Hozzászólások száma: 2467
Oldalszám: 124
Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
forest95 2010.07.27. 18:16:47 / # 44303
Az elöbb leírtam, hogy miért nem csinálom. Olvasd el! Én is utálom a gyerekeimnek azt mondani, hogy 20 év után elveszik tőlem azt amiért megdolgoztam, amit a SAJÁT KÁROMON MEGTANULTAM és amiért megfizettem a tanulópénzt. Te is most jösz és 1 év taxizás után annyi pénzt akarsz keresni mint a rutinosabb kollégák és aláírást gyűjtögetsz ellenük. Nem érzed úgy, hogy ez pofátlanság? Az első néhány évemben én is szenvedtem, hidd el. Megfizettem a tanulópénzt! Az új kollégák manapság ezt nem akárják. Márpedig ez tényleg kőkemény kenyérharc! Fizesd meg Te is a tanulópénzt!
Cyrus 885 2010.07.27. 18:07:22 / # 44283
Igaz, rutintalan fórumozó vagyok :)

attus 2010.07.27. 18:01:37 / # 44302
Csak egy tipp: Ha a 'válasz' gombra kattintasz és utána írod meg a hozzászólást könnyebben átlátni, hogy kinek szántad.
Cyrus 885 2010.07.27. 17:55:02 / # 44301
Nem hiszem, hogy ellentmondásba keveredtem volna, olvasd el még egyszer! De ha ennyire tudod mit kellene csinálni, akkor miért nem csinálod? Igen van mit tanulnom, nem is tagadom! De azért mert van 20 év hátrányom, nem azt jelenti, hogy a gyerekeimnek azt kell mondanom, hogy apa majd 20 év múlva ad enni, mert még rutintalan!

attus 2010.07.27. 17:54:59 / # 44300
Egyről beszélünk! 62,5-ért a taxis a vevő ebben az üzletben!!!
attus 2010.07.27. 17:53:43 / # 44299
Mindig vannak olyan fuvarok amikért nem kár, csak a statisztika javítására jók! Nem feltétlenül a fuvardíj miatt... Hosszasan sokat lehetne beszélgetni ezekről a dolgokról, de egyenlőre az egyetlen amiben bízhatunk, hogy a "rendcsinálás" előbb vagy utóbb ezt a szakmát is eléri! Addig is imádkozzunk, hogy amikor ide is elér a "kéz", nem olyan emberek fognak ott állni, és megmagyarázni hogyan kellene ezt csinálni akiknek egyébként vonaluk sincsen róla!!! Addig viszont szerintem mindenki boldoguljon ahogy tud, próbáljon meg túlélni! Jó melót!
forest95 2010.07.27. 17:49:16 / # 44298
[i]"Most hogy elkezdték zsákolni a rádiókat a szereplők visszavettek! Érdekes, akkor csak van visszatartó ereje!"[/i] Hát ezt mondtam én is! Nem droszt kell, hanem ellenőrzés!
forest95 2010.07.27. 17:46:24 / # 44297
Nem azt mondtam, hogy semmi nem jó. De Te is ellentmondásba keveredsz saját magaddal! Egyszer az a baj, hogy sok címet vesznek fel a batyusok, egyszer meg az a baj, hogy nem veszünk fel mindent és válogatunk. Most akkor mi is a baj? Az, hogy minden cégnél vannak drosztok nem azt jelenti, hogy ez egy jó megoldás. A droszt nem a cég érdeke, hanem a tulaj érdeke, hogy megpróbálja egyenlő arányban elosztani a címeket, és így megszünjenek az egyenlőtlenségek. Ez egy szociális megoldás. Nem ez kéne! Hanem mondjuk a teljesítmény arányos tagdíjfizetés. Aki sokat vesz fel az fizessen sokat. A szociális elosztásba rokkant bele az ország is! Ez ugyanaz, csak kicsibe. Mindenkinek azt a munkát kellene elvégeznie 100%-an amit elvállalt. Amit itt leírtam azt személyesen a Józsinak is elmondtam az irodájában. Megkérdezte, hogy én miért nem vagyok etikás? Elmondtam neki, hogy milyen feltételekkel és milyen formában vállalnék ilyet, ha vállalnán. Kinevetett és azt mondta, hogy van aki ezt féltagdíjért is elvállalja. És pontosan annyit is csinál, mint amit a féltagdíj ér! Az általad említett csalásra a megoldás az ellenőrzés. Minden szabály annyit ér amennyit betartatnak belőle! Van már jól látható helyen elhelyezett antenna kábel mágnestalpon, van már plombált rádió is. És ellenőrzés? Ezek semmit nem érnek ellenőrzés nélkül! Nem dumálni kell, hogy batyusok, nagyrádiósok! Nem mondvacsinált okokkal kell ellehetetleníteni a munkavégzést!(droszt) Meg kell fogni őket és bizonyítani! Ha tényleg egy éve taxizol, akkor van még mit tanulnod! A Te véleményed is fontos, de talán én és még egy páran kicsit több pénzt nyomtunk már ebbe az iparágba, és talán egy kicsit többet is és pontosabban látjuk a dolgokat. Hajrá FRADI!!!!!
puccos 2010.07.27. 17:43:27 / # 44296
Bocsáss meg, de nem a vevő válogat, hanem a taxis. Asszem ezt irta a 885. És nem 62, hanem 62500.
Cyrus 885 2010.07.27. 17:37:55 / # 44295
Végre egy értelmes Ember!!!! Igazad van!!! DE!!! Tegyük fel, valóban van egy hónapban 63 ezer cím! Tegyük fel, valóban le van mondva 8,5 ezer! A lemondottak fele többet biztosan nem rendel! 4,25 ezer! Reklám nincs! Tehát 1 év alatt nincs megrendelő! Tehát franchise rendszer ide vagy oda, a lényeg, ha válogatás van, munka nem lesz! Nem azokat az időket éljük amikor sokan megtehetik, hogy Taxival utazzanak, tehát azt kell megbecsülni ami van! A csalókkal szemben pedig csak az összefogás a megoldás, kiközösítés, időmérés, mert mindenki hibázik és ha sokat fizet ki, mert oda van rá figyelve, akkor elgondolkodik megéri e! Most hogy elkezdték zsákolni a rádiókat a szereplők visszavettek! Érdekes, akkor csak van visszatartó ereje!

attus 2010.07.27. 17:28:28 / # 44294
aki helyett akik
attus 2010.07.27. 17:27:05 / # 44293
Mint kívülálló (tudom azoknak kuss a neve!) annyit fűznék hozzá, hogy a havi 62-ért senki nem vette meg a jogot, hogy beleszóljon a Mobil Taxi Holding üzleti ügyeibe, ezt tudomásul kell venni! Másrészről viszont azt is el kell fogadni, hogy a franchise rendszer betartatásán kívül más jogot nem formálhat a cég se a taxis alvállalkozó életébe való beleszólásra! Magyarán 62-ért a vevő majd eldönti milyen fuvart vesz meg és milyet nem, azért megróni nem lehet ha válogat. Ráadásul a Mini abban a szerencsés helyzetben van, hogy vannak alkalmazott taxisai is akikkel elvitethet bármikor,bármilyen fuvart! A csalással kapcsolatban igazad van, de nem hiszem, hogy az a jó megoldás, hogy azokat büntetjük aki tényleg megtanultak taxizni -és nem csalnak-, a csalók miatt! Bocs, hogy beleszóltam...
Cyrus 885 2010.07.27. 16:48:17 / # 44292
Az a baj Zöldhátu barátom, hogy nem a Taxizni nemtudásról van szó, hanem a csalásról, amire valóban kellene valami megoldás, de ha osztod az igét, nem lesz jobb, de ha prófétának születtél, hajrá! Bár erre megvannak a szakosodott intézmények, amit meg kellene látogatnod! Én csak egy éve taxizom igaz és , mivel vagy te jobb nálam??? tudod tolni az órát, vagy két pont között a legrövidebb út éppen járhatatlan ezért Koppenhága felé kell kerüli??? Várom az építő kritikákat, de eddig csak a sírást hallom! Minden cégnél vannak drosztok, majdnem, aminek nem a fakezűek kiszolgálása hanem a cég érdekeinek a képviselete lenne a célja! Ugye amíg válogattok a címek között, nem tudjuk a megrendelőt kiszolgálni rendesen, vagy mit vársz a telefonostól??? elnézést hova megy??? reptér, 5 perc és ott vagyunk, ja csak a nyugatiig akkor negyed óra, vagy te hol élsz???? Ha a megrendelő nincs kiszolgálva legközelebb nem minket hív! Ha ekkora spiler vagy, menj a belvárosi csapathoz, ott lehet válogatni! 8500 lemondott cím??? Nemtudom! Soknak tűnik de nem vagyok kint egy hónapban 744 órát, te igen??? Lehet ragozni de szerintem felesleges! Még mindig nem értem mit keresel itt ha semmi nem jó?

forest95 2010.07.27. 15:52:35 / # 44291
Elnézésedet kérem, hogy élve születtem, és szóvátettem, hogy folyamatosan azt hallom, hogy a butyusok meg a nagyrádiósok....., és semmi kézzelfogható bizonyítékot nem mutattak még fel ezzel kapcsolatban. Meg, hogy 8500 eladatlan címünk van, miközben bejárnak sírni a központba, hogy nem lehet dolgozni. Nem vezérigazgató akarok lenni, csak az emberi butaságot nem bírom és azt sem ha hülyének néznek. Márpedig az utóbbi időben ez elég gyakran előfordult. Csak halkan megjegyzem, a fuvarközvetítőnek nem a címek egyenlő elosztása lenne a feladata! (ez nem tőlem származik, én is hallottam valakitől úgy kb 10 éve!) Itt kőkemény kenyérharc van és én sem a régebb óta taxizó, rutinosabb kollégák kárára tanultam meg taxikázni 21 évvel ezelőtt! Hajrá Fradi!
jomeo! 2010.07.27. 11:24:47 / # 44290
Unalmas már ez az el lehet menni duma!!! Ha nem fizetek parkolásért megbüntetnek 3000-re. Címtévesztésért meg 40.000-re? (utaselmaradással) ? Az menjen el, aki ezeket kitalálta!
Cyrus 885 2010.07.27. 09:38:49 / # 44289
T. Nagy tudású hozzászólok! / T. a kivételnek/ Végigolvastam az elmúlt hetek hozzászólásait és nem bírom szó nélkül hagyni ezt a sok baromságot! Aki még nem tudná a nagy kör visszaállításáért engem kell utálni! Akinek nem tiszta 885 Peti vagyok! Megjegyzem, ha a batyus társaság, fogná a cókmókját és menne a nekik kitalált új céghez, ahol persze megennék őket, nem lenne szükség a drozstra sem, de amíg az kapja a címet akinek nagyobb az adása nincs miről beszélni! Miért kezdtem aláírást gyűjteni??? Amíg a kis körön dolgoztunk, pontosabban dolgoztunk volna, mert halottunk dolgozni kb 10-12 kódot / brümmögi, meg hapci, tudor, vidor, kuka, meleg meg hasonlok, akik ha nyomtak a címre, a környéken még a térvilágítás is sokkot kapott/ akiket nem sorolok fel mert sokadszorra, minek, tudtak dolgozni, mert csak egymással kellett versenyezniük, mi meg néztünk ki a fejünkből! EZÉRT! Akinek nem teszik el lehet menni, ugyanis a MI TAGDÍJUNK PONT ANNYI ÉR MINT A TIETEK!!! Illetve valamivel többet, mert szerintem 80 tagdíj matematikailag többet ér mint 10!!! Megemlíteném a Schumacher kollégákat is aki pl: a sorból 4 PERCCEL veszik fel a Margit Híd budai hídfő 86-os buszmegállót kifelé! Biztos odaérnek!!! Kíváncsi vagyok az éjszakai zsákolás után mikor lesz a 77 is kikezdve, mint batyus, megjegyezném, akinek szúrja a szemét, hogy nem ég a lámpája csináltassa meg neki! Kedves Forest 95 te is tudsz mondani okos dolgokat! Ha ennyire nem jó itt akkor „fuss Forest”, és meg se állj addig a cégig ami el nem nyeri a tetszésedet és a felvételed után tíz perccel vezérigazgató lehetsz! Kedves nem nálunk dolgozó senkiháziak! / vagy nevüket nem vállaló kollégák !!! / Senki nem kíváncsi a véleményetekre, majd ha itt lesztek, sohanapján remélem, és ténylegesen beleláttok a lapokba, lehet véleményt alkotni! Éjszaka beszólt egy „kolléga” a csövön, mit panaszkodok, /ha már kiharcoltam a nagy kört/hogy az egyik fuvarom 410 forintra sikerült, mire reagált a diszpécser, hogy a kollégák Siófokot nem jelentik be! Kedves akármilyen kódú „kollega”, a kettőnek nincs köze egymáshoz múlthéten Svájc-ban végeztem egészem pontosa Wintwrtur St.Gallen Strasse 27 szám alatt! Valószínű több maradt meg, mint amit te két hét alatt összekapálsz! Lehet irigykedni! Ekkor is beszóltam, igaz a kettesen, kijelentkeztem! / lehet utána érdeklődni/ Sok minden nem tetszik nekem sem, de ha tépem a számat nem oldóik meg! pl: előttem ment a „kollega” az alagútban, amikor szűkítéssel címet vett fel, vagy akinek minden 5 perc újpesten, vagy 2 A-B 10 perc, Kispestről igen, de nem a Nagyváradról 05:40 „06:00-ás előrendelés repteres végzéssel Wesselényi X 5 percel, volt 5-el, újra, újra, legyen 4 perc, újra, megvagyunk xyz jó Gipsz Jakab bla bla” 05:42 Dob utca x 5 el, 10 el, Dob utca x, 20 perc, egyszercsak! ????????????????????????????????????????????????????????????? Lehet savazni! Hajrá Újpest! Adjon az Isten!!!!

korrekt 2010.07.27. 08:40:53 / # 44288
Minek vennéd meg , már a vonalast sem hívják. Kb. óránként van egy cím.

alelölülő 2010.07.26. 13:40:18 / # 44287
Ez a közlemény szerepel a Mobiltaxi web-oldalán. A taxistársaságok általában elintézik, hogy a hívószámukat minden hálózatban megszerezzék. A Mobil száma három hármas, négy kettes. De csak a Pannon és vezetékes hálózatban, a 30-as és 70-es körzetben nem tudták vagy nem akarták megszerezni. Az utasok egy része viszont úgy gondolja, hogy ezekben a körzetekben is hívhat mobiltaxit ezen a számon. A 30-as szám egy magánszemélyé, aki rosszul tűri, hogy a nap különböző szakában próbálnak tőle taxit rendelni, és durva hangnemet üt meg a telefonálókkal. Már gondoltam rá, hogy meg kéne venni ezt a telefonszámot a tulajdonosától. :-)
nuova 2010.07.26. 13:12:58 / # 44286
Ez most mi? Nem értem. Elmondaná valaki? Én arra gondolok, hogy senki ne menjen ehhez a társasághoz.?
taxisfelvonulas 2010.07.25. 22:52:10 / # 44284
FIGYELEM !!!!! A Mobiltaxi Holding Kft. ezúton közli a Tisztelt Megrendelőivel, hogy a 06-30-333-2222-s számhoz tartozó T-Mobil telefonkártya, nem a Mobiltaxi Holding Kft. tulajdona és ezúton kérjük Tisztelt Megrendelőinket, hogy a 06-30-as előhívót ne használják, mivel a szám tulajdonosa valótlan információkat szolgáltat, valamint nyomdafestéket nem tűrő, arrogáns hangnemben beszél mindenkivel. A fentiek miatt minden, a 30-as előhívó hívásakor elhangzó beszélgetésért a Mobiltaxi Holding Kft. felelősséget nem vállal, valamint elzárkózik mindenféle felelősségre vonástól.

Oldalszám: 124