Hozzászólások száma: 3640
Oldalszám: 182
Témakörök > Droszt Híradó > Taxi4 A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
ftkptk 2010.10.14. 14:00:42 / # 142757

guruló koldus 2010.10.14. 13:40:33 / # 142756
Most ,hogy befalcolt a Tele Tök...(bocsi nem bántásból Tök! ) kivel csináljuk a F-1-et?? ..vagy arra már ne is apelláljak...mert lehet ,hogy meg sem érem..érjük??

Konkrét (?) 2010.10.13. 12:27:18 / # 142755
Ki - mibe bízik ? Új Osztó... Új Pakli... De a "Szabályok" (?) a régiek ! :(
guruló koldus 2010.10.13. 09:03:31 / # 142754
Kivánok Józsinak sok sok telerakott éjszakát....meglépős kokerót...és mind azt ami a fejéből hiányzik! Ámen!
nagyonkedves 2010.10.13. 08:09:25 / # 142753
íme a népítélet: (lehet ebből jól is kijönni:) Sajnos a taxisok (tisztelet a nagyon kevés kivételnek) város autóscsótányai. Sajnos ezek a hiénák simán megcsinálhatják ezt, mögöttük áll egy igen komoly maffia ugrásra készen. A taxisok a közlekedés galambjai. A galambok a levegő patkányai. a patkányok a csatornák taxisai? mert valahogy ez jön le a matekodból!:-DDD Nem megyünk a taxisnak sem jobb, sem bal oldalára, nem megyünk be elé és mögé. Ő ugyanis dolgozik, amíg mi csak autókázunk. lyen megeshet Pesten naponta többször az emberrel.Miféle ócska buzi megy haza és ír erről egy levelet fényképpel alátámasztva?:) Ha minden rámhúzos faszt lefotóznék naponta kéne üríteni a 8 gigás kártyát. Egyértelmű, hogy a poszt-toló a hülye! BMW-s taxis. Ennél ocsmányabb párosítást nehezen lehetne kitalálni. Ja és szálljatok már le a taxisokról meg bmw-sekről :D Lehet, hogy nagyobb arányban parasztok, de ide a rozsdás bökőt, hogy kevesebb balesetet okoznak mint pl. a suzukis irodisták.
tomajer 2010.10.13. 07:10:00 / # 142752

hobbytaxis 2010.10.12. 18:50:08 / # 142750
Aszt irja az ujság: Ilyen az ötszáz autónál többet futtató Taxi4 és a nemrégiben egyesült.. Há nem is tuttam hogy má öccázan vagyunk. Há az meg micsoda galáccság hogy mek se hivták a taxinégyet a röptére? Remélem esztet a Pásztór Gábór nem haggya enyibe. Há végre akár hatvan hetven ezeret is lehetne keresni naponta aszt ezek meg kihaggyák eszt a minösséégi szógátato céget. El kel meni az alkottmánybirságra aszt megreklamáni az egészet. Há mijen országba éllünk?

Konkrét (?) 2010.10.12. 15:55:07 / # 142751
Tisztelt Etikai Bizottság ! Egy kéréssel fordulok Hozzátok, nevezetesen a "pacsi pénz" fizetési módjával kapcsolatban. Az érthető volt, hogy szigorítottátok a fizetési fegyelmet. Rendben ! De az érthetetlen sokunk számára, hogy 2 - 300 Ft. befizetésének elmaradása esetén tiltásba kerüljön valaki, ráadásul úgy, hogy hol nyitva van a pénztár, hol meg nem. Leginkább nem ! Miért nem lehet nyilvántartásban gyűjteni és tagdíjjal együtt beszedni mindenkitől ? Egyébként is elég "vicces" 350 Ft. - os üzemanyagár mellett beautózni 200 Ft. miatt. Legyetek szívesek napirendre tűzni a kérésünket és tolmácsolni a T. Vezetőség felé ! Köszönöm előre is az együttműködéseteket.:)

Konkrét (?) 2010.10.11. 12:50:13 / # 142749
Igazad van, mert nincs értelme. Ha viszont feldobod a labdát mindig ... :) Van példa rá amit leírtál, nem vitatom, de, hogy nem forgalomfüggő, az azért erős. Még a mi oldalunkról nézve is ! Amikor "egy levegővel négy címet mond", elég gyorsnak kell lenni fejben, hogy a "helyére rakd és a tiéd is legyen". Ne kelljen visszakérdezni, azt értsd, amit kaptál és ne tartsd fel a csatornát feleslegesen. Nem véletlenül állnak a drosztokon inkább azok, akiknek ez a fajta munka nem nagyon megy ! Ott van tíz perce beütni és odatalálni is. Elgondolkodtam néha egy pár nappalos hallatán, hogy ha ez menne éjszaka is, hááát ... nem is tudom ! Szóval, ez csapatjáték és lehet jól is, meg rosszul is játszani. Tudod mit szoktak mondani ? "Van aki tudja és csinálja. És van aki nem tudja, de tanítja ..."
gipszjakab 2010.10.11. 12:05:15 / # 142748
Ezt el lehet intézni urh-n is, de be is telefonálhatsz! Az, hogy ki milyen jó diszpécser, szerintem nem forgalomfüggő! Ismerünk ugye olyat is akinek egy hétfő éjszaka is hatalmas kihívást jelent. Mindegy nem vitatkozok tovább, jobb dolgom is van. Üdv.
Konkrét (?) 2010.10.11. 11:56:31 / # 142747
Egyébként örülök, hogy pont az a két ember reagált a központ részéről, akiknek igazából szántam. Köszi ! :D

Konkrét (?) 2010.10.11. 11:34:39 / # 142746
T. Apuka ! Pontosan értettem mire célzott Gipsz úr. Ragadjunk ki két szót a szövegkörnyezetéből és jól kössünk bele ! Annyira szánalmas és/vagy unalmas. Évek óta ez a trendi a médiában, ki kajálja még ezt emberek ? Ha (!) kint volt az utcán, pontosan látta, hogy mennyire megy a bolt. Ha csak a rádiót hallgatta, hogy vezetett ? :) A lojalitásért pedig nem kell fizetni, tagdíjkor sem ... Vagy igen ?
Konkrét (?) 2010.10.11. 11:15:04 / # 142745
Jakab ! Te nem "Gipsz" vagy, hanem "Buga"... :( Miért kell két dicsérő szóba belemagyarázni a szakmát érintő összes gondot, problémát ? Megte(ttük)sszük elégszer itt is, máshol is, azt hiszem ! Ha leírok negatív véleményt valamiről, úgy gondolom a pozitív tapasztalatnak is hangot kell adni. MERT ÍGY TISZTESSÉGES ! Na már most, az éjszakás diszpécserek munkája a hétvégén, talán (?) megérdemel néhány méltató szót. U.i.: "Ha ébren vagy, ne álmodjál", s főleg ne f@szságokat !
gipszjakab 2010.10.11. 07:50:20 / # 142744
Még az kimaradt, hogy 240ft/km-rel a 800 is minimum 1000! Ezen kell elgondolkozni.

gipszjakab 2010.10.11. 07:47:00 / # 142743
Örülök neki, hogy jobban tudod mi a saját véleményem és mi nem. Csak kiváncsiságból írd már le, hogy kinek a véleményét írtam le. A központ tényleg jó volt (a Jani az egyik legjobb akivel eddig együtt melóztam), de a rugalmasságukat erősen vitatom (nem elsősorban az ő hibájuk, ilyen buziságok is csak nálunk vannak, hogy nem ülhetnek be ha felvettél egy címet, megállít a rendőr, 1 óra stb. EZ MIND ÉRTELMETLEN, CSAK ARRA MEGY KI, HOGY MINÉL TÖBBET LEHÚZZANAK RÓLUNK!) Amit írtam azt neked írtam, nem a központnak és nem másnak! Ha azt akarod, hogy 100al többen nyomogassunk a 800ft-os címekre akkor csináld csak tovább. Sötétség fejedelme.
tomajer 2010.10.11. 06:58:12 / # 142742
Ez mutatja, hogy ha csak egy kicsit is van munka, semmi bajunk nincs:-) Azon kuncogok magamban napok óta, hogy milyen jó lehet most 150.-el "pörögni":-)))
Apuka 2010.10.11. 01:31:08 / # 142741
mindkettőtöknek írásában van igazság. Gipsz Jakab arra szeretett volna utalni, hogy ha túlságosan feldicséred a pörgést nálunk akkor történhet egy beáramlás hozzánk, mert " megy a bolt"! viszont ezen a két napon nem csak nálunk ment, hanem minden társaságnál. olyannyira hogy több társaságnál is 2 csatornán nyomták. sőt, megszaporodott az utcán integetők száma is. Azt hiszem, jelen esetben Gipsz félelme alaptalan, de az ilyen "híveréssel" azért érdemes csínján bánni! Viszont a központ munkáját mindenképp dicséret illeti! profin megoldottak mindent és elég rugalmasan kezelték ha ( a pörgés hevében) vétettünk valami apró hibát. megmutatták, hogy így is lehet. Köszönet érte!
Konkrét (?) 2010.10.11. 00:48:55 / # 142740
Ok, ez a te véleményed ! Illetve az sem, mert amit írsz az a topiknak szánt, nem a sajátod és főleg nem őszinte. Így mi értelme írogatni ? Na ezen kéne elgondolkodnod Gipsz úr ...
ivive 2010.10.10. 16:26:32 / # 142739
Mi is köszi Nektek! :)
gipszjakab 2010.10.10. 16:12:31 / # 142738
Mielőtt leírsz valamit gondolkozhatnál egy kicsit. Még a végén azt hiszi mindenki, hogy hirtelen kolbászból lett a kerítés és százasával megindulnak. Arról beszélj inkább, hogy egyre több utas elmegy, nem veszi fel, stb. Meg X fuvarodból mennyi volt 1000ft alatt, mennyit gurultál a címre. Herótozás, az, ja.
Oldalszám: 182