,ugye? Bár erről megkérdezhetnéd azt a hat kollégát is, akik eljöttek a Vahotba, mert én Téged nem láttalak bent, csak a végén odakint, az infók gyűjtésénél, és délután a központban a Zengőnél. Apropó Zengő Zoltán..Én nem tudom a telefonszámát, Te viszont igen sűrűn találkozol vele...Ha gondolod, nagyon szívesen átadom a stafétabotot! A 99-es cégről...mert látom, nagyon csípi a szemed. Én bementem a vezetőséghez és elmondtam, hogy megvan a pénzem ahhoz, hogy létrehozzak egy ilyet, sőt tőkés támogatót is tudok szerezni hozzá! Bár a teljes koncepciót nem ismerheted, így nem tudhatod, hogy a gyakorlatban nem annyi lett volna a végén a taxis zsebében, hanem több! De ha megengeded ebbe nem mennék bővebben bele, nálad sosem lehet tudni.. Azt is elmondtam, hogy csak lelkiismereti kérdést csinálok belőle! Hiszen üzletileg nekem jó lett volna, a befektetőnek is, és bármennyire is furcsán hangzik a piacnak is, mert hamarabb elérnék az "alját" a szarnak, és akkor borulna a bili! De megkérdezném..Megtettem? Megcsináltam? Nem! Te viszont nap mint nap, elviszed a 126 és 100 forintos fuvart! Melyikünk a hiteltelenebb szerinted? Szóval, kedves Gábor! Folytathatod a személyem fikázását, engem marhára nem érdekel.! Gyerekesnek tartom, amit csinálsz! Figyelsz, jegyzetelsz, kioktatsz. Bár az ötletelés vagy a tényleges tenni akarás jobb lenne..Te eddig miért nem csináltál egy újabb egyesületet? Minden jót kívánok!
csogu 2010.09.23. 05:17:38 / # 142686
bendzsoo 2010.09.23. 05:14:45 / # 142685
Bocsi 2 kérdésem lenne hozzád,történt e valami megállapodás?Még mielőtt azt hinnéd,hogy gúnyolódás képen kérdem hát nem.Hanem komolyan.Én igaz,hogy rég óta taxizom bár kevés cégnél tettem ezt.Azt is meg tudhatnám,hogy a Pásztor Gyurin kívül milyen Taxis társaságok voltak delegálva.Bocsi,hogy én balga mertelek ilyen piti kérdéssékel zavarni.Előre is köszönöm a válaszod.
Konkrét (?) 2010.09.23. 04:28:21 / # 142684
De tudod mit ? Szavaztassuk meg a Tisztelt Olvasókat ! 1. Ki az aki az azonnali tarifa emelés mellett voksol ? 2. Ki az aki türelmes és bízik a tárgyalások pozitív végkimenetelében ? Én fejet hajtok a többség akarata előtt ... :)
Konkrét (?) 2010.09.23. 04:14:56 / # 142683
"Egy malomban őrölünk" - már amikor dolgozunk mindketten ! :) Pontosan idéztél tőlem, és pontosan ezt is gondolom. ELŐSZÖR LÉPNI ÉS UTÁNA EGYEZKEDNI ! Hogy szervezést igényel ? Ki mondta, hogy nem ? Egységbe tömörülne - e a szakma egy gyors és "radikális" változás érdekében ? Ez nem kérdés ! Már amennyiben érdekel valakit a saját sorsa ... Törvényes szervezés ? Ki kérdőjelezheti meg a vállalkozók önszerveződését ? Nem a "munkáltató" intézkedése elleni sztrájk a gyökeres megoldás eszköze, hanem a "közös akarat" szerinti tarifa bevezetése a rendeletben szabályozott határon belül. A fuvarszervezők és az utasok pedig szépen alkalmazkodni fognak a megváltozott piaci körülményekhez. Most egy kicsit rossz lesz, de eddig meg nekünk volt az !!! Meg lehet szokni, minden csoda 3 napig tart, vagy nem ? Egy kicsit nyugodtabban lehetne leülni ezek után tárgyalni, azt hiszem ...
nazoli 2010.09.23. 02:59:25 / # 142682
Most néztem meg a képgalériát. Azért nem igazán volt hely bőven! Még szűken sem! A pogácsákhoz meg végképp nem féltem volna oda!
nazoli 2010.09.23. 02:19:21 / # 142681
Zsolti! Nem tudtam, hogy erről beszélsz, amikor az időt nem kímélő emberekről szólsz. Azt gondoltam, hogy másról van szó. Emlékszem, amikor még én sem kíméltem az időt, veled együtt, egy olyan társaságban, amely többre lett volna hivatott, mint ami kijött belőle. A semminél biztosan többre. Mert annyi jött ki. Nem miattad, és nem is miattam. De emlékezz vissza, ránk fogták, hogy mi tettünk keresztbe. Most azért nem értelek, mert azzal kavarsz, aki ezzel megvádolt. De te tudod. Az, hogy a 6x6 nem volt jelen vezetői szinten, az nem az én hibám, és a kérdésre sem tudok válaszolni. De megpróbálhatom. 1. Nem tudtak róla. 2. Tudtak róla, de ennyire érdekli őket. Van egy közös ismerősünk, aki tehetett volna érte, hogy ott legyenek. Tudod, aki megvádolt. Ugyanez a közös ismerősünk megválasztotta magát a 6x6 képviselőjének, és ő ott is volt. És ha arra veszi a fáradságot, hogy a beszélgető csatornán népszerűsítse magát, akkor arra is vehette volna, hogy szóljon a tulajnak. Attusnak köszönöm, hogy elmondta, miért nem voltam ott. De hát ezt te is tudtad, hiszen ott voltál, mikor a kettőt megválasztották. Mivel nem nyílt nap volt meghirdetve, és én nem voltam a megválasztott kettőben, így csak hívatlan vendégként mehettem volna. Az pedig nem az én stílusom. De ha meghívtál volna, akkor elmegyek! Gondolom a selmi párjával sokkal messzebbre jutottatok. Még biztos sok hasznát fogjátok venni, mint ahogy eddig is. Már csak egy ember hiányzik, hogy meglegyen a csapat. Aztán mehetünk közösen tüntetni a 99 Ft-os cég megalapításakor.
nazoli 2010.09.23. 01:45:42 / # 142680
Köszi!:) Bár ezt szerintem ő is tudta.
attus 2010.09.22. 21:26:50 / # 142679
Szia Zsolti! A vezetői szint nekem is feltűnt!:-( A Gabi viszont azért nem volt ott (ha jól tudom) mert 2 embert választottak ki tőlünk a Tibit, és Kolos barátunkat. Ők ott is voltak.
attus 2010.09.22. 21:14:25 / # 142678
Nem csak ezért!:-)
Oldalszám: 182