Hozzászólások száma: 4330
Oldalszám: 217
Témakörök > Droszt Híradó > Vicceskedjünk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Nevem senki 2008.09.27. 12:15:43 / # 98946
Miért jobb E.T., mint a cigányok? - egyedül jött, - van saját bringája, - megtanulta a nyelvünket, - és folyamatosan haza akart menni.

idegen 2008.09.27. 11:10:00 / # 98945
Te kaptál levelet??? Isten és az orális szex Isten, miközben a mennyben üldögélt, egyik nap úgy határozott, hogy megtudja, hogy mennek a dolgok lent a Földön. Megkérte Gábriel arkangyalt, hogy nézzen körül, és jelentse neki a dolgokat. Gábriel egy átlagos embernek álcázva leköltözött a Földre, ahol is eltöltött egy egész évet, majd miután visszatért a mennybe, egy kerek hónapon keresztül dolgozott a jelentésen, amit majd Istennek átad, hogy mennek a Földön a dolgok. A jelentésben az állt, hogy a dolgok nem nagyon változtak az utolsó látogatás óta, csak a szokásosak: háború, éhség, embertelenség. Csak egy dolog, ami igazán bosszantó, a földi emberek 95%-a az orális szexet részesíti előnyben. Ez a statisztika Istent nagyon felbosszantotta. Így szólt: "Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy találjak egy megfelelő "nyílást", ahova a férfiak behelyezhetik a "toldalékukat". És különben is miért használják a nyelvüket a női "nyílásnál"? Isten nagyon mérges, ezért elküldi Gábrielt, hogy kigondoljon egy megfelelő jutalmat a maradék 5 %-nak, akik tartózkodnak az orális szextől, ettől a gyűlöletes tevékenységtől. Gábriel, aki közismert precízségéről, erősen elgondolkodik a dolgon, és úgy dönt, hogy ír egy levelet Isten nevében azoknak az embereknek, akik nem követik ezt a szégyenletes szokást. Két hónapon keresztül írja a levelet, ügyelve minden apró részletre. Végül átnyújtja Istennek jóváhagyás céljából. Isten nagyon elégedett, és örül, hogy Gábriel ilyen remekül megoldotta a feladatot. És tudod mi állt a levélben? Nem??? Hmmmmmmm....... ? Ezek szerint Neked sem küldtek belőle ?

mimóza 2008.09.26. 22:26:10 / # 98944
A pszichiáter felveszi a beteg adatait: - Mi a neve? - Én kérem Dobó István vagyok. - De kérem, -néz rá az orvos- magát tavaly is kezeltük, és akkor még Zrínyi Ilonának hívták. - Az a leánykori nevem.

taxista 2008.09.26. 21:31:04 / # 98943
A néger elmegy a dokihoz, mert fáj a torka. A doki megvizsgálja a néger torkát, majd azt mondja: - Jó, most álljon négykézláb! A néger csodálkozik, de a doki biztos tudja, mi a dolga, hát lemegy négykézlábba. - Jó, most menjen a rendelőnek abba a sarkába négykézláb - mondja a doki. A néger csodálkozik, de odamegy. A doki nézi egy darabig, majd mondja: - Jó, most menjen a rendelőnek a másik sarkába négykézláb! A néger megint csodálkozik, de odamegy. A doki megint nézi egy darabig, majd mondja: - Jöjjön vissza ide középre, álljon fel, felöltözhet! - Doktorúr! Mondja el, hogy mi a bajom, mert ilyen kivizsgálásban még nem volt részem soha és nagyon aggódok! - Nyugodjon meg! Azt már az elején tudtam, hogy magának torokgyulladása van, csak tegnap vettem egy fekete dohányzóasztalt és nem tudtam, hogy hova rakjam...

Bao 2008.09.24. 10:24:20 / # 98942
Néger humor + felháborodott olvasó Nincs bajom a négerekkel, szeretném, ha mindenkinek lenne egy. Tisztelt Kuruc.info! A Humor rovatban olvastam a négeres viccet, és nagyon megütköztem rajta. Felháborítónak tartom, hogy ilyenekkel viccelődnek! Vegyék tudomásul, hogy nekem gyermekkoromban nagyon sok néger barátom volt! De aztán apukám eladta őket. :)

törölt felh. 2008.09.19. 23:32:47 / # 98941

taxista 2008.09.18. 19:39:36 / # 98940
Szakad az eső, és egy fickó haza akar menni a vasútállomásról. Beül egy taxiba. - Mennyiért vinne haza? - 100 dollár. - 100 dollár?! Nekem csak 80 dolcsim van. Tegye meg, hogy hazavisz! - 100 vagy nincs fuvar. - Oké, akkor vigyen addig, amíg a 80 tart. Mennek, és már csak két kilométer van hátra, amikor megáll a taxis. - Jaj, ne legyen már ennyire szívtelen, hisz szakad az esô! De a taxist nem hatja meg a dolog, és kidobja utasát, aki bosszút forral. Másnap megint taxival akar hazamenni, de akkor már 120 dollárja van. Taxisa ötödik a droszton, így a fickó beugrik az elsô autóba: - Itt van 120 dolcsi, vigyél haza és szopjál le, szivi! - Mit képzelsz, te köcsög állat! Na húzzál ki, de gyorsan! Eljátssza ezt mindenkinél, míg végül a tegnapihoz nem ér. - Helló! Van nálam 120 dollár. Százért vigyen haza, a húszasért pedig integessen a kollégáinak és mosolyogjon rájuk, amikor elhaladunk mellettük, kérem...

wanderer 2008.09.16. 17:22:00 / # 98938
Két barát beszélget: - De szeretném, ha annyi pénzem lenne, amiből egy golyóálló dízel Mercedest vehetnék! - Minek neked egy golyóálló dízel Mercedes? - Semminek, de szeretném, ha annyi pénzem lenne.

sas 2008.09.16. 05:01:35 / # 98937
Egy férfi egy álláshirdetésre jelentkezik az állatkertben. Kiderül, hogy az állatkert legfőbb látványossága, a gorilla, nemrég pusztult el, és attól félnek, ha ez kiderül, nem jönnek majd a látogatók. Az állatkert igazgatója magas fizetést igér a férfinak, ha jól eljátsza a gorilla szerepét jelmezbe öltözve. A jelentkező megdöbben az ajánlaton, de mivel nagyon kell neki a pénz, elfogadja az állást. Beöltözik és bezárják a ketrecbe. A produkciója egészen jól sikerül, a látogatók odavannak a gorilláért. A férfi egyre jobban belejön a mókába, le-fel ugrál, mászik, hintázik. Egyszer azonban egy akrobata mutatvány rosszul sül el, a magasban ugorva nem tud elkapni egy kötelet, és áttörve a rácsokat átzuhan az oroszlán ketrecébe. Míg a földön fekszik, az oroszlán egy hatalmasat üvölt. A férfi rémülten kiabálni kezd: - Segítség! Segítség! Erre az oroszlán közel hajol hozzá és a fülébe súgja: - Ne ordíts, te őrült! Mindkettőnket ki fognak rúgni!

mew 2008.09.16. 00:56:14 / # 98936
Ki rakta fel ezt a képet??? Ő Törzsutas! Mindennap utazik. :-))))
taxista 2008.09.15. 20:36:11 / # 98935
- ,,Elmentem az orvoshoz, és elpanaszoltam neki: - Doktor úr, minden reggel, amikor felkelek és a tükörbe nézek, hirtelen elfog a hányinger. Ön szerint mi bajom? Azt mondta: - Azt nem tudom, de a látása, az tökéletes.'' - Rodney Dangerfield
wanderer 2008.09.15. 17:43:40 / # 98934
Beauty and the crap. :))

mimóza 2008.09.15. 14:41:34 / # 98933
"............addig nyújtózkodj ....................édes drága bogaram! Te tényleg azt hiszed , hogy lesz takaród? ................" (Hofi)
taxista 2008.09.13. 21:09:30 / # 98929
,,Az ír kávé az egyetlen, ami mind a négy alapvető tápanyagot tartalmazza: kávét, alkoholt, cukrot és zsírt.'' - Alex Levine

mimóza 2008.09.13. 18:32:29 / # 98932
nincs itthon kv :))))
mimóza 2008.09.13. 18:31:56 / # 98931
azt hittem az asszocba vagyok :))))))
mimóza 2008.09.13. 18:31:13 / # 98930
kapu
taxista 2008.09.09. 20:25:21 / # 98927
:-)))) Lehet, hogy több lelkes szurkolót kellene a szerezniük???

Bao 2008.09.09. 18:40:28 / # 98928
baupexim1 2008.09.07. 01:33:29 / # 98926
loooooooooooooooooooooooooool
Oldalszám: 217