Hozzászólások száma: 3679
Oldalszám: 184
Témakörök > Droszt Híradó > Budapest Taxi mi is itt vagyunk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
sullivan 2009.06.17. 17:46:59 / # 318489
Hali csogu! Köszönöm a többiek nevében is a korrekt kiigazítást. Úgy látszik,hogy mindenhol vannak még tisztességes taxisok, bár sajnos már csak egy pár. Még valami szomorú, hogy egymást fikázzuk..... Az összes tetves mezítlábas hiénát el kellene zavarni a büdös francba. Ők járatják le ezt az országot a külföldiek előtt és ezzel minket korrekt taxisokat is. Inkább ezek a tetvek ellen kellene felvonulnunk a Keletinél a NYUGATINÁL, DÉLINÉL összefogva több100 autóval, mert úgy látszik szakszervezet szerveződik, alakulgat, de töketlen, majrézó, tétova brigád. sajnos!!! Persze elösször fel kellene utoljára szólítani BUDAPEST semmit tevő polgármesterét, helyetteseit, hogy tegyenek valamit, különben mi oldjuk meg. Nem hiszem, hogy 20 a KELETI előtt üldögélő taxisok szégyene, papucsban, koszos rövid gatyában, lukas zokniban, szandálban óriási ellenállást fejthetne ki a többség ELLEN!!!!! MIÉRT FIZETÜNK DROSZTHASZNÁLATI ENGEDÉLYT? ÉN sem állok meg droszton, de bocsánat szeretnék!!!!! A keletinél, nyugatinál meg a délinél álldogálni. Én is elvinném a kedvest vidékre, külföldre vagy a városba és főleg a sztrájk alatt bárhova, és még tiszta is vagyok, sőt olcsóbb is...........
sullivan 2009.06.17. 17:32:11 / # 318488
HAli! Sajnálattal közlöm, hogy információid tévesek.Sajnos rossz újságokat olvasgatsz.... Nem a Dörmögö-Dömötört kellene lapozgatnod vagy a hahotát.A mi kollégánk mentette meg a kollégátokat és akkor nem is beszélünk arról a dologról. amikor egy TAXI4 gyereket vertek eszméletlenre a csodálatos drosztotokon. A WHITE A....-nél.Ott álltak a kemény kollégáitok a droszton vagy 30-an, akkor nem volt keményfaszú gyerek egy sem köztetek. Még szerencse, hogy a kollégái pár pillanat alatt ott voltak, így nem halt bele, de nem sokon múlt és FŐLEG NEM RAJTATOK!!!!! Gondolom az etnikásak(ahogy Te írod viccesen)éppen a hiénákkal vívtak..... max. kártyacsatát. Azt is Fekete Péterrel. Szánalmas vagy nagymenő! Felesleges egymást basztatni az senkit és semmit nem visz előrébb. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nálunk a" kemény alvilági figurák" egyszer sem jelentek meg amikor tűz volt. Sőt 2x voltam ilyennél mindig nyakkendős is volt ott, de alvilági sosem..... Egy biztos inkább taxiznék bukarestben, mint nálatok. Ez nem fikázás csak tényleg, ahogy a kollégám írta "az utasfogók"( hát keményen néznek ki, no nem azért mert annyira kemények, hanem ahogy fel vannak öltözve. AZ ing szanaszét lóg, a nyakkendő a tökeit éri. 3 hónapja nem borotválkozott, ápolatlan...
dhorotty 2009.06.17. 16:27:51 / # 318487
Egyre jobban sajnállak !! :)
wolfy 2009.06.17. 16:25:53 / # 318486
Azért megnézném, hogy ha a mamutban lenne egyszer "rendezvényetek" akkor utána hova irogatnál. Szerintem sehova csak csöndben kussolnál, miközben azt várod hogy elmúljon a sajogás a hátsódban. Mert ott nem magyarázná el senki hogy mi a felállás hanem egyből seggbetolnának vagy hatan.
sárgaspárga 2009.06.17. 15:56:17 / # 318485
Bocs hogy áthoztam ide a pepitákat de be kellett irnom hozzájuk a hétfői romkert miatt. 2 X irtam nekik de meg is lett az eredménye. Tele lettem kiütésekkel az ujjbegyem környékén.

törölt felh. 2009.06.17. 15:23:27 / # 318484
Nem sértődésről van szó, csak egyszerűen más dolgom is van, mint lógni a neten. Megsérteni olyan tud, akivel szemben elvárásaim vannak. Egyébként én sem akarlak reptetni, te se csókolgass!
Nevem senki 2009.06.17. 12:57:36 / # 318483
Na ez a bajuk! Az egy malom
csogu 2009.06.17. 12:22:49 / # 318482
Igen. A sztori arról szólt, hogy budapestesek jöttek segíteni...elég messziről. Szóval köszönet nekik még egyszer érte! Nem is értem mire fel ez az ellentét...hiszen egy malomban...dolgoznánk.
csogu 2009.06.17. 12:20:56 / # 318481
Viszont sajnos amit el kell ismerni, hogy a pepitás kommuna tanulhatna kommunikációt a Budapestes kollégáktól. Arról már nem beszélve, hogy a Operabálos példa nagyon jól érzékelteti, hogy bizony van némi kivetni való abban, ha nem tiszteljük egymás szerződéses partnereit (sem).
tomajer 2009.06.17. 12:17:52 / # 318480
Én sértődtem meg.
sas 2009.06.17. 11:38:56 / # 318479
Csókolom a kis kezét! (csak nem megsértődött) Küldök önnek egy blikket , hogy azon művelődjön kedves ,azt érteni fogja :-) csók
sas 2009.06.17. 10:48:56 / # 318478
Nem érsz rá ott szarakodni látom :-)) Rosszul emlékszel , bukarest volt:-)) Én sem birom az ellenőreinket . Spárga haverodnak szólt az a pár mondat ha jobban megnézed.Ő kezdte a fikázást .Tegye meg ő is , hogy a jövőben nem irkál a fő oldalán és akkor nem lesz mire válaszolgatni. Egy pepita
tesco 2009.06.17. 09:48:49 / # 318477
egyébként az adok-kapok dolgot kedves jól szituált (sárgaspárga) kollégádnak köszönd,a rondítást talán olvasd el a pepita oldalát, és ráfogsz jönni ki rondított és hova:-)))) mi nem szeretjük a Bukarestieket :-))DD
tesco 2009.06.17. 09:42:12 / # 318476
számomra a Tökfej is csak tökfej marad :-))
Tökfej 2009.06.17. 06:21:34 / # 318475
:-)
törölt felh. 2009.06.17. 06:20:44 / # 318474
Én - mint olvasó - nem is értem ezt a zagyvaságot, amit leírtál. Egy "kicsit" szedett-vedett. Bár a SAS nem az eszéről híres állat.
Tökfej 2009.06.17. 06:11:55 / # 318473
Köszönjük szépen az elmés hozzászólásodat,de ha van egy kis időd,akkor tekintsd végig a saját fórumotokat...Sajnos én nem érek rá a Ti topicotokba szarakodni,de mintha olvastam volna egy olyat,hogy a "Bukarest" taxisok előbb mentek megnézni a TI!!! kollégátok szarrá kalapálását,mint Ti(valami angyalföldi eset volt)!Ja,és a kollégátok a közelben tutizott...Mindent összevetve a Riónál,és a Romkertnél ott ácsorgó kollégátoktól(az utasfogó),még egy pohár vizet sem fogadnék el,ha épp a szomjhalál fenyegetne...(olyan szimpatikus "Úriemberek").De ez csak az én véleményem!Úgyhogy tedd meg,hogy a saját fórumotokba rondítasz bele az ilyen jellegű hozzászólásaiddal(ha már nem látod miről beszélgetünk itt)! Egy bukaresti
sas 2009.06.17. 02:03:38 / # 318472
Ha elfelejtenél átnézni a pepitákhoz Bukarest! :-)))) Igazad van ! Vannak olyan etnikásaink akik itt próbálják ledolgozni azt a hátrányt amivel együtt születtek!Az ellenőrők , etnikások itt a pepitánál amúgy sem tartoznak a legnépszerűbbek közé.Megdolgoznak rendesen a közutálatért! De lehet ,hogy ti sem vagytok olyan hibátlanok!! Sőt, ha bele gondolok még szimpi volt az amit az etnikás úr csinált veletek.Lehet , hogy nem csak álom , hogy miénk az egész város , ti egy napig sem tudtátok tartani a szerződéses drosztotokat , meg lekapcsoltatják veletek a csillárt a saját drosztotokon !!! Kellene egy etnikás hogy segítsen ???(adunk szivesen) Nálatok nem szokás egymásért kiállni!!Lépj át hozzánk és az az etnikás aki megcsinálta a helyet a főtaxinak a romkertnél az elsők között fog érkezni ha bajban vagy!!! Amikor a bukarest átszól telefonon a mi központunkba azért , mert kollegátokat éppen csinálják a 13-ban akkor a pepitások előbb érnek oda , mint az izzig vérig bukarestiek !! Persze bukarest messze van :-))) Meg aztán ott szocializálodni sem eccerű :-)))) ui.: Ettől függetlenül nem zároma szívembe az etnikás-ellenőreinket , mind megéri a pénzét!!!
mew 2009.06.15. 01:49:08 / # 318466
Ahol olyan diszpécser van, mint a paya, mit vársz, milyen példát lát a taxis?
Tökfej 2009.06.14. 21:47:34 / # 318465
Egyébként én úgy gondolom,hogy nem csak 3 perccel lehet nagypályázni...

Oldalszám: 184