Hozzászólások száma: 1849
Ugrás a hírhez Oldalszám: 93
Témakörök > Hírek fórumai > Taxisok Egyesülete A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bántelki Lajos 2010.05.10. 13:24:03 / # 151404
Hogy ki vagyok? Hmmm.... A ( 272 -es ) hozzászólásban leírtam. Vigyázz a gyomrocskádra, én a hétvégén elrontottam... Nem kellemes dolog! Nem aherótozásról van/volt szó. Többek között elsórorban arra voltam kíváncsi, hogy ha tarifaemelés lesz és eltőrlik a transzfereket, ( ha már most is kevés az utas ) akkor ha majd cca 20 - 30 % -al kevessebb utas lesz, mit fognak a nem ritkuló taxisokkal csinálni! Én azt kifogásoltam, hogy ( szerintem ) fordítva ül ( nek ) a lovon! Előszőr a fókákat kell megritkítani, hogy ha majd az eledel kevesebb lesz, akkor is jól lakjon aki marad. Nem gond ha a taxi férőhely alapján akarják a létszámot megszabni. Sőt! Szuper! De, hogyan akarják azt mondani, hogy ki ne taxizzon és ki igen? Nekem ez az egyik gondom alétszákorlátozással és a tarifával! A fene ellenkezik azon, hogy 10 km ne 1800 , hanem 2600 Ft legyen!!!! Nagyon jó!!! De ha fordítva csinálják, akkor néhányan még rosszabb helyzetbe kerülnek! Senki nem mondja el, hogy hogyan képzelik a végrehajtást! Na, ezt hiányolom! Nem aprogram rossz! Sőt! Az jó! De ezt még a legsötétebb taxis is tudja, hogy mi kell a taxisnak!! Csak tudni kell végrehajtani! Na, ezt hogyan fogják csinálni!? Ez olyan nagy kérdés????
attus 2010.05.10. 13:16:44 / # 151403
Megértelek! Az a borzasztó, hogy megmagyarázzák, pedig igazából némelyik csak sajnál 17 Ft-ot naponta!:-( Pedig javasolni, kérdezni, beszélni róla még pénzbe sem kerül...
Bántelki Lajos 2010.05.10. 13:06:47 / # 151402
Szia! Akkor válaszolnék! - Őszintén érdekelne.... Látom, jól ismersz. Azért, pertut ne igyunk -:) - legnagyobb hasznot húzza Most akkor mi is van? Eddig, azért voltam én a k@csög, mert olcsó vagyok és nem lehet annyi hasznunk. Most, Te megcáfolod és azt állítod, hogy a legnagyobb hasznot húzom? Hmmm... Érdekes! Ha Te a havi 160 - 200 Ft fizut nyomorúságnak tartod... A Te véleményed is tisztelni kell! - kíváncsi lennék a valós befizetési kötelezettségei Van 1 javaslatom! Abban az esetben, ha a tagok felteszik ide ( veleddel együtt ) az erkölcsi minimumként említett és példát mutató adó és önkormányzati dokumentumokat, akkor én is megteszem. Nézzük egymás könyveléseit! Nekünk novemberben volt ellenőrzésünk, nincs mitől félnünk! Törlő ( kendő ) >> Mi nálunk kizárt a törlés!!! Nem gondolod, hogy majd 1 elégedetlen alkalmazott miatt bekuktatok havi picike pénzecskét!? Ennél azért okosabb is lehetnél! De végezetül! Menj el a gyűlésre, lehet a Málna még társelnöknek is bevesz.
Bántelki Lajos 2010.05.10. 12:32:04 / # 151400
A kézzelfogható cipinek jobban örülnék -:)
tomajer 2010.05.10. 12:28:47 / # 151399
Hálám örökké üldözni fog:-)))
málna 2010.05.10. 12:28:39 / # 151398
Felesleges....
málna 2010.05.10. 12:27:16 / # 151397
Minden tiszteletem a Tied!!! Gyere el kérlek a késöbbiekben megrendendezésre kerülő összejövetelünkre, javasolj, érvelj, kérdezz....Benned megvan mindez, én úgy érzem! :)
Konkrét (?) 2010.05.10. 12:24:56 / # 151396
Gyerekek, ez borzasztó ! Visszaolvastam a topikot, mert kiváncsi voltam, milyen stádiumban van, hol tart a dolog és kinek - milyen gondolata van evvel kapcsolatosan. Siralmas stílusban, szánalmasan kicsinyes, személyeskedő bejegyzésekkel van teletöltve a jó része ! Ki ez a Bántelki Lajos ... ? Miért ennyire tipikus magyar - betegség, hogy ha elindul valami kezdeményezés, még semmi negatív nem történt, de már a "herótozás" vele kapcsolatban az egekbe szökik ? Felfordul a gyomrom ettől !!! :(((

Bántelki Lajos 2010.05.10. 12:23:38 / # 151395
Látod! Erről beszéltem. Egész nap volt cca 2 komment. Most hírtelen, vagy 6. Fel kellene is merni a lehetőséget -:)
tomajer 2010.05.10. 12:18:33 / # 151394
Köszönjük... és igazad van. De tényleg ne a Lajosról szóljon már ez a fórum. Van neki már sajátja elég:-)))
szálka 2010.05.10. 12:08:52 / # 151393
Sok időmbe telt mire a nagyjából 20 oldalt átolvastam és még csak azt sem állíthatom,hogy megérte. Őszintén érdekelne,hogy bárkiben komolyan felmerült annak a lehetősége,hogy a Bántelki azzal a múlttal,a hitvány jellemével,a totális erkölcstelenségével,a jelenlegi taxis piacon betöltött szerepével itt tag,sőt mi több- alapító lehetett volna. Tetszeleg itt,mint jótevő,elesettek megmentője,holott mindössze a legnagyobb hasznot húzza más nyomorúságából. A jog biztosította kiskapukon kibújva próbálja bizonyítani a jog által nyújtott feddhetetlenséget. Nem bántani akarlak benneteket,de ha nincs erkölcsi minimum,nincs a józan ész szabta korlát,hogy várhatjátok azokat a belépőket-tagokat,akiknek mindez még jelent valamit? Aki nem dacból akar közétek állni,hanem azért,hogy ne többen legyetek,hanem TÖBBEK!!!! És mielőtt B.L. engem is megtalálna a nullás papírokkal,járulékfizetéssel stb.Megjegyzem kíváncsi lennék a valós befizetési kötelezettségei és a teljesített-könyvelt- közti eltérésre.Az alkalmazottai tényleges és a papírozott jogállásai közti eltérésre...stb. Szóval,bár senkinek igazából semmi köze hozzá,de már elegem van,hogy minden fórumon a rendszám és autó kufárok az istenek,a vállalkozók pedig ADÓ és TB csalók - SZERINTÜK,hangsúlyozom-SZERINTÜK!!!! Nekem van jogom ugatni Bántelki!!!! van hozzá jogalapom - nekem nincs törlő az órámban,igaz a kollégák-már akivel beszélek erről egyáltalán-úgy néznek rám,mint egy marslakóra.Bevallom a jövedelmem és kifizetem az adóm.Nem keveset!!! TB-t is fizetek és nem feltétlenül a minimálbér után,hanem sok esetben többet.Sőt minden egyéb kötelezettségemnek eleget teszek,még iparűzési adót is fizetek több tízezret és évek óta.Pedig amióta felemelték az alsó határt nem lenne nehéz kibújni alóla. És mindezt egyéni vállalkozóként,nem más vérét szívva!! És hogy miért,mert nem tetszelegni akarok a Nagy Ember szerepében,mint pl. B.L.aki közben a hasznot lesi.Nem más tisztességét akarom folyamatosan megkérdőjelezni,hanem én akarok tisztességesen élni.Mert,ha elvárom,hogy fűtsenek a gyerekeimre az óvodában,iskolában.Ingyenes legyen az egészségügy nekik-nekem-hozzátartozóimnak... és folytathatnám tovább,hát ennyivel én is tartozom!!! Elnézést,de ezt ki kellett adnom magamból.

Dodi 2010.05.10. 11:55:49 / # 151392
Kérdést szeretnél? Felteszem harmadszor is.Hátha most már válaszolsz rá!
Bántelki Lajos 2010.05.10. 11:55:01 / # 151391
Különben, ezt az egészet a Mónika showra lehet hasonlítani. Ott is akkopr volt nézettség, ha verekedés, anyázás, stb volt. Mikor az ufókról volt szó, senki nem nézte. Ilyen a fórum is! Ha megjelenik 1 olyan ember, aki megosztja a közvéleményt, akibe mások személyesen nem, csak nick nevek mögé bújva ( ki tudja miért ) akarnak belerúgni, leégetni, cikizni, na rögtön lesz forgalom abben a topikban. Különben >> Én biztosan készíttetnék az oldalba olyan program részt, hogy kihez szólnat ( nick ) a legtöbben, kit utasítanak el a legtöbben, stb. Tehát ilyen statisztikát. Pl el tudnélk képzelni 1 olyat, hogy ha hozzám szólnak, akkor kapjak 1 mailt. Bárki megnézhesse azt, ( időintervallumra szűrve ) hogy melyik nick mikor mit szól. Meg ilyenek. Tudom ez pénz..... De remélhetőleg a tagdíjakból lesz.... És amúgy is ingyen adod az oldalt mindenkinek... Ja. Na, ez is dobná a látogatottságot.
Bántelki Lajos 2010.05.10. 11:46:05 / # 151389
Jóóóó vannn naaa! Csak annyira lapos, kevés a forgalom. Te! Lehet, hogy mindenki tud mindent? Valahogy nem jönnek a kérdések! A hülyeséget félretéve! Te is tudod, hogy milyen forgalommentes volt a topik. Gondoltam ( tegnap ) kérdezősködöm, feldobom 1 picit. Számomra lehangoló volt az eredmény, de lehet, hogy másnak meg jó. A forgalom megvolt! És ez a lényeg, Most 1 kicsit lagymatag. -:)
tomajer 2010.05.10. 11:31:26 / # 151388
Nem kéne:-) Én kérek elnézést a magukról megfelejtkezett kollégák helyett, és kéérem ne romboljátok szét a topicot. Tekintsük ezt fontosabbnak, mint a személyes sérelmek megvitatást. Köszönöm!

Bántelki Lajos 2010.05.10. 11:14:36 / # 151387
Jó reggelt, jó szurkolást! Gazdag szókinccsel rendelkezel! A mamád büszke lehet rád! Ha tudsz még hasonló szépeket, ne fogd vissza magad! Kipihiztem magam, most megint bírom a dolgokat.... Köszönöm!
a-kinti 2010.05.10. 08:05:13 / # 151386
borzalmas néha mit művel!!!
tomajer 2010.05.10. 08:03:10 / # 151384
Hagyjuk már békén, ha kérhetem! Elmondta a véleményét, elköszönt.....

a-kinti 2010.05.10. 07:57:30 / # 151385
bántelki lajos !!! Te egy ........ vagy ,ezt mindenki tudja. Gyakorolj egy kis önkritikát és kussolj! Nem igaz ,hogy nem veszed észre magad. Egyre kevesebben állnak veled szóba. Pont neked nem kellene,nagy eszmefuttatásokba bonyolódni!!!
ADMIN 2010.05.10. 01:46:23 / # 151315
I say it so only nickje hozzászólásaival együtt moderációra került.

Oldalszám: 93