Hozzászólások száma: 2467
Oldalszám: 124
Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hobbytaxis 2010.03.22. 17:01:21 / # 43997
Sajnos nálunk a taxinégybe is szar vót a hétvége. Szombat este még sose vótam kint 8 óránál töbet és mindég öszegyött minyimum egy ötvenes. Mosmeg? 9 és fél orát dógoztam érte. Még jó hogy vót egy betolásom mer különben regelig kint kelet vóna kecsölnöm. Na de egy szonak is száz a vége csak aszt akartam mon dani hogy az utasok kurvára panaszkodnak ám a mobilos kaszagépekre és sorba viszajönek a taxinégyhez mer mi sokal kevesebet kaszálunk mint ti. Sajnos ijenek vagytok.
vicsorgó 2010.03.22. 16:43:31 / # 43990
Szóval a Bakuc által vezetett cég is ugyanolyan szar lett mint bármelyik másik. Sokszor törvénytelen eszközöket alkalmaz és egyetlen olyan dolgot sem vezetett be amivel a taxisok munkáját megkönnyítené. A cégnél bárki hibázhat tévedhet csak a taxis nem. Az elején még nem így volt de aztán szépen lassan ez lett belőle. A Bakuc is rájött hogy csak a megfélemlített taxis a jó taxis. Ehhez a módszerhez megfelelő társra talált a Blaskóban. Van elég vastag bőr az arcán és kellőképpen bunkó is tud lenni bárkivel. És ő is szereti ha lefetyelnek a seggében! Kapzsiság harácsolás törvénytelenség és a fizető tagság szivatása a taxisellenes rendeletekkel. Mindezet 168ft/km-ért! Éljen Bakuc a taxis a szakszervezeti vezér! Olyan szar hétvége mint amilyen a mininél volt most, még nem volt. És ez csak rosszabb lesz!

Kovács Zoltán 2010.03.22. 10:01:16 / # 43896
Ezer bocsánat. Én csak egyet szeretnék kérdezni tőled: Neked ez áll az anyakönyvedben hogy, nagysagosur? Bocsánat a tudatlanságomért, az iskolázatlanságomért, a kíváncsiságomért.

istipapa1 2010.03.21. 21:06:12 / # 43868
Na mi van Bakucz Úr elveszteted az önkontrólad nem tetszik valami milyen bájos volt amikor beolvastad hogy tied ez a csatorna és azt mondasz amit akarsz.Amig a mi pénzűnkön bérled az átjátszot meg a bűdős kanálist addig ne mond hogy a tied és azt mondasz amit tetszik.Mikor olvasták be hogy minden hó utolsó péntekjén van tagdíj ez a te agyszűleményed nehogy hagyjál élni egy kicsit. Ugy fogsz járni mint a Surányi meg a Horvát.

Takibá 2010.03.21. 20:48:54 / # 43826
Igen ha számlát kérsz akkor ráteszik az áfát erre varjál gombot.

Hamlet 2010.03.21. 12:07:25 / # 43825
Persze hogy bent lesz haromkor csak az asztal masik oldalan fog ulni
alvóügynök 2010.03.21. 12:00:57 / # 43821
Tisztelt nagyságos úr! Átgondoltam a történetet, nem vagyok rád kiváncsi. Nem hiszem, hogy vitapartner lenne számomra egy olyan ember, aki anélkül, hogy ismerne élből le "parasztoz". Hogy vetted egyáltalán a bátorságot ehhez? Nem volt miért bántanod engem, csak az igazságot írtam le, amennyiben ezt vitatod, akkor te nem az egyes csatornát, hanem a cseh kettőt fogod. Elmondom neked kedves uram, hogy megnyilvánulásaid alapján az intelligensebb én vagyok, majdnem biztos vagyok abban is, hogy az iskolázottabb is, ezért nem értem a paraszt jelzőt. Tudom most az lesz, hogy megfutamodtam, pedig nem. Kár vitatkozni veled. Egyszerűen valamilyen oknál fogva te nagyon jó helyen lehetsz ennél a cégnél, és elfogult vagy a dolgokkal kapcsolatban. Valószínű, hogy te nem a rádión felvett címekből élsz, mert akkor téged is szorítana a dolog, és te sem éreznéd jól magad. Ebben az írásodban is hogy butázod le a kollégáidat? Te nem buta taxis vagy, akkor ezek szerint? Miből gondolod, hogy jogodban áll itt másokat sértegetni. Próbálj meg itt a cégnél tisztességesen taxizásból 10 wattal megélni, mindjárt más véleményen lennél. Más! A tegnapi általánosról pedig csak annyi a véleményem: Meglepő és mulatságos... És még mielőtt Bakucz úr ezt mocskolódásnak venné, ez nem az, hanem kritika.

fradika 2010.03.21. 11:53:26 / # 43807
Biztos máshonnan is elloptad a WC illatósítót! A mienkét visszahozhatnád mert amióta szopogatod habzik a szád! Te senkiházi parasztlegény!

Dodi 2010.03.21. 08:47:29 / # 43749
Saját magát? Ne viccelj!
A Főtaxis 2010.03.21. 07:57:45 / # 43745
Remélem kirúgnak.

nagysagosur 2010.03.20. 20:42:15 / # 44031
Na te is itt vagy!!!Örülünk neked!!! Azt nem értem , hogy a feltett kérdéseidre miért a buta taxisoktól várod a választ.Miért nem vonszolod be magad és kérdezed meg egyenesen , férfiember módjára??? Elmondom!!! Jó???? Mert te is ahhoz a fajta taxishoz tartozol, aki csak ilyen sunyi módon próbálja a problémáit elmondani.Meg vagy sértődve állandóan minden szarért.A dühödet nem tudod kiadni.Lehet hogy elgépezted minden pénzedet. 2 nap alatt akarod megkeresni a tagdijat. Igy aztán feszült vagy állandóan. Lehet hogy már fel sem áll a cerka....stb. Mondhatnám még,de felesleges!!! Pedig minden kérdésedre van reális és érthető válasz!!! Amit még talán te is megértesz. De ajánlok neked is valamit meg az alvoügynök haverodnak,meg a többieknek akik ugymond szeretnék az arcukat megmutatni,ha megmutatom én is. Hétföre be vagyok rendelve etikára és szeretnétek megnézni ki vagyok találkozzunk 15.00-kor a központban és szerintem a Bakuczhoz is be mehetünk. Na mit szóltok????
puccos 2010.03.20. 20:22:46 / # 44024
Szimpatikusan látod a mininél a dolgokat. Nagyon nincs mit hozzáfüzni az irásaidhoz, mert jók, és tetszenek, csak kiegésziteném pár gondolattal. Kezdődött a tagdijemeléssel. A Bakucz "pártunk és kormányunk" hülye dumáját senki nem kajálta, rugott ezzel magának egy öngólt. Most felduzzasztotta a létszámot nem tudom hány, de nagyon sok fővel. Ezzel a huzásával nagyon sok hüséges katonája zsebéből sok-sok pénzt kivett. Van aki "benyeli", és vándorol tovább, de van aki nem, és magyarázatot, sőt kárpótlást vár a történtekért. Én az utóbbihoz tartozom. Ugy vagyok vele, ha elkezdtük a táncot, járjuk végig. A Bakucz megkárositott,ezért fizetnie kell.
Tomcab 2010.03.20. 17:41:57 / # 43995
Poénnak szántam.Tudod van sok Háry János a taxisszakmában.
sullivan 2010.03.20. 17:40:32 / # 43994
átlag 40???? :-) ez vicc?
sullivan 2010.03.20. 17:39:57 / # 43989
na ez a helyes válasz..:-) Ráadásul nem mindegy, hogy a címállomány hogyan oszlik el.. a 30 napból 8 napra illetve a 8 napból is kb. napi 6 órára korlátozódik a megrendelés.. Azaz 48 órára korlátozódik a havi munkaidőd.. a többi csak várakozás és imádkozás.. A hétköznapot kérdezd meg bármelyik ministől... Ebből látszik, hogy csak a tarifa csökkentéssel( a mi fa..unkkal verik a csalánt) hirdetés nélkül milyen jól fejlődtek...de tényleg egy ideig jó volt..csak aztán ott is lement a függöny... a sok nem elég...a több sokkal jobb..bárkin átgázolni, bármit figyelembe venni..Egyetlen korrekt húzása,döntése volt... A büntető pénzből bulit csinált.. ennyi és nem nyúlta le..
Tomcab 2010.03.20. 17:35:25 / # 43972
Átlag 40?:)) na ahhoz kell egy kis guruló.Teli brifkót neked!!!Mentem dolgozni.
csogu 2010.03.20. 17:33:44 / # 43967
Valóban nem volt több, csak nem mindegy, hogy egy tortán 700-an, vagy 200-an osztoznak meg, még akkor sem, ha a torta ugyanakkora.
sullivan 2010.03.20. 17:30:33 / # 43961
ne sértegess!!:-)) én már nem tartozom a minisek közé.. én egy címlenyúló senkiházi taxis vagyok:-) Persze, jól látod.. barátaim akik ott maradtak mondják,hogy mi lett.., de gondolom látod te is.. Tegnap este akár merre kanyarodtam mindenhol minisbe ütköztem.. Ami persze nem lenne nekik sem baj..csak....Ők csinálták a közvilágítást a szabad jelzőkkel..:-) Gondolom nem azért ,mert annyi volt a bevétel, hogy mindegyik elindult hazafelé és kellett még egy kis guruló kilométer:-)
Tomcab 2010.03.20. 17:21:52 / # 43958
Ok! De mitől nincs cím? "Jó"árakkal dolgoztok,jó a géppark. Van ott cim csak kezd felduzzadni a létszám meg a wattok így ugyanolyan lessz mint egy "nagy"cég ahol 220ft 1 km. Ezért nem érdemes ugrálni.Tőlünk a Főtaxitól rengetegen mentek át hozzátok (hála istennek) mert több volt a cim a ti cégeteknél.Dehogy volt több!!!
sullivan 2010.03.20. 17:21:16 / # 43957
Nem !! Csak általánosban lenyomta, hogy Pártunk és kormányunk intézkedései miatt emelnie kell:-) Az egyes csatornán..néztünk,mint szalonna a gerendán.
Oldalszám: 124