Hozzászólások száma: 2467
Oldalszám: 124
Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2010.03.20. 17:14:14 / # 43952
Józsi szidta az MSZP-t ? :-)))
sullivan 2010.03.20. 17:07:01 / # 43944
Nem csak addig lehetett titkolni, hogy mi folyik itt amíg alig voltak vállalkozók..és volt több cím.. Csak aztán jött 1-2 vállalkozó aki gondolkodni is tud..és nekik már nehéz megmagyarázni, hogy mi a "rák" van és "Pártunk meg kormányunk" milyen döntéseket hozott ami miatt 5000 kellett emelni a tagdíjat...(pont akkor amikor nekem , mint Kft. tulajnak minden bejelentett alkalmazottam után kb.9000-. kevesebb járulékot kellett fizetnem) ott nem:-)) ott szükség volt az emelésre..:-) Amivel nincs is baj..van egy góré...nem kell megmagyaráznia, hogy miért emel...,de akkor ne mondjon legalább hülye indokot..., hogy pártunk meg kormányunk stb.. én sosem szavaztam ezekre a patk....ra és nincs is rokonom ezek között és sosem segített rajtam egysem...
Tomcab 2010.03.20. 16:30:13 / # 43905
Sziasztok! Már itt is eluralkodott az élhség a rádiófegyelem hiánya?Azt hittem,hogy itt minden rendben van.

alvóügynök 2010.03.20. 16:02:57 / # 43904
Először is meg szeretném köszönni az alpári stílusodat. Magas intelligenciára vall:-) Azért nem veszem el a többi kollégától a címeket, mert én nem vagyok patkány, és szeretek dolgozni. Kérlek ne te mondd meg, hogy mikor és hova menjek, majd én eldöntöm, ha megengeded. Ugyanis eldönthetem, mert én a saját magam ura vagyok, meglepő módon nem bérlek autót:-) Elég komoly autóm van, és kevesebb hitellel, mint ahogy gondolnád. Honnan veszed, hogy nincs a zsebemben 2 ft, miért sértegetsz? Amúgy nekem is mint sokunknak nagyon jó ötletem van a nagy rádiók kiszűrésére, de sehol nem vevők rá, mert ott kezdődik, hogy az összes etikásnak nagy rádiója van, itt ennél a cégnél a droid verdáknak is meg lehetne nézni a rádióit (sugár mélygarázsból kibeszél), és az összes további batyus a főnök nagy barátja, mint ahogy az szokott lenni. Az utolsó kérdésedre ha te bevállalod az arcod, akkor én is nagyon szívesen, csak tudod mindig a fejétől bűzlik a hal, ennél a cégnél a gerinctelenséget úgy érzem a vezetőség kezdte. Ha velem szeretnél társalogni, ezt a stílust a jövőben ne engedd meg magadnak, visszaolvashatod az írásaimat, ilyet tőlem sosem láthattál:-) Vezetőség közeli ember lehetsz, fáj az igazság mi? Hát így jár aki egyszerre sokat akar. Ja és még valami változtass szerintem nick nevet, mert a nagyságos urak nem használtak ilyen alpári, patkány stílust. Jó taxizgatást:-)

sullivan 2010.03.20. 15:20:20 / # 43894
Szia CSogu!! Remélem a "sültparasztok" ideje hamar lejár...:-)) ja én még nem tudok semmit erről a szakmáról...ez is igaz... mondjuk lehet, hogy ennél többet már nem is akarok tanulni...elég annyi , hogy nagy nyelvvel sokáig juthatsz..ha vállalod a gondolataidat..illetve elmondod, hogy ki a gané..a batyus..., akkor azt mondják...ne foglalkozz vele az a ..-nak a haverja..együtt taxiztak még régen... aztán rájössz, hogy szinte mindenki aki sok címet vesz fel az nem ügyes, jó taxis...hanem haver:-))
sullivan 2010.03.20. 15:17:02 / # 43893
Azt , hogy ki a paraszt tökéletesen vázoltad az intelligens hozzászólásoddal... Te vállalod a neved " jó autóval" dolgozó kolléga? ( gyanítom van egy 3 éves octaviád 1.4 mocival:-)...gondolom az is hitelre.. mit képzelsz te magadról? milyen jogon nézel le bárkit is? Ugyan olyan "csöves" taxis vagy ,mint bármelyikünk..csak nekünk a seggünk és másé is a helyén van.. Úgy látom neked viszont másé közel a nyelvedhez...

csogu 2010.03.20. 15:07:43 / # 43886
Nem tudom, hogy miért van olyan érzésem, hogy Te még megtudod, hogy ez a szakma nem is olyan nagy :-))
sullivan 2010.03.20. 14:47:26 / # 43855
Ne csináljátok már!!! Tényleg ilyenek vannak? Nem adnak számlát a teljes tagdíjról? Takibá ez komoly?
Takibá 2010.03.20. 13:24:59 / # 43764
Na azt hiszem itt a vége én már nem fizetek itt semmit a legdrágább tagdij ami létezik itt van ha számlát kérsz, ami tegnap éjjel volt az nem volt semmi azt hittem ledől az átjátszó fel kéne még venni 50 embert kevesen vagyunk.A rádiokrol csak annyit hogy az etikás kollegáknak kéne megnézni a rádiojukat. Az egész lépartot pucolják belűlről.Miért nem volt gond a rádió kérdés amikor 100-120 voltunk,azért mert jutott és maradt is,senki nem foglalkozott ilyen dolgokkal.Miért kell 25-én tagdijat fizetni miért nem lehet 31.-én nehogy a hétvégén megtudjuk csinálni egyéb kiadásaink mellet a dézsmát.Kőszőnőm hogy ilyen lojális és megértő a vezetőség.Ne tőrődjetek vele jővő honapban már 20-án kell fizetni,mert ők igy gondolják. Csak ennyit minden jót Mini mobil sajnálom.Asztala viszta.

puccos 2010.03.20. 11:40:48 / # 43602
Megdöbbentő volt a hétvége. Egyszerüen nem lehetett dolgozni. Abba a borzasztó hegesztésbe belefájdult a fejem. Ezt megcsináltad Bakucz Józsi. By by minimobil.

pitbull 2010.03.20. 08:16:05 / # 44026
Kedves nagysagosur te is biztos csak egy SENKIHÁZI SEGNYALÓ vagy ennél a cégnél mint egy jó páran!!!!Lehet hogy akiket megszól külömbebb autóval dolgoznak mint te!!!!!Az a baj ,hogy emelkedett a tagdij,mostmár eljutottunk odáig ,hogy 25-én szedik(kiváncsi lennék ,hogy aki nem fizeti be 25-26-án dolgozhatna e hó végéig mert ki van fizetve?)Fogynak a címek,ebből a kevés címből is a jobbak telefonon mennek ki!!!Jönnek a batyus cigány kollégák!!Régen ajánlásra lehetett jönni mostmár minden senkiházi ,batyus ,nagy pályás taxis is ide jön aki máshol a tagdiját se tudná kifizetni!!!Most mért nincs kód számlálás és nézik meg ,hogy egy emberre hány cím jut!!!!Ebből a havi 10 M-ból biztos nincs keret reklámra,hogy az elkopott,lenyult fuvarok után legyen utántőltés!!!!Kedves nagysagosur nem a kollégákat kellene baztatni hanem ezekre kéne választ kapni!!!!Mondjuk arra hogy még mennyi kollégát akarnak felvenni erre a semmire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lehet ,hogy a kedves pénzéhes tulajdonos úr erre élvez otthon amikor halja ,hogy minden 2-vel megy el,de az is lehet ,hogy csak pénzt gyüjt a nyárra hogy vegyen egy hajót is mint az igazi nagymenő üzletemberek!!!!!!

smokie09 2010.03.20. 04:34:16 / # 44016
Micsoda szerencse, hogy te túl a jóindulatodon, ilyen agyoniskolázott vagy:) Fogad van-e má?
nagysagosur 2010.03.19. 21:05:45 / # 43970
Na te vagy a másik f@szkalap!! Az a jó ,hogy ebbe a szar helyzetbe te is beledöglessz!! az meg sem fordul abba gyűszűnyi agyadba, hogy máshol még rosszabb lehet!!! Neked biztos nincsenek haverjaid máshol, ahol informálódnál. Te vajon mit tettél a cég érdekébe??? Szerintem semmit , csak hőzőngeni tudsz.. Szerencsétlen senkiházi vagy te is
nagysagosur 2010.03.19. 20:52:16 / # 43965
Na mi van Paraszt?? Szorít a kapca,hogy ennyire visítassz?? ""Csak azt nem értem melyik taxisnak okosság, hogy ide jöjjön?? Bárhova megy ugyanez van, csak nem 168.-..."" Én meg azt nem értem,ha ennyire szar , miért veszed még el a többi kollégádtól azt a kevés cimet. Fogd a cuccod és húzz el oda ahonnan jöttél!!! De neked sehol nem jó!! Te az a tipusu ember vagy akinek soha nincs 2ft. a zsebébe,bérled a szaros autódat,rágod a gittet 2-3 hülye haveroddal,akik ezt a maszlagot olvassák tőled és veregetik a válladat, hogy f@sza gyerek vagy!! Kritizálni könnyű. Volt-e valaha is bárhol, ahol dolgoztál,olyan ötleted a nagy rádiók kiszűrésére, vagy bármire ami előrébb vinné a munkahelyedet? De szerintem soha nem voltál annyira tökös és nem mered vállalni az arcodat. Igazi taxis vagy !! szerencsétlen HÜLYE VAGY!!!
sullivan 2010.03.19. 17:35:16 / # 43902
Üdv vicsorgó! Látom megint elszakadt a cérna..:-))
sullivan 2010.03.19. 17:34:42 / # 43903
Ez nem meglepő..Ez tényleg igaz. Bár hozzá kell tennem, hogy régebben is így volt,de...... ( akkor még én is azt a csapatot erősítettem) Volt cím...mentél az egyik címről a másikra... és egy nap felvettél 15-20 címet úgy már nem olyan rossz.. És nem ennyi volt az üzemanyag.
vicsorgó 2010.03.19. 15:37:58 / # 43823
Csak azokat nem értem akik állítólag a taxis elithez tartoznak más cégnél annak idején rongyosra jártatták a szájukat az alacsony tarifa meg a kedvezmények miatt most meg még mindig a Bakuc szekerét tolják 168-ért és nyelik a szart amit lapátolnak eléjük!

csogu 2010.03.19. 15:34:16 / # 43822
1400 forintos fuvarátlag...hmmm...nem rossz kérem, nem rossz.
vicsorgó 2010.03.19. 15:31:42 / # 43820
Az ismerősöm tegnap 10 címből 14000-t csinált és bőrkeményedéses lett a segge!

vicsorgó 2010.03.19. 15:28:17 / # 43813
Éljen! Lassan csak leesik mindenkinek! Félévvel ezelőtt mondtam hogy ez lesz! A Bakuc is beáll szépen a szarházi tulajdonosok sorába. Az 55000 az neki is 55000! Szépen jönnek majd a hülyébbnél hülyébb és elmebetegebb általánosok, a taxisok egymás ellenségei lesznek, az agyoniskolázott etikások meg majd mindig kitalálják a tuti megoldásokat és 27500-ért egyre mélyebbre nyalnak a Bakuc meg a Buflák szaros seggébe. Szar a helyzet faszikáim! És még nincs vége!
Oldalszám: 124