Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
alelölülő 2012.01.24. 14:06:47 / # 325191
Wazze, ezek a legendák az érte küldött békávés autóról, mert nélküle nem tudták megoldani a problémát. Utoljára leninről olvastam ilyesmit.
törölt felh. 2012.01.24. 13:30:16 / # 325190

nyuszicsiga 2012.01.24. 09:43:05 / # 325189
Hát pedig ez lenne az alapja mindennek,szerintem. Gondolod ahol fix tarifa van,ott nem változnak az üzemanyag árak? Csak a BKK pont fordítva akarja csinálni! 160-180 ft/km díjból te hogy akarsz autót cserèlni,minden kritèriumnak megfelelni,mindent befizetni? Pont az utasok szürnèk ki azt,hogy minek utazzon Swifttel ha ugyanannyièrt akár Mercivel is utazhat. Ès akkor a minösèg határozná meg kivel szeretne utazni az utas.
csogu 2012.01.24. 07:56:05 / # 325188
Két ügyvezető igazgató beszélget: - Te fizetsz az embereidnek? - Én nem. - Én sem. És bejárnak? - Be. - Az enyémek is. Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni ...?

warrior 2012.01.23. 15:13:17 / # 325187
T nyuszicsiga Nem egészen.Én nem a fix tarifát szeretném elsőrorban.Azt,csak azért erőltetnénk,hogy a telszámtulajokat kényszerítse a bevezetésére. Akkor az kötelező érvényű lenne.Ebben az esetben viszont,ha a benzin ára rohamléptekkel kúszik fel,sokkal nehezebb lenne követni,mert akkor minden esetben a hatóság engedélyére lenne szükség.A megoldás a mi kezünkben van. Egyidőben tőrténő önhatalmú emelés a mostani 240ft-ra.Címek árának befizetésének megtagadása.(tagdíj visszatartása). A nyolc tarifahelyre,akár most ellehetne kezdeni a 240-280-320-360-400-440....stb..ft berakatását,mert az üa árak nyárra simán 500ft felett lesznek. Sép álmok phf felébredtem.Beeeeeeeeeeeee!
málna 2012.01.23. 08:32:17 / # 325185
Lájkollak! :) Volt olyan is képzeld, aki azt mondta, "háá nehogymán én menjek utánatok, hogy kifizessem a tagdíjat és belépjek.." Ennyi.

nazoli 2012.01.23. 04:44:37 / # 325186
Tavaly nyár óta kérem, hogy valaki szerezzen egy jogászt, hogy el tudjuk indítani a pert. Eddig csak C. Roy killéga jelentkezett egy ajánlattal. Sajnos azonban az általa ajánlott ügyvéd megrendült egészségi állapota miatt nem vállalta, csak tanácsot adott. Szerintem nagyon használhatót. Ahhoz aznban, hogy ezt végigvigyük, csak kell egy jogász, aki legalább a beadványok szerkesztésében , megírásában segít. Tudomásul kell vennünk, hogy a TGFSZ-nek nem futja saját ügyvéd megfizetésére. Azt viszont nem hiszem el, hogy a többezer taxis közül senkinek nincs ismerőse, aki bevállalná ezt a feladatot. Csak ennyit kellene tenni. És ez se megy. Nem tudom, mit várnak. Hogy te, vagy én saját zsebből fizessünk? Mint már sok esetben elmondtam, én bevállalom a per folyamán az ügy vitelét, de nem tudom jogi segítség nélkül megtenni. Illetve biztos tudnám, de abban nem lenne semmi köszönet. A GVH, vagy bármelyik bíróság pedig nem fog saját hatáskörben intézkedni Megint elmondom. Próbáljatok az ismretségi köreitekben, családi körökben erre hajlandó jogászt keresni. Vagy tessék szervezni a TGFSZ tagságot, hogy legyünk legalább kétezren. Akkor telni fog ügyvédre is.
oregrokker 2012.01.22. 23:13:06 / # 325184
Sajnos nekünk birkáknak vezető kel.Ti bizonyítottatok a legutóbbi összeröfenésen a Hősök terén.Össze tudtatok Kb800 embert toborozni.Most nem szabadna ezt abba hagyni.Ha elkezdtetek egy háborút hát bekel fejezni.Szerintem az aláírás már sajnos kevés itt cselekedni kellene.
málna 2012.01.22. 22:08:04 / # 325183
Csak a tisztán látás kedvéért.. Az alábbiakban a GVH szakvéleményét ajánlom a figyelmedbe. " Amennyiben az alvállalkozói szféra munkavégzésében sérelem éri, anyagi ráfordítása a vállalkozását tekintve növekvő tendenciát mutat, míg emellett a nyeresége negatív mutatókat eredményez, a fővállalkozóval szembeni állásfoglalás és a problémás helyzetek megoldása csak az alvállalkozók kezdeményezésére mehet végbe. Ez semmilyen versenyjogot nem sért." Remélem, most már semmi sem kérdéses..
málna 2012.01.22. 22:02:23 / # 325182
Ezt is én csináljam elsőnek? Nem volt még elég? Én keresek fogást? Figyelj rám tisztelt kollégám..Én már elégszer bizonyítottam a szakmában résztvevők akaratát, szóban és tettben. Itt az ideje, hogy ne rám vagy más vezetőkre várjatok, vegyétek már a kezetekbe az irányítást! Kezdeményeztem már eleget, volt úgy, hogy egyedül maradtam cégen belül.. A TGFSZ mindig vállalta önmagát és a benne szereplők is. Ez ezután sem lesz másképp. Mi mindent aláírunk amely az előrébb jutást segíti , csak ne kelljen már könyörögni azért, hogy megváltozzon az életed. Csináld meg az irományt, nyomtasd ki, aláírom. És akkor szánj rá egy pár napot az életedből, hogy begyűjtöd a többiekét is. Mikor?
oregrokker 2012.01.22. 20:51:42 / # 325181
Mint TGFSZ vezető próbálsz fogást keresni nem baj.Én TGFSZ-s ként ha mellettem vállvetve aláírjatok simán.A numero egyet ti vállaltátok fel mi balgák követünk benneteket csak már legyen hová.
málna 2012.01.22. 18:53:45 / # 325180
Pedig kritizálhatsz, mert nem tökéletes a munkánk az eredeti célokhoz képest..lehet belőle tanulni. Nos? Leszel az első?
oregrokker 2012.01.22. 18:51:47 / # 325179
Nem benneteket akartalak kritizálni.Tudom,hogy amit lehet azt megteszitek csak hát tudod jól te is,hogy az időt húzzak.Sajnos egy gólya nem csinál nyarat.
málna 2012.01.22. 18:14:09 / # 325178
Sorry, ha kemény leszek, de ez a duma,duma,duma.. Egyik sem veszi a fáradtságot, hogy a saját cégénél aláírást gyűjtsön a tarifák megoldása érdekében. Jelentős mennyiség esetén nyerő tárgyalási pozíciót lehetne felvenni. Csak hát egyszerűbb mindig másra várni... Ha így érzed valójában, légy Te az első!
oregrokker 2012.01.22. 18:07:53 / # 325177
Igen a fix tarifa:Igen csak csapán az a kérdés,hogyan jutunk el odáig? Ha az önkormányzatra bízzuk hát azt hiszem arra várhatunk.Minden egyes tétovázót nap a taxisok vagyis a mi halálunkat jelenti.Csak ugye jobb várni a sült galambot.Pedig higgyétek el ezt senki nem fogja helyettünk ki harcolni.Jol jellemeztél bennünket mi vagyunk a BIRKACSORDA:
nyuszicsiga 2012.01.22. 17:50:22 / # 325176
Hogyan kène beleverni a sok birka fejèbe,hogy minden intèzkedèsnek ès szabályozásnak az alapja a fix tarifa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
warrior 2012.01.22. 16:31:15 / # 325175
Ugyan,ugyan Oregrokker. Nincs itt semmi baj a taxizással.Nincs,mert,ha lenne akkor réges régen tennének róla a taxisok,hogy ez ne így legyen.A telszámtulajok első és fontos dolga volt,hogy a nekik fizető taxist kellőképpen megalázott és megfélemlített helyzetbe hozzák.Ezek után ők diktálnak minden feltételt.Sőt a taxis már azt is elhiszi,hogy ő a telszámtulaj alkalmazottja.Így lett belőlünk reszkető félő gyáva bírka.Mi mazoista nép úgyis azt szeretjük,ha ütnek,vágnak bennünket. Most legalább megkapjuk a magunkét.Jöhet a nyomor a taxiscsaládoknak.A telszámtulajok talán legnagyobb bűne az,hogy lelkileg aláznak meg bennünket.Mi elhisszük azt,hogy nem tudunk ezen változtatni.Mi elhisszük azt,hogy ők tudják nekünk mi a jó. Inkább kellene abban hinni,hogy tudunk ezen változtatni,mert képesek lennénk rá. KÉPESEK VAGYUNK RÁ!!! Warrior Ne ez a kép legyen a jövő generációja:
oregrokker 2012.01.21. 18:17:05 / # 325174
Igazból egy vezetőre volna szükségünk aki 2000-3000 embert össze tudna szedni.Az most igazából mellékes,hogy TGFSZ-tagok vagy sem.Csupán napi 2-3orára volna szükség egy héten keresztül.Mindennap elmennének az ember valamelyik céghez és ott a 3000ember elmondaná,hogy nem dolgozunk tovább ezért a tarifáért.szerintem biztos,hogy célba érnénk.Sajnos jelen állás szerint ez csak egy álom. VEZETŐ:Jelen állás szer nincs rá alkalmas ember.Vagy legalább is nem meri senki ezt felvállalni. 2000-3000ember:jelen állás szerint ezek az emberek is hiányoznak.Ugyan is mindenki azt várja,hogy más kaparja ki számára a gesztenyét. JELEN ÁLLÁS SZERINT SAJNOS ITT TARTUNK: .

Lali 2012.01.20. 19:30:28 / # 325173
Minek kell még történnie, hogy felébredjünk?

Amsel 2012.01.19. 11:53:26 / # 325172
Ez a Te bajod, na meg azoké akik nem képesek tenni a változás érdekében. Élhetsz jobban is, csak legyél tőlük FÜGGETLEN
Oldalszám: 321