Hozzászólások száma: 1849
Ugrás a hírhez Oldalszám: 93
Témakörök > Hírek fórumai > Taxisok Egyesülete A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2010.05.11. 08:49:43 / # 151477
Köszönöm. Kérek egy kis önmérsékletet mindenkitől. Mindenki hibázik... Dolgozunk, tesszük amit jónak látunk. Próbáljuk jól csinálni. Egy profikból álló kormány megkapja a száz napot.....
Bántelki Lajos 2010.05.11. 08:45:38 / # 151476
Tomi! Az a baj, hogy annyira érdektelen ez az egész! Nem érzed? Mielőtt feljöttem, miért írtad ezt? HOL VANNAK A FORRADALMÁROK?? Hol vannak, akik évek óta telesírják a lapot, hogy tenni kéne már valamit? Hol vannak, akik folyamatosan osszák az észt, és zsebükben a bölcsek köve? Azt mondod, hogy én miattam nem jönnek??? Azért nem, mert elcsesztétek! Nem hangzatos, szép szavakra van szükség, hanem arra, hogy tudjam, mint taxis, hogy kik állnak a háttérben! Ezt pedig nem lehet csak úgy lekommunikálni, hogy gyere el a gyűlésre és megtudod, meg, néhányunkat ismerhettek... Nem!! Önéletrajz, bazzeg! Mióta csinálja, milye van, lakást bérel, autót bérel, hány gyermeke van, egyedül él, MILYEN POZÍCIÓKAT TÖLTÖTT BE EDDIG A TAXIS BERKEKBEN, és még sosolhatnám.. Nem az 500 Ft! De ennyi erővel adhatnánk a gyermekrák alapítványnak is a pént, mint 1 olyan gittegyletek, akik még azzal sem tisztelnek meg, hogy megismertettessék magukat velem, MINT TAXISSAL! Mielőtt bárki azt gondolná, hogy turkálni akarok.... DEHOGY!!!! Meg kell megad ismertetni, hogy azt mondjam... Igen, ez rendes, családos, van autója, háza, ( mindegy, hogy bérli ) NEM ISMEREM A JÁTÉKTEREMBŐL ÉS MÉG SOROLHATNÁM. Ne válaszolj, válaszoljatok! Nem muszály egyetérteni velem. Ha válaszoltok és kihivóan, akkor én is válaszolok. De igazad van! Engedjünk mást is szóhoz jutni! Köszönöm az önkritikát, de az morálisan nem váltotat a rólad újjaban kialakított véleményemen!

Bántelki Lajos 2010.05.11. 08:24:55 / # 151473
Így hívott engem ide a Tomajer! Látom Roland teleszórta a lapot... ejnye! :-) Figyelem másfél napja a fórumot. Bevallom sokkal nagyobb robbanást vártam:-( Azt hittem, kitör a gyalázat, pro és kontra. HOL VANNAK A FORRADALMÁROK?? Hol vannak, akik évek óta telesírják a lapot, hogy tenni kéne már valamit? Hol vannak, akik folyamatosan osszák az észt, és zsebükben a bölcsek köve? Ez persze nem panasz. A csendes többég, szépen teszi a dolgát, és regisztrálgat. Hölgyek urak: Itt van húsz ember, aki időt fáradtságot, pénzt nem sajnálva megteremtette a kereteket. Itt a lehetőség. Mindenkire szükség van, mindenkinek a vélemnyére kíváncsiak vagyunk! Lehet felpörögni, és itt most kiönteni a szíveteket, elhalmozni bennünket tanácsokkal és kérdésekkel. Most van itt az ideje a cselekvésnek. A gesztenyét nem kaparja ki helyettetek senki! ui: A csendes regisztrálóktól meg kérem, hogy ha már itt nem is, de a zárt fórumban, szólaljanak meg a kedvemért:-)

Bántelki Lajos 2010.05.11. 08:14:10 / # 151472
Na, aki az alább megtörtént hsz -mben a ( Te ) - nek hátrányt akartam okozni, annak a Csogu fizet 1 kávét! Lehet jelentkezni :) Pont az egyik tag ( régi ) jellemére szerettem volna rámutatni, a továbbiakban pedig tanácsot adtam, hogy mikor és hogyan lehetne nagyobb támogatottságot szerezni! Bizalom keltéssel! Önéletrajz az első! Néhányan ( nagyon helyesen ) írtak itt a tagok közül magukrólm néhány sort. Ez nagyon helyes! De nem elég! Nagyon kevés!

Bántelki Lajos 2010.05.11. 08:08:38 / # 151471
Csak a pontosság kedvéért! Igaza van "speed -nek ) Így jöttem fel: Jó estét, jó szurkolást! Már megbocsájtást kérek, hogy csak így "hivatlanul" beleugizok itt a nagyok dóógába, de ha megengedítek, kérdeznék. Roland! Te az a Roland vagy, aki tartozol nekem 1 icike-picike pár forintocskával? Te az a Roland vagy, aki szó nélkül egyik pillanatról a másikra eltúnt az icike-picike pénzecskével? Te az a Roland vagy, aki néhány hónappal ezelőtt a reptérnél a D portánál mellém állt valami szakadt Bmv -vel, majd mikor láttad, hogy én vagyok neked balról, a bal kezeddel eltakartad az arcod? Ha igen, akkor szégyellheted magad! A Te ről 1, 2 szó! Engem a pénz oldala aggaszt! :) Azt gondolom, hogy ha valaki belép és befizeti a kis pénzecskéjét, talán nem annak a tizen x embernek kellene eldöntenie, hogy mire költik, majd. Tudjuk, hogy szlát bármikor lehet szerezni! Tudom, Ti becsületesek vagytok, meg minden és én magamból indulok ki, stb... Szerintem, döntse el az, aki befizeti a cipit, hogy az mire lesz fordítva. A programról >> Mielőtt bárki azzal vádolna, hogy "konkurens " vagyok, nem, de nem is érdekel. Nem érzem magam annak, mert leginkább reptéri transzferben utazom. És, mint azt Ti is jól megfogalmaztátok, el kell törölni a transzfereket!!! IGENNNN!!! Nagyon jó ötlet!!!!!! Annál több munkánk lesz nekünk és a hozzánk hasonlóknak!! Amúgy, talán elgondolkodtató, hogy ha eléritek a célotok ( remélhetőleg ) akkor a nappali x 200 és éjszakai 330 Ft -ra mennyi utas marad. Tudom, előbb utóbb rendelnek majd, stb! A torta mindig egyforma. Csak a szeletek változnak. Van cca 20 szelet. Ebből az egyik az, amelyiknél az utas nem taxizik. Ha ez a szelet nő, de a taxis létszám marad.... Még 1 szó erejéig a személyetekről.... Talán megfontolandó lenne, ha MINDENKI 1 saját önéletrajzot és fényképet feltenne magáról az oldalatokra. Ha ez megtörténik, akkor biztosak lehettek, hogy nagyobb bizalommal viseltetnek veletek a többiek. Aki meg félti a személyét, a munkáját, az költözzön el délre. Na, ez csak 1 ötlet! Természetesen, sok sikert kívánok.

Bántelki Lajos 2010.05.11. 07:37:45 / # 151470
Csak 1 kérdés! Az MLSZ -be miért az OTP góréját kérték fel? Miért nem a friderikuszt? Mindkettőnek van pénze!! Azért, mert ért hozzá, mert fenntmaradt akkor is, amikor sűlyedt a hajó. Nem lehet olyan emberekkel komoly, 1 szakmai jövőt építeni, akik anyagilag - hogy a sáját, vagy más hibájából mellékes - le vannak csúszva, nem tudják még a dolgaikat sem fizetni. Tisdztelet a kivételnek. Olyan emberekre van szükség, aki ( k ) a legnagyobb szarban is fenntmaradtak, értenek a pénzcsináláshoz és ahhoz, hogy hogyan és mivel kell az embereket ( taxisokat ) meggyőzni arról, hogy csinálni akarnak valamit!

tomajer 2010.05.11. 07:33:55 / # 151469
Lajos. Mert ez egy egyesület fóruma, és nem a tiéd. Kértem mond melyik hozzászólás zavar, és kiveszem. De a magánügyeiddel haladj el innen. KÉREM...
Bántelki Lajos 2010.05.11. 07:27:12 / # 151468
Figyelj! Én 1 korrek, normális, a szakmának jót akaró embernek ismertelek meg! Most amit csinálsz, azzal saját magadat járatod le! Nem látod? Most ne a Te ről beszélek. Az 1 másik dolog! Nem hagysz védekezni. Felhasználod azt, hogy te itt bárkit hagyhatsz megszólalni és bárki elhallgattathasz! Miért törölted az attusnak és a Csuminak írt hozzászólásaimat. Meg a lánynak is ( selmi ) írtam. Miért, bazzeg?? Legyél korrekt és válaszolj!

tomajer 2010.05.11. 07:19:11 / # 151467
Nem akarom, hogy ez a fórum rólad szóljon. Elmondtad a kifogásaidat, válaszoltunk rá. Amikor ötödször mondtad el, elszakadt a cérna.
tomajer 2010.05.11. 07:18:08 / # 151466
Mond melyik betámadást vegyem még ki???
tomajer 2010.05.11. 07:17:44 / # 151465
Ez a rombolás Lajos. Ez a fórum nem erre van.
Bántelki Lajos 2010.05.11. 07:16:46 / # 151464
A rombolás az, amikor beülök az udvaromon tárol rocsba, és telibeb@szom a rozoga mercid oldalát! Na, az a rombolás és talán még büntett is! De te véleményeket törölsz, bazzeg!!!! Nem érted???????? A betámadásokat bent hagyod! Tegnap írtam at Attusnak és a Csuminak. Mi a f@szom volt az rombolás! Írtak valamit NEKEM és arra válaszoltam. Erre, te mint napoleon, kitörlöd! Szégyeld magad! Már bánom, hogy 1 fillért is adtam neked!
tomajer 2010.05.11. 07:13:10 / # 151463
A rombolást törlöm. Aki betámad azt is. Ennek itt nincs helye. Ennek nem rólad kell szólnia. Arra van elég hely a hallotaxin.
Bántelki Lajos 2010.05.11. 07:10:42 / # 151462
És akkor, azt meséld ár el, hogy ha betámadnak és védekezem, akkor miért törlöd az én hsz -met? Vagy, ha törlöd, akkor miért nem törlöd a támadóét is? Ne akard, hogy jelemezzelek, legyél korrekt, bazzeg, mert ez nem vezet semmi jóra!

Bántelki Lajos 2010.05.11. 05:45:21 / # 151458
Na! Látod, a bemondó személyében még szurkolód is van! Gratulálok! Mostmár, társelnök lehetsz és még szurkolóid számát is sikerült növelned!!! Ügyes -:) Neked mosolygok -:) Vagy inkább rajtad?

tomajer 2010.05.10. 20:11:26 / # 151452
Nem Lajos. Nem megijedtem. Meguntam. Minden kérdésedre megkaptad a választ. The end.
attus 2010.05.10. 19:59:13 / # 151451
Lajos! Ez az "ellopjátok az ötleteim" duma kicsit necc! Egyrészt ha ahogyan állítod, te jobbítani akarsz a szakmán az ötleteiddel, akkor örülnöd kellene neki ha valaki felhasználja azt! Másrészt te is tudod, hogy ez nem helytálló, hiszen ugyanazok a magvas gondolatok nyilván többünk fejében megfordultak már, ezeket nem hiszem, hogy bárki kisajátíthatná. Ha nem éreznéd ellenérdekeltnek magad, nem csinálnád ezt az ellen kampányt, szerintem!:-)

Bántelki Lajos 2010.05.10. 19:24:18 / # 151448
Nem azért a 2 fillérért, de mitől ilyedtél meg? Olyan, mintha 1 kicsit durci lennél?! Egyébként a Csumi amúgy is belépett volna, csak most hallotta előszőr ezt a dolgot. -:) No para!
tomajer 2010.05.10. 18:53:57 / # 151447
Nna Lajosom. Tegyünk helyre pár dolgot. Alakult egy szervezet. Pillanatnyilag a toborzásnál tart. Meghatározta a céljait, és dolgozik, a célok elérésének mikéntjén. Ennyi. A részletek kidolgozásába, már majd bevonja a leendő tagjait, (akik azért lépnek be, mert a céljaival egyetértenek!!!) Tehát ezen részletekhez már a külvilágnak (kvázi, akik a célokkal nem értenek egyet) semmi, de semmi köze. A külvilágra mindig is csak a határozatok, eredmények, fognak tartozni. Amiről a szervezet úgy gondolja, hogy szeretné kifelé kommunikálni. Tehát: Nem vagy abban a helyzetben, hogy bármit is számonkérj! Elmondhatod a véleményed, de ne csodálkozz, hogy egyre ellenségesebb a hangulat, hisz ellenérdekelt félként olyan kérdésekkel bombázod a szervezet alapítóit, amikre, ha tudnának se lenne okuk, joguk válaszolni. És akkor néhány, a teljesség igénye nélkül a "kérdéseidből" : Nullás papír. Leírták már a kollégáim: Nem az a cél, hogy azonnal padlóra küldjük, a még a szájukat épphogy a sz@r fölött tartó maradék vállalkozó taxisokat, és kapásból elzavarjuk droidnak. Te is tudod, hogy az a nemnormális ötleted, hogy akinek nincs nullás papírja alkalmazottként se taxizhasson, nem csak hogy alkotmányellenes, de embertelen is. Nem utolsó sorban, azt a részét jól látod, hogy eszünk ágában nincs olyan programmal a taxisok elé állni, amivel azonnal X % ellenséget szerzünk magunknak. A fix tarifa = utasszámcsökkenés elméleteddel nem értünk egyet. A tarifacsökkenés se hozott új utast, csak átrendezte a piacot. Ugyanazokat visszük olcsóbban, akiket előtte "normál áron" fuvaroztunk. Adózott kedvezmény, stb..... azon leszünk, hogy ezt a fuvarszervező vállalkozások semmilyen formában ne tehessék meg!!! :-) Nna sz'al egy szónak is száz a vége. Nagyon szépen köszönjük, hogy felpörgetted a topicot, de mostantól tekintsd úgy, hogy megkérünk, a továbbiakban ezt ne tedd! Hagyd szóhoz jutni, a többieket is:-) Bízz bennünk! Hidd el, pontosan tudjuk mit teszünk, merre megyünk, mik a céljaink, és azt hogy szándékozzuk elérni!!! Kössz!
hiénakutya 2010.05.10. 18:21:35 / # 151443
:-DDD
Oldalszám: 93