Hozzászólások száma: 308
Ugrás a hírhez Oldalszám: 16
Témakörök > Hírek fórumai > Karaoketaxi Budapesten A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
dorong 2009.06.24. 17:06:27 / # 76232
Háh, ez jól hangzott... :) "A" pontból "B" pontba a legrövidebb úton, a tarifatábládon feltüntetett áron elfuvarozza a szolgáltatást igénybe vevő utast. Nem cirkusz, nem büfé,vagy háló kocsi, nem játékterem, és nem karaokee bár... Sajnos az kimaradt, hogy azért a taxi néha, "bevásárlókocsi", "postásautó", "értékmegőrző" néha "mentőautó"...igaz, ezekért felár számítható fel, de a taxi szolgáltatás maga, már rég nem csak az utas "A"-ból "B" pontba való szállításáról szól néha.Az hogy ez sajnos-e vagy sem, mindenki döntse el maga.
Csumi 2009.06.24. 16:19:01 / # 76231
Peti! Távol álljon tőlem, hogy megbántsalak! ...de : Tudod Te, hogy mi a TAXI? Egy olyan szolgáltatás, ami "A" pontból "B" pontba a legrövidebb úton, a tarifatábládon feltüntetett áron elfuvarozza a szolgáltatást igénybe vevő utast. Nem cirkusz, nem büfé,vagy háló kocsi, nem játékterem, és nem karaokee bár... Arról nem is beszélve, hogy a gépkocsi vezetés (úgy általában) veszélyes üzem. Bármi ami elterelheti a figyelmedet a vezetésről,.....az több mint felelőtlenség. és Te sem mondod komolyan, hogy mindenért félre állsz. (dvd csere, hang beállítás, közös éneklés, stb..)Pld a kőrúton..Hová? ............................
csogu 2009.06.20. 17:04:54 / # 76230
Az vagy:-)
bubic01 2009.06.20. 17:01:00 / # 76229
"Pólyás, de őszintén...Te nem énekelsz az utasokkal menetközben?" Csogú! NEM! Az utasokkal, mikrofonnal a kezemben nem énekelek! És nem azért, mert nincs kedvem, hanem azért, mert ők énekelnek!!! De volt már rá precedens, hogy megkértek egy duettre, vagy egy dalra, akkor pedig félreállok egy parkolóba néhány percre. sőt továbbmegyek, amikor a dvd-ket cserélgetem, akkor is félreállok! És ezt őszintén mondom! Ezzel szemben, csak hogy ütőfelületet is adjak neked, hajnalban hazafelé, amikor egyedül vagyok, szoktam szórakoztatni magamat, de akkor is olyan dalokkal, amiket ismerek, és nem kell a monitort kinyitnom!!! Kimerítő?
csogu 2009.06.20. 16:33:37 / # 76228
Igen, vagy nem?...a ködösítés nem válasz! Kíváncsi vagyok, melyik érzés erősebb benned...a haszonszerzés, vagy a becsület
bubic01 2009.06.20. 16:31:29 / # 76227
"Lehet, hogy énekel, de nem ez a feladata! Nem előadóművész, hanem karaoke ceremóniamester, és gkv egyszemélyben." Ez a lényeg: Köszönöm!)) Válaszolva: Igen, rendszeresen nyekergek a reptéri droszton:)illetve menet közben dudolgatok magamnak,de ezt te is megteszed, ha olyan zenét hallasz! De komolyan, ha nincs affinitása az utasnak erre, akkor nem kell énekelnem, ha van, akkor pedig, nem nekem kell énekelnem... Kapis??
dorong 2009.06.20. 15:11:09 / # 76226
És az én őszinte felzaklatásom az már semmi? :)))
tomajer 2009.06.20. 12:44:11 / # 76225
Jajj tte! Lehet, hogy énekel, de nem ez a feladata! Nem előadóművész, hanem karaoke ceremóniamester, és gkv egyszemélyben. Jja! És ha én lennék az utas nyakon is vágnám, ha mikrofonnal a kézben vezetne! :-)
csogu 2009.06.20. 11:45:44 / # 76224
Pólyás, de őszintén...Te nem énekelsz az utasokkal menetközben? Azért teszem fel neked ezt a kérdést (másnak nem tenném), mert benned még bízom annyira, hogy őszintén fogsz válaszolni.

csogu 2009.06.20. 11:43:53 / # 76223
1 vacsora, ha éneklésen kapom menetközben? Nem az én kérdésem volt, mert mint írtam, nem érdekel, de ma hajnalban az egyik kolléga ezzel zilálta az idegrendszeremet és így megtettem ezt a szívességet, miután 20 percet magyaráztam neki, hogy miként kell regisztrálni+hozzászólni és láttam, hogy ez még nem fog menni... ...és tényleg nem szeretnék erről vitázni...énekeljen...és állja a szavát! Küldjön majd képet a vasáról!
tomajer 2009.06.20. 11:30:19 / # 76222
Ricsikém! Egy dolgot felejtesz el. Ez a felvétel nem a te autódban készült, ahol beépített titkos kamera van. Ez egy [b[forgatás[/b] volt, riporterrel, operetőrrel, és azok hülyébbnél hülyébb igényeivel. Gondolom azok is találták ki, hogy ő énekeljen, menet közben. Elvégre, mint mondám, a karaoke nem arról szól, hogy a szolgáltató énekel, hanem arról, hogy a vendég. Azért fizet, hogy énekelhet! Tehát cikizel, kritizálsz egy felvételt, ahol szegénynek nem sok beleszólása volt abba, hogy mi történjen, viszont nagyon szeretett volna megfelelni, hisz érdeke, hogy a riport minnél jobb legyen. Jja, a jogtiszta kérdésed sem volt teljesen jószándékú, hisz átböngészted a honlapját töviről hegyire, ahol olvashattad, hogy a hírben szereplőhöz képest a valóságban sokkal kevesebb zeneszámmal rendelkezik, ami lassan bővül, és egy nagy karaoke szervezőtől kapja az anyagot, amely ezáltal biztos, hogy felelősséget is vállal azok jogtisztaságáért. Ezt persze tudjuk, hogy nem így van, de ha,.... a felelősség itt nem a pólyásé.
taxista18 2009.06.20. 09:16:48 / # 76221
T. Kollégák! Nem csak az írott cd után kell fizetni,hanem a gyári után is amennyiben a taxiban az utas is hallja! Hol szól a zene? - Jogdíjak és nyomtatványok Kereskedelmi és szolgáltató üzletekben, áruházakban, kiállító és árubemutató termekben, kiállításokon, bemutatókon és vásárokon, zenés csoportos sportfoglalkozásokon, kondicionáló termekben, vidámparkokban, cirkuszokban, strandokon, mozikban, ügyfélvárókban, ügyfélszolgálati irodákban, közterületen elhelyezett hangszórók által, múzeumokban, színházakban, közlekedési eszközökön (repülőgép, vízi - és szárazföldi jármű, taxi), sporteseményeken és egyéb nyilvános helyeken történő zenefelhasználásra vonatkozó Jogdíjközlemény és letölthető adatszolgáltatási lapok. 10.7.Taxikban történő zenefelhasználás esetén gépkocsinként és évenként 4 000 Ft szerzői jogdíjat kell fizetni. http://www.artisjus.hu/opencms/export/artisjus/felhasznaloknak/nyilvanos_eloadas.html Tisztelettel: taxista18
csogu 2009.06.20. 08:59:34 / # 76220
Most megnéztem még 1x, bár már ez is eléggé felborzolta a kedélyemet... Nézd meg Tomi és mondd ha nem így van...20%-ban figyeli az utat, miközben látható, hogy vagy 50km/h-ás sebességgel megy és 80%-ban a monitort. Van olyan, amikor 2-3 másodpercig nem néz előre...menetközben. Kifejezetten nem veszélyes... Na, befejeztem, csak egy kicsit felzaklatott dorong kolléga, aki többet várt el tőlem...:-)
csogu 2009.06.20. 08:55:53 / # 76219
Ezt meg tomajernek, aki állította, hogy Pólyás nem fog énekelni, csak az utasok és ezért nem veszélyes ez az egész: Tomikám, ott a kamera, dolgozik, tanítványod meg félszemmel figyeli csak az utat, a figyelme a monitorra összpontosul és énekel... Tényleg, mennyire megint neked lett igazad. Amennyiben meg most azzal jössz nekem, hogy az nem veszélyes, ha vezetés közben a monitort figyelve énekel, akkor....nem is tudom akkor mi van. Annak is gratulálok, aki ezt engedélyezte!

csogu 2009.06.20. 08:50:43 / # 76218
Nézd, a kérdés nem az én agyszüleményem, hanem regisztrációval megküzdeni nem tudó kollégánké...hidd el, én nem kérdeztem volna ilyet, mert nem érdekel. Tőlem meg senki ne várjon el semmit, ha arról van szó, hogy miként tudjuk még jobban alá ásni magunkat, még nagyobb birkát csinálni magunkból, mint amennyire erre kényszerítenek minket...mondom ezt minden bántó szándék nélkül neked, válaszként. De az nagyon tetszett a riportban, amikor Pólyás átadta a kedvesnek a mikrofont, az útról levéve a szemét...majd amikor az kicsit belegabalyodott a kezébe, akkor már egyenesen veszélyeztette mind az utasát, mind a környezetét...de hááát nem baj ha legyalul valakit, hiszen olyan kis lelkes kolléga és a forgalom az erre való...játszani, dalolászni...igazatok van... :-) dorong, én meg a kollégáimtól vártam többet, akik 10-20-30 éve az utakon vannak...több felelősséget...de szerintem nem érdemes több szót fecsérelni erre...tudod, amit az ember szégyell, arról jobb hallgatni.
dorong 2009.06.20. 08:00:40 / # 76217
Ez a kérdés megmosolyogtatott - még ha szó szerint jogos is volt - de szerinted hány - főleg fiatalabb generációs - kolléga mászkál az éjszakai életben írott mp3 cédé összeállítással? :) Ezt a témát nem feszengetném mert "vékony jég", csak egyszer szagolja ki az illetékes hatóság hogy mekkora "bünti biznisz" lehetne ebből...is. Visszaolvasgatva attussal és tomajerrel kell hogy egyetértsek.Amikor lassan tele az összes taxi mindenféle csodakütyüvel / hangsúlyozom, NEM a batyura gondoltam / amivel a szolgáltatás színvonalát - is - próbálná szegény kollega, semmiféle plusz felárnélkül - emelni, akkor ez a szegény ( még ) lelkes kollega a legnagyobb problémátok???Feltétlenül le kell törni a szarvát? vagy feltétlenül ÍGY kell letörni??? Pedig a csodakütyüknek köszönhetően térkép nélkül lassan a legtöbben is mennek a GPS után a susnyásba, a megfelelő cím helyett.A megrendelők meg már lassan nem is címet mondanak hanem GPS koordinátákat ( már nem egy-két esetet hallottam ) Szóval gyanítom a legkisebb bajotok lesz a jővőben az, hogy egy fiatal, lelkes kollega, a saját szórakoztatására is nyilván, felszerelte az autóját karaoke taxinak és erről mert a mélyen tisztelt főszerkesztő úr egy cikket írni, mert úgy érezte ez is szakmához tartozik, de legalábbis róla szól... Csogutól egy kicsit többet vártam volna őszintén szólva.De jővő héttől inkább szerelne be szerintem egy karaoke-t a taxiba, ha megkapja az új terminálját az autóban és vadul lesheti a kapott cím rejtelmeit a kártyalehuzóval egyetemben :)))
csogu 2009.06.20. 05:53:14 / # 76216
Zenész úr, válaszát továbbítom, köszönöm.
bubic01 2009.06.20. 04:41:17 / # 76215
Bocsánat kihagytam: Megtisztelte válaszával: Pólyás :))
bubic01 2009.06.20. 04:39:07 / # 76214
Válasz érkezett! Igen Jogtiszta zene, amit Pólyás úr nyomat! Igen fizet érte valami média mit tudom én mit!:-)
csogu 2009.06.20. 04:14:29 / # 76213
Kérdés érkezett! Jog tiszta zene, amit Pólyás úr nyomat? Meg fizet érte valami média mit tudom én mit? Kérem vagy Pólyás vagy mentora tiszteljen meg a válasszal!
Oldalszám: 16