Hozzászólások száma: 2467
Oldalszám: 124
Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2010.03.13. 12:02:33 / # 44032
Szia nani!! Én kezdö vagyok! Légyszi segits!! Egy etikásnak mi a teendöje! Én mikor lehetek etikás!! Azért kezdtem el taxizni,hogy etikás lehessek!!!
r069 2010.03.13. 08:09:51 / # 44028
Hehe.Gyerekek mit hallottam este?Az Etikás felülbirálhatja a nagy BUFIT? Ilyet még sehol nem láttam.D

alvóügynök 2010.03.10. 16:06:41 / # 44002
Szia Nani! Oké, hogy mi is szívunk, megértem ezt a pluszos történetet is, de azért egy-két kollégával cserélnék mobil telefont is. Én nem jelentkeznék etikásnak, és semennyi pénzért nem vállalnám, mert a véleményem az, hogy ennek az egész etikás dolognak nem így kell működni. Azért nem kellenek etikások, hogy mosni küldjenek, meg inget vetessenek fel ez bohóckodás... Azért nem lennék etikás, mert én biztos, hogy küzdenék 1-2 dologért, és sajnos majdnem biztos vagyok benne, hogy egyedül lennék. Ha már mindenben nagy cég vagyunk, itt miért nem működik, hogy megtisztítsuk a társaságot az ide nem illő emberektől? De sajnos azt is tudjuk, hogy ők is egy db tagdíjat képviselnek. Ami meg a pluszt illeti komoly a marketingje. Állítom, hogy az elmúlt fél évben többet reklámozott, mint a mobiltaxi 4 év alatt, ebben biztos lehetsz. Roxy rádióban megy a reklámjuk, ne viccelj, a fiatalok hallgatják, ők a hétvégi potenciális megrendelők.
nani 2010.03.10. 15:27:22 / # 44001
Gondoltam irok Én is Neked valami kedveset igy ismeretlenül, de nem alacsonyodnék le arra a szintre, hogy köpködjünk egymásra! Szerintem inkább megoldást kéne találni a kialakult helyzetre. Az sokkal inkább célravezető lenne!
Bao 2010.03.10. 15:22:58 / # 44000
"Állj mellé 1 plusszos kollégának, hallgasd az ottani címeket, megfogsz lepődni mennyi mobilos címet, és nevet hallasz!" Régebben meg ha egy mobilos mellé álltál hány t5,city,6x6,t2000,főtaxi,stb címet hallhattál???? Nagyon sajnállak titeket! :)
nani 2010.03.10. 15:19:54 / # 43999
Szia alvoügynök! Válaszolnék 1-2 dologra. Nem arról a kevés számu kollégáról van szó, akik húzzák az igát, hanem a többiről akik csak mondták, hogy dolgozni akarnak. Veled együtt én is szívok miattuk! Könnyü azt mondani, hogy az etikások miért nem csinálnak semmit?! Jelentkezz etikásnak, és majd meglátjuk, hogy Te megválltod-e a világot?! Hogy hova tüntek a megrendelöink? Állj mellé 1 plusszos kollégának, hallgasd az ottani címeket, megfogsz lepődni mennyi mobilos címet, és nevet hallasz! És a végén egy indiszkrét kérdés: Te mennyi pénzért vállalnád azt a pár elvégzendő dolgot, amit felsoroltál?
forest95 2010.03.10. 15:18:41 / # 43998
Isteni ez a stílus! Mindenki átgondoltan, megfontoltan fogalmaz és mélyen magábanéz mielőtt a billentyűzetet maga elé veszi! Még akkor is ha igaza van és akkor pláne, ha nincs! Így kell ezt csinálni, ettől épül, gyarapszik a mi kis szép magyar nemzetünk!

alvóügynök 2010.03.10. 10:06:21 / # 43993
Kedves Nani! Arról mesélj nekem, hogy mi van azokkal a kollégákkal, akik tényleg dolgoznak is, és most leginkább ők szívnak itt az ember mennyiség miatt???? Kiváncsi volnék erre mi a válaszod! És nem egyből védeni kéne a rendszert, hanem néha elgondolkozni azon, amit itt néhány kolléga leír (félretéve a szélsőséges köpködő leveleket). Vannak itt igenis komoly gondok, amiről normális hangnemben szó van. Ne mondd azt nekem, hogy nem lehet megérezni ezt a 30-40 embert aki ide jött. Ha nem érzed meg, akkor pedig megvenném a rádiódat szivesen:-) Hétköznap 2-3 perces szűkitéssel mennek el a dolgok!!! Hol van ez relációban a 168.- tal? Más cégnél szerinted nincsenek lemondott címek? Tele vagyunk batyus, árdrágító, utaslenyúló kollégákkal. Komoly törzsutasok tűnnek el naponta. Ezzel miért nem foglalkoznak az etikások?? Miért csak a topikot olvasgatják? Miért csak az öltözet és a mosatás miatt balhéznak?? Miért nincs olyan, hogy rádiót mérnek? Miért nem mennek rá a törzsutasra, aki nem rendel, és nézik meg, hogy melyik kolléga érkezik érte? Megsúgom más cégeknél ez így megy. Őszintén várom a feltett kérdéseimre a válaszod. Ugyanis bátran mondhatom, hogy vagyunk egy páran, akik tisztességesen dolgoznánk, és tele van a tökünk, hogy nem tudunk, mert IGENIS sokan vagyunk, hétköznapokon igenis kevés a cím. És ezek tudatában megkérdezem, miért is kéne vissza mennem, oda, ahonnan jöttem? Amikor ide jöttem nem erről volt szó.
alelölülő 2010.03.10. 09:40:11 / # 43992
Bocs, hogy beleszólok, hála istennek semmi közöm nincs, nem volt, és sose lesz szotyola taxitokhoz. Amit írtál, nem vicsorgó szégyene, hanem azé, aki puszta gyanu alapján rugdos ki embereket.
r069 2010.03.10. 05:44:42 / # 43988
Na igen,ha meg tényleg annyi lenne a kakukkban pofa nélkül rúgna ki az konkrét!
Kempes 2010.03.10. 04:53:25 / # 43987
A Tállya az dupla elipszilon és helységnév, a táj meg pontos, (általános iskola 3. osztály) etikásnak jó vagy így is, olvasni megtanulsz diszpécser is lehetsz.
Kempes 2010.03.10. 04:47:44 / # 43986
Ilyen etikással szeretnék én dolgozni!! :)) savoya park>>>Népliget az nyóóóóc kilométer 300ftalap+8kmX168ft+150 a lámpáknál mindösszesen ezernyócszáz forintocska a többi a szotyitaxipótlék
nani 2010.03.09. 21:18:58 / # 43985
Jó éjt! Majd máskor folytatjuk, reggel nekem is meló van!
sullivan 2010.03.09. 21:15:15 / # 43984
Nem tudom,hogy ki vagy... van igazság abban amit mondasz... amikor ide jöttem én is lehetett dolgozni még nappal is.. és éjszaka is.. az más kérdés, hogy a sok új taxistát meg kellett volna rostálni vagy elküldeni a francba.. akik napi 6-8 óra munkával erősítették a cég hírnevét...többek között miattuk vettek még fel több taxist...de ezt már oda bent kellett volna szelektálni,hogy kit vesznek fel... A mostani helyzetre ez meg nem igaz, ezt Te is tudod bár ki is vagy.. ez már csak a pénzről szól...nem hiszem,hogy hétköznap nappal nem mennek el a címek..és ezért 100 taxist kell felvenni ahogy általánosba lejött.. na jó munkát mindenkinek!! megyek pihenni,mert holnap nappal meló van!!:-))
nani 2010.03.09. 21:04:23 / # 43983
Kedves Sullivan barátom! Az elözö irásom nem az elégedettségemet tükrözi, hanem a felháborodásomat, amiért a taxisaink ugy gondolják, hogy mindig más a hibás a kialakult helyzetért! Te már nem vagy it, az okát már mindannyian tudjuk, ugyhogy Rád már nem vonatkozik, de a többi miért nem áll ugy a melóhoz ahogy kéne??? És ha ugy érzi, hogy nem jo Neki itt, MIÉRT NEM MEGY VISSZA ODA AHONNAN JÖTT???
sullivan 2010.03.09. 20:59:09 / # 43982
oda kell tenni?? A BKV sztrájk alatt napi 16-17 órát voltam kint..azt hiszem odatettem magam amikor volt munka... Mondtam gyere szombat, vasárnap...beszélgetni... (hétfő-péntek is jöhetsz nappal..úgy is ráérsz) persze ha nem küldenek el 12 km egy címért,mert van egy a város másik felén... szerencsétlen...:-(( és tedd oda magad!!!!
sullivan 2010.03.09. 20:55:34 / # 43981
Még valami én megígértem, hogy csütörtökig nappal dolgozom..betartottam...bát többször jeleztem,hogy ezt az ígéretemet megszegem,mert nekem azt ígérték,mikor ide jöttünk,hogy tárgyalnak 2-3 nagy céggel és majd nappal is....:-)) nappal is...ló...t nappal egy sem jött össze..(viszont írtam a hallotaxira...) Ezt én mondtam magamtól nekik!! és megmondtam,hogy milyen néven kedves névtelenke!! Veled ellentétben.. Akkor amikor vicsorgót keresték éjjel-nappal..
sullivan 2010.03.09. 20:52:08 / # 43980
Ember!! hagyd már abba a szent beszédet!! Mondd meg hány cím van szombat, vasárnap 9-17 óra között..minek üljön ki bár ki is 3-4 kanyarért.. amiből szuper esetben kaszál 8.000-t de inkább a fuvarokat ismerve.. 2800-t amikor k.b 10x csinálja meg péntek és szombat este...De Nem többet!! Tudod mit.. add meg a kódodat és én úgy is kint vagyok szombat, vasárnap nappal..és keresni foglak,hogy dolgozol e...péntek, szombat este meg az otthonodon!! Rendben???
sullivan 2010.03.09. 20:48:16 / # 43979
Nani!! Ha leírnád,hogy ki vagy beszélgetnénk Veled.. de mivel nem vállalod... Minek kérdezzünk..?? De azt gondolom, hogy közel vagy a tűzhöz elégedett kolléga!!! Lehet, hogy téged is beválogattak a "hétfői szappanopera" bálra?? Tudod arra.. amikor kisétáltok az egyik szobából ahol megmondják, hogy mit kell tennetek az a másikban..( tudod erről van felvételem..amikor 2 kis etikás beismeri,hogy hát írogattál a hallotaxira és ezzel .....POntosan fogom idézni!!!!!!! -támadási felületet adtál a ......-nak , de tudod, hogy mi ezért a dologért nem biztos, hogy....(kitalált dolog 3 hónapra visszamenőleg) a szerencsétlen taxisokkal akik összehordják...
nani 2010.03.09. 20:47:30 / # 43978
És akkor most egy pár szó, a nálunk dolgozó vállalkozó kollégáimnak. Köpködni, hogy sokan vagyunk a legegyszerübb! Mi lenne, ha betartanátok azt amit igértetek a Jozsinak, amikor honapokig könyörögtetek neki, mindenféle igéretekkel, (én mindig dolgozni fogok, Én pénzt szeretnék keresni, nappal akarok dolgozni, elegem van az éjszakából, mindenre nyomok, stb,stb!) Azért tartunk itt, ahol tartunk, mert ti Kedves vállalkozó kollégáim elfelejtettétek betartani, amit igértetek!!! Ha ti nem tartjátok magatokat a megállapodáshoz, akkor miért várjátok el a Józsitól, hogy Ö csak a Ti érdekeiteket tartsa szem előtt?!!! Nem kéne elfelejteni, hogy ez egy közös buli, és mindekinek oda kell tennie Magát, hogy müködjön! Elvárásaitok vannak, de amikor tenni kéne valamit, akkor hol vagytok??? Itt irkáltok mindenféle hülyeséget, ahelyett, hogy dolgoznátok! Szerintetek nincs munka? Vissza kell menni oda ahonnan jöttetek, nem olyan taxisokra van szükségünk akik pofázni jöttek, hanem olyanokra akik dolgozni akarnak!!!

Oldalszám: 124