Hozzászólások száma: 2467
Oldalszám: 124
Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
nani 2010.07.14. 18:53:20 / # 44238
Sziasztok! Csak egy kérdés: Aki nem a mininél dolgozik, az miért ugat bele az itteni dolgokba??? Aki meg itt dolgozik, az miért nem azt csinálja, ami Neki meg a családjának a legjobb? Az etikai bizottság felé, pedig az a tisztelet teljes kérés, hogy azt a pár semmire kellő "jasszkarit", mint például 164, 347, 848,283, 333, 770, 973, 258, 900, 83, meg kéne próbálni ha kell mondva csinált indokkal eltávolítani a cégtől, mert lassan ott tart a dolog, hogy a becsületesen dolgozó kollégák, (akikből hála istennek sokkal több van) inkább máshol fizetik be a tagdíjat! Azt gondolom, hogy egy taxis barát cégnél nem pár "kolléga" véleménye kell, hogy számítson, hanem a TÖBBSÉG-é! A mobil annak idején úgy dolgozott, hogy az egész város be volt drosztozva! Mi a baj azzal? Most tényleg sokkal jobb, hogy minden szorakozohelynél, 5,4,3,2,1, aki ott született van? Győz a nagy rádió, a többiek meg várhatják a három kerülettel távolabb lévő negyedórás címeket, pedig ők is annyi tagdíjat fizetnek, mint a többiek!!! Mára ennyi! Biztos lesznek nagyon okos hozzászólások, de mielőtt bárki elkezd köpködni, nézzen magába, és ha teljesen tiszta a lelki ismerete, na akkor nagyon szívesen vitába szállok vele a fent említett dolgokról! sziasztok!

nani 2010.07.14. 17:43:43 / # 44237
igen! Segithetek? Bár tudnom kéne ki vagy?!
osztap 2010.07.12. 15:45:03 / # 44236
Az antitaxis találó volt,köszönjük!
puccos 2010.07.12. 08:52:31 / # 44235
Nem azért elégedett asz arcuk, mert jó itt, hanem mert örülnek neked. Szia Csogu!
csogu 2010.07.11. 15:29:03 / # 44234
Bocsánat, most vettem észre, hogy melyik topikban is vagyunk, nem volt szándékos, hogy a Mobilosok topikjába "szemeteljek". De ha már itt vagyunk...lehet, hogy "rossz", most nálatok, de a régi Főtaxis kollégák még mindig elégedett arccal integetnek nekem az utcán...szóval ők még mindig úgy érzik, hogy nem volt rossz lépés a váltás...legalábbis nekem ez jön le.

csogu 2010.07.11. 15:25:56 / # 44178
Jó, kicsit nagyzoltam...belefér:-))

csogu 2010.07.11. 15:24:34 / # 44139
Ááááá, nem róla van szó:-)))

csogu 2010.07.11. 15:22:38 / # 44233
Szia! Nincs nekem már telefon problémám. Kaucióból, amikor kiléptem, ki lett egyenlítve. Különben meg már másként látom azt, ami akkor történt. Az ember sokszor tragédiának él meg bizonyos dolgokat, majd visszagondolva idővel rájön, hogy éppenséggel akkor történt vele jó, mivel ha az akkor nem úgy alakul, akkor egész másként alakul az élete. Tudod mire gondolok, mint amikor például valaki a reptér felé tart, mert elutazna és történik vele egy kisebb baleset, ami miatt nem tud felszállni a gépre. Akkor nagyon kiakad, de délután a hírekben hallja, hogy a gépe lezuhant és nincs túlélő. Ekkor egész más megvilágításban látja már azt, ami vele történt. Csaba tudja a számom...Neked megadhatja, Ő ismer Téged, nem úgy mint mi, de mindegy. Sajnálom, hogy mi nem ismerjük egymást személyesen, pedig az írásaidat figyelve, kifejezetten az értelmes kollégák közé tartozol.
művészúr 2010.07.11. 10:59:03 / # 44232
Boccs! Üdv és "jómeló" mindenkinek!!!
művészúr 2010.07.11. 10:58:01 / # 44231
Lehet, hogy a telefon problémára van ötletem! Csaba tudja a számom...Neked megadhatja, Ő ismer Téged, nem úgy mint mi, de mindegy. Hívj föl, talán tudok ötletet adni. ...sajna, nem ez a legnagyobb probléma... azé' "probieren"!
ixattaxi 2010.07.11. 10:29:30 / # 44230
Még hogy 3000-ért? Na ne már azéé :) sok üzemanyagot adnak már.
Bántelki Lajos 2010.07.11. 10:22:41 / # 44229
Jó reggelt, jó szurkolást! Mire kell ébrednem! Meguint a Bántelki! Hagyjuk mááá szegényt éééni!!! :)))))))))))))))
Kekec 2010.07.10. 20:57:56 / # 44228
Egy kicsit fájdalmas amit írtál de sajnos igaz. Ez a valóság.Szívemből beszéltél most Ricsi.
csogu 2010.07.10. 16:01:53 / # 44227
Szakértő? Nézd, én 14 évig nagy cégeknél voltam, a végén már parádés majom is voltam nyakkendőben. Nem iszom, nem kábítószerezem, nem játék gépezem, nem nőzök...havi 300 óra körül vagyok utcán és sikerült 14 év alatt 4 autót bebuknom, mert szervizeltetésre sem volt pénzem. Néha kisebb-nagyobb csúszással, de mindig befizettem a tagdíjam, kaucióm és ki tudja mit még, amit épp kiróttak rám. A környéken több madarat, kóbor macskát (Tahi tutiban volt egy kedvencem, annak párizsit is vettem) személyesen ismerek, annyit rohadtam ott, címre várva. Tavaly nyáron a lányom súlyos balesetet szenvedett, majd én 42 napig nem tudtam rendesen dolgozni, mert tüdőgyulladást kaptam és annak szövődményeit. Ezek után Hausz Gyula úr, az antitaxis, leváltatott az ellenőri állásból, mert volt egy 9 ezer forintos telefon elmaradásom...és az ellenőri állás bizalmi állás - mint megtudtam -, így én ennek nem feleltem meg.... Igaz, hogy közben az autóm, amit JWT topik társnak becsülettel kifizettem, elúszott, ott áll most is a szerelőnél, mert nem tudom megcsináltatni. Most bérlek egy vagyonért egy autót...küzdök, hogy kibírjam még az elkövetkezendő 7 évet, amíg a gyerekek tanulnak. Na most a kérdésedre válaszolva. Amennyiben ebben a szakmában van valaki, aki lényegében fizetést ad, ELŐRE(!!!), EGY ÖSSZEGBE, amit egy hónap alatt teljesítve újra kaphatok, amennyiben meg vannak elégedve a munkámmal, akkor az a véleményem, hogy VÉGRE VAN EGY OLYAN CÉG, AHOL NEM EGY ESÉLYÉRT fizetsz, hanem konkrét fuvarszervezésért. Hogy ez az egész ahogy van, jó-e? NEM, nem jó! Röhej, vicc, dráma... ...és a mi töketlenségünket használja ki a sok csaló, aki előre lehúz minket több millióra, majd azt vágja a fejedhez, amikor panaszkodni mész, mert nem élsz meg abból, amit "szolgáltatni" tud, hogy: "Senki sem tart pisztolyt a fejedhez, hogy idefizessél" Mert igenis, az csalás, hogy Te belépsz egy céghez egy adott címállományra, majd a nyakadra felvesznek még 100-150 üzleti ellenfelet, MIKÖZBEN A CÍMÁLLOMÁNY NEM NÖVEKSZIK(!!!), sőt, csökken. Ez átverés...finoman szólva. Összegezve: Szerintem egyik taxis sem vethet a másik szemére semmit, sőt, semmi értelme egymást marni. Mindenki próbál boldogulni, ahogy tud. Dolgozunk becsülettel, sodródva az árral...akkor meg szerintem nem okos dolog még egymás fejéhez vágni dolgokat, egyik oldalról sem. Segítsük egymást, ahol és amiben lehet és reménykedjünk abban, hogy ez az egész egy rémálom, amiből majd egyszer felébredhetünk. Hiszen sok nagy cégnél jelenleg is dolgozó taxis nyakig benne volt abban, hogy anno, réges-régen, eltöröljék a kiállási díjat, eltöröljék az azonnali óraindítást, hogy be tudták vezetni az úgynevezett kauciót, hogy egyszerű taxisokból mára már cégvezető urakká nőjék ki magukat egyesek... Szóval mindennek, a szotyi tarifáktól kezdve, a szotyi cégekig, mindennek meg van az előzménye...ami ezt előidézte. Na és azok az emberek az igazi "bűnösök", de ne félj, ők nem állnak a tutiban, nekik nem viszi el a bank az autójukat, ők nyaralni mennek és nem 3 ezer forintért tankolgatnak. ...és akkor így ezek után, én egy TAXIST sem ítélek el, ha nem a kötelet, vagy a Dunát választja, hanem megpróbálja ezt az egész szart túlélni, becsülettel, munkával... Legyél Citys, legyél 6x6-os, legyél Pluszos, Maxos...csak egy valaminek ne felejts el megmaradni: EMBERNEK!
csogu 2010.07.10. 15:32:45 / # 44226
1 órája ébren vagyok már, csak még törölgettem a csipát a szememből.
törölt felh. 2010.07.10. 15:31:16 / # 44225
Na, végre! Itt 1 igazi szakértő! Csogu! Mit azólsz az eddigi néhány hozzászóláshoz!? Szerinted is jó ez így!?
q.300000 2010.07.10. 15:29:42 / # 44224
Már ne haragudj, de nem lehet, hogy 1 kicsit irigy vagy? Vagy, van valami személyes konfliktusotok!? Miért nem beszéled meg vele!? Ha normálisan belegondolsz, ez jó mindenkinek! Nekem, neki és az utasnak is! De azt gondolom, hogy ezt nem nagyon kell bizonygatni, mert a Sanyi már leírta ( korrektül ) a lényeget! De elárulok még 1 dolgot!
Nevem senki 2010.07.10. 15:27:14 / # 44223
Felriadtál???
csogu 2010.07.10. 15:25:44 / # 44222
Gyulával mi történt? Olyan sportosan vezet, hogy nem ismerek rá:-))

Nevem senki 2010.07.10. 15:25:00 / # 44221
Urak! További szép napot mindenkinek, alszom kicsit, mert mindjárt este lesz és amíg Ti a döntőt nézitek én betegre keresem magam azon a 3 fuvaron, ami lesz a Fő-nél:-))) Bye all

Oldalszám: 124