Hozzászólások száma: 1073
Ugrás a hírhez Oldalszám: 54
Témakörök > Hírek fórumai > Nem állunk meg! TOR TÚRA! TAXISDEMONSTRÁCIÓ JÚNIUS 4-ÉN! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hiénakutya 2012.06.13. 10:40:55 / # 174131
Pontatlan, helyesen ez így néz ki: Amikor pár fuvarkereskedő, akiket elkezdett zavarni a feltörekvő konkurencia, úgy gondolta, hogy... A többi tökéletesnek mondható. :-)
hiénakutya 2012.06.13. 10:35:59 / # 174130
"...de azt egyszerűen nem tudom elhinni, hogy azt képzelitek, hogy fél év tömény gúnyolódás és alázás meg egyéb nyalánkságok után a döntéshozók majd tekintettel lesznek rátok." Kik volnának a kigúnyolt döntéshozók? A nyugger rendőr, meg az orrtúró? Mert akkor tévedésben vagy. Egyik sem döntéshozó, és meglehetősen érdekes, bár ebben az országban nem meglepő, hogy ezek rendeletet alkothatnak. "Sajnos a kommunikációhoz viszont nagyon is értek. Érdekes, hogy így a történet vége felé pont azok lettek hősökből ellenségek, akik szintén pedzegetik ezt a tudományt." Azok konkrétan kik is, akik pedzegetik a kommunikáció nevű tudományt (?), és hősből ellenséggé váltak? Mert nekem ez nincs meg.
málna 2012.06.13. 10:32:08 / # 174129
Kérhetnék egy telefonos elérhetőséget Tőled?
hiénakutya 2012.06.13. 10:27:14 / # 174123
A netto minimálbér nagyjából 61000 forint.
szálka 2012.06.13. 09:35:50 / # 174122
Azt sose hagyd figyelmen kívül, hogy ez Neked legfeljebb akadálypálya, nekünk viszont életút.
nagyonkedves 2012.06.13. 08:30:28 / # 174121
Na látod, ebben tévedsz. Ugyanis én senkinek a senkije se vagyok, épp ez a "veszélyes" bennem. :D Amúgy teljesen veszélytelen vagyok... :DDD Sajnos nagyon is jól látom a mozgásokat, átpártolásokat, miegyebeket és főleg a motivációkat, amikre amúgy is gerjedek. Vannak nekem is kedvenceim ugyan közületek (meglepően vegyes a mezőny :D), de senki pártján nem állok, csak néha az én biztosítékom is kiverődik, még az is előfordul, hogy épp egy kedvenc megmozdulásától.

Mat 2012.06.13. 05:56:02 / # 174128

Mat 2012.06.13. 05:49:08 / # 174127

Mat 2012.06.13. 05:39:09 / # 174126

Rocktaxi 2012.06.13. 04:29:56 / # 174125
"Na mindegy, én úgyis csak egy hülye külsős vagyok, aki nem ért az egészhez." :-DD Háááát... Esetleg "tomajer" oktatvány. Az FIX! :-DD
csogu 2012.06.13. 02:38:58 / # 174124
(Nem) Képzelt riport! Mi a neve? Nem lényeg! Jó vidéki emberhez méltóan nem szereti a rivaldafényt, na meg azt is tudja már, hogy a „pösti” ember nem szereti, ha a vidéki belenyúl a zsebébe. Mert bizony, van a pesti ember, meg van a vidéki. Melyik a Magyar? Olyan nincs, csak ellentét. Meséli emberem, hogy anno szépen éldegélt. Volt kicsi háza, volt állattartása, a zöldség a ház mögött termett. Majd az asszony családja úgy találta, hogy az embernek mennie kell, nincs tovább helye a portán. Újra kezdte, kicsi ház, kicsi udvar… Picit elkezdett városiasodni. Letette a jogosítványt, A, B, C, D, E…mert mint minden egyes nyelv, annyi ember, minden kategória egy „szakma”. Gondolta Ő. Jöttek, mentek a munkahelyek, sok helyen ki sem fizették…persze már az is nagy öröm volt, ha meg nem verték. Majd jött a víz és vitt magával mindent. 47 éves, mihez kezdjen? Feljött Pestre, mert „Pöst”, azért mégis csak „Pöst”. Aludt parkban, pályaudvarok tövében, találkozott jó és rossz emberekkel, na meg azoknál is rosszabb emberekkel. Végül is egy Kínainál talált munkára…szállás, ellátás és némi zsebpénzt kapott napi 14-16 óra munkáért cserébe. Tartott Ő régen állatokat, ismeri mi a trágya szaga, de amit a szállásán tapasztalt, ahhoz képest a tehéntrágya egy illatorgia. 1 évig bírta, nem tagadja. Sokat látott, bár ne látta volna… Elszökött (!), elég volt, ez még állatnak sem járja. A meleg kenyér bele, ami gőzölög, nincs is jobb annál tán semmi. Le a Duna partra, ülni a lépcsőn, nézni a zavaros, mocskos vizet és törve falni a kenyeret. Nagy gondolatok tudnak ilyenkor támadni, világot rengetők. Szép hajók, mennek messze és rajta dolgoznak emberek. Kapnak enni, inni és tudnak hol aludni. Heeeeeeejjjj ha én egyszer újrakezdhetném, hajóskapitány lennék…de legalábbis matróz. Sikálnám én éjjel-nappal a hajópadlót, csak „megböcsüljenek”…mert ahogy az állatnak, az embernek is kell a jó szó. Miért vagyok én ilyen ágrólszakadt, kivert kutya? Kinek ártottam, kit bántottam, hogy nincs helyem sehol? - Uram, maga van a taxival? A kérdés el sem jutott elsőre hozzá…hiszen Ő mint úr????? - Hallo, maga van a taxival – lépett hozzá a „jól öltözött”. - Én e? Nem. …és már el is ment az idegen. Én? Taxis? „Pöstön”? Voltam már megcsalt férj, kivert kutya. Víz vitte házam, kínai verte lábam…pont taxisnak ne lennék jó? „Jól öltözötteket” vinni, „csodaautókban” feszíteni? Miért ne?...... 52 éves…boldog. Ketten bérelnek Lajossal egy lakást…2 szoba(!!!), erkéllyel(!!!). "Tükrös mosdó", mellette a „véce”, ami „vízöblítéses”!!! Csoda autó is van már, jó embertől. Télen fűt, nyáron hűt. 2 naponta jár „ágyba” aludni, mert nagyon kényelmes az „ÓTÓ”! - Saját idegenvezetőm is van – mondja nevetve – Klárinak hívom…így „hítták” az asszonyt. Az is megmondta mindig merre menjek, ez is folyamatosan mondja… Állunk a Duna parton… - Csorgúr (már nem is próbálkozom azzal, hogy kijavítsam), hááááááááát van ennél szebb, mint a Duna?...pedig haragudhatnék rá, elvitte a házam…de megbocsájtottam neki…Na, törjél már a kenyérből, ne „szégyellősködjél”… Valóban szép így éjszaka a Duna…nem sok minden veheti fel vele a versenyt…képtelenség…legalább annyira, mint nekem, ezzel az emberrel versenyre kelni…
csogu 2012.06.13. 01:58:32 / # 174120
Nem téged szándékozom fikázni, de nagyon elfelejtik páran a múltat...ami nem is olyan régen történt. Amikor egy pár ember, akiket zavart a szotyi cégek megalakulása, az ott dolgozó taxisok boldogulása, úgy gondolták, hogy akkor nesztek, majd a politika felé fordulunk és akkor annyi nektek... Nagyon sokan figyelmeztettük őket, hogy okos vadász nem megy be a medve barlangjába segítséget kérni a méhek ellen. Szépen leugattak minket, sőt, még meg is lettünk fenyegetve... Telt-múlt az idő...aztán szépen be is jött az, amitől féltünk. Itt a hallo-n szépen vissza is lehet keresni, hogy kik is voltak azok, akikről most írtam...igaz, van köztük olyan is, aki már illegálisan külföldön dolgozik...itt hagyva nekünk a kupacát, hagy szagoljuk. Hagy ne kelljen még hálásnak is lennünk érte, mert az nehezen fog menni... Jöjjön aminek jönni-e kell. Minden változik, ez az élet rendje. Amit ma tragédiának élsz meg, lehet hogy 3 év múlva visszatekintve szerencsének nevezed. Sokan nem tudnánk magunktól ebből a szakmából kiszakadni...most majd segítenek megadni a kezdő lökést...jaaaaaaaaaaa, ne, ne örüljön senki, nem lesz kevesebb taxis, csak más arcok lesznek helyettük. Sokkal alacsonyabb igényekkel, tudással, elvárással...de a létszám "stabil" lesz. Mindig pont annyian lesznek a taxisok, hogy nekik ne legyen jó.
csogu 2012.06.13. 01:50:12 / # 174119
Ezért sem értelek titeket miért fikázzátok a TGFSZ ill az OTSZ tevékenységét,tudom,hogy sok hülyeséget is csináltak,de azt is tudom,hogy ha mindenki tizede annyit csinált volna mint ők,akkor már minden problémánk meg lenne oldva. Egyetértek! Minden problémánk meg lenne oldva...döglött ló már nem prüszköl...mondja az alföldi ember...
karika 2012.06.13. 00:14:27 / # 174118
Üdv.mindenkinek! Itt az idő az összefogásra!Ezért sem értelek titeket miért fikázzátok a TGFSZ ill az OTSZ tevékenységét,tudom,hogy sok hülyeséget is csináltak,de azt is tudom,hogy ha mindenki tizede annyit csinált volna mint ők,akkor már minden problémánk meg lenne oldva.Ja, jut eszembe szerintem ha minél többen írnánk emileket a törvényhozás felsőbb szintjeire/Jobbik.Fidesz,önkormányzatok,ombudsman.../a levelek sokasága miatt már biztos lenne súlyuk.Szerintem hatásos.Én már megtettem.Na a forumhoz hűen várom az engem fikázó hozzászólásokat.Üdv:HK

202 2012.06.12. 22:11:46 / # 174117
Üdv. hiénakutya! A következetességed miatt is nagy tisztelőd vagyok. Szerettem volna, ha valaki szépen leírja, amit mondani akarok. Megtetted ! Köszönet érte! Tudod Tőled ezek a szavak, gondolatok másképp hangzanak. Érthetőbb a magam fajtának is. Pl.820 hsz. Veszek egy újságot, hátha van taxis felvét 80ezer nettóért!
anyad 2012.06.12. 21:47:01 / # 174116
Igazad van ezért tartunk itt ahol tartunk.Ez a pár ember képvisel bennünket ez azért borzasztó.Ahogy te is írod itt ezen a fórumon is látszik,hogy sokkal okosabb Taxisok is képviselhetnének bennünket mint ez a gittegylet.Sajnos,hogy így kel őket minősíteni mert ahogy viselkednek az kritikátlan.
nagyonkedves 2012.06.12. 21:27:01 / # 174115
Mondhatnám, hogy én már nem lepődök meg semmin két év hallokázás után, de azt egyszerűen nem tudom elhinni, hogy azt képzelitek, hogy fél év tömény gúnyolódás és alázás meg egyéb nyalánkságok után a döntéshozók majd tekintettel lesznek rátok. Lehet ám basztatni a szakszervezetet is, de nem pont azért mert tárgyalni mer, hanem például azért, mert elkövette azt a hibát, hogy feluszult a facebookra ingyentaxis dedózni, mikor a BKK az utasokat kérdezte. Az orrtúrós kampány meg... Atyaisten... Na mindegy, én úgyis csak egy hülye külsős vagyok, aki nem ért az egészhez. Sajnos a kommunikációhoz viszont nagyon is értek. Érdekes, hogy így a történet vége felé pont azok lettek hősökből ellenségek, akik szintén pedzegetik ezt a tudományt. Áááááááááá, bár sose regiztem vóna ide, néha úúúgy tudtok fááájni.:D
Brian May 2012.06.12. 21:02:33 / # 174111
Szia!Ezt hol olvastad?
Rocktaxi 2012.06.12. 21:01:26 / # 174110
Majd kapol Te is a pofádra! :-)
csogu 2012.06.12. 20:01:23 / # 174109
Szégyelld magad! Felbosszantottad az elnök urat:-)) Most csak az kap hírlevelet, aki fizet. Szóval ebből adódik, hogy legközelebbi tgfsz-es demonstrációra is csak az a 54 ember menjen ki...gondolom én:-)
Oldalszám: 54