Hozzászólások száma: 551
Ugrás a hírhez Oldalszám: 28
Témakörök > Hírek fórumai > Megszüntetik a taxiszolgáltatást Budapesten!?! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
selmi 2012.05.18. 13:21:09 / # 51761
Akkor is mondtuk mit hogyan,csak ezek szerint süket füleket talált.De ha érdekel facebookon meg írom privibe,nehogy sok ember lelkivilágát érzékenyen érintse,meg hát tele legyen a gatya hogy a 'Nagy Vitéz 'is elolvasta.
tomajer 2012.05.18. 13:07:21 / # 51760
Éljen az összefogás:-) Imádom, ezeket, a mi már ekkor meg akkor megmondtuk! Most se mondod meg drága! Csak azt hajtogatod, hogy keményebb fellépés.... Tessen mondani mit jelent? Konkrétumokat szeretnék... de megvalósíthatósági tervekkel!
selmi 2012.05.18. 12:53:26 / # 51759
Sajnos,már két évvel ezelõtt is keményebb fellépés kellett volna.Az aki tárgyal annak határozottabb,keményebb fellépésére lett volna szükség,amit akkor is mondunk.Most ugy látszik igazunk volt.Sajnos.Erõt kellett volna sugározni és határozottságot.Talán most nem itt tartanánk.Én csak bohócot nem akarok csinálni magamból!ELÉG NAGY A BAJ,hogy most el poénkodjuk.Ha most nem fogunk össze,eréjesebben akkor kész,enny volt.Forr a vérem amikor több ezrenket lapátra akarnak tenni és 4-5 ember mint a vezér bika tereli a tömeget,de fogalma nincs igazából mit kéne tenni.Mert ha lett volna akkor a tárgyalások vége sem ez lett volna.De tudod mit?Ott leszünk.De ha bohócot csinálnak megint ennyi taxisból és nem érünk célt akkor az a sok-sok taxis remélem rólluk fogja lehúzni a bõrt.Hisz végülis õk irányítottak ide!Itt a megélhetésünkrõl van szó!!!!!
baupexim1 2012.05.18. 12:41:51 / # 51758
azt mondod, 17:00-kor küldjek rá netről egy 10.000 darabos sms-bombát? :)
csogu 2012.05.18. 12:29:52 / # 51756
Tudod ez olyan, mint amiket régi felvételeken látni. Jönnek a csatában megfáradt, megsebesült, kiéhezett katonák, arcukon ezer kín, miközben öltönyös, jól ápolt férfiak vidáman kiabálják: Győztünk:-))

tomajer 2012.05.18. 12:28:33 / # 51755
Az még csak most jön:-)
csogu 2012.05.18. 12:25:26 / # 51754
Bekajált, azt most szieszta...várj estig, majd utána forradalmárkodik:-))
tomajer 2012.05.18. 12:23:33 / # 51757
Leborulunk mélységes hozzáértésed előtt. Pláne, az én elmegyek, ha már elegen lesztek, típusú hozzáállás amit szeretünk. Igaz, ha mindenki így áll hozzá, akkor úgy járunk, mint a legutóbbi Taxi4-es demonstráción, ahol állt a taxi4 előtt 3 6x6-os, és a taxi4-esek, a benzinkútról lesték elegen vagyunk e már ahhoz, hogy odajöjjenek.... A nemzetközi sajtó, meg leszarja ha akár háromezren is autókázunk a városban, és dugó lesz... olyat már láttak... de ha valami érdekes, színes hír van, az nekik is jól jön kedden, a dögunalomban..... Nna sz'al, ha tenni akarsz valamit, akkor el kell jönni. Ott lesz a többi kollégád is aki tenni akar valamit, és ott el lehet dönteni, hogy elég e amit mi megszerveztünk, vagy tovább szándékszotok lépni.... a blokád is úgy kezdődött, hogy összejöttek beszélgetni az integetőn!!!
törölt felh. 2012.05.18. 11:53:40 / # 51753
Bár igazad lenne.De az utóbbi évek tapasztalatából mondom,hogy az ilyen tüntetéseket,demonstrációkat ott fönt kiröhögik."majd megunják hazamennek"alapon.Elég sokan lennénk,szervezetten, és már elég sok embernek van tele a töke ezekből is.Csak az a baj,hogy a legtöbb taxis a saját kis nyomorával van elfoglalva nem ugy mint anno a taxis blokád idején.Én igérem elmegyek,ha látom,hogy nem 50-en vagyunk amig a többség nyomkod.Szervezzétek meg!És szerinted a külföldöt érdekli,ha ebből hír lesz?Naív vagy barátom!
baupexim1 2012.05.18. 11:25:20 / # 51752
oké, köszi:)
tomajer 2012.05.18. 11:23:29 / # 51751
taktika.....:-) Nyugalom van... nagy nagy nyugalom van.
csogu 2012.05.18. 11:03:14 / # 51396
3-asban toltam végig, ha ez volt a kérdés:-)))

baupexim1 2012.05.18. 10:51:25 / # 51750
és erről a tegnapi cuccról miért nem tudunk? miért nem írja meg, aki ott volt és hallotta, megdöbbent, akármi?
tomajer 2012.05.18. 10:51:07 / # 51749
Ne borulj ki.....:-(
szálka 2012.05.18. 10:46:48 / # 51748
Nincs azzal bajom, ha valaki lázadó. Még az se zavar különösebben, ha nincs hozzá stílusa (elvégre taxisok vagyunk). De, ők még csak nem is lázadók, hanem lázítók, akik mindig akkor kerülnek elő, amikor csak szétzilálni tudnak valamit, hozzátenni nem. Tessék, minek tovább köntörfalazni: - nyugodtan el lehet mondani, hogy a tegnapi nappal a főváros gyakorlatilag beintett mindennek, és mindenkinek. - könyörtelenül, és kíméletlenül átver minden szabályozást, akár tetszik, akár nem. - pusztán néhány szám, tollvonás, radír kérdése több ezer taxis, és annak családjának a sorsa. Nincs szükség figyelemfelhívásra. Voltak szívesek megtenni helyettünk a főváros képviselői tegnap. Mindössze annyi a teendő, még ha nem is írták alá, hogy nyilvánosságra kell hozni. A TGFSZ tárgyalói álljanak fel, mert nem lehet két zsarolás közül jól választani. Vállalhatatlan. A vezetőség mondjon le. Demonstráció se legyen, úgyse engedi a rendőrség az elképzelésünk szerint. És végül: JÖHETNEK AZ AMAZONOK, STOKIK, NYUSZICSIGÁK, TOMOK, és ki tudja hány mesehős. Övék a terep. LEHET BIZONYÍTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
69 2012.05.18. 10:28:12 / # 51747
Lehet èrtelmezni! Különökèppen az átfutási idöt ès a támogatást!!!!

tomajer 2012.05.18. 10:06:31 / # 51746
Mindenkire szükségünk van. Sokan sokféleképpen képzeljük az ellenállást. Ha nem fogunk össze, kevesek vagyunk. A radikálisoknak, meg tényleg nem tudom miért innen kell üzenni.... egy nyilvános lapon nem lehet törvénytelen megmozdulást szervezni, mert hamar sitten találod magad.... maradjunk szépen a törvényesség keretein belül... és a demonstráción se várjátok, hogy a "színpadról" fogunk benneteket felszólítani arra, hogy "gyújtsátok fel a városházát"!!! :-) ui: a végén levő vádaskodás, meg szerintem csak az elkeseredettség.... ami jogos.
tomajer 2012.05.18. 10:02:19 / # 51745
"A taxisok még pillanatnyilag a legkönnyebben mozgatható és szervezhető brigád..hát élni kellene vele...." Tényleg? Hogy én ezt miért nem vettem észre, az elmúlt tíz évben?!?
szálka 2012.05.18. 09:26:38 / # 51744
Én készséggel elhiszem rólad, hogy nagy taktikus vagy...nálam sokkal nagyobb, de ha Téged nem zavar az, amit és ahogy írt a 324-es hsz-ben, akkor én vagyok rossz helyen.
tökmindegy 2012.05.18. 09:21:24 / # 51743
Azért most már ne legyünk olyan békések...a két hiteltelen fasz helyett (dávidka..direkt kicsivel..és a bukott rendőr) kérjünk új,hozzáértőbb tárgyaló partnert...jahh és az elkövetkező időkben Budapest taxisai promotáljuk Tarlós "problémamegoldó" István szavahihetőségébe vetett bizalmunk elvesztését.. És azt a fejfájást amit eddig okoztak a szarháziságukkal talán most ki kellene adni.. Szerintetek ha egy hétig szívna a Főváros..Mert sok taxi betartja a közlekedés szabályait :)...Komolyabban vennének? IGEN! A taxisok még pillanatnyilag a legkönnyebben mozgatható és szervezhető brigád..hát élni kellene vele....szerintem. Kamerás bírságok Vizsgáztatás Droszt Tarifa stb.. Van miért! A jövőnkért!

Oldalszám: 28