Hozzászólások száma: 1433
Oldalszám: 72
Témakörök > Droszt Híradó > Miért nincs nekünk egy komoly szakszervezetünk??? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bántelki Lajos 2009.06.01. 17:31:00 / # 101393
Figyelj! Tőlem lehetsz az ellenségem, vagy akármi! Nincs hatással az életemre! De már ne is haraguj, a kihasználás szó nem szerepel a szótáramban KEDVENC mappában. Nem nekem kell a levegő! Van it olyan, akinek már a hurok a nyakán, lassan viszik az autót neincs otthon mert kint dülöngél és ezáltal bomlik a család! Na, én vagyok az, aki nem támad! Védekezem! De, hazudnék ha azt mondánám, nem élvezem : ))) Ti támadtok, én ész érvekkel védem az igazam! - Elmondtam miért ne legyen áremelés! Nekem jobb lenne igen! Akkor? Ne emeljetek! - Elmondtam, hogy a taxisnak az a jó, ha címarányosan fizet! Lehurrogva! - Elmondtam, ha akartok valamit, tegyetek érte! Ne dülöngéléssel! Szakszervezet és aki befizet szavazati joga van! Lehurrogva! És még sorolhatnám! Aztán majd nehogy az legyen, hogy a szemét, rohadt bűnöző ötletei valósítjátok meg! Levédetem : ) Köszönöm!
csogu 2009.06.01. 17:27:07 / # 101392
Hello...hello...az enyémen tuti nem...én csak pár dolgot a helyére tettem, ne tessenek engem belemosni...én nem fogok taxisokkal küzdeni!!! Az én szerepem itt le is zárult...maximum nem nyomok a megadott időpontban és olvasok...ennyi :-)) Isten ments hogy megint neki álljak taxisoknak megmagyarázni azt, amit alapból tudniuk kellene. Nem vagyok én már lélekben annyira erős, hogy elviseljem az ilyenkor felhozott érveket :-)
Bántelki Lajos 2009.06.01. 17:22:45 / # 101391
Most nem tudom, hogy Te hölgy vagy, vagy mi ez a csilli név! Na mindegy! Hiteles taxisok? Ki az! A Csogu és Tomajer! Az Ő válukon nyugszik itt minden! Ti és cáfolj meg, csak álnevek mögé bújó, taxisok? vagytok! Lehet, hogy nem is vagy taxis! Érted!? 2 emberen kívül kire fog támaszkodni ez az egész? Olyan emberekre akik azt mondják, csináljuk, mi adjuk az ötletet és Ti taxisok dülöngéljetek és lehet!!! bnem biztos valamit, sokáig fog tarani!!! ezt mondjátok! Érted?! A taxis első kérdése: Ki csinálja? Ez van 1 újonnan alakuló cégnél és mindennél! Akkor mit mondasz!!?? Komolyan érdekel! Köszönöm!
csogu 2009.06.01. 17:20:31 / # 101328
Ehhh...azért értetted félre, mert már támadó pózban vagy:-( Értelmezd újra az írásom, nem támadtalak... semlegesként írtam. Lajos, mély levegő...és fussál neki újra... Lehet nem szoktad meg, de itt nem mindenki az ellenséged...

Bántelki Lajos 2009.06.01. 17:17:52 / # 101389
Most, nagyot nevettem! Ezt írtad! 1,Az összes többi cég felemelné normális árakra a km-t és akkor ők továbbra is működhetnének nyomott árakon. Pont ez ellen vagyok, hogy emeljenek, mert elfogynak az utasok. De bíztos nem figyelsz! 2, Kihasználva egyes kollégák ellehetetlenülését alkalmazottakat toboroz magának, minél nagyobb szeletet próbálva megszerezni magának a tortából. Én annyira kihasználom Őket, hogy még néhányotoknál is jobban keresnek, fizetve vagyon mindenük! Hallottál Te már Barát-Taxist sírni, hogy kevés a lé? Tehát, ezen dolgok is megcáfolva! Tudtok egyáltalán olyat mondani ami igaz velem kapcsolatban? Akkor, most emeltek vagy nem? Dülöngéltek, vagy nem : )))) Köszönöm!
Bántelki Lajos 2009.06.01. 17:13:56 / # 101388
Nem, nem hülyék! De sírnak! Mint Ti! Annó, amikor volt utas, ez nem volt! Ezt Te is tudod! És, fogynak, fogynak, fogynak! Sajnos!
csili 2009.06.01. 17:13:08 / # 101387
Maradjunk annyiban, hogy ez a MI ötletünk volt, taxisok ötlete, hiszen ez így igaz. Az a lényeg, hogy hiteles taxisok akarjunk végre összefogni. Már többször bebizonyosodott, hogy ha valaki csak meglovagolni akarja - nem taxis létére - a taxisok közösségét, az nem vezet semmi jóra.
Bántelki Lajos 2009.06.01. 17:12:36 / # 101386
Szia! Nálunk nincs leadó! Nincs megszabva, hogy mennyit kell a taxisnak csinálni, bérlet stb! Mi a rendszerünkkel spórolunk ennyi. Köszönöm!
Bántelki Lajos 2009.06.01. 17:11:28 / # 101385
Szia! Abban egyetértünk, hogy sokan net tudnak rólunk. Ezzel semmi gond nincs. Bár ettől eltekintve, nagyon sok cégnél sokkal többet reklámoztunk. Ez 1 dolog! Mint írtam, nem kívánunk a városban dolgozni! Egyszerűen, nem érdekel! Nem akarom, hogy az autóink 2,3 perces rohangálással törjenek és - ezt Te is tudod - sokkal többet javítotok. Dolgoztam már így, tehát tudom! Arról nem is beszélve, hogy ha behozzák - esetleg - afix tarifát, a transzer árat is meg kell emelni! Én elleszek nem taxirendszerű személyszállítással is. Arra ez nem vonatkozik. Tehát, ezért is a reptér! Igen! Merjünk nagyot álmodni! Ez miért baj? Annó azt hittem, hogy a kölcsönadás és a bérbeadáás a minden! Már tudom, hogy nem! Én ilyen vagyok, Te olyan, megmaratsz 1éni vállalkozónak, nincsenek olyan ambícióid mint másnak. Nekem meg lehet, ahhoz nincs ambícióm ami Neked van. Én elfogadlak így - bár nem tudom, hogy ki vagy - Te is fogadj el! Ha nem teszed, akkor nyugtalan álmaid lesznek és az nagyon nem jó! Én tudom!
tomajer 2009.06.01. 15:35:47 / # 101384
Azért írtam ezeket a cégeket, mert ők gyakorlatilag a maximált tarifával fuvarozzák a telefonos megrendelőket, válság ide, válság oda. Ma a 15.-os különbség elhanyagolható.
cooltaxi 2009.06.01. 13:22:27 / # 101383
"Emeljetek, hogy nekünk, a kicsiknek több címünk legyen! Köszönöm!" Nos ez a te filozófiád.És ráadásul elvi síkon gondolkodsz s nem gyakorlatiasan.Tomajer által említett 4 cég, több mint 400 ezer utasával számolsz!És akkor a többi, akiket nem sorol a piacvezetők közé. Ez annyira de annyira..mondjuk úgy: vicces.Ez így nem sértő.Úgy látszik,magadévá tetted a "merjünk nagyot álmodni" szlogent!Ez a sok utas szerinted mind hülye? Miért nem utaznak veletek? Csak két okot említek. Az embereknek fogalmuk sincs a létezésetekről.Még csak nem is hallották,hogy lenne ilyen cég!Ez 2 napi privát közvélemény-kutatás eredménye.Utasok,szomszédaim,családtagok ismerősök.Kb 20-25 ember. És senki,érted?Az ég adta világon senki sem tud rólatok semmit. A második. A város lefedettsége kocsival.Nem csak a reptér van ám a világon.Nem tudsz 5 perccel kocsit küldeni - a város belső részeitől eltekintve - szinte sehová!Az éjszakáról már nem is beszélve. Nem vagy konkurenciája a "nagyoknak", és nem vagy tényező a piacon. A havi 3-5 ezer telefonos megrendelővel semmiképp sem.És ez nem sértés akar lenni,ezek tények!További jó dülöngélést! Köszönöm!
bebe 2009.06.01. 12:22:26 / # 101381
LUIGI A/le/adókat kell csökkenteni nem a tarifát!!!!!

tomajer 2009.06.01. 12:18:36 / # 101382
Hogy mennyire nincs igaza tarifa ügyben, a Lajosnak? [b]Ma Budapesten: A City Taxi(800 fő): 240.-/km.el visz el kb havi 120 000 fuvart. A Tele5 Taxi(750 fő): 230.-/Km-el visz el kb havi 100 000 fuvart A 6x6 Taxi (650 fő): 229.-/Km-el visz el, kb havi 100 000 fuvart A Főtaxi (800 fő): 225.-/Km el visz el kb 100 000 fuvart Ezek a társaságok ma Budapest piacvezető cégei, ők viszik Budapest fuvarmennyiségének, és tömörtik taxisainak döntő többségét. Ezek az utasok, és ezek a taxisok biztosan hülyék!
csogu 2009.06.01. 12:18:30 / # 101380
Ok, bele kell kattintani a képben....nagy nehezen rájöttem :-)
csogu 2009.06.01. 12:14:11 / # 101379
Tamás a cikkben szerepló szóróanyagok...vhogy úgy kellene, hogy kollégák ráklikk és már nyomtatódik is neki....megoldható?

bebe 2009.06.01. 11:59:25 / # 101378
Sztem az átlag fuvartáv kb 5km.Valamilyen módon be kellene vésni az utasok fejébe,hogy a komoly cégek/T5,6,city/és az ulibuli márványfarmerba dolgozó,lepukkadt autóval járó/T4,Bp,travel,2000,stb/között nincs egy fagyi ára!Ezért a különbségért sokkal jobb kiszolgálásban részesül,egy esetleg nem 16 órája vezető embertől!/én nyugodtan írhatok ilyet,az utóbbiak egyikében dolgozok/
csogu 2009.06.01. 11:58:30 / # 101377
Persze...sosem tagadtam, hogy én sem vagyok jobb a Deákné vásznánál :-)))
csogu 2009.06.01. 11:57:23 / # 101376
Akárki, akár mit mond...Zoli spiccen van!
bond 2009.06.01. 11:57:22 / # 101375
a személyeskedésről pedig a hangodat ne halljam idézet csogu 789 hsz-ből: ...és már ne is haragudj, de nem egy civil fórumon vagy, hanem taxisok között, akik együtt élnek a Ti alkalmazottaitokkal, akik nagy része, finoman szólva sem tartoznak azok közé a taxisok közé, akiket mi kollégáknak neveznénk szívesen. Az autóparkotokról már nem is beszélve...
bond 2009.06.01. 11:55:13 / # 101374
bocsánat ebben a topicban hat hülyén amit ír :)
Oldalszám: 72