Hozzászólások száma: 2467
Oldalszám: 124
Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
alvóügynök 2010.03.19. 12:03:17 / # 43746
Kedves kollégák. Nem tudom, hogy ki miként látja, de a meló napról napra hétről hétre EGYRE GYENGÉBB!!!! És egyre többen és többen vagyunk rá!!! Csütörtök éjszaka minden 3-2-1 perccel megy el. Beauty butik party, éjfélig még senkit nem vittünk oda:-( Nagyon szomorú és elgondolkoztató ez a helyzet!!!!!! Állok a jó tutikba, és egymás után sorra kapom a púdereket. Milyen rádiók vannak itt????? főleg az új kollégáknak. Kedves vezetőség, nem értem miért volt erre szükség??? Pedig hosszú távon ez nektek sem lesz jó!!! Csak azt nem értem melyik taxisnak okosság, hogy ide jöjjön?? Bárhova megy ugyanez van, csak nem 168.-...

Aranyospalabácsi 2010.03.14. 16:36:14 / # 44054
Ez a baj,hogy sokan nem látják be.Megyünk az alagútba.Csak lehet hogy nincs is vége,vagy olyan hosszú, hogy nekünk már nem lesz soha vége.Mi már nem látjuk meg a fényt. A TEL.-szám tulajok közül is csak páran.Lesznek itt sofőrök ( direkt nem TAXI-s írtam ) turbánnal meg feketében. A GPS és a Terminál korában már a nyelvtudás sem gond. Ha nem állunk a lábunkra akkor ez lesz a sötét jövő.Remélem én ezt kívülről fogom nézni,és kívánom minden becsületes és kicsit svindler sors és kortársamnak, akik tudják mi az , hogy: TAXI, Taxis. Neked is ! Szebb jövőt! ( Tomajernek: nem politika fennhanggal )

bendzsoo 2010.03.14. 16:20:13 / # 44053
Sokan nem látják be de sajnos ha így haladunk nagyon kemény 2-3 év elé néz ez a szakma.Nagyon sokan ki fognak hullani.Főleg a sok alkalmazott mert nem fogja bírni fizetni az autóbérlést meg az üzemanyagot.Meg ugye nem lesz kinek ki adni az autókat.Ugye kezdetben a 6x6nál napi 10000ft-ért adták ki a Superbéket.Ugyan hol van ez már.Lehet,hogy ez a titka a szelektálásnak!!!
bendzsoo 2010.03.14. 16:10:35 / # 44052
Igen én is tudom de úgy neked ugrott,hogy az csak na.Azt hittem,hogy valamiről le maradtam esetleg.

Aranyospalabácsi 2010.03.14. 16:07:12 / # 44051
nincs miért bocsánatot kérned. Igazad van ez TÉNY.
bendzsoo 2010.03.14. 16:02:32 / # 44050
Ne haragudj,hogy cáfolom a szavaid de ha nem ti kezdtétek az ár csökkenést akkor ugyan ki?
Aranyospalabácsi 2010.03.14. 15:58:49 / # 44049
De sajnos a Mini Mobil kezdte.A mini autóival és a mini tarifáival.Majd beollózom a képet róla emlékeztetőül.Elszörnyedve néztük annó.Te is tudod én is tudom : új cég ide csak ugy tud jönni ha alacsony a tarifa,oda jonnek a megrendelők SZÓL AZ URH .Jön a taxis " pörögni ". A tagdíj az elején alacsony.Igy kell céget csinálni ,kitartás türelem pénz és működik.Ezután szépen felkusztatjuk a tagdíjat és már vissza is jött a lové. Mehet a főnök nyaralni a TAXIS meg gürizik, hogy befizethesse a Pénzt. Most jött el az idő nekik a nyaralásra Neked Nektek a melózásra.
belataxis 2010.03.14. 14:21:21 / # 44038
Tarifa gyilkosok, tűnjetek el a szakmából és ne rontsátok a levegőt! Lázadjatok Taxisok a sanyargatók ellen!!

sullivan 2010.03.14. 11:44:37 / # 44048
Naninak igaza van ebben. teljesen mindegy hol dolgozol jelenleg...valahol segget nyalsz és keresed a rengeteg pénzt a "helytartódnak"... ő meg szarik a sz....-ba...felvesz a nyakadra egy halom embert ,mert neki meg az az érdeke...a km pénzt meg lejjebb tornázza,mert neki a több megrendelő a több "adó fizető " taxist jelenti... Egyetlen cég sincs ma aki minimálisan is azt nézné, hogy nekünk taxisoknak akikből meggazdagodtak, jól élnek csak egy picivel jobb legyen. Na ez a baj.. Érdek ellentétek .. Minél olcsóbban bohóckodunk annál több megrendelője van.. Annál többen fizetjük az egyre keményebb sarcot.. az egyre kisebb km díjból.. Ő, ők gazdagodnak mi meg lassan éhen döglünk... kíváncsi leszek mi lesz , ha olcsóbb lesz az utcai tarifa, mint a "telefonszám gyűjtők" árai.... mennek a levesbe..vagy visszaülnek taxikázni...:-)) Azt nem az íróasztal mögül ossza majd az észt , hogy "meg kéne indulni"... akár 10 km re is ...nevetséges km díjért.. Emlékszem egy általánosra.... Pártunk, kormányunkkal kezdődött.... az ő rendeletei miatt kellett tagdíjat emelni...,mert nagyobbak lettek a kiadások... ugye mindenki tudja, hogy kivételesen most csökkentek...( én nem ezekre szavaztam..sőt rokonom sincs egyik kerületben sem vezető beosztásban) De itt a mininél is emeltek... azt viszont (nem csak itt) Hanem minden hol elfelejtik, hogy nekünk lényegesen emelkedtek a kiadásaink..csak a benzin 1 év alatt kb. 80-100 Ft/ liter de ezt véletlenül sem vette, veszi észre egyetlen cégtulajdonos sem..pont leszarják,mert ők az aranytojást tojó tyúk utolsó tojásait is akarják a nagy változás előtt....
Takibá 2010.03.14. 10:54:55 / # 44047
Én úgy gondolom nem veled beszélgettem és nem neked írtam amit írtam,de sértődj meg nyugodtan.
nani 2010.03.14. 09:37:14 / # 44046
Drága "kollégáim"! Azt gondolom, hogy a társalgásunknak itt volt vége! Ez a szép a topikban: akkor kezdem el amikor akarom, és akkor hagyom abba a véleménycserét, amikor akarom! Ezzel a stilussal biztos eléritek amit akartok! Nevezheted seggnyalásnak, vagy aminek akarod, de az a szomorú valóság, hogy TE is elkezdted nyalni azt a segget, amikor idejöttél a nyakunkra élősködni! Hanyadik segg ez a szakmában ahol próbálod bizonyítani rátermettségedet! A nevedböl itélve már nem ma kezdted! Gyakoroljál serényen! Talán még van olyan cégvezető, akinél sikerrel jársz! A többiektől elnézést kérek a megváltozott hangnem miatt, de sajnos úgy látszik, itt ez a stílus a nyerő! Viszont Én ebből nem kérek! Szevasztok, további jo munkát mindenkinek!
r069 2010.03.14. 07:20:21 / # 44045
Aki le lett tiltva pénteken,mert rossz volt a rádiója.Megcsináltatta aztán mégse dolgozhatott,mert a kedves etikás nem engedte.Mindez péntek este amikor egy kicsit lehetne dolgozni.Jó mi?
istipapa1 2010.03.14. 06:58:33 / # 44044
Hogy Te milyen okos vagy és milyen választékosan írsz ez jellemző lehet a lelkivilágodra,miért nem a saját házad táján sepersz.Te is tolod egy főnők szekerét a túléléses 2777ft mennyivel jobb mint a 168ft,ez is túléléses tarifa.Nem a mini mobil kezdte,csak alkalmazkodott és nem a taxisok csinálták a válságot mi csak a szenvedő alanyai vagyunk.Ki nem akarta az egységes tarifát a létszám stoppot,biztos a taxisok.Ahogy az egységes tarifa teret nyer rőgtőn rángatnám le a matricát hogy csak magamnak keressek és semmilyen telefonszám tulajdonosnak ne tömjem a zsebét.
Aranyospalabácsi 2010.03.14. 05:41:07 / # 44043
És még annyit hozzá tennék. Remélem Nektek SOHA nem lesz 2777 Ft felett fuvarotok. Mert a Csaba ( Horváth ) és a 600 ( Tamás ) a Rádiótaxi -tól ezért lépte meg Nektek, hogy túlélje ezt. Áttételesen a saját Taxisainak a túlélésére blazírozott. Valamennyire sikerült is Nekik. Személyesen nem nagyon örülök ezeknek , de legalább vegetálunk, nem halunk éhen.De nagyon szar. A kis „ csak ide megyünk” fuvarokat vihetitek Ti óránként egyet , ha szerencsétek van. Karrier Nektek! Dögöljetek éhen !!! A bakutz Fa***t szopogatva. Maradtatok volna a cégeteknél ahonnan jöttetek. Ott megélnétek a 210 Ft/km vel. Nem gerjesztettétek volna ezt az árháborút. Minden jót Mindenkinek!Teli brivkót. Meglátjuk hányan leszünk akik túlélik ezt a válságot amit magatoknak is csináltatok.

Aranyospalabácsi 2010.03.14. 05:08:17 / # 44042
Most sírtok. Akkor amikor odamentetek alá***ni a többi cégnek, taxisnak, akkor ment pörögtetek.Miért nem tettetek félre abból a " rengeteg " bevételből? Most végleg szét****ok az egész kib****ott TAXIZÁST. Megerősítettétek a sok ÚJ éhes TEL. szám tulajdonosokat. Minden szarságot Ti TAXISOK raktátok ránk Taxisokra. Most ne sírjatok. Fogadjátok el azt a sorsot amit magatoknak csináltatok!!!
istipapa1 2010.03.13. 21:24:23 / # 44041
T.nani Ez a helyzet mesterkéltségesen lett generálva,megéhesedett a Főnők kell a lové a két éjszaka(péntek szombat) miatt nem kellet volna ennyi embert felvenni délelőtt a 20-30 autó tul sok meg a csőnd ami van tul sok,de ezt nem érdekli a vezetőséget.
Takibá 2010.03.13. 21:07:00 / # 44040
Ez nem lehet probléma amikor a vezetőnk letolja a gatyáját széthúzza a seggét akkor Te kinyujtod a nyelved és lefetyelsz.Ez a tökéletes megoldás ezt csinálja a többi etikás is a fél tagdíjért.Ahogy a mi nagy Hofink mondta "Szopunk nyalunk gombotvarrunk".Sok sikert a a négy félingyen élőnek nyugodtan alszanak nincs problémájuk és a véleményük megegyezik a tulajdonoséval.Remélem úgy jársz(T.Bakucz Úr) mint a Horvát Pali Surányi Attila sokat akart és belebukott most egymást nézik és kooperálni akarnak a bérelt autó miatt,hogy valami bevételűk legyen.
lódarázs 2010.03.13. 19:13:28 / # 44039
?
sullivan 2010.03.13. 17:46:47 / # 44036
Milyen kollégának??
r069 2010.03.13. 16:27:09 / # 44034
Előszőr is legyél nagyképű,lekezelő. Tényleg a kollégának ki fizeti ki a kiesett hétvégét?
Oldalszám: 124