Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
baupexim1 2013.09.22. 22:03:37 / # 327817
hiénakutya 2013.09.22. 20:19:05 / # 327816
Hova lett a tűzcsap? :-D
hiénakutya 2013.09.22. 20:18:16 / # 327815
Ezért kellene, hogy valaki photoshopolja nekem ezt a kutyit, hogy ne egy tűzcsapot hugyozzon le, hanem egy TGFSZ logót. Lehet egy BKK logós változata is.
Kekec 2013.09.22. 18:36:15 / # 327814
Kaszát a parasztok szokták fenni. Akkor most jogász vagy.........? :-)
alelölülő 2013.09.22. 18:30:31 / # 327813
Jó lesz, ha vigyázol. Lehet, hogy ez a vihogó kutya is becsületsértés. :-)
hiénakutya 2013.09.22. 18:28:12 / # 327812
Mert elfoglalt, azért. Kaszát fen. hetvenöt
nyuszicsiga 2013.09.22. 18:16:24 / # 327811
A Frenky, a TGFSZ jogásza! Akkor ezekszerint Ő javasolta,hogy semmilyen formában ne bántsátok a rendeletet! Bár én úgytudom,hogy taxis volt korábban..... De fenője már van.....
Rocktaxi 2013.09.22. 18:15:05 / # 327810
... és az általad feltett kérdésekre még mindig nem válaszolt. :-D
alelölülő 2013.09.22. 17:05:39 / # 327809
alelölülő 2013.09.22. 17:03:05 / # 327808
alelölülő 2013.09.22. 16:58:47 / # 327807
Igen, és Tomajer szerint feni a kaszát! :-))
hiénakutya 2013.09.22. 16:11:10 / # 327806
Ez a Franky a TGFSZ jogásza? Esküdj! Az de kemény!
szálka 2013.09.22. 15:43:10 / # 327805
Megpróbálok mindenkinek ebben az egy hozzászólásban válaszolni, viszont: Bárkivel bármekkora terjedelemben hajlandó vagyok vitázni, de legalább annyira adjuk meg egymásnak a tiszteletet, hogy tárgyszerűek maradunk. Az nem járja, hogy csak az odamondogatás, vagy a népszerűséghajhászás szándékától vezérelve leírtok akármit, azután meg védekezzek, ahogy akarok...vagy védjem az érdekképviseletet, mintha legalábbis egy személyben én testesíteném meg azt. Én legalább vállalom, hogy mozgó céltábla leszek, vissza is lövök, de a korrektséget szeretném elvárni mindenkitől. Nevesítve: donkihóte, Kekec, alelölülő, Franky, nyuszicsiga. Utóbbi kettővel kezdeném, lévén a legegyszerűbb esetek. Már önmagában szórakoztató, ahogy nyuszicsiga odaböki Frankynek válaszolva: "Miért csodálkoztok? Ez a TGFSZ!" Ha nem tudnád, Franky barátunk a szakszervezet jogásza. Első kézből értesül mindenről, ilyen alapon akár azt is mondhatnánk, ő maga is a TGFSZ. Franky-Franky! Tulajdonképpen a gyomrom felfordul ettől a távolságtartó, modoroskodó fogalmazástól, ahogy véleményezel, de egyrészt én sem szóltam bele amikor a napokban hadakoztál itt szinte mindenkivel...másrészt: egyszerűen hazugság ezt leírni, " Nagyon nagy hiba a szervezet képviselőitől egy ilyen fórumon egymással vitázni, legfőképp ebben a stílusban. " Mert: - én már nem vagyok a szervezet képviselője, lemondtam. Magánvéleményem talán még lehet. - Amsel barátunk meg sose volt az!!! Maximum tag. (Mindig szeretett volna az lenni, és a kezdetektől bennem látja ennek legnagyobb gátját. Ebből fakad a mi kis románcunk.) És, ha kérhetem, ne kezdjünk el jogászkodni egy választott tisztségviselő, vagy egy tag képviseli jogállásáról! Mellesleg odafigyelhetnél a két egymást követő mondatodban megjelenő önellentmondásra, ha már bölcselkedsz! Ugyanis egyik mondatodban a szervezet képviselőiként írsz rólunk, a következőben pedig sértődött magánfelekként aposztrofálsz bennünket. Csak úgy, ügyvédileg. Egyébként meg, hogy mi a gyerekes, idióta, sértődött viselkedés? Majd otthon a gyereknevelés közben boncolgasd ezt a kérdést. Pont egy hajszállal sem vagy különb nálam, és hajlamos vagyok magamra venni a megjegyzésed, mivel meg sem próbáltad érzékeltetni, hogy kinek is szántad. Illene észrevenned, hogy az egészet -megint- nem én kezdtem. Időről-időre felbukkan ezzel Amsel barátunk. Akkor, amikor idehányt eszedbe sem jutott itt fontoskodni. Vártam, de hiába. Nem tett eleget a Zsolt kérésének sem. Hagytam volna szó nélkül??? Lehet, hogy másban nincs, de bennem van önérzet. És, itt részben alelölülőnek is válaszolnék. Talán nem tűnik nagyképűségnek, de az "épületes párbeszéd", az otromba bunkóság kizárólag Amsel sajátja volt. Viszont Amsel semmilyen formában nem a TGFSZ. Bár még lehet. Gondolom azért lett ennyire intenzív, mert érzi helyezkedés lehetőségét. Kekecnek szeretettel... Balázs! Nem folytattunk akadémiai vitát. Mindössze az URH, és a GPS rendszert jártuk körül olyan szemszögből, amire a többségben nincs nyitottság, érdeklődés. Arra most mit válaszoljak, hogy szerinted senkit nem érdekelt? De, annyira mégis, hogy lehessen miatta szemrehányást tenni. Érdemi hozzászólásra nincs kellő energia, de minden másra igen. Neked is leírom újra: nem ezután jött a sértődöttség, és lemondás. Tartalmas vitát hajlandó vagyok a "végtelenségig" folytatni, de ha érvek helyett jönnek a személyeskedések, nincs tovább. Én nem hozom nyilvánosságra azt az e-mailt, amit kaptam a Gábortól. Azt se, amit válaszoltam rá, mert egyoldalú lenne. Hozzájárultam, hogy bármikor megteheti, ha akarja. De, ha valamit nem ismertek, akkor miért kell magabiztos kijelentéseket tenni, beszólogatni ahelyett, hogy tudomásul vennétek egy adott helyzetet? Én nem vagyok közszereplő! Legfeljebb a "köz-ért" megpróbáltam valamit tenni, de nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy ilyen Amsel szerű gazemberek össze-vissza hazudozzanak rólam mindent. Se taxis szinten, se máshogyan. Sokkal egyszerűbb lett volna, ha nem nekem kell megvédenem magamat, de mit tegyek, ha más nem lépett a helyembe... És a "félre állásom" megtörtént. De, annak a kiváltó okait ne keverd össze. Gábor miatt álltam félre, viszont nem tűröm el Amsel gyalázatos ocsmányságait. donkihóte vegyük át újra: Nem voltak belharcok. Amsel viszont nem "bel". Én most sem hívtam tetemre, jön ő magától, ha érzi, hogy eljöhet az ő ideje. Szakmai viták voltak eddig. Azért, mert próbáltuk a legelőnyösebb megoldást megtalálni. Ez a szerinted nagyon "fos" taxis rendelet lehetett volna sokkal "fosabb", ha nem sikerül legalább ennyi időt nyerni a 10 évnél idősebb autóknak, ha marad az eredeti motorteljesítmény előírás, csomagtartó a kombiknál. Ha minden maradt volna, de a maximált tarifás verziót vezetik be. Követhettük volna azt a "nyugat-európai" példát, ami az engedélyhez hozzákötött volna egy meglévő garázst. Tarifát illetően te nem hallod, hogy így is zokognak a taxisok, hogy elfogytak a megrendelők? Mi legyen az igazságos megoldás? Kimondatott végre, hogy fix tarifa van, nincsenek leadók, erre a taxis jelentkezik, hogy ő igenis leadót akar fizetni, mert nehogy elpártoljon a megrendelő..... Senki nem kötelez arra, hogy 6-8 embert, vízidisznót, delfint, szánhúzó kutyákat, vagy komplett fürdőszobát szállíts. Vagy vállalod, vagy sem. Az utasnak nem tilos kompenzálni a plusz szolgáltatást.. Ha mindenhez külön árképzést alkotnának, így a te szavaiddal élve ahhoz is amikor az utas : " annyira sznob, hogy az úri segge csak mercédeszben és prémium kategóriás társaiban érzi jól magát, fizessen érte többet ", akkor annak is lenne létjogosultsága, hogy a kicsi, szűkös, rozzant betegágyért meg fizethessen kevesebbet..... És akkor pont ott tartanánk, ahonnan elindultunk.

P. Boborján 2013.09.22. 09:02:09 / # 327804
Na, végre valami színvonalas téma a hallón!
csogu 2013.09.22. 07:31:29 / # 327803
Egyik miatt sem. Utasítás miatt, és nem volt vétójogom :-)
szálka 2013.09.22. 05:12:00 / # 327802
Kevésbé fáradtan szívesen válaszolok mindenkinek, aztán kezdtek vele amit akartok.

szálka 2013.09.22. 05:03:57 / # 327801
Majd olvasd el újra...aztán áruld el, amikor a kicsi Csogu leheveredett a tévé elé, akkor a fogmosás, vagy a mese miatt tette azt? :-)
nyuszicsiga 2013.09.21. 21:00:43 / # 327800
Miért csodálkoztok? Ez a TGFSZ!
Franky 2013.09.21. 19:46:13 / # 327799
Nagyon nagy hiba a szervezet képviselőitől egy ilyen fórumon egymással vitázni, legfőképp ebben a stílusban. Nem ez a TGFSZ. Ez sértődött magánfelek gyalázatos viselkedése. Szégyent hoz a szervezetre, rombolja a megtépázott image-t. Érthetetlen, gyerekes, idióta viselkedés.
alelölülő 2013.09.21. 18:26:04 / # 327798
Hát, ha ettől az épületes párbeszédtől nem kapnak kedvet taxisok százai Tgfsz-hez, akkor semmitől.

Oldalszám: 321