Hozzászólások száma: 1849
Ugrás a hírhez Oldalszám: 93
Témakörök > Hírek fórumai > Taxisok Egyesülete A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
attus 2010.05.09. 22:45:37 / # 151382
1. Ha jól tudom te is lehettél volna alapító, de valamiért nem lettél az?! Szerintem nem az a probléma a személyeddel, hogy van egy taxicéged, hanem inkább az, hogy kicsit megosztod a taxistársadalmat?!:-) 2. Ha minden szép lesz és jó, de az egyetlen akadály valamiért az én személyem lenne, kettő perc alatt lemondok a tagságomról!:-) Tomajer már leírta: nem rád van kihegyezve a dolog, de nem hiszem, hogy bárki szeretné, hogy olyan emberek akik nem a taxizásból, hanem a taxisokból élnek képviseljenek minket mint szakszervezet!!! Te vagy én függetlenül attól, hogy fuvart szervezünk az utca kenyerét is esszük!
tomajer 2010.05.09. 22:08:38 / # 151381
Köszönjük a jókívánságokat:-)
Bántelki Lajos 2010.05.09. 22:06:25 / # 151380
Te is tudod, hogy ez mellébeszélés. Elfogadom, vagy sem? A kutyát nem érdekli! Csak a szabály az ne lenne. Ezennel ezt a témát befejeztem, lezártam. Majd meglátjuk, kinek mit hoz a jövő! Sok sikert! Szia!
tomajer 2010.05.09. 21:29:13 / # 151378
Miután, Attus gyereket nevel, gondoltam válaszolok helyette. Ők még akkor kerültek az alapítói csapatba, amikor nem volt alapszabály. Együtt alkottuk meg, azokat a mondatokat. És tudtuk is, hogy ebből bonyodalom lesz. De ettől ők még részei voltak a csapatnak. tehettünk volna valami csak rájuk vonatkozó "kivételt" a szabályba, de gondoltuk, ezt bevállaljuk. Nem az ilyen jellegű, és méretű cégek az ellenfeleink. Ők pont azok, akik a maximált árral, a minőségre helyezve a hangsúlyt keresik a megrendelőiket. Ha sok sok ilyen társaság alakulna, és nem a plusz taxi effektus lenne a meghatározó semmi bajunk nem lenne. Nna sz'al egy szónak is száz a vége. Ők előbb voltak alapítók, mint ahogy az alapszabály megszületett. Ezt vagy elfogadod, vagy nem. De szerintem érthető.
tomajer 2010.05.09. 21:22:14 / # 151377
Kár volt...:-(
taxisfelvonulas 2010.05.09. 21:22:06 / # 151376
Elmebaj vagy pszichózis (psychosis): az elmegyógyászatban használt fogalom, amelynek széles körű jelentése van. Többnyire olyan pszichiátriai betegségekre alkalmazzák, amikor a beteg elveszti kapcsolatát a valósággal, téveszméi és érzékcsalódásai vannak. De azt is jelzi, hogy a betegségnek inkább súlyos, mintsem enyhe vagy mérsékelt következményei vannak a betegre nézve. Használják a fogalmat akkor is, amikor a pszichiátriai betegségek két nagy csoportját különítik el: az organikus pszichózist az agy valamilyen betegsége okozza, míg a funkcionális pszichózis estén szervi ok nem ismerhető fel. Ezenkívül betegségek esetén az érzelmekben bekövetkező minőségi változás leírására is használják, amikor éretlen szintű lesz a viselkedés, továbbá olyan helyzetekben, amikor a beteg visszahúzódik, és megszűnik a kapcsolata másokkal. Súlyos érzelmi, gondolkodási, viselkedési és személyiségzavarok átfogó csoportja, amelyek a kívülálló számára megmagyarázhatatlan "abnormális" élmény- és viselkedésmódokkal, a tapasztalatok objektív tartalmának és a szubjektív élményeknek megkülönböztetésére való részleges vagy teljes képtelenséggel, a zavar belátásának hiányával, a kommunikációra való képesség és a társadalmi alkalmazkodás csökkenésével, valamint (végső esetekben) a személyiség teljes szétesésével járnak. A tünetek megnyilvánulhatnak rövid ideig is, de egy hosszabb ideig tartó folyamatban súlyosabb formát is ölthetnek. Eltérően a neurózisoktól, a pszichózisok felismerhető szervi, agyi elváltozások következményeinek tekinthetők vagy feltételezett testi okokból eredeztethetőek.

manci 2010.05.09. 21:20:42 / # 151375
hmmmm kulturált hozzászólás :))))
tomajer 2010.05.09. 21:20:08 / # 151374
Fáradt vagyok én már ehhez:-) Mi lenne, ha konkrétabban fogalmaznál. És ha netán valamit nem értesz, kérdeznél?:-)))
Bántelki Lajos 2010.05.09. 21:08:12 / # 151373
Hogy, Te mekkora 1 k@csog vagy?! Mi van, a régi nickeden már nem mertél irogatni? Felhívt ál 1 alkalmazottamat? Tudod mit! Menj oda, kölcsönadom nektek a kocsit és csináld meg szájjal! Büdös gyökér, szégyeld magad! Lehet, Te voltál az egyik síró? Miért nem mész a zárt fórumotokra azt játszod az eszed a hozzád hasonlóknak??? Jó éjszakát!

Bántelki Lajos 2010.05.09. 21:03:11 / # 151372
Bocsika, vissza kellet jönnöm! Attila! Már az 519 es hozzászólásomban is kifejtettem: Elnézést az egész napos balhéért, azokat főleg nem akartam megbántani, akiket ( mint téget ) személyesen nem ismerek, még kevésbé, hogy nem is voltak itt. De ha már így önkritikát gyakorolok, talán 1 egyszerű kérdésemre mint alapító tag, válaszolsz majd. Nevezetesen >> Van a VIP taxi. Te abban benne vagy. Gyakorlatilag nem ismerem a működéseteket, nem is érdekel. Azt láttam, hogy hirdettetek a googleban. Azt gonolom, hogy a Barát és köztetek az ár a különbség. Na, nem ez a lényeg. Mond már el, hogy ha kiírjátok, hogy fuvarszervező iroda, vállalkozás, mittom én nem lehet tag, akkor Te hogyan kaptál lecencet ebbe a nagyszerű brigádba? Számodra mi a különbség köztem és közted? Ha Te vagy az oldalatokon a Szalai Attila akkor most mi is van? - Te valami kiváltságos helyzetben vagy? - Esetleg amit leírtok, azt nem gondoljátok komolyan? - Netán, hülyének nézitek az embereket? - Talán rám van kihegyezve a dolog? Ha olvastál a sorok között, tudhatod, hogy pont olyan taxis és vezető vagyok mint Te. Nem akarok belépni, nem akarok tag lenni! Csak kiváncsi vagyok ( és nem egyedül, mert itt nem én hoztam ezt elő ) hogy most mesét nézek, vagy mindenkit Ti, hülyének! Megköszönöm megtisztelő válaszod.ű Ui: Aztán majd kiderül, hogy a saját szemszögöből hova sorollak. Még 1 x kösz!
főnix 2010.05.09. 21:01:03 / # 151358
De szép lesz amikor korlátozzák a létszámot, szigorítják az ellenőrzést és megszűnnek a "droidtartok"... ... és akkor a sok okos rádöbben, hogy a szigorú ellenőrzésen nem tudja bemutatni a nullás papírját, ezért ugrott az engedély... ...de nem baj, majd bérelünk egy autót, mert mi csak a taxizáshoz "értünk". Ajajj, de hát megszüntettük a droid rendszert! (bassszzzzz) Azok lesznek a szép idők, amikor a TE csupa "nemtaxisból" fog állni! -De hát csak taxis lehet tag!... ...ANARCHIA!!!... Most is ez van, akkor viszont TÉNYLEG NEM ÉRTEM!:-))))

Bao 2010.05.09. 20:58:32 / # 151357
mew-taxisfelvonulás-asashoryu-stb... Pff.... :DDD

tomajer 2010.05.09. 20:57:57 / # 151356
Nyugi, ha nem húszan vannak mögöttünk, akkor másképp fog hozzánk állni... mármint az utódja, mert az ő napjai, az önkormányzati választással együtt elmúlnak:-)

tomajer 2010.05.09. 20:56:18 / # 151371
??? Nna ez érdekel! Milyen nicken írhat a Héray?
taxisfelvonulas 2010.05.09. 20:55:29 / # 151370
Héray Úr többek között azzal is jogszabályt sértett, hogy február óta nem válaszolt a beadott levélre. Ezekkel akartok tárgyalni? Ezek nem partnerek, ezek bábok!

tomajer 2010.05.09. 20:55:00 / # 151369
Urak! A stíluson tényleg kéne kicsit javítani:-( Nem ellenségek vagyunk, hogy így beszéljünk egymással. Végeredményben, még Lajos is végig kulturáltan fogalmazott, ha sértően is. Ne züllesszük le ezt a fórumot is a szokásos ki tud ocsmányabbul beszélni színvonalra, ha kérhetem!

taxisfelvonulas 2010.05.09. 20:53:23 / # 151368
És mucikám! Aki be volt tojva, azok a meglátogatott elvtársak voltak! Akik azóta is itt irogatnak álnevekkel.

taxisfelvonulas 2010.05.09. 20:49:30 / # 151367
Be voltam tojva? Nem, nem volam betojva, bár megsúgom neked, hogy nem mindennap járok ilyen-olyan szervekhez, tehát a pulzusom nem 40 volt. Amíg te név nélkül irogatsz, én vállaltam magamat. Leszarom a véleményedet. Kurvára nem érdekelnek ezek a beszólások. Gratulálok a 43. nickedhez.

attus 2010.05.09. 20:44:33 / # 151366
Elnézést a helyesírási és stilisztikai hibákért!
taxisfelvonulas 2010.05.09. 20:42:46 / # 151364
Sajnos, amióta a szakszervezetek megszűntek a különböző cégek azt csinálnak a munkavállalókkal, amit akarnak. A mostani nehéz gazdasági helyzet méginkább segíti a jogsértő vállalatokat. Amig csak 100 tag lesz, addig nem fognak komolyan venni benneteket! Hány alvállalkozó dolgozik ma Budapesten? 4000? Folyik tovább a taxicégek eddigi működése! :-(

Oldalszám: 93