Hozzászólások száma: 5463
Ugrás a hírhez Oldalszám: 274
Témakörök > Droszt Híradó > ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hiénakutya 2011.01.29. 19:15:14 / # 220786
Bocs! Berkó Károly: A korábban a Budánál, vagy a Tele5-nél beszedett kauciókról az terjed az utcán, hogy nem fizetitek ki, holott azt a taxis befizette. Nincs rá pénz? Horváth Csaba: Stabil az anyagi hátterünk, és a kérdés félinformáción alapul. Az új cég e tekintetben is garanciát vállal a korábbi befizetésekre. Akár a Budataxinál, akár a Tele5-nél történt. (Taxisok Világa, XX. évfolyam, 10. szám, 2010. október, 9-11. oldal, "Fúzió a fővárosban")
Travis Bickle 2011.01.29. 19:05:46 / # 220784
Csak félreértetted, pedig többször kértelek, hogy ne tedd! Miért lenne nekem valamelyik is a "liblingem", ezt próbálom itt már nem tudom, hogy mióta kifejteni, hogy attól, hogy nem ugyanúgy látunk dolgokat vagy nem ugyanúgy közelítünk meg egy kérdést még nem biztos, hogy azért van, mert az egyik féllel túlzottan szimpatizálunk! Ha szerinted ez PR próbálkozás akkor sajnálom, akkor hagyjuk ezt a történetet a fenébe és beszéljünk a hüvelygombáról!!!:-) vagy esetleg a prosztata problémákról:-)

lulu 2011.01.29. 18:44:30 / # 222333
Segítek én Neked Tomi! Daróci út, Rádiótaxi Központ. (Felvételi egyéni elbírálás alapján Németh Tamás 600)Idézet: "Taxisok Világa." Tomajer teljesen igazad van, a két ember sötét magánéletét nem itt kellene a honlapon taglalni!De amikor 6-700 ember sorsáról van szó, azt nem lehet eltussolni, moderálni.Sokunknak feltűnt, hogy ez a két ember mocskos magánélete befolyásolja a Rádiótaxisok megélhetését! Már az is gusztustalan, hogy egy ilyen honlapon, ami a taxis szakmát érinti, megengeded magadnak, hogy Rád telefonál egy Németh Tamás és egy Köpösdi Gyöngyi, (ex Rádió 357) hogy az ő érdekeiket ne sértsd és TÖRÖLJÉL. Tomi, szerintem túl szigorú vagy hozzánk és magadhoz is. Amúgy Te is nagyon jól tudod, hogy ha valaki ezt az ősi mesterséget űzi, az nem biztos, hogy olyan rossz ember, csak mások rovására ne menjen!
smokie09 2011.01.29. 18:38:16 / # 220762
Nem kamu, csak egész egyszerűen a kettő meglévő mellett összeállva alapítottak egy harmadikat. Oda maximum az újonnan belépők fizettek be kauciót, vagy akármit is, már ha volt ilyen hülye.
exex 2011.01.29. 18:35:21 / # 220761
Én már pár éve elhagytam ezt a hajót. :-) Amit mondasz ez alapján bárkinek ad lét, aki szigorúan néz rá? Hiába nincs hozzá köze? Előbb utóbb akkor más cégektől is fognak odajárni emberek..... Fura, egyre furább. "RÁDIÓ TELE 5 TAXI HOLDING KFT. 2010 őszén a Rádió Taxi és a Tele5 fúziójával jött létre. Ezzel az egyesüléssel Budapest legnagyobb taxitársasága alakult meg" fúzió jelentése: egyesülés, egybeolvadás Ez akkor kamu?
smokie09 2011.01.29. 18:27:12 / # 220731
Te tévedsz sajnos:( Én a HP TAXI-ba fizettem be. Te a TELE-5-be. Mindkettő élő cég.
smokie09 2011.01.29. 18:25:13 / # 220728
Annak adta vissza, akitől darázott:) Nem lett senki felvéve a holdinghoz. Ki és mit írt alá? Még a rádiónál sem volt senkinek semmiféle szerződése. Ilyen úri huncutságokra nem fecsérlik horvátlandban sz időt, sem a papírt. Egy ami biztos, ha egy rádiós kilép, annak visszaadja, ha felmutatja a kauciós papírjait. De mivel a holding az nem 2 cégből jött létre, hanem mint harmadik van jelen a másik kettő mellett, így nektek mindenképpen mr. pasztőrnél kell keresgélnetek. Okosan csinálta (de csak ezt a részét) a csabagyerek.
Csumi 2011.01.29. 18:22:32 / # 220706
Tévedsz! Itt nincs Pásztor úr, és nincs Horváth úr! Itt Rádió Tele 5 Taxi Holding van, aminek Ők a tulajdonosai, ügyvezetői, vagy akármilyei....
exex 2011.01.29. 18:19:09 / # 220702
Ez is egy nézőpont. Ez esetben viszont az ex t5ösök kaucio nélkül lettek felvéve a holdinghoz? Nem-nem! Akinek nem volt befizetve és kiderült, attól követelték. Akkor ez hogy van?? Illetve akkor HCS csak jóindulatból adott 1-2 srácnak pénzt?? Fura ez az egész! Pár "pénzügyi lángelme" csodát tett......
exex 2011.01.29. 18:12:53 / # 222332
Természetesen kifejezheti bárki bármilyen formában a nemtetszését, illetve tetszését, mint ahogy te is. A baseball ütős ajánlatod felbujtásnak minősül a törvény szerint, tehát ilyet véletlen sem mond senki, te se tedd! Köszönöm, hogy mindenkit megerősítettél arról ki a felelős a pénzek visszatartásáért. Mint Csumi írta, a kilépőket egyetlen egy dolog érdekli, az ami összeköti őket a céggel, a KAUCIO. Ha Kovács Tódor lenne a felelős az sem változtatna a dolgokon. Nagyon nagyon semmi közük máshoz! De most tényleg. A T5 elmúlt éveinek történéseit, akit érdekel mindenki kellőképp ismeri. Nem valószínű, hogy tudnál olyat mondani, ami egy laza hűhá-t váltana ki bárkiből, aki kicsit figyelt. Mivel rajtad kívül mindenkinek destruktív a hozzáállása, légy te konstruktív! Egyenlőre csak elég gyenge PR próbálkozásnak tűnik amit írsz. Sajnálom. Adok viszont némi kiindulási pontot: Ezt egy másik cégvezető mondta: "Ez itt az én mozim, akinek nem tetszik kitakarodhat a teremből!" Például ez egy jó viszonyítás lenne, hogy mivel liblinged ilyet nem mondott, tehát ő jó ember. Na milyen vagyok? :-)
mexikope 2011.01.29. 18:07:57 / # 220701
Személy szerint én a "c" pontra szavazok, mert a cégek is ilyen eszközökkel élnek velünk szemben.
smokie09 2011.01.29. 18:06:11 / # 220700
Azabaj... ,hogy még mindig nem fogtátok fel, hogy nem a holding tartozik a kauciótokkal(mármint a volt Tele 5-ös kollégákéval), hanem Pásztor úr.

Travis Bickle 2011.01.29. 17:46:55 / # 220692
Ok, rendben, minden igaz, csak ha így állunk valamihez, hogy ez van és pont, akkor minek ehhez fórum, akkor elég lenne egy kérdést feltenni amire lenne "a", "b" meg esetleg "c" válasz, beikszelési lehetőséggel, mondjuk: a: csakis és kizárólag xy a felelős és pont b: nem c: mindenki fogjon egy baseball ütőt és irány a központ Szerintem a fórum arra jó, hogy aki esetleg nem ennyire egyszerűen látja a történetet vagy nem ennyire agresszív formában szeretné kifejezni a nemtetszését az kifejthesse itt a véleményét!

Csumi 2011.01.29. 14:55:49 / # 222331
Csak hogy értsd, mennyire szívükön viselik a sorsunkat: Nevek nélkül: Kollega bement majd 60,000-Ft-nyi csekkel, hogy beváltsa, eredménytelenül, Kis idő múlva ismét megkísérelte, szintén pénz nélkül jött el. Harmadjára megkereste a tulajdonost, hogy: " ......! Ne b@sszatok ki velem, ki fogják kapcsolni a villanyomat!" "-Már beszéltem a bankkal, még nem utalta át a pénzt az egyik csekkes partner, minden nap várjuk, légy még egy kicsit türelmes." Más: Egy idős beteg kollegánk, (akinek még vezetni sem lett volna szabad, nem hogy dolgozni, de hát nagy úr a kényszer) kilépett a H._ból, és kérte a kaucióját. Pénzt persze nem kapott, csak ígéreteket. Többszöri próbálkozás után Ő is megkereste az egyik tulajdonost, és jelezte, hogy nagy sz@rban van, ki kéne váltani a gyógyszereit, amik ÉLETBE VÁGÓAN fontosak, (és nagyon drágák)kéne már végre a pénze. A válasz sajnálkozóan széttárt két kar volt...... Egy harmadik kolléga pedig szintén kérte a pénzét, Ő sem kapta meg, erre visszament két hegyomlással, repült egy szék, és mit ad Isten,ill. hogy-hogy nem elvtársak, megkapta a pénzét.......... Ezek konkrét példák! Hát erről meg csak ennyit.........
Csumi 2011.01.29. 14:28:17 / # 222330
Szia! Értem amit írsz, és humánusnak is tartom a tartalmát..... DE: Nekem, mint már nem a céghez tartozónak mi közöm az Ő belső problémáikhoz? De ne személyeskedjünk, ne Rólam beszéljünk! Beszéljünk általánosságban azokról a taxisokról akik úgy döntöttek bármilyen okból, hogy nem kívánják tovább igénybe venni a Holding szolgáltatását, és kilépnek. Rájuk tartozik, hogy "X" milyen szerződést kötött "Y"-nal? Hogy nyert-e, vagy bukott ezen valamelyik fél? Nem! Őket az érdekli, hgy nem kapják vissza a pénzüket, ami pedig ugye VISSZAJÁR! A cégvezetőket érdeklik a taxisok problémái? Hogy egyik napról a másikra élnek? Hogy szinte kivétel nélkül mindegyiknek elmaradásai vannak valamerre? Hogy sakkoznak a befizetni valókkal, és azt rést tudják épp betömni,(ha betudják) amelyik már nagyon "ég"? Nem érdekli! Akkor a taxis miért Őket sajnálja, és legyen megértő, hogy szegények, az idén nem tudnak esetleg valamelyik dél tengeri szigeten nyaralni, vagy hogy épp mennyivel kevesebb a bevételük, mint amennyivel számoltak? A taxist az érdekli, hogy ami visszajár neki, azt kapja meg! Pont.
4 0 0 0 2011.01.29. 13:57:21 / # 220404
Sajnos a nagy többségnek, már sikerült meoldani a helyzetet! Élete végéig ! Minimál bér és ennek mellékhatásai. Nem hitelképes sehol! Ha fog is pénzt keresni valaha ez már csak a gazdi bevétele lesz. Persze csalni lehet! Pont abból a pénzből fog ellopni egy kicsit , ami tulajdonképpen az Ő bevétele ! Ezért gondolom, hogy mindenkin nem tudsz segíteni! Állomány !

Travis Bickle 2011.01.29. 13:45:07 / # 220394
Bocs, lehet, hogy úgy jött le, de én véletlenül sem akarom átugrani a problémákat, csak az egyoldalú, lóellenzős megközelítés ami zavar és szerintem nem vezet megoldáshoz. Mit értelmeztem félre? Gondolom nem azt várod, hogy a magyar értelmező szótár stílusában leírom, hogy szerintem milyennek kéne lenni egy cégvezetőnek! Igen, a VEZETŐSÉG és H.CS. DÖNTHET A KIFIZETÉSEKRŐL! így most jó, így minden meg van oldva? Akkor fogjuk a baseball ütőt azt menjünk!

Travis Bickle 2011.01.29. 13:25:36 / # 222329
Ilyen nincs, hogy "kéretlenül szólok hozzá", ez egy nyilt fórum, nyugodtan elmondhatja mindenki a véleményét, ezért van!:-) Esetleg a "gore001" majd rád szól:-) A kaució szó valódi jelentését már lentebb boncolgattuk, csakúgy mint azt, hogy a társaságok nagyrésze sajnos nem e szerint használja. Igen, sajnos sokan futnak a pénzük után ez igaz, reméljük nem hiába, de pont ennek a hátterét is próbáljuk itt felszínre hozni (nem sok sikerrel:-( Az meg, hogy csekkes szerződéseket kötnek szerintem nem rossz dolog, gondolj bele a csekkes biztos nem fog más társasággal elmenni ha hozzánk szól a sajtcédulája, még ha sokáig is kell csöngetni a telefont mire felveszik a központban!
Travis Bickle 2011.01.29. 13:07:01 / # 220386
A kisasszonytól messze vagyok ezzel a két golyóval (vagy három:-), csak próbálok normális emberi hangon írni! De akkor majd lehet, hogy áttérek a kurv@, k@cs@g, dilettáns f@ssz@p@ banda, mindenki menjen a pics@b@ stílusra, az biztosan jobban fog tetszeni Neked és akkor legalább fasza csávó leszek, olyan igazi keménytökű taxisofőr aki úgy megmondja rögtön pacekba! Csak nem tudom a moderátor úr mit fog hozzá szólni:-)

okoska14 2011.01.29. 10:58:46 / # 222176
Üdv a fedélzeten fuvarszervező kisasszony! :-)

Oldalszám: 274