Hozzászólások száma: 5463
Ugrás a hírhez Oldalszám: 274
Témakörök > Droszt Híradó > ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
ragazza 2011.01.30. 09:47:05 / # 222342
Sajnos Fiúk, kénytelen vagyok hozzászólni ismét. Bár a hajós történetemet anno elkezdtem, igaz nem minden részletet írtam meg, de ha már a mostani állapotnál tartunk itt a beszélgetésekben, annyi rálátásom még mindig van, hogy a Holding mely része nem tudta megfinanszírozni a csekkeket és ezért mely részétől kapott támogatást.Többek között ezért is van az,hogy néhány kolléga még a mai napig sem kapta meg a jogosan járó kaucióját. Felháborodása természetesen jogos,hiszen senkit nem érdekel, hogy ott "fennt" milyen megállapodások születtek, csakis az,hogy a neki jogosan járó pénzt visszakaphassa. Annyit elárulok, hogy én T5 fun vagyok...

chuanfa 2011.01.29. 22:43:37 / # 220332
Sajnos tévedsz. Nem harmadikként van jelen a másik kettő mellett. A másik kettő 1/3-1/3 részben tulajdonosa az újnak. Javaslom az ecégjegyzékben megtekinteni. Innentől kezdve nem csak a többlet bevétellel járó pluszt kell csemegézni, a fekete leves is hozzá tartozik. Abban nyilván igazad van, h kettőjük közt létrejöhetett egy megállapodás a visszafizetést illetően. De ezt csak gondoljuk, mert ezt mondják. Lehet h a bíróság másképp fogja gondolni, ha olyan szakaszba lép az ügy. És akkor az lesz a mérvadó, nem a taxis fantáziálása.

chuanfa 2011.01.29. 22:32:13 / # 222341
Elolvasva az előzményeket-ami a vége felé két szereplőssé vált- kénytelen vagyok hozzászólni. Úgy tűnik, elmozdult némileg realitásokat nélkülöző beszélgetéssé. Egy előző kommentedben írtad, h a másik oldal sem hibátlan. Ebben 100%-ig igazad van. DE! Sajnos a cégek vezetése más felelősséggel tartozik, mint az alvállalkozók, ergo majdnem hibátlannak kellene lenniük. Ők a mi kárunkra dilettánsok,mohók és öncélúak. Persze hosszútávon maguknak is ártanak, de ezt soha nem látják az adott pillanatban. És miért nem? Mert meghaladja középszerű képességeiket a feladat. És ebből mi következik? Rájuk van a legkevésbé szükség a taxis szakmának. Anno vajon miért jött létre pár fuvarszervező iroda? Hogy a magántaxisoknak szervezett keretek között adják ki a fuvarokat és AZ Ő ÉRDEKÜKBEN!!! Most kizárólag öncélúan, a saját profitjuk minden áron történő megszerzése érdekében működnek. Persze itt is vannak közös érdekek némi átfedéssel, de ez ki is merül a működés fenntartása érdekében. És a rövidlátásukat mi sem bizonyítja jobban, h amíg a taxisnak az utcán lecsökkent a bevétele ill. nőttek a megélhetési költségei, addig ők megkapták(ják) ugyanazt a pénzt, mint előtte. Úgy ítélik meg, minden rendben van, a lé befolyt. Sőt HCs még meg is emeli januártól, mert az érdekek így kívánják. Nos? Mi ez? Együtt sírunk, együtt nevetünk? Önzés, korlátoltság, kártékonyság. Ha megérted, amit írtam, rájössz, h senkit nem találsz "a másik oldalról" aki elégedett lenne. És a kártékony egyedeknek semmi keresnivalója a társadalomban.
tom888 2011.01.29. 22:06:29 / # 221193
Szerinted mi volt a zsebb tagdíj célja? Egyébként a fúzióban is tovább működik a zsebbe rendszer, csak kétfele!

Travis Bickle 2011.01.29. 21:45:49 / # 220986
Ok, legyen döntetlen:-) És ne haragudj, a "gore001" tényleg nagyon durva volt:-) Most megyek nyomok egy sms-t Alekoszra:-)

exex 2011.01.29. 21:35:52 / # 222340
Sajnálom...... A fekete lovag a helyedben már kiegyezett volna döntetlenben. :-) Sajnálom ha negatívnak éled meg azt, hogy aggódom volt kollegáim jogos pénze miatt. Hozzászólásaidból számomra az jött le, hogy HCS nem rossz gyerek, vannak nála rosszabb gyerekek is. Ez nem is volt kérdéses, simán meglehet. Remélem, hogy ebben egyetértek megnyugtat és te is egyetértesz, hogy a srácok MEG KELL KAPJÁK A PÉNZÜKET! Ráadásul a HOLDINGTÓL! Minden pillanat amivel ez csúszik erkölcstelen és TÖRVÉNYSÉRTŐ. És abszolút kiváncsi voltam mitől vagy pozitív? Erre sem kaptam választ. A "gore001" -hez való hasonlítást kikérem magamnak, szerintem ő is kikéri magának. :-)
Travis Bickle 2011.01.29. 21:17:15 / # 222339
Na, már Te is moderátornak érzed magad mint a "gore001"! Köszi a segítséget, talán ment volna egyedül is, de így könnyebb! Én abszolút pozitív vagyok, Te viszont állandóan a negatív hozzáállásra buzdítasz, de hát ha Te így érzed jól magad.... Haragudni, ugyan miért, csak zavar, hogy félreérted a hozzászólásaimat. Ha meg tényeket nem találtál csak érzéseket, sajnálom, de az is valami és Te ne haragudj, hogy nem annyira negatívak, majd dolgozom rajta, hogy úgy tudjak megnyilvánulni ahogy Te elvárnád! Majd elmegyek egy jó meccsre hátha ott összeszedek valami ide való kultúrát!
exex 2011.01.29. 20:57:39 / # 220863
Most tényleg semmi pozitívat nem tudsz írni?? Ez már nekem kellemetlen...... Na, segítek, adok mondat kezdeteket: Jó itt, mert.... Jó srác, mert... Nekem tetszik, hogy.... Persze tényekkel folytatva, ahogy a genyák csinálják. Tudod, azok is tényeket írnak. Bár ha nincs tény, írhatsz érzéseket is. Miért ne? Légy pozitív! (de ezt már kértem, remélem rám nem haragszol?)

Travis Bickle 2011.01.29. 20:47:32 / # 222338
Á...tényleg igazad van, maradok az időjárásnál, ezek szerint ide úgyis csak az írhat akinek egyfajta véleménye van, vagy legalábbis megfelel a Te elvárásaidnak (ebben a témában). Csak olyan tökös gyerekek hozzászólását várjuk akik utálják a cégüket, főleg annak vezetőit és kurv@ra elégedetlenek a világgal, de legalábbis a holdinggal a Rádióval, a H.Cs.-val a 600-al és az sem hátrány ha ezek tulajdonképpen az Ördög képében jelennek meg Nekik és nem látnak tovább az orruk hegyénél! Hajrá, klassz kis topik lesz! Az a baj, hogy ezt egyetlen hozzászólásban ki lehet vesézni!
hiénakutya 2011.01.29. 20:43:30 / # 220824
Ptk. 270. § - 271A. §

hiénakutya 2011.01.29. 20:38:05 / # 220820
Ez is tökmindegy, hogy életet ment, vagy nem ment, lekapcsolják a villanyt, vagy nem kapcsolják le, van-e pénz gyógyszerre, vagy nincs. Ez egy ilyen érzelmi vonulat, filmekben elmegy. :-)p Valójában viszont egy vagyoni biztosítékról beszélünk, amely a szerződés megszünésekor, -a villanyszámlától és a receptektől teljes mértékben függetlenül- visszajár.

exex 2011.01.29. 20:29:54 / # 222337
Melyik a másik oldal???? Aki nem kapja vissza a kaucioját??? Szerintem nem kell senkire köpködni. Mindenkit a cselekedetei határoznak meg és ennek súlya alapján automatikusan besorolódik valahova. Te például mivel indokolnád, hogy vannak nagyobb fontosságú tartozások, mint amik esetleg emberek életét menthetik meg? 120 forint nagyon nagy pénz, mint Csumi is írta a példákkal. Ezzel a kaucios sztorival, ha nem a te ügyed jobban jársz ha nem foglalkozol...szerintem. Ha szereted céged, vezetődet és elégedett vagy, inkább írj vidám történeteket a holdingos hétköznapjaitokból, amik elégedettséggel töltenek el!
Travis Bickle 2011.01.29. 20:04:19 / # 220802
Szerintem az nem általánosítás, hogy nem nevezem meg név szerint, hogy ki volt az mivel nem is ismerem. Nem azt mondtam, hogy mindenki csak, hogy volt ilyen is. És bocs, ez tényleg nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de a tisztánlátás érdekében említettem meg, hogy a másik oldalon sem mindenki tökéletes. De ezzel ugye semmi baj nincs, inkább olyanra köpködjünk akit lehet nevesíteni!

hiénakutya 2011.01.29. 19:56:59 / # 220791
Nem szeretnék ebben az ügyben igazságot tenni. Smokie írta, hogy P. György sáros a pénzekkel, ezért másoltam ide azt a riportot, amelyben maga H. Csaba nyilatkozza, hogy a Holding garanciát vállal ezekért a pénzekért is.

exex 2011.01.29. 19:55:32 / # 220789
Bocs félművelt vagyok, vagy csak a klaviatura zavar? irreleváns

exex 2011.01.29. 19:52:36 / # 222336
Na, ez a rasszizmus! + általánosítás egyedekből, hallomáson alapuló hírek bizonyítékként való elfogadása, stb. Akinek volt esze, tényleg visszakérte még idejében a kaucioját. Tény, hogy így a cég hátrányba került, mert kilépéskor nem tudta lenyúlni, szomorú. Sajnos elég kevesen voltak. Az, hogy a fuzio előtt mi történt a tagdijakkal ismét irreveláns a történet vége szempontjából. Az, hogy ezzel lehetővé tette olyanoknak a munkát akiknek már rég ki kellett volna esni, "csak" a taxistársadalomra nézve káros. Tehát úgy érzed az, hogy volt olyan akinek ilyen problémái voltak, az feljogosít bárkit is a becsületesen fizetők büntetésére? Azaz kollektív büntetés támogatása részedről?
alelölülő 2011.01.29. 19:46:59 / # 220783
Szóval szerinted hazudott, amikor STABIL pénzügyi háttérről beszélt?

exex 2011.01.29. 19:39:10 / # 220787
Na megvan az ok végre! Túl erősen lettek az adatok a gépbe berögzítve, vagy csak odarozsdálltak! Nem piti azt utána kiszedni, flex, hidegvágó!

Travis Bickle 2011.01.29. 19:35:20 / # 222335
Erre mondtam én azt, hogy ezek után derültek ki a másik hajóról érkező kapitány sarai itt, meg ott, meg amott, és ezeket a tartozásokat valószínűleg rendezni kellett ahhoz, hogy a holding tovább tudjon működni! Na most ha elment a lé nagy része erre, akkor az miért olyan hihetetlen, hogy nincs fedezet a kaucióra? Egyébként személyes fültanúja voltam a pénztárban, hogy volt T5-ös kollégának (nem is egynek) egyáltalán nincs befizetve a kauciója! Sőt, hogy tovább menjek sok T5-ös egyáltalán nem fizetett rendesen tagdíjat, csak egy bizonyos összeget zsebbe "valakinek" (fúzió előtt). Na most akkor miről beszélünk?
hiénakutya 2011.01.29. 19:25:55 / # 222334
A nyilatkozat egyébként így folytatódik (még egyszer: 2010. október!): "Azonban olyan kaotikus állapotot örököltünk a nyilvántartások többségében, hogy ezt előbb rendezni kell. Mi csak türelmet kértünk azoktól a kollégáktól, akik leadták a kilépő papírjukat. Ők feltüntették ezen a telefonszámukat is, így mindenkit egyenként vissza fogunk hívni. Azt senki sem várhatja el, hogy bemondás alapján kifizessünk bárkinek is olyan kauciót, amiről semmiféle papír vagy dokumentum sincs. A gépekben ezek az adatok rögzítve lettek, időbe telik, amíg rendszerezzük. Azt is tudni kell, hogy Tele5 irányból iszonyú méretű tagdíjelmaradásokat találtunk, van köztük több százezres nagyságú is. Úgy gondoljuk, hogy kilépés esetén mindenkinek azt az összeget adjuk vissza, amivel neki a társaság bizonyíthatóan tartozik, ha tartozik. Se többet, se kevesebbet!"
Oldalszám: 274