Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
Dodi | 2010.07.24. 18:34:36 / # 44282 |
|
Csak megjegyezném: Az "árérzékeny" utast és magát a fogalmat is, a taxistársadalom tenyésztette ki!
Hisz amíg mindenki 200 felett járt,ez az árérzékeny réteg akkor is taxizott.
Akkor kellett volna kezét lábát törni annak az elsőnek,aki először befizetett egy 184-167-150 es céghez tagdíjat!
Ez az út nem vezet sehová,tudja minden értelmes taxis.Illetve,dehogy nem!A pusztulásba!
A számok makacs dolgok.A matematika egzakt tudomány,nem lehet megerőszakolni.Ideig-óráig lehet vele kísérletezni,de értelmetlen.
De nehogy azt higgye bárki is,hogy ezzel vége!
Születőben vannak már a következő őrült ötletek,ami az egyes cégtulajok(és nem a taxisok)anyagi tovább gyarapodását szolgálja.
És biztosak lehettek abban is,hogy lesz majd "taxis",aki a tagdíjával segíti is majd ebben! :((
Előzmény: #44281 Berlioz 2010.07.24. 13:17:45 |
Berlioz | 2010.07.24. 13:17:45 / # 44281 |
|
A kezdeteknél, sikerült megtalálni a szolgáltatással egy "árérzékeny" réteget akik hajlandóak voltak várni az autókra akár 20 -25 perceket is. Alkalmazotti rendszer, kevés vállalkozó.
Kevés kocsi, sok cím , de szinte maximális kihasználtság volt a jellemző.
Futott a szekér na...
Beköszöntött az árháború, nagy cégek 184/ 164 km díjai , PLUSZ egy új cég a piacon
kérdem tehát hatalmas tisztelettel a hangomban miért rendeljek én ma 2010. 07. 24- én Minitaxit . Pusztán megszokásból?
Mert a többség számára aki idáig velük járt létezik más, mégolcsóbb alternativa is. Az kevés hogy hétvégén pörög a bolt ,
akkor pörög máshol is nyilván , és hajnal felé a Taxis sem feltétlenül a szotyi tarifával szeretne szolgáltatni, teljesen jogosan teszem hozzá. Holtpontra került a Mobil és hogy lesz e kiút és az merre vezet avagy cél a szakadék alja ezt nemsokára meglátjuk.
|
taxisfelvonulas | 2010.07.23. 23:56:56 / # 44280 |
|
Nem érdekli az illetékeseket.
Csak az érdekli őket, hogy toljad a tagdíjat.
Elkúrt világ.
Előzmény: #44279 Laci 2010.07.23. 15:41:05 |
Laci | 2010.07.23. 15:41:05 / # 44279 |
|
Igen, legszívesebben én is ezt javasolnám, mert nekem sem tetszik, hogy csak én fizetek meg mindent és csak az én zsebem bánja, ha valami nem úgy megy, mint ahogy mennie kell.
Ennek ellenére, nem lehet ráterhelni az utasokra a megégést.
Miért? Mert tényleg elszokik.
Még a 600-800ft-os fos is.
A TZS fogalmazta meg jól még anno a 2000-nél.
A fos kanyar, hozhatja a zsírt.
Ha nem viszed, csak ácsorogsz, akkor szépen lassan nem lesz mit vinni.
Én azért püfölök szinte mindenre, szerintem ezt mindenki tanúsíthatja.
Természetesen nekem is vannak olyan címek, ahova nem szívesen megyek, mert elviselhetetlenül bunkó az utas.
De muszáj kiszolgálni őket.
Ez a munkánk.
Ha tetszik, ha nem, tennünk kell, vagy nem kell ezt tennünk.
A cím megégésekkel meg csak annyit.
Ha valaki megég, akkor kapja már meg azt a címet, ami a környéken van és ne keljen már eljönnie üresen.
Régebben ez itt így volt és rátolták az emberekre a címeket.
Egy kicsiny kis apróság, ami segítene abban, hogy jobban elviseld a szívást és egyből úgy éreznéd, hogy tesznek valamit érted.
Talán még a külterületekkel lehetne azt eljátszani és ez szól a diszpécsereknek, vagyis a főnöküknek, hogy ha valaki kimegy külterületre és esetleg bejön egy rendelés a környékre, akkor addig nem erőltetni a kiadást, míg a kolléga nincs rendben, vagy le nem fixálták a pontos érkezést és biztosan megvárják-e.
Ha ez megvan, akkor kéne csak kidobni a másik külterületet.
(persze ez csak abban az esetben, ha a két cím egy útvonalra esik)
Vagy a másik ötletem!
Ha ott égsz a hajógyárinál és már rég lenyúlták az utasodat, Te pedig ott szívsz, akkor addig nem kéne 4 másikat kidobni melléd.
Ezek a kis apróságok amivel lehetne némi képen kompenzálni a semmittevésből adódó elégedetlenségeket.
Üdv Molnár Laci 022 Minimobil
Előzmény: #44277 luzer 2010.07.23. 15:02:16 |
luzer | 2010.07.23. 15:02:16 / # 44277 |
|
Szia Laci! Egy-két gondolat az általad leírtakhoz. Tutiba kell állni, mert a szintén batyussal másként nem tudsz megküzdeni, de ez csak elmélet, nem értek hozzá. A megégésekkel kapcsolatban ismét leírom, mont már megtettem egy párszor, jelképes összeget rá kell írni az uras számlájára, és legközelebb kifizettetni. Ha komolyan igénybe szeretné venni a szolgáltatást, akkor ki foglya fizetni. Ha pedig nem , akkor el fog szokni tőlünk, mint ahogy azért nem urazik velünk, mert mást, olcsóbbat, gyorsabbat választ. Ezzel nincs bajom, csak a döntéseinek legyenek következményei. Így nem vesznek komolyan minket, velünk ezt meg lehet csinálni. Ha a vezetőségnek érdeke lenne, akkor tennének ellene egy belső szabályzással.
Más.
Valóban több türelem kell mindkét oldalról, de akkor el kellene fogadni az utcán dolgozók ésszerű javaslatait, vagy legalább meg kellene vitatni őket.
Igen, lehet kísérletezgetni, de amikor 340 forintos üzemanyaggal jársz, akkor nem kéne növelni a költségeidet, mikor lenne mód a kompenzációra (meghiúsulás esetén nem jár cím, menj vissza a tutiba, küzdj meg érte), miért téged büntetnek, amikor, ahogy írtad egyikünk sem tehet róla, akkor miért te kerülsz hátrányos helyzetbe?
Ezekre a kérdésekre is kellene választ találni.
Előzmény: #44275 Laci 2010.07.23. 08:51:00 |
Laci | 2010.07.23. 08:51:00 / # 44275 |
|
Szevasz Te sok "x"!
Honnan veszed ezeket az okosságaidat a Paliról?
Te talán veszed a fáradságot, hogy megkeresgéld a tutikat, vagy csak sétafikálva ácsorogsz és mérgelődsz.
Ha tényleg batyuja, vagy nagy teljesítménye lenne, akkor minek megy a tutiba?
Úgy tudom, hogy akinek batyuja van, tök mindegy, hogy hól áll, nem?
Ha problémád van a hozzáállásával az etikai feladatainak ellátásában, akkor legyél már annyira bevállalós, hogy odaállsz elé.
Miért kell leminősíteni valakit, ha nem szemétkedik?
Vagy attól érzed jól magad, ha baszogatnak, és mindig ott lihegnek a nyakadban.
Ha igen, akkor fedd fel magad, KOLLÉGA!
Ha valaki etikás és gondol a holnapra, amikor letelik az ideje, vagy leváltják, mert alákavarnak névtelenül.
Akkor is legyen helye a csapatban, és ne csinálják ki, akkor már rossz etikás?
A nagy rádiók elleni védelem mindörökké, egy lehetetlen igény, hiszen nem-hogy ennél a kis cégnél, de a sokkal nagyobb bevételű cégeknél sem lépnek semmit.
Mindig voltak és lesznek mindenhol.
Ha nem tetszik ez a tény és ennyi idővel sem tudtad elfogadni, akkor lehet, hogy másik pályát kéne választanod.
Természetesen, engem is zavarnak és néha püfölöm a kormányt ököllel. :)
De, aztán beletörődöm és megpróbálom elfogadni.
Akkor kell kiszállni, körbesétálni és megszámolni a kerekeket.
Egyébként a batyus listán én is ismét fenn vagyok. :)
A tetves drosztrol meg csak annyi a véleményem, hogy legyen, mert én is kezdő voltam valaha és jó volt, hogy lehetőségem volt pénzt keresni.
De talán jobb lenne lecsökkenteni a terjedelmét, mert így teljesen ellehetlenitik azt, hogy ne kályházzak.
Hiszen azon a helyen, ahol megy a meló, nem tudok címhez jutni.
Amióta bevezették, még egyszer sem álltam meg, habár ezeregyszer is elmentem már ott.
Arról hogy ki, mit vesz fel és mit nem, vagy beolvassák a lemondott címeket és sírnak, hogy nem visszük, az mindenhól megszokott.
Ezzel a taxizással foglakozóknak együtt kell élnie.
Ugyan úgy, mint a megégésekkel.
Ha én megégek, akkor még azt sem fűzöm hozzá, hogy pedig már itt vagyok, vagy ott vagyok.
Csak odabiggyesztek egyet a mike tetejére és nyelek egy nagyot.
Gondolom, ezt olvassa valaki bentről is.
Tehát, lehet, hogy hasonló képen kéne kezelni azt is, ha nem tudjátok eladni a címet.
A hisztinek tényleg semmi értelme, hiszen nem változtat semmin.
De ha már a bentieket említettem, akkor azt hozzá szeretném még fűzni, hogy ha kértek valamit, a diszpécserektől, akkor próbáljátok már megköszönni, kedves KOLLÉGÁIM!!!
---Előbb, útobb, majd szépen kialakulnak a dolgok, csak mind két oldalról több türelem kéne hozzá.
---Az pedig, hogy kinek milye van, az csak rá tartozik. Ha messze vagy a kondértól, arról csak Te tehetsz, hiszen valamit nem jól teszel, mint ahogy én is, de nem okolok érte mást…
Molnár Laci 022 (Minimobil)
Előzmény: #44274 2010.07.22. 22:07:42 |
törölt felh. | 2010.07.22. 22:07:42 / # 44274 |
|
Szerintetek mit érdekli a tulajdonost hogy mennyi cím van, ameddig ennyi hülye befizeti a tagdijjat(közöttük én is ,de nem sokáig)??!!!Reklámozásra nincsen pénz biztos,sokba kerül egy rs6-os fentartása!!!Érdekes a taxi p-nál futja reklámra ott sokkal több a tagdij 37.000ft!!!:)))csak az a baj ,hogy amikor utassal vagyok nem tudom hogy a rádióban melyik frekvenciát hallgasam mert mindeggyiken az ő reklámjuk megy!!Kérdem én a diszpécserek mostanában mért nem ellenőriznek létszámot,és nézik meg hogy kint vagyunk 100-an és egy óra alatt ősszesen nincs 100 db cím!!!???MIRŐL BESZÉLÜNK!!!!!!!!!!Lehet ,hogy az kéne hogy mindenki vigye fel a szabadjelzőjét,matricát,és akkor talán elgondolkoznának a dolgokon!!!Maradnának a drág alkalmazottak akiknek ugy kell könyörögni minden nap hogy vigyék a leadót!!! vissza állítani a bejelentkezés a körzetbe és nem lenne lemondott cím!!Arrol mért nincs statisztika,hogy hány olyan cim van ahol a kolléga megég és 20 perceket álldogál teljesen feleslegesen??Vagy ez is megy a lemondottba??????!!!!!58.000cim hogy jött össze,másik cégnél ahol egész nap mondja a cimeket ott van ennyi!!!Inkább azt kéne mondani ,hogy 58.000 bejövö hivás van és ebben benne van az összes reklomálás,rendelés,lemondás.......!!
Édes Palikánkról meg csak annyit ,hogy nem az etikai bizotságból kellet volna kirugni,hanem az egész cégből a nagy rádióval ,és a batyus unokaöccsével együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves vezetőség ,azt hiszitek hogy itt csak hülyék vannak akiket annak is lehet nézni,de ez az idő már elmulott amikor csak droidok voltak és ettek minden szedett vedett hazugságot!!!!!!!!!Az idő ugy is nekünk dolgozik ti meg a saját kardotokba fogtok beledőlni rövidesen!!
Munkátokhoz(már ha van)jó egészséget!!!
SZEBB JÖVŐT!!!!!!
|
vitéz | 2010.07.22. 21:26:11 / # 44273 |
|
Tiszta taxi , tessék példát venni rólam!!
A napi 36 óra munka mellett van időm kocsit takarítani , mert a gazdám csak így fogad el.
Közép-európa legszebb férfi teste :)))))
|
nagysagosur | 2010.07.22. 20:45:25 / # 44272 |
|
félre vagy tájékoztatva!!!
A kibővitett droszt elleni aláirás gyüjtésnél ,tudomásom szerint nem jött össze a 60 db csak 35 körül.
A mostaninál pedig 80 darab gyűlt össze .
Előzmény: #44269 forest95 2010.07.22. 15:08:03 |
luzer | 2010.07.22. 20:41:54 / # 44271 |
|
Igen, de ne azért, hogy ismét a régi legyen, hanem az etikai bizottságot váltsák le közkívánatra.
Ha el már rászánnák magukat, nem kéne messze menni, talán a saját rádiójukkal kellene kezdeni. Nem csípné az emberek szemét, ha nem lennének ennyire éhesek.
600 | 2010.07.22. 18:13:45 / # 44270 |
|
Hmmm........?!
forest95 | 2010.07.22. 15:08:03 / # 44269 |
|
"A droszt ismételt kibővítését kénytelen volt megtenni, mert összegyűltek az aláírások."
De miért gyűltek össze az aláírások? Mert az etikai bizottság nem végzi a dolgát, nem ellenőriz és nem szankcionál, aminek visszatartó ereje lenne! Tehát nem végzi a dolgát! Nem korlátozásokkal kellene rendet tartani, hanem azzal, hogy elvégzik azt a munkát amit elvállaltak! Vagy ha képtelenek erre akkor mondjanak le!
Az aláírások arra is összegyűltek egyszer, hogy szüntessék meg a kibővített drosztot. Most kezdjünk megint aláírás gyűjtésbe?
NEM EZ A MEGOLDÁS!!!
Előzmény: #44265 luzer 2010.07.21. 20:59:56 |
edermester | 2010.07.22. 08:13:50 / # 44268 |
|
Szevasztok!
Ez inkább Nani-nak szól a titokra fényderül,
ki is vagy te valójában ! Szólíthatlak Janinak? Miért a haveroddal foglalkozol a Tamással , úgy is van beszélni valótok mindig
nem? Egyenlőre ennyi 847 ugye!
|
alvóügynök | 2010.07.22. 03:00:23 / # 44267 |
|
Csao. Igen a Vb döntő napja igen érdekes eset volt. Szegények megúsztak a központban, de nem is csodálom, és nem is szabad ezért öket okolni, hiszen csak a sima vasárnapi 2 fős szolgálat volt. Szerintem józan paraszti ész elég hozzá, hogy egy ilyen napon lesz meló bőven. De a vezetőség erre fittyet sem hányva nem rendelt be több embert, aminek az lett a következménye, amit írtál, de másnap természetesen ez úgy lett tálalva, hogy megint nem volt kint taxis elég. Ezen én nem csodálkozom, hiszen tudod itt csak mi szarunk bele az egészbe, és csak mi hibázhatunk. Tényleg sokszor azt hiszem, vicc az egész.
Előzmény: #44266 luzer 2010.07.21. 21:15:13 |
luzer | 2010.07.21. 21:15:13 / # 44266 |
|
Hali! Nem csak a Te agyadban mem jön össze, ezt már mások is észre vették, a számok alapján, minden 7. percben le kellene mondani egy címet.
Arra azért kíváncsi lennék, kapnak-e a diszpécserek prémiumot, és ha kapnak mi után, mert ha felvett cím mennyiség elérése után, akkor érdemes lenne megnézni a központba befutó hívások számsorát, fogadok némely szám többször szerepel rajta egymás után. A VB döntő után pl. Andi mondja, "száz rendelés van előttem, nem viszitek a címeket" most ehhez képest percekig meg sem szólalt, ha húsz rendelést kiadott, sokat mondok, a kiadott címek 80%-án megégtek, mert nem várták meg a kocsit. Lehet íg yis csinálni, csak ilyenkor érzi az ember ferleslegesnek a kint létet, mert dolgozni szeretnénk.
Előzmény: #44247 forest95 2010.07.20. 12:11:44 |
luzer | 2010.07.21. 20:59:56 / # 44265 |
|
Hali alvóügynök! Nem népvándorlás lesz, csak elvándorlás. Szombaton, a 900-nak volt megjegyzése a csatornán. Ha hallottad, tudod, nem volt rá válasz, csak nagy kuss a kezelőtől, és az etikások sem reagáltak rá. Megjegyezte, mindig csak ugyabazok a kódok ismétlődnek,vesznek fel címeket, érdekes, nem? Ezektől csak megörökölni lehet a címet, de mivel kevés a cím, a batyusok vissza érnek kedvenc helyükre. Más pedig ne gondolkodjon a túra-hátizsák felvételéről, mert vele fognak példát statuálni, hiszen ez egy családi vállalkozás. Arra leszek kíváncsi, lesz-e olyan akinek elszakad a cérnája, és tettlegességre vetemedik, sokan már nem állnak messze ettől. De inkább kilépnek, és hagyják levében főni a többit. Valaki régebbi hozzászólásban írta, pedig a tisztességesebbje van többségben.
A cég vezetése semmit nem tesz annak érdekében, hogy picit is jobban érezzék magukat az itt dolgozó emberek, (nagy rádiók, nagypályázás,tagdíjkedvezmény ha javíttatsz, vagy beteg vagy, tagfenntartói, ha egy hónapig nem akarsz dolgozni),pedig ez esetben talán még helyeselnék is a hozott döntéseket. A droszt ismételt kibővítését kénytelen volt megtenni, mert összegyűltek az aláírások. Sebaj, terjed a rossz hír akkor is, ha nem terjesztik.
Előzmény: #44262 alvóügynök 2010.07.21. 10:44:15 |
invent | 2010.07.21. 20:00:33 / # 44263 |
|
Még a végén megérjük, hogy érdemek alapján lehet az etikai bizottságba kerülni. Nem jelentkezéssel:) Szép mikor az etikás és barátai szemle előtt „rakatják rendbe a rádiójukat”! Aztán sorban kérdezik írja-e, ez több mint vicc!
Előzmény: #44261 a-kinti 2010.07.20. 21:26:21 |
alvóügynök | 2010.07.21. 10:44:15 / # 44262 |
|
Szeva sok x! Én is abszolút egyet értek az írásaitokkal, igy tovább!! Csak néhány szó a népvándorálsról szerinted ki fog ide jönni? Aki nem buta, külső szemmel is tisztán látja, hogy itt gáz van, nagyon nincs meló, és a költségek növekednek. Említve Bakucz urat, őt is csak a saját zsebe érdekli, ha jól látod kínjában itt hirdet tagfelvételt, ez az ő érdeke. A mi érdekünkben hol hirdet (reklám), hogy minél több rendelés legyen? Szerinted érdekli? "Családbarát céget szeretnék, ahol fontos, hogy mindenki megéljen" emlékeztek rá? a rádió kérdésről nem beszélve. sose fogják megoldani. Dehát nem csodálom, mi lusta taxisok 8500 cimet nem vittünk el:-) már alig várom a július statisztikáját most is lesz 6 ezer lemondott cim biztos. Én elég sokat dolgozom, de hosszú ideje nem hallottam eladatlan címet. na jó melót
Előzmény: #44260 2010.07.20. 19:44:01 |
a-kinti | 2010.07.20. 21:26:21 / # 44261 |
|
Fuss Forest Fuss!!
kb ennyit ér a kiborulásod!
ja és ugy tudom hogy Palkó lapátra került.
de pssszt. ne mond el senkinek!! KÉRLEK
Előzmény: #44247 forest95 2010.07.20. 12:11:44 |
törölt felh. | 2010.07.20. 19:44:01 / # 44260 |
|
Kedves Forest95 ,teljesen eggyetértek veled, a gondolataiddal!!!Kérdem tőled ,mit vársz majd a 352-es palika fogja megmérni saját magát,és az összes haverját!!Vicc!!!Nem tud dolgozni,nem ismeri a várost a nagy rádióval fedi le magát!!Belever a címbe,gyorsan beüti a gps-be és utána tolja a kocsinak ami kifér!!NEVETSÉGES!!!!!!!!!!!!Tiltanak mindenért a 77-es józsinak ha éjszaka jól láttam még mindig nincsen első világitás az eggyik oldalon!!!!!(nem rég ota majdnem 1 ÉVE)Ha rosszul láttam bocs tőle!!!Na mindegy ,ha ez igy jó a Bakucz úrnak akkor mindegy,de ne lepődjön meg ha sokan kifognak lépni!!Gondolom ugysem bánya ,akinek nem tetszik mehet !!!!ISMERJÜK!!!!Legfeljebb augusztusban aki itt lesz már 80.000-ret fog tagdijra fizetni!!!Mostmár tényleg jó lenne kedves vezetőség ha ti is elgondolkodnátok ,amig nem késő hogy mi lenne mindenkinek a legjobb!!!!HA minden igy marad nagyon nagy népvándorlás lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyerünk dolgozni,de minek!!!
SZEBB JÖVŐT!!!!!!!!!!!!!!
|