Témakörök > Hírek fórumai > Gump szinre lép avagy hogyan győztem le magam A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
Gump | 2008.02.29. 18:00:02 / # 62195 |
|
a mártást az előkészitett halra és tésztára öntjük, citrom karikával díszítjük!
[font size=5]Jó étvágyat!
Előzmény: #62193 Gump 2008.02.29. 17:57:57 |
Gump | 2008.02.29. 17:57:57 / # 62193 |
|
a 2-3 percig forralt mártásba az utolsó pillanatban egy egész citrom levét facsarjuk
Előzmény: #62188 Gump 2008.02.29. 17:56:44 |
Gump | 2008.02.29. 17:56:44 / # 62188 |
|
a mártást kiforraljuk, míg rotyog a kifőtt Zöld metéltet tálra halmozzuk és a halszeleteket elrendezzük a tetején
Előzmény: #62187 Gump 2008.02.29. 17:54:14 |
Gump | 2008.02.29. 17:54:14 / # 62187 |
|
elkeverünk benne 2 dl főzőtejszínt
Előzmény: #62186 Gump 2008.02.29. 17:53:11 |
Gump | 2008.02.29. 17:53:11 / # 62186 |
|
pici sóval, bővebben kakukkfűvel és oreganóval, vagy olasz füszerkeverékkel ízesítjük
Előzmény: #62183 Gump 2008.02.29. 17:51:49 |
Gump | 2008.02.29. 17:51:49 / # 62183 |
|
A serpenyőben található füszervajban a hagymát és a fokhagymát megpirítjuk
|
Gump | 2008.02.29. 17:50:22 / # 62184 |
|
Szűrőkanállal a halszeleteket tálra szedjük és melegen tartjuk, a serpenyőben visszamaradó vajra szükség lesz a továbbiakban
Előzmény: #62182 Gump 2008.02.29. 17:48:28 |
Gump | 2008.02.29. 17:48:28 / # 62182 |
|
Amíg sül a halacska a hagymát és a fokhagymát APRÓRA vágjuk
Előzmény: #62181 Gump 2008.02.29. 17:39:57 |
Gump | 2008.02.29. 17:39:57 / # 62181 |
|
Forgatjuk is óvatosan, ne törjön össze
Előzmény: #62179 Gump 2008.02.29. 17:38:59 |
Gump | 2008.02.29. 17:38:59 / # 62179 |
|
A halszeleteket sózzuk és fehérborssal gyengén meghintjük, és a vajaban sütjük pároljuk, a szeletek vastagságától függően 5-10 percig
Előzmény: #62177 Gump 2008.02.29. 17:36:57 |
Gump | 2008.02.29. 17:36:57 / # 62177 |
|
A fűszervajat serpenyőben felolvasztjuk
Előzmény: #62176 Gump 2008.02.29. 17:33:44 |
Gump | 2008.02.29. 17:33:44 / # 62176 |
|
A tésztát kifőzzük
Előzmény: #62175 Gump 2008.02.29. 17:31:34 |
Gump | 2008.02.29. 17:31:34 / # 62175 |
|
Hal fokhagymás-citromos szószban, zöld metélttel
Hozzávalók:
-Szálkamentes Hal (jelen esetben, fagyasztott tőkehal)
-5 dkg Füszervaj (mezei vajat elkeverünk pl: Kotányi féle füszervaj izesitő porral)
- 1 kis fej hagyma
-1 citrom
-3-4 gerezd fokhagyma
-2dl főzőtejszin
-Metélt tészta (zöld)
kakukkfű, oregano vagy olasz fűszerkeverék
-só
-fehérbors
|
Gump | 2008.02.29. 16:33:59 / # 62169 |
|
|
forest95 | 2008.02.29. 13:31:44 / # 62093 |
|
Helló Gump!
Ma nem megyek futni, mert göthös lett a paripám és dokibá'hoz viszem. Pedig 16km-re gondoltam ma. De hétfőn lefutom és leírom az adatokat százalékkal együtt!
Előzmény: #61969 Gump 2008.02.28. 07:29:18 |
Gump | 2008.02.28. 07:29:18 / # 61969 |
|
Nagyon jól esett a mai menet!
Szóról szóra betartottam a hallottakat és az olvasottakat. :)
Imi, a terhelés százalékot ird majd be a pulzus mellé, mert a pulzus táblánk az nagyon eltérő.
Kiváncsi vagyok a százalékos értékekre. Köszi!!
Előzmény: #61965 forest95 2008.02.28. 06:41:34 |
csogu | 2008.02.28. 06:54:28 / # 61966 |
Délután időtszakítok rá!
Előzmény: #61959 Gump 2008.02.28. 06:27:00 |
|
forest95 | 2008.02.28. 06:41:34 / # 61965 |
|
Szinte szóról szóra ugyanezeket mondtam neked! Csak nem ennyire jól összefoglalva és tömören.
Ne terheld túl magad, adj időt a regenerálódásra és nyújts megfelelő időben megfelelő mennyiséget!
Nem versenyeket akarunk nyerni, hanem egészségesek és fittek akarunk lenni!
Előzmény: #61849 Gump 2008.02.27. 18:22:07 |
Gump | 2008.02.28. 06:27:00 / # 61959 |
|
Ricsi!
Ezt is érdemes elolvasni!
A Maffetone-módszer rövid összefoglalása
|
Gump | 2008.02.28. 06:14:03 / # 61946 |
|
Lassítottam, ahogy mondtad! :)
Előzmény: #61843 forest95 2008.02.27. 16:35:22 |