Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Kekec 2013.09.21. 18:06:21 / # 327797
Ez TGFSZ sztori kezd már tragikomédiába fordulni. Kezdődik úgy,hogy két vezetője tudományos akadémiai szinten folytat vitát egymással.Ami szerintem senkit sem érdekelt,ezért nem szólt hozzá senki.A passzivitás miatt az olvasótábor 90%-t majd hogy nem hülyének titulálja az egyik vezető. Ezek után sértődöttség,kilépés bejelentése. Ezzel azt hittem itt a sztori vége,de nem jön további lekezelő hangvételű hozzászólás. Tudomásul kell venni,ha valaki közszereplő,még ha taxis szinten is azt támadások fogják érni. Csendben félre kell állni ha nem bírja elviselni. Nem igen tesz jót az amúgy is padlón levő tgfsz- nek ez a vita lavina. Nem szerettem volna megsérteni senkit a magánvéleményemet írtam le.

hiénakutya 2013.09.21. 17:39:16 / # 327796
hatvannégy
csogu 2013.09.21. 17:23:01 / # 327795
Amin 2 generáció nőtt fel, és mindenki emlékszik rá, amikor mosta a fogát. Nem volt jó példa, amennyiben a jelentéktelenséget akartad ezzel kifejezni :-)
donkihóte 2013.09.21. 16:31:56 / # 327794
Úgy őszintén, kit érdekel, hogy melyikőtök ugrott kinek a nyakába és az egyéb perverzióitok? Az egész tgszf úgy néz ki ezek után, mint roppant mimóza lelkű, de annál arrogánsabb, önmagukat jóval az átlagtaxis fölé pozicionáló, szerénységgel nem vádolható pikírt emberek klubja. Ilyen belharcok után hiába is várta volna bárki, hogy ennél azért határozottabban érvényesítsétek a 6000 taxis érdekeit. Így érthető, hogy érdekvédelem helyett pusztán asszisztáltatok minden idők legfosabb taxisrendeletéhez, ami ha már tarifában nem is, de módszereiben követhetné a nyugat-európában fellelhető példákat. Gondolok itt arra, hogy ne nézzék már tömegközlekedési eszköznek a taxit, ha már két autó munkáját végzi egy ( egyterű ), lehessen már egy rendeletileg meghatározott felárat érvényesíteni. Ha kutyát-macskát, vaddisznót visz a kedves, had számítson már fel valami aprópénzt a taxis, mégiscsak ő fog ganézni meg szőrteleníteni utána. A bkv-n is kell jegyet venniük. Ha kerékpárt szállít, mert lusta hazatekerni a kopaszi-gátról, fizessen már kicsit többet, ne sajnálja a pénzt, hiszen a bkv és a máv is kér felárat. Ha öt db negyven kilós hajóbőröndöt, vagy 8 doboz járólapot vitet a kedves, vagy épp egy kisebb költözést csinál, vagy csak egyszerűen kombira van szüksége, dobjon már rá egy kicsit, hisz nem teherfuvarozók vagyunk, arról nem beszélve, hogy egy kombiban vagy egyterűben gyakrabban kell rugót, gátlót fékbetétet stb. cserélni, mint sedan társaikban. Ha meg annyira sznob, hogy az úri segge csak mercédeszben és prémium kategóriás társaiban érzi jól magát, fizessen érte többet. Miért ördögtől való dolgok ezek a rendelet alkotók és a hozzá asszisztálók szerint? Miért nem lehet ezt rendeletileg szabályozni, miért egyszerűbb tiltani? Ezeket felvetette valaki, vagy csak azzal foglalkoztatok, hogy ki kinek a barátja?

szálka 2013.09.21. 15:10:50 / # 327793
Ne tévesszen meg ez az Amsel nevű igric! A TGFSZ, vagy a komplett taxis szakma életében pont akkora jelentőséggel bír, mint az Esti mesében a tv maci fogmosása.
törölt felh. 2013.09.21. 13:00:32 / # 327792
TGFSZ!? Szép és ezek,ilyenek védték,védik az érdekeinket. Hát mondhatom szép kis brigád.

Amsel 2013.09.21. 09:05:24 / # 327791
Ha minden alkalmat megragadtam volna arra, hogy nemtetszésemet hangoztassam a munkálkodásoddal kapcsolatban, rendszeresen irogathattam volna. Úgy látom a rövid taxisemlékezet,és személyed között párhuzamot lehet vonni.Olvasd vissza , hogy mit irtam anno, amire te hisztivel reagáltál. Igen ott voltam a közgyűlésen, és nem velem pacsiztál kitörő örömmel,hanem azzal aki még akkor a barátod volt.(ha az volt!)Mert hogy tudd, egy barátságot olyan piti ügy miatt amiben nézetkülönbség támadt közöttetek, nem szokás felrúgni.A jelöléseddel kapcsolatban pedig a Zsoltnak elmondtam, de most neked is ugyanazt tudom mondani " könnyű Katát táncba vinni ha ő is akarja" !Úgy hogy maradjunk abban, hogy jelöltetted magad. Az meg tök mindegy, hogy unszolásra (az meg már milyen?)vagy önszántadból. Hogy ki mit értett a kettőtök vitájából, azt bizd az olvasókra,és egy percig se gondold azt, hogy te mint lángész micsoda hülyékkel vagy körbevéve.A Gáborral való vitád részletei pedig nem érdekel.Nem vagy te olyan fontos a számomra,sőt semmilyen formában nem vagy az,Margit ! Végezetül, hogy mit csinálj velem? Felajánlom hátsófelem nyelvvel való tisztogatás céljából. Téma lezárva !
szálka 2013.09.20. 12:25:44 / # 327790
Mit csináljak veled ember? Ha, szó nélkül hagyom, ahogy összehordasz hetet-havat, akkor rám égnek a hazugságaid. Ha, teszek az ellen, hogy bátorfaszacsávómegmondóember képében tetszeleghess, akkor egy sehova sem vezető vitába kezdek veled. Azt értem, hogy minden alkalmat megragadsz, hogy rúghass egyet rajtam...oké. De, miért kell provokálni? Miért kell olyan állításokkal provokálni, melyek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal? Tudom, hogy meglehetősen rövid a taxisemlékezet, de amikor ezzel megpróbálsz visszaélni, akkor nem félsz attól, hogy a hazug embert hamarabb utolérni, mint a......? Tegnap óta vártam (hagytam időt) mert tudom, hogy kaptál egy telefonhívást, amiben arra kértek téged, korrigáld a szavaidat, ha már azoknak közük nincs a valósághoz. Vagy kérd meg a tomajert, hogy vegye ki az írásod. Sőt, az e-mail címem is fel lett ajánlva, ha ott akarnál megkeresni. Semmi. Azóta se. Jó. És, akkor én legyek elegáns? Minek? Na figyelj! Idézetek tőled: "mint amilyen jelentéktelen probléma miatt szálltál vitába velem.Megsértődtél amikor azt mondtam, hogy hisztizel." Kisszívem, amit te nagyvonalúan így írsz le, az pontosan abból az időből való, amikor megvádoltál, hogy kiárusítom a taxisokat, és taxis szakmát. Tényleg...igazán csekélység. "A közgyűlésen való megválasztásod után majdnem a "barátod" nyakába zuhantál" Kisszívem! Te voltál a jegyzőkönyv vezető, ott voltál. Pontosan tudod, hogy nem igaz. "jelöltetted magad alelnöki posztra" Kisszívem! Tegnap már elmagyarázta neked a Zsolt, hogy mennyi ideig győzködött, vállaljam el. Most akkor??? "taxisok hátán akarsz a politikai életbe belopakodni" Igen! Így van! Legalább van humorérzéked faszmadár. És végül: A Gáborral való vitámhoz nincs közöd. Kiváltképp úgy nem, hogy pont semmit nem tudsz róla. Sem az előzményeiről, sem az utóéletéről. Alapvetően szakmai jellegű volt, amihez bármelyik taxis hozzászólhatott volna. Így akár te is. Csak valószínű, hogy az olvasótábor 90 százaléka -veled együtt- egy szót sem értett belőle, így vált kettőnk harcmezejévé. De, amíg mentes volt a személyeskedéstől, addig -függetlenül attól, hogy kinek volt igaza- valahol a jelenünkről, és a jövőnkről szólt. A szakmai viták, a nem hibátlan, de jó szándékú tenni akarás felemésztette barátságot. És? Mi közöd van hozzá, hogy még ahhoz is veszed a pimasz bátorságot, hogy beugass? Ha egyáltalán felfogod... Nem a TGFSZ ment rá, nem is a szakma. A barátságunk. Arra meg egyszerűen méltatlan vagy, hogy a Gáborral való vitám nem publikus részeit megismerhesd.
tomajer 2013.09.20. 09:06:39 / # 327789
Is. Mint mondám, egyben olvastam el két hét "anyagát"... több helyen futottam bele hasonló utalásba.... így aztán egy hozzászólásban lereagáltam.
törölt felh. 2013.09.20. 08:52:55 / # 327788
"Nem baj ti legalább várhatjátok a zsíros állásajánlatokat. Ha jól tudom az egyik TGFSZ-es nagyhangú "érdekvédő" már az egyik fuvarkufár szekerét tolja. S nyilvánosságra került, hogy a BKK hajt a TGFSZ önkénteseire,hogy álljanak át a setét oldalra. Lassan már talán te vagy az apú esetleg a Tomájér fog mosolyogni a szürke HRV-ből. Köszönjük TGFSZ." Tomajer ez vert te ki a biztosítékot? Nagyhangú érdekvédő= Málna. Fuvarkufár szeker= 6x6 taxi. Az Árvai mondta,hogy a BKK-hoz ellenőrnek jelentkezik valaki akkor előny a taxitársaságnál eltöltött etikás múlt. Vagy a TGFSZ soraiból is várnak ellenőröknek "nagyhangú érdekvédőket" akik szerintük tudják mi a baj a taxizással,és mit kell ellenőrizni. Nem állítok semmi olyat,hogy ott dolgozik valamelyikőtök a 3 közül,nem állítom hogy már megvettek titeket is mint a Málnát.De viszont állítom,hogy nem tartom elképzelhetetlenek,hogy megkeresnek és ahogy te szoktad mondani: van az a pénz.

tomajer 2013.09.20. 07:36:28 / # 327709
Kérdezd meg az ügyvédedtől:-)

Kekec 2013.09.20. 07:04:06 / # 327787
És az hol van leírva Btk.-ban,hogy a szabad vélemény nyilvánítás nem merítheti ki a becsület sértés fogalmát.
csogu 2013.09.20. 01:25:35 / # 327786
Vagy bárki más:-)
tomajer 2013.09.19. 22:01:12 / # 327785
Győző, a nagyágyú? :-)))
baupexim1 2013.09.19. 21:20:24 / # 327784
city-s lett... tuti nem a Győzi
baupexim1 2013.09.19. 21:16:42 / # 327782
vagy amikor szépnek mondták :)
baupexim1 2013.09.19. 21:16:42 / # 327783
vagy amikor szépnek mondták :)
hiénakutya 2013.09.19. 19:36:16 / # 327781
Kizárt. huszonkettő
69 2013.09.19. 19:31:04 / # 327780
Én csak hallottam, tehát nem ténykén közlöm,nehogy bepereljenek( bár még fóliám nincs és nem is lesz remélem...) de a csatornán hallottam,hogy a Győzike(na nem a Gáspár) állt be az ellenőrök sorába. De mondom, csak hallottam, nem állítom! Akar a faszom bíróságra járni.... :-)

csogu 2013.09.19. 16:03:45 / # 327779
Báááár azért a véleményedtől függetlenül, az, amit ott leírtál, becsületsértés...minimum:-) Azt majd csodálkozol, ha leperelik a merciről a fóliát:-)
Oldalszám: 321