Hozzászólások száma: 551
Ugrás a hírhez Oldalszám: 28
Témakörök > Hírek fórumai > Megszüntetik a taxiszolgáltatást Budapesten!?! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
szálka 2012.05.18. 09:18:44 / # 51742
Megvan. Amazon a TE idejéből.
Csaholó 2012.05.18. 08:11:06 / # 51741
Nekem anno 200 bömösbe hintáztak Istenhegyin felfelé,nehogy vissza guruljunk!De fel mentünk Vöröscsillagba!A majrévasat nem tépték le!!!
Csaholó 2012.05.18. 08:06:49 / # 51740
2-3??
tomajer 2012.05.18. 07:35:08 / # 51739
Dehogy. Ő tényleg egy "tökös" csaj:-) És nem baj, hogy előkerült a radikális tagozat is. Szükség lesz még rájuk. Hajni! (és mindenki, aki keményebb fellépést szorgalmazna) Azt kérem, hogy vegyetek részt, a demonstráción, aztán majd meglátjuk..... tudod, azt nem lehet megszervezni, hogy szétverjük a várost, mert ... mert nem lehet.... annak spontán kell kialakulnia.... nna most, ha nem vagytok ott, hogy alakulhatna? :-)
Mat 2012.05.18. 07:33:27 / # 51738
"Lúzer szemlélet a 6 éves Audi"

tomajer 2012.05.18. 07:30:42 / # 51737
Monttam... kidugod a lábad, azt az egy Kw-ot már hozzápedálozod... a te technikáddal?!?:-DDD
csogu 2012.05.18. 06:43:51 / # 51736
Azért az gonosz volt tőled, hogy jót nevettél azon, hogy én egy olyan vasat hajtok, ami csak 59 Kw.... Azért éjszaka kipróbáltam 3 utassal az Istenhegyin felfelé...szép csend volt az autóban, csak a motor duruzsolt és a parakapaszkodóból csepegett a víz:-))
tomajer 2012.05.18. 06:36:40 / # 51735
Ez a teória megdőlni látszik, pedig én is erre gondoltam. Kikupálódtak, (sokat olvassák a hallókát) és változtattak az elképzelésen... de ez még titok... 1600Cm3 törölve... átalakítva 60Kw-ra..... de psszt.... ezt nem akarjuk nagydobraverni, hátha akkó nem jönnek el a taxisták a demóra:-) ui: Nem az 1600Cm3 csapta ki a bisztit, hanem a fix tarifa kivétele..... legalábbis nálam.
tomajer 2012.05.18. 06:30:11 / # 51734
Kézcsókok! Üdv a csapatban! Régen láttunk:-) Elmondanád nekünk, mit is tartanál célravezetőnek?
Tomcab 2012.05.18. 05:46:00 / # 51733
Na azt már nem!!! Az 1600 kubik eltörlésével nem szabad megúszniuk ezt az egészet!!!Ha ezzel megelégszünk akkor a budapesti taxisok egy szánalmas csürhe seggnyaló banda gyülekezete. De nem vagyunk azok és nem dőlünk be a mézesmadzagnak. Egyébként nagyon jól látod a kérdést!!! BIG LIKE!!!!!!
csogu 2012.05.18. 05:24:25 / # 51732
Nem, nem én írtam, mert akkor minimum így fejeződött volna be: ...ott találkozunk, mert ez egy olyan buli lesz, ahol Te is hanyatt vágod magad. (és a hölgy itt dob egy hátast) (kamera ráközelít, a földön elterülő testre, miközben egy felirat jelenik meg a képernyőn) Egy eszméletlen buli, ne hagyd ki! :-))
Bao 2012.05.18. 05:10:38 / # 51731
Pff...
hiénakutya 2012.05.18. 05:02:55 / # 51730
Na most, hogy a kutyus min munkálkodik, ebbe most ne menjünk bele, de jelen pillanatban a Tarlós-Komáromi-Vitézy triónak (is) statisztál, csak mondjuk hülye ahhoz, hogy észrevegye. Szóval, ez az egész valahogy úgy lehet, hogy a főváros berakta a csomagba ezt az 1600 köbcentit, amit –szerintem- ők maguk sem gondoltak komolyan, mert akkora dilettáns faszság. Nade mégis legyen valami, amiből aztán lehet engedni és kellően nagy számú taxist érint húsbavágóan - gondolták, és ez jutott az eszükbe. Rá is vetődtek a taxisták, ahogyan az illik, és gyorsan kimennek az utcára hisztizni egy kiadósat. Ekkor majd a főváros meghajol a népakarat előtt, és amilyen hirtelen kitalálta ezt az eget rengető baromságot, ugyanolyan hirtelen el is fogja felejteni. Miért jó ez? Először is, Dávidka az érett, józan, belátó vezető szerepében tetszeleghet, aki képes korrigálni a döntését, ha az esetleg nem kellően megalapozott. Ez sokat javítana a budapesti polgárok körében tapasztalható megítélésén, amire akkora szüksége van, mint egy falat kenyérre, mert alapvetően egy taknyos, elkényeztetett, túlmozgásos kis hülyegyereknek tartják. Ráadásul minden oldalról baszogatják, még a Rogán Tóni bácsi is azt találta mondani, hogy meg kell szüntetni a BKK-t, pedig Tóni bácsi fideszes bácsi. Másodszor, a visszavonás után megkönnyebbülő taxisok be fogják húzni fülüket-farkukat, és eltakarodnak a picsába, nyomkorászni. Évekig nem lesz velük gond, az esetleges elégedetlenkedő kollégáikat saját maguk fogják csitítani, valahogy így: "Még mindig jobb a helyzet, mintha anno elfogadták volna az ezerhatos korlátozást." „Jobb a békesség” alapon hosszú időre elfelejtik verni a nyálukat fix tarifáért, meg létszámkorlátozásért, így ilyesmit nem is kell majd adni nekik. Egyszerűen örülni fognak, hogy luk van a valagukon és jó ideig nem akarják majd húzogatni a fenevad bajszát, mert a bestia ezzel az ezerhatszáz köbcentivel most kivillantotta a karmait, és megmutatta, hogyha szükséges, akkor bizony odabasz. Harmadszor, minden más szart le tudnak majd nyomni a taxis-torkokon, mert kellően be lett paráztatva ez az amúgy is majrés csürhe, lásd fentebb. Lesz egységes megjelenésű, fiatal, környezetkímélő járműpark, bankkártyás fizetéssel, ráadásul változatlan áron, és ezt a lakosság imádni fogja. Az elégedett lakosság pedig pont le fogja szarni, ha közben a korhatár- és egyéb szigorítások miatt kihulló vállalkozók helyére szépen bekúszik majd valaki a FIDESZ-klientúrából, néhány száz autóval. Ezzel együtt én nem mondom, hogy ne menjetek demenstruálni, mert most már okosan kényszerpályára manővereztek benneteket, úgyhogy egyszerűen muszáj; ez része lett a játéknak. Annál is inkább, mert, ha igazam van abban, amit leírtam, akkor a siker garantált; hengerűrtartalom alapján történő korlátozás nem lesz, és büszkék lehettek majd magatokra, hogy kiharcoltátok az eltörlését. Én csupán annyit jeleztem, hogy bizonyosan nem állok be két ilyen ostoba, sötét, komplexusos barom mögé. Nincs is miért. Egy két és fél literes autóval???
selmi 2012.05.18. 04:20:38 / # 51729
Te !Szerintem mi maradjunk csendbe,mert ilyen tájékozatlanúl ,sötéten nem érthetünk ehhez:D Én már szólni sem merek ,inkább csak bólogatok.Aztán nézem a híradót majd látom- e a Vitézy arcán a rémületet,mikor meglátja azt a 24 és fél taxist a téren.Ha meg ilyed akkor gyorsan oda megyek én is lássák a tévében milyen bátor vagyok. :D
selmi 2012.05.18. 04:08:22 / # 51728
:D
hiénakutya 2012.05.18. 04:06:28 / # 51727
Hát, ööö... Balfasz semmiképp nem lehet, ha érthető vagyok. :-)
selmi 2012.05.18. 03:56:23 / # 51726
És egy kérdés,mert úgy látom itt te valami nagyon tüzhöz közeli csajszi vagy.Ezt abból gondolom,hogy azt írtad a tájékozatlanok (mármint én és a többi sötét kolléga velem együtt) tájékozatlanul nem tudjuk hol tart az ügy. Hát miért nem tájékoztattál minket akik érintettek????Azaz mi?Miért hagytál minket ilyen sötét állapotban?Bár úgy látom hogy most is ahelyett,hogy a melledet vernéd milyen tájékozott vagy,be ismernéd hogy semmit nem tettetek az érdekünkben.Pedig te olyan baromi okos vagy.Most miért kéne elhinni,hogy eredményes lesz a megmozdulásod?Már volt kettõ,meg láttam szép beszédeket is.Aztán tövig csúszott nyelveket is.És milyen kár.Mégis szarrá akarnak ütni minket???Hát miért.Pedig a te nyelved biztos jó helyen volt.Te gondolod ha hasonló áldogállást lát a kedves Dávidunk meg fog ilyedni ???Biztos így lesz :D :D Seggfej!!!!!!!!!!
selmi 2012.05.18. 03:56:22 / # 51725
És egy kérdés,mert úgy látom itt te valami nagyon tüzhöz közeli csajszi vagy.Ezt abból gondolom,hogy azt írtad a tájékozatlanok (mármint én és a többi sötét kolléga velem együtt) tájékozatlanul nem tudjuk hol tart az ügy. Hát miért nem tájékoztattál minket akik érintettek????Azaz mi?Miért hagytál minket ilyen sötét állapotban?Bár úgy látom hogy most is ahelyett,hogy a melledet vernéd milyen tájékozott vagy,be ismernéd hogy semmit nem tettetek az érdekünkben.Pedig te olyan baromi okos vagy.Most miért kéne elhinni,hogy eredményes lesz a megmozdulásod?Már volt kettõ,meg láttam szép beszédeket is.Aztán tövig csúszott nyelveket is.És milyen kár.Mégis szarrá akarnak ütni minket???Hát miért.Pedig a te nyelved biztos jó helyen volt.Te gondolod ha hasonló áldogállást lát a kedves Dávidunk meg fog ilyedni ???Biztos így lesz :D :D Seggfej!!!!!!!!!!
Amsel 2012.05.18. 03:55:15 / # 51724
Semmi szükség az összeveszésre ! Anélkül is meglehet beszélni a problémát. Nyilván voltál Te is úgy, hogy egyvalami mellet kitartottál, aztán egyszer csak rájöttél, hogy rosszul tetted.Ezt átértékelve, másképp cselekedtél.Ez történt most az álltalad bólogatónak nevezetttel is.Most éppen azon munkálkodik, hogy ne legyenek áldozatok.Persze már könnyebb, mert van segitsége, és a támogatók létszáma egyre növekszik.Sok mindenben igazad van, de most nem volna szabad ezzel traktálni senkit, hanem az egység felé kellene haladni.Ebben Te is segiteni tudnál ha akarnál,hisz eddig is megtetted amit bizony el kell ismerni.Neked is sok jó ötleted volt, azokra most is szükség lehet, csak azt kell eldöntened, hogy akarod-e tudásoddal segiteni a szakma túlélését, vagy rábizod azokra akikben van még tenni akarás.Ha viszont nem kivánsz részt venni a munkában, akkor legalább annyit tegyél meg, hogy az anyázást későbbre teszed, amikor már remélhetőleg nem lesz ilyen feszült a helyzet.Mert most bizony az, mert a Főváros részéről szándékosan feszültté tették.Ebben elsősorban Komáromi Endre jeleskedik, és mögötte kullog bólogatva Vitézy Dávid. Többekközött ennek a két alaknak köszönhetjük a kialakult helyzetet.Miattuk kell kimenni az utcára,és hangot adni az elégedetlenségünknek. E két alak az akik Megölik a vállalkozásokat Családok,gyerekek,sorsát teszik tönkre Létbizonytalanságot idéznek elő Többezer munkanélkülit generálnak Ez ellen tenni kell, és felemelni a hangját mindenkinek. Ez csak egységben lehetséges,és érdemes. A 700 nem több mint a 300 !! A 240 kevesebb mint a 300 !!
selmi 2012.05.18. 03:31:24 / # 51723
Csak nem tudod hogy ki vagyok??? :D. Le buktam :(
Oldalszám: 28