Témakörök > Droszt Híradó > Miért nincs nekünk egy komoly szakszervezetünk??? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
tomajer | 2009.06.01. 19:49:18 / # 101413 |
Látom jól elvoltatok délután:-(
Urak!
Tessnek megtanulni kultúráltan veszekedni, mert széjjel lesz csapva köztetek.
El tudom képzelni mik lehettek itt, ha már Csogu ingerküszöbét is átléptétek:-)
Lajos.
Te meg olyan dolgokat vagdosol a fejünkhöz, amit sosem mondtunk!
Mindannyian nagyon szeretnénk, a címarányos tagdíjfizetést, a demokratikus szövetkezet szerű működést, stb. stb.
Egy szóval se voltunk ellene.
Csakhogy ezt nem úgy képzeljük, hogy egy újabb fityfiritty taxitársaságot szabadítunk a saját nyakunkra.
Van abból itt elég.
A létezőket szeretnénk megreformálni.
Nem tönkretenni, kicsinálni, felnégyelni, hanem elérni, hogy a mi szempontjaink is érvényesüljenek.
Az biztos, hogy a te ötleted, egy mégújabb, legeslegújabb cég létrehozásával, és a verseny felturbózásával nem a mi céljaink elérése felé vezet.
Tehát akarunk szakszervezetet.
Készen van, nincs más dolgunk, mint belépni.
Én nem foglalkozom 100-200 emberrel. Azt mondtam, ha 500 ember belépési szándéka reális, elhozom a belépési nyilatkozatokat.
De az ötszáz ember nem a cél. A cél, legalább a budapesti taxistársadalom fele, plusz egy fő.
Ha ez megvan, ugye te is érzed, hogy másképp fognak tárgyalni velünk?:-)
Kevesebbér, én már nem mozdulok meg.
Beszélgetni, véleménytcserélni most is nagyon jókat tudok a cégvezetőkkel. Bármikor bármelyikkel.
Azon kevesek közé tartozom, aki bármikor bármelyiket lebarmozhatja büntetlenül.
Elfogadtak ilyennek amilyen vagyok. Meghallgatnak, bólogatnak, mindenben igazat adnak nekem, aztán egymásra mutogatnak:-)
Ez van. Ma itt eredményt elérni csak erővel lehet.
Nem erőszakkal! ERŐVEL. Méltóságteljes tudatos tömeggel.
Ezt kell megteremteni.
Ha másképp nem, hát "dűlöngéléssel" habár ez a fogalom nekem nem tetszik, még akkor sem, ha az én "dőlj hátra" mondatomból csavartad ki magadnak:-)
|
|
cooltaxi | 2009.06.01. 19:31:25 / # 101412 |
|
Felhívtam,beszélgettünk.Vagyis,én próbáltam szóhoz jutni.Néha sikerült. :) Össze kéne ereszteni a Fábryval,érdekes meccs lenne.
De legalább végre megértettem a koncepcióját.Élő szóban mégiscsak könnyebb kommunikálni.A lényeg,hogy két malomban őrlünk.Bővebbet kicsit később.
|
Bántelki Lajos | 2009.06.01. 19:24:24 / # 101411 |
|
Ha így lesz, köszönöm szépen ( mindenkitől )
Csogu!
Neked leginkább!
Előzmény: #101398 csogu 2009.06.01. 18:49:55 |
csogu | 2009.06.01. 18:49:55 / # 101398 |
Srácok, ha egy kicsit jobb kapcsolatom lesz innen kintről, akkor az obszcén hozzászólások törlésre kerülnek.
Kérek mindenkit, hogy az alapvető tiszteletet adjuk meg egymásnak és a szakma 2 legerősebb íratlan szabályát tartsuk be, még itt a hozzászólásainkban is!!
Tabu:
1, Család
2, Autó
Köszönöm!
|
|
Bántelki Lajos | 2009.06.01. 18:33:31 / # 101365 |
|
Ne tedd! Lehet, hogy nem direkt van :)))
|
mb210 | 2009.06.01. 18:31:10 / # 101410 |
|
HAJRÁ HALLOTAXI !
ÍGY TÓVÁBB!!!
És remélem még többen csatlakoznak a kezdeményezésetekhez !
|
bond | 2009.06.01. 18:28:48 / # 101409 |
|
látod csogu megilyedtél :)))
egy ijen intalagenciás embertől mint a Lajos
komolyan mondom bántelekikém besz@rok a helyesírásodtól és te akarod itt az észt osztani...
tisztára mint a góré!
|
Bántelki Lajos | 2009.06.01. 18:16:34 / # 101408 |
|
Úgy látszik, cooltaxi elment! Bárki, 1 ember jöhet max 1 hónapra aki hajlandó korrektul elmondani, hogy hogy megy nálunk, természetesen a rosszat is!
|
Bántelki Lajos | 2009.06.01. 18:14:41 / # 101407 |
|
Látod! Megilyedtél! Azt csinál amit akarsz! De! Miutám már 1 taxi!!! kést fogott a feleségem nyakához - akit szegényt le is lőttek - már 1 picit nehezem viselem a családom emlegetését!
Nekem Te nem jelentesz semmit, megadtam neked a tiszteletet. Nem! Én kívánok neked sok sikert a dülöngélsed után!
Köszönöm!
Előzmény: #101406 csogu 2009.06.01. 18:11:09 |
csogu | 2009.06.01. 18:11:09 / # 101406 |
Lajos, ezen beírásod után úgy érzem, mi beszélgettünk egy jót és akkor én itt be is fejezném.
További sok sikert neked. Szia!
|
|
Bántelki Lajos | 2009.06.01. 18:01:33 / # 101405 |
|
Uraim! cooltaxi ezt írta a barát-Taxi topikban!
( 204 hsz )
Értem én!!!Fizu 2 hetente.
A fizu 2 hétre 89 ezer,ezt írtad. Akkor két hét után ismét fizetésnap,nem igaz? És újra 89 ezer.
Na ezért mondtam: Kérném a felvételemet alkalmazottnak!És ezt most komolyan mondom.178 ezer nettóért,halálosan komolyan!
Én is komolyan vettem! Kérem mindenkit, aki ismeri, szóljon neki és legyen Ő rendszerünk tanúja, munkánk bírája és fel van véve havi 180 nettóért. LKássunk, gerinces ember, vagy csak hang, mint itt néhányan vagyunk:))))!
Tomajer! Csogúúú! Segítenétek?
Előzmény: #101403 csogu 2009.06.01. 17:54:46 |
Bántelki Lajos | 2009.06.01. 17:58:20 / # 101404 |
|
Megkértelek! Ne foglalkozz a családommal. Nem tartottad be. Rendben.
|
csogu | 2009.06.01. 17:54:46 / # 101403 |
Lajos, tényleg nem érted?
1, Nincs igénk. Nekem tuti nincs. Nem értem miért nem tudod ezt megérteni. Nekem egyetlen egy mottóm van: Taxis a taxis ellensége...ennyi.
2, Én semmilyen álláspontot nem akarok megcáfolni, az egész nem érdekel. Felesleges foglalkozni vele, mivel nincs rá reális esély...természetesen tévedhetek.
3, A kérésedet meg én nem értem, hogy mit is kellene levezetnem, vagy hol írtam én ezzel kapcsolatban, hogy ez miatt nekem teszed fel ezt a kérdést?
|
|
Bántelki Lajos | 2009.06.01. 17:49:45 / # 101402 |
|
CsogÚÚÚ! Kérhetek valamit, Levezetnéd, hogy miért vagy Te napi 12, 15 Ft bruttó havi 26 napra veszteséges? Ha ezt megteszitek, akkor megigérem, hogy mindenhol a Te, Ti igéteket hírdetem!
Az én álláspontomat levezettem, azt megcáfolni nem tudtátok!
Most, fordítsuk meg a dolgot!
A minimálbér cca 75, számolj havi 120 nettót!
Várom!
Előzmény: #101400 csogu 2009.06.01. 17:45:11 |
Bántelki Lajos | 2009.06.01. 17:46:03 / # 101401 |
|
Na látod! Neked van igazad! A tagdíjjal kapcsolatban nagyon! Már levezettem, hogy 206 címfelvéótelnél nálunk 15400 lenne az én elgondolásom szerint a tagdíj! Gyáváák???
Ez honnan jött?? Nem is én mondtam!!
Itt mindenki azt hiszi, hogy bármiféle pozíciót akarok! Ti vagytok ( tisztelet a kivételnek ) hatalom mániásak!
Nem egyezik az érdekünk? Én nem címekért esedező és fizető vagyok! Nálunk senki nem fizet a címért! Mi fizetünk, ha elviszed!
Köszönöm!
Előzmény: #101394 mb210 2009.06.01. 17:36:39 |
csogu | 2009.06.01. 17:45:11 / # 101400 |
Nem értem ezt a megsemmisülést.
Hiszen mint írtam az elején, nem akarunk tagdíjat csökkenteni, nem a cégek ellen vagyunk, sem a te létbiztonságod ellen...hanem végre mi szeretnénk a miénket rendezni.
És nézd, a teret engedésre csak annyit:
Sok cégvezetőnek az volt a célja, hogy minket megsemmisítsen. Ki anyagilag akart maximálisan ellehetetleníteni, ki testi erőszak bevetésével...majd amikor elmagyaráztuk nekik, hogy ez még egy viszonylag elszigetelt oldal és csak pár száz civil olvassa és addig örüljenek, amíg mi ezt fenntartjuk és nem az index oldalain jelennek meg a cégekre sokszor dehonesztáló, lejárató (de valós9 irományok, akkor az értelmesebbikje elgondolkodott és azóta csak figyelnek és olvasnak. Az élelmesebbje meg még hasznot is húz ebből az információkból...ennyi.
|
|
Bántelki Lajos | 2009.06.01. 17:41:31 / # 101397 |
|
És az mi, hogy csilli - vili. Azt hittem, hogy hölgyemény vagy és ... na mindegy!
Figyelj! Most volt az utolsó, hogy a kisfiamat említetted. Én sem emlegetem a le és felmenőidet. Rendben!? Szerintem és hidd el, ez mindkettőnk jól felfogott érdeke!
Ha szervező akarsz lenni, legyen némi intelligenciád és ne sértegess másokat! Azért, mert én nem fogyasztok holmi " gyümölcsöket " még a családom és a Te családod is szent és sérthetetlen! Köszönöm!
|
csogu | 2009.06.01. 17:40:38 / # 101396 |
:-DDDDD
A Te ötleteid :-DD
Ezek már többször megbuktak és ha tisztában lennél a helyzettel, akkor fel sem hoztad volna ezeket a dolgokat, mint lehetséges megoldás. Már rég le van védve...de nem az ötlet, hanem a megvalósítás esélyének a sikere.
Nem kell védekezned, csak el kell fogadnod, hogy a számodra újdonságként ható ötleteid már a múlté és ezért nincs pozitív fogadtatás rá...legalábbis az én részemről tuti nincs, mivel mindegyik ellen tudom mi az ellen lépés, ami nem levédve van a cégvezetők részéről, hanem bebetonozva...így egy üres kör lenne csak és azt már futottunk annyit, hogy az csak na.
Lajos, én elhiszem, hogy a saját miliődben te vagy a helyi húbazdmeg, ami a szakmai tudásodat illeti, de az általad szemmel láthatóan lenézett tomajer csak egyedül többet tud...és ez nem verseny és nem dicsőség...pontosan azért tud többet, mert többször volt a f@sz rossz oldalán...és tapasztalt nem keveset.
Nem véletlen, hogy többen eljutottunk odáig, hogy már nem akarunk semmit sem kezdeni. Az én megszólalásom oka is az ügyben csak az miatt történt, hogy kicsit érthetőbbé tegyem ezt az egész kezdeményezést azon jó érzésű taxisok részére, akik még hisznek a többiekben. Én már nem hiszek. Ennyi.
További kellemes napot, mentem meló...hello
|
|
Bántelki Lajos | 2009.06.01. 17:38:29 / # 101395 |
|
Csogu, Csogu! Gondolkozz! Itt és most helytadsz egy olyan szevezkedésnek, ami a cégveztők ( legalábbis a többség )anyagi megsemmisülését hozhatja!
Bevallom, ha az én családom létfenntartásának a veszélyével fenyegetnél, hát azt gondolom - mindegy mi lenne a vége ( ) ) azt gondolom, egyikünk sem örülne a végkifejletnek! És ezzel biztosan Te is így vagy!
Persze, ezt most nem magamra értettem! Nekem,bárhogy süljön el a Ti dülöngélésetek,
nincs jelentősége! Csak nyerhetek!
Viszont, ha alapítasz 1 új céget és versenyhelyzetet teremtesz, az más! Győzzél le úgy! Ne adjál helyt lázadásnak, stb!
Ma, mit néz meg az utasok kb 50,60 %-a? Az árat. Ennyi. Ezzel lehet elsősorban versenyezni!
Köszönöm!
Előzmény: #101392 csogu 2009.06.01. 17:27:07 |
mb210 | 2009.06.01. 17:36:39 / # 101394 |
|
Röviden a lényeg !
A taxisoknál nagyobb birkák ritkán vannak a földön !
Élvezik ha olcson és még olcsobban járhatnak amellett , hogy a költségei nönek és már a gyereke is éhezik .
De belebüdösödik a kocsijába napi 14-16 órába. De ez kell neki ! Mondván mit tudok tenni !? Nem lessz utasom ? Sok kicsi sokra megy !
Ez mind hülye duma !
Havi 65ezer ft tagdijakért igenis döntsetek !
Van beleszollásotok nem csak céges szinten !
Csak féltek lépni !
Gyávák vagytok ?????????????
Tehát :
HAJRÁ HALLO TAXI
Még keményebben lépjetek fel !
|