Hozzászólások száma: 3679
Oldalszám: 184
Témakörök > Droszt Híradó > Budapest Taxi mi is itt vagyunk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
dhorotty 2009.06.18. 08:10:17 / # 318507
A BP.-nél sokan már nincsenek állományba,és mégis rajtuk maradt a matrica !
dhorotty 2009.06.18. 08:08:51 / # 318506
Nem azokkal van baj aki cimre megy ,hanem aki tíltva van mondjuk tagdíj miatt ,és igy áll oda "címre jőttem" címszóval !
coffos 2009.06.18. 08:05:54 / # 318505
Jól van, akkor Te sem tudsz válaszolni....sejtettem.
dhorotty 2009.06.18. 07:59:15 / # 318504
Ha nem állok meg a Buzi bár előtt ,akkor valoszinűleg nincs más választása a beűlősre! Tévedek ????
dhorotty 2009.06.18. 07:55:56 / # 318495
Róka,Király ati ..............soroljam ???????????
coffos 2009.06.18. 07:54:44 / # 318467
Magyarázd már meg nekem hogy mit LOP-nak...
dhorotty 2009.06.18. 07:50:18 / # 318464
/Ha Jól tudom/ Tamás ! Ezek egyedi pl-ák ! De a tőbbség az lop,cégtől fűggetlen .A Cityre nem jellemző! A reptér egyedi eset ott aki tud elviszi amit lehet!

coffos 2009.06.18. 07:38:31 / # 318503
Valamit helyre kéne tenni. Ha pl. a Fő köt egy szerződést pl. a rió üzemeltetőjével, az nem arról szól hogy az ott szórakozó embereket csak a Fő viheti.Mindíg sírtam attól hogy ez a mi helyünk, a mi utasunk, meg lopod az utast.... Ellopni csak azt lehet ami a Tied...az utas nem az. Ő egy szavazati joggal felruházott, önálló akaratú állampolgár, ha mással szeretne utazni, abban nem gátolhatja meg egy szerződés, mivel annak Ő nem alanya. Mindezek ellenére én spec. mindíg tiszteletben tartottam ezeket a "korlátokat", nem éri meg az esetleges konfliktus bár én is Főtaxis voltam, ismerem az etikás-ellenőr csapat zömét ( Ők is engem ), álltam a szigeten is 20 percet mert lemondott a kedves ( elment mással !-akkor a Fő ellopta az utasom ? vagy ez hogy van ilyenkor ? ), de kaptam másik rendelést és ott vártam. Ezalatt a bő 20 perc alatt legalább 5 utasjelöltet kísértem a Főtaxi droszthoz.... Én soha nem voltam ott bunkó senkivel, de ezt viszont nem tudom sajnos elmondani...
Tökfej 2009.06.18. 06:36:23 / # 318502
Még szerencse,hogy nálatok mindenki olyan faxa gyerek...Látom Téged valami perverzió fűz a hülye drosztjaitokhoz!Még a saját drosztjainkon sem állok meg,nemhogy a tiéteken.Az én szememben egy táblánál ácsorgó kolléga nem más,mint egy múlt századból itt ragadt hiéna...Én szeretek megküzdeni egy címért,és nem várakozni a sült galambra! Én nem tudom,hogy már megint miről beszélsz,de ugye nem gondolod komolyan,hogy bármilyen matricát viselő kolléga szándékosan provokálna bármit-és bárkit-,mondván majd úgyis megmentik???Ha Te ezt gondolod,akkor Te beteg vagy,és ezzel az ésszel nem az utcán lenne a helyed...És senki ügyvédje sem vagyok,csak nem bírom,ha egy senkiházi más cégről írogat,és általánosít! A végére egy kérés:Csapd a hónod alá a szárnyaid,és ereszkedj vissza a sajátjaid közé,mert a továbbiakban én személy szerint nem vagyok kíváncsi az agyament okfejtéseidre.Ja,és vidd magaddal a másik szimpatikus kollégádat is(a Bucarest taxizót),mert várnak a drosztjaitok,ne itt időzzél,mert a végén még lenyúlok az orrod elől egy nyugdíjast a hajógyáriról...
törölt felh. 2009.06.18. 06:01:36 / # 318501
Tisztelt free! Minden társaságnál (többnyire)alvállalkozók dolgoznak. Ők egyének/emberek. Van köztük (sajnos) ilyen is - olyan is. Ez alapján megítélni egy csapatot felelőtlenség. Lehet, hogy az, aki miatt szégyenkezni kell, tegnap még nálatok volt, vagy holnap már ott lesz. A te elveid alapján - ezek szerint - minden Főtaxis a "becsületesség mintaképe", mert drága JWT kollégátok kiharcolta ezt az elismerést nektek. "Nekem meg ez a véleményem!" De ettől még van a Főtaxisok között (is) aki szimpatikus számomra.
sas 2009.06.18. 05:59:15 / # 318500
Én meg csak annyit írok , hogy nem neked volt címezve az amibe te beleszóltál. Gondolom te vagy az ügyvédje. A szaros segged meg úgy tűnik nem zavarja a tomajert , biztos közelebb van hozzá , mint az enyém , amit neked nem kell megmenteni. Melyik példára gondolsz??? Én nem szoktam az utcán sem provokálni senkit arra számítva , hogy majd más viszi a bőrét vásárra helyettem!!!Ez a ti szokásotok :-)))))) Utána meg jön a nyávogás a másik topicban :-)))) Fizessetek kicsit több tagdíjjat , vegyétek meg a szórakozóhelyeket aztán nem kell többet lopkodni mástól!!!!
free 2009.06.18. 05:21:48 / # 318499
Nem vagytok szimpatikusak! + nem kellene annyit lopkodni a szerződött partnereinktől,egyébként meg ti mindig rendelésen vagytok ezeken a szórakozó helyeken.És mit kellene tenni az ottani Főtaxi Helytartójának ? (szavaiddal élve),nézze végig amit csináltok ? (rendelésen vagyok és 20 perc után el oldalaz ) (rendelésen vagyok és 20 perc után el oldalaz ) Pl: a szigeten az ellenőr kollega, amikor még benn várakoztatok, a rendelt parkolóban, folyamatosan minden Péntek-Szombat, csak a Bucarest taxikat hajtogatta ki a szigetről,a szemünk láttán történtek az események,10 db Bucaresti autó abból 2 rendelés a többi lopkodós! Gratula :-)) Saját házatok táján is szét kellene nézni! Nekem meg ez a véleményem !
Tökfej 2009.06.17. 22:25:39 / # 318498
Én csak annyit írok,Te igen művelt kolléga,hogy ha bajod van valakivel,azt címezd neki,mert lehet,hogy egyszer egy más társasághoz tartozó fogja megmenteni a szaros seggedet!Bármennyire is nagyra vagy a drosztjaitokkal,mint a példa mutatja,nem mindig számíthatsz a kollégáidra...
sárgaspárga 2009.06.17. 21:12:42 / # 318497
Kollegák!!!! Itt is meg ott is. Senki ( legalábbis én ) nem irigyli a Főtaxitól az ilyen olyan kerteket meg szigeteket meg malmokat DE. Mivel mi akik valamilyen céges matricát viselünk nekünk nem kéne a más mentalitással "dolgozók" módszereit átvennünk.Azért az mégis furcsa ha valahol van egy rendezvényünk akkor a zömével ugyis minket igénybevevő 50-60 utasért nem állhatok oda az évnek azon az egy két napján.A többi háromszázvalahányon meg álljon ott aki fizetett vagy szerződött oda. Az meg nonszensz hogy azért nem veszek fel rendelést a Vörös Malom-hoz mert ahogy a múlkor megtörtént a Főtaxi ottani helytartója( Lehet hogy kollega vagy külsős )nem enged megállni a bejárat előtt mert az ot az ö helyük . Érti ezt valaki. Azért az utasért aki minket rendelt.Nem lenyultam lemosolyogtam hanem bentről a helyiségből RENDELT!!! Azt mondja nekem "Álljak a Mozsár utcába" Csak ennyit szeretem volna ! Részemről befejezettnek tekintem azt a témát a véleményem szabad megtartása mellett!
sas 2009.06.17. 20:59:28 / # 318496
A kollégátok irogassa a véleményét ide , nektek , őt sem kérte senki , hogy belepiszkítson a mi fórumunkba.Az alpári stílusról meg annyit , hogy azért kell így írnom , mert így biztos , hogy értitek is. Az emlékezetem nem döglődik , volt egy eset amikor újpesten talán egy négyesnek volt gondja , ami miatt egy főtaxis is bajba került később etikán és a tomajer közbenjárásának köszönhetően , a surlódásokat elkerülendő , gyorsan , különösebb vizsgálat nélkül kirugták. Nem tudom , de nekem úgy rémlik , hogy a szentendrein még nincs drosztunk , szóval melyik szentendrein lévő drosztunkról kellett volna segítséget nyujtani?Amúgy mentek , főtaxisok terelték össze a későbbi gyanusítottakat is többek között.Azért mert a közelben lévő szórakozóhely (is) a miénk még nem kellene minden az utcán történő eseményt a mi nyakunkba varni talán.Majd ha főtaxis segítséget kér megnézem, hogy hol van a legközelebbi tuti a budapestnek és elhordom mindennek az összes onnan dolgozót. Mert ti ezt csináljátok. Volt ilyen szitu , nem számoltam hányan haladtak tovább , tekintet nélkül cégre , kb a 20.taxi állt meg. Pedig az ott bajban lévő kollégának is lehetett volna nagyobb baja. Tőletek segítség???? Ne röhögtess :-))))))
Tökfej 2009.06.17. 19:32:25 / # 318494
Köszi a kiigazítást,és legközelebb(ha lesz ilyen) is meg fogjuk tenni! Egy Vörös Malomban!:-)
Tökfej 2009.06.17. 19:28:32 / # 318493
Kiment a biztosíték...A kollégánk valóban beírt hozzátok,de közel sem olyan alpári stílusban mint Te,te tisztelt Budapesti(fő) kolléga.Lehet,hogy bukarestieknek tartasz minket,de mi legalább nem vagyunk parasztok,hogy olyanokat írjunk,mint te!A Te szavaiddal élve "csinálják a kollégát"!Na,ez az igazi balkán!Talán Te is leszel egyszer a fütyi rossz oldalán,és akkor lehet,hogy jól fog jönni a bukaresti segítség!!!!Ha pedig döglődik az emlékezeted,akkor olvasd vissza a fórumokat,és ne beszélj baromságokat...Lásd a segítséget:csogutól!Neki(csogu) pedig köszönjük a helyreigazításodat,úgy látszik nem mindenki küzd Alzheimer-kórral...A témát részemről befejezettnek tekintem!Prütty,és uff!
tomajer 2009.06.17. 18:17:28 / # 318492
Ez konkrét;-)
dhorotty 2009.06.17. 18:11:51 / # 318491
Tomi Egy tőkős pali !!!!!!
tomajer 2009.06.17. 18:09:21 / # 318490
Halló halló halló!!! Szép dolog a kritika, de nem kék kicsinyt magadba nézni? Milyen alapon kritizálod te az alakuló szakszervezetet? Miért nem vagy tagja? Rögtön nem lennénk: "töketlen, majrézó, tétova brigád" Ezek a szervezetek pont olyanok, mint amilyenné, a tagságuk teszi őket. Ha a "tökös gyerekek" ahhoz nem elég tökösek, hogy névvel kóddal belépjenek, (habár pillanatnyilag még lehetne név és kód nélkül is) akkor maradnak a "töketlen majrézó tétovák" Sajnos!!!
Oldalszám: 184