Témakörök > Hírek fórumai > Taxisok Egyesülete A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
Bántelki Lajos | 2010.05.11. 12:21:05 / # 151516 |
|
Ezt írtad >>
- Van egyfajta életszemléletem,képviselek bizonyos értékrendet és ezek mellett kitartok,ha beledöglök is.
És bocsánat,hogy mertem szólni azért mert a szar büdös és nem megkerültem.
Nagon szívesem megismerném eme nemes lelkületű urat! Csak, nehogy szakadt nadrágban és koszos droid autóval érkezzél. Kérd el a 485 mroncs merciét. Ja, még nem az. Majd az lesz ha isten is úgy akarja :)
Előzmény: #151513 szálka 2010.05.11. 12:13:29 |
tomajer | 2010.05.11. 12:19:47 / # 151515 |
Alakul ez.
Próbáljunk meg lehiggadni, és azért dolgozni mindannyian, hogy ez a szerveződés életképes legyen.
Nem a kritikával van baj. Azt tudjuk, hogy kapni fogunk, jogosan, jogtalanul.
A stílussal, és azzal, hogy olyan indulatokat gerjesztett itt a mi Lajosunk, amiket el se tudtunk volna képzelni.
Nem vagyunk egyformák.....
Tehát mindenkitől csak azt kérem, dőljön hátra fújjon egyet, és gondolja végig, tényleg ezt akarta e???
Nagyon remélem, hogy NEM lesz a válasz.
|
|
Bántelki Lajos | 2010.05.11. 12:18:38 / # 151338 |
|
Amilyen hülye vagy, Te azt hiszed, hogy az én védelmemben törölték a kommentjeidet?
Ennyit tudsz!
|
killer | 2010.05.11. 12:17:31 / # 151514 |
|
tom485 moderálási jogot kapott tomajertől. Sajnos visszaélt a bizalommal, cenzúrázott.
Előzmény: #151513 szálka 2010.05.11. 12:13:29 |
szálka | 2010.05.11. 12:13:29 / # 151513 |
|
SZERETNÉK EGYENES VÁLASZT KAPNI!!!!!
Az,hogy ki törölte ki a hajnali hozzászólásom,nem érdekel.
Az viszont igen,hogy MIÉRT??????
Miféle aránytévesztés volt benne,ami szerintetek nem idevaló???
Miféle "ocsmányság" aminek itt nincs helye???
Milyen alantas,dehonesztáló megjegyzés ami sértette valaki galamblelkét????
Nem tartom magam sokra,de amilyen beírások itt vannak és amilyen stílusban.......hát pont nekem nem maradt levegő?????
Az volt netán a baj,hogy külön harcot vívtam a Bántelkivel?? Mivel a hajnali is egyfajta lezárásként neki szólt és az Egyesület védelmében??
Akkor vessetek meg érte,de kitartok minden véleményem mellett,amit eddig róla írtam.
Nekem nincs is nem is volt,nem is lesz vele semmilyen kapcsolatom.
Nincs, nem is volt,nem is lesz függőségi viszonyom vele.Tudok róla és a viselt dolgairól azt amit...
Van egyfajta életszemléletem,képviselek bizonyos értékrendet és ezek mellett kitartok,ha beledöglök is.
És bocsánat,hogy mertem szólni azért mert a szar büdös és nem megkerültem. ( a szereplését)
Várom a választ nagy Tisztelettel!
Köszönöm!
|
Bántelki Lajos | 2010.05.11. 12:05:56 / # 151512 |
|
Hülyeség! Gondolom, szabad napos vagy. Ha akarom, úgyis kiderül. Mindegy, nincs is jelentősége.
Kérlek, fogalmazz úgy, ha itt vagy, hogy ne merüljön fel az, hogy én Te vagyok.
Szia!
Előzmény: #151510 q.300000 2010.05.11. 12:03:44 |
tom485 | 2010.05.11. 12:03:50 / # 151511 |
|
Nincs miért bocsánatot kérnem tőled!
Ne tettem semmi olyat amiért bocsánatot kéne kérnem!
Akiknek járt a bocsánatkérésem azok olvashatták már, hogy megtettem!
|
q.300000 | 2010.05.11. 12:03:44 / # 151510 |
|
Szia, Lajos! Ha megengeded, inkább maradnék így. ha nem baj, Azt gondolom, hogy sem most, sem ezelőtt nem írtam rólunk olyat, ami ne lett volna igaz.
Ne haragudj!
|
Bántelki Lajos | 2010.05.11. 12:01:35 / # 151509 |
|
Szia!
Megkérdezhetem, hogy ki vagy? Mi a kódod nálunk?
Előzmény: #151508 q.300000 2010.05.11. 12:00:06 |
q.300000 | 2010.05.11. 12:00:06 / # 151508 |
|
Szia! Megkérdezhetem így ismeretlenül, hogy ha nekem lenne 5 autóm és szerveznék fuvarokat, én se léphetnék be a szervezetbe, mert fuvarszervezőnek titulálnátok?
Nem akarom titkolni, a Baráttaxinál dolgozom immár jó néhány hónapja, meg is szólaltam ( a barát topikba ) csak, hogy tudjátok én barátos vagyok.
Különben, csak megrősíteni tudom a Lajos által elmondottakat a munkáról és a bérről. Sajnos, kevés a szabadidőnk, ez tény. Viszont, még mindig jobb sokat dolgozni és keresni, mint keveset dolgozni és nem keresni.
Várom válaszod.
Előzmény: #151506 tom485 2010.05.11. 11:47:52 |
Bántelki Lajos | 2010.05.11. 11:54:45 / # 151507 |
|
Akkor, most megpróbálok túllépni rajtad, mert tényleg nem vagy egyszerű.
Néhány héten belül úgyis kiderül minden.
Te pontosan tudod, hogy mennyien regisztáltak és ha meg lennétek elégedve, nem így viselkednétek.
Veled többet nem beszélek. Ez volt az utolsó hozzád szólásom!
Én nem felejtek! Nincs mosoly!
Előzmény: #151506 tom485 2010.05.11. 11:47:52 |
tom485 | 2010.05.11. 11:47:52 / # 151506 |
|
"A taxisfelvonulás vagy mi a neve topikban leírtam, hogy milyen szerveteben szeretnék részt venni. Pont.
Olyanban semmiképp, amely tagjai kirekesztőek, nem ismerik el ( az amúgy a közlekedési felügyelet által kiadott ) taxis igazolványomat, nem ismernek el taxisként, miközben ha a rendört megkérdezed rám mutatva, hogy annak az embernek mi a foglalkozása, biztos azt mondja hogy temetkezési vállalkozó. Igaz??"
Nem is akartunk semmit rád erőltetni, szabadon dönti el mindenki, hogy milyen szervezet tagja, és ezt neked is tudnod kéne!
Te nem akarsz belépni, hát ne tedd, de másokat a Te általad, teljesen elferdített képet adva a valóságról ne akard meggyőzni arról, hogy Te jobban tudod helyettük, hogy nekik mi a jó!
Eközben állandóan nyomod ezt a kirekesztett dumát, és hogy az ellen harcolsz, hogy valakit kirekesszenek, mert veled így tettek és Te most éppen ettől akarod óva inteni a taxisokat, miközben hangosan hirdeted, hogy aki odáig jutott, hogy köztartozása van, ki kell rekeszteni! Fura egy helyzet, nem??
Neked semmi más bajod nincs, csak az, hogy állandóan azon erőlködsz, hogy értsék már meg, hogy Te miért kerültél ebbe a helyzetbe, és, hogy amit Te csinálsz az alapvetően kurva jó a taxisoknak, csak ezek olyan hülyék, hogy nem értik!
Telis tele vagy ellentmondásokkal, és ha az ember higgadtan írogat veled, akkor rá is tud világítani, mert hibát követtél el nagyon sokat, és azt nem bírod, hogy szembesítenek vele!
Mellesleg, gondold el, hogy minden velünk egyet nem értő taxissal ilyen és ehhez hasonló vitát folytatnánk, hogy meggyőzzük az igazunkról, mi lenne velünk!
Küzdeni a támogatásáért annak kell, aki arra érdemes!!
Én nem szeretnék arra méltó lenni, hogy képviselhesselek, mert nem szeretnék mindenkit képviselni, csak az "egyszerű" és munkájából megélni akaró taxist!!
|
Bántelki Lajos | 2010.05.11. 11:46:56 / # 151505 |
|
Látod, Tomi! Van itt vélemény ( killer, hobbytaxis ) és van még jó pár, csak nem akarnak megszólalni!
Nem kell a harakiri! Isten ments! Az kell, hogy kérjen bocsánatot a 485 azért berth hazudott!! Nem blőff volt és mégis azt bizonygatja!
Előzmény: #151503 tomajer 2010.05.11. 11:35:49 |
Bántelki Lajos | 2010.05.11. 11:44:32 / # 151504 |
|
Megint hülyeségeket beszélsz! Nézzük!
A feleségemmel ( mert Ő is taxis nem is akármilyen ) napi 20!!!! órát dolgozunk. Ha a telkezelők foglaltak, akkor mi vesszük a telefont. Irányírtjuk a taxisokat ( amikor a csoportvezetők otthon vannak ) és most figyelj!!
Hajnal 3 órakkor már a címekre rohangálunk mindketten! Mindezeket, a kollégáink meg tudják erősíteni!
Kihasználom a taxisokat??
Bazzeg, napi 6, 10 Ft fizetést kapnak. Nem kell tagdíjat fizetni, nem kell az autót karbantartani ( saját szerelőnk van ) nem kell arra ébredni, hogy: basszus, ma 10 -et meg kell csinálnom tisztán!
Nálunk tervezhető a fizetés!!! Érted???
Akkor én kit is használok ki? Hidd el, ha talalkoznánk sok minden megváltozna a fejedben velemmel kapcsolatban! És most nem az agresszivításra gondolok! Ha 1 kicsit vennéd a fáradságot, hogy beletekincs 1 olyan kútba, amelyről hallvány figgggalmad sincs, hogy a vizét eszik, vagy isszák, megváltozna avéleményed!!
Szotyizzátok a maxot!! Ugye??
Bazzeg, munkát, helyet biztosít a taxisainak!!! Ezeket kell elsősorban értékelni, hogy nem tagdíjat szedek, hanem fizetést adok és nem a szerencsére bizzuk ( a maxxal ) a taxisok keresetét, hanem helyet és MUNKÁT BIZTOSÍTUNK nekik!
Előzmény: #151500 tom485 2010.05.11. 11:30:24 |
hobbytaxis | 2010.05.11. 11:42:43 / # 151492 |
|
Monnyál le. Követejjük, hogy monnyon le az egész bagázs. Elbasztátok válajjátok a következményit. Ez a minyimum.
|
killer | 2010.05.11. 11:42:26 / # 151486 |
|
Jó egységesek vagytok. Te azt kéred Lajostól, hogy maradjon nyugton, Tom meg azt, hogy fejtse ki bővebben. Te nyugtatod a Lajost, Tom hergeli.
Egységben az erő:o)
|
tomajer | 2010.05.11. 11:35:49 / # 151503 |
Az IP címes baromságért eddig tizenháromszor kértem elnézést.
Le fogjuk tisztázni a feladatköröket.
Mit tegyek még?
Itt nyílt színen kövessek el harakirit?
Te is próbáld meg bebizonyítani, hogy nem ártani akarsz.
Dőlj hátra, hagyd abba a vitát, és hagyd hogy lenyugodjanak a kedélyek.
Adj nekünk időt, hogy felnőjünk a feladathoz!!!
Kérem....
|
|
tom485 | 2010.05.11. 11:30:24 / # 151500 |
|
Már ne haragudj, de fejtsd ki egy kicsit bővebben, hogy miért olyan nagy dolog a tomajer bizalmába kerülni? Miért gondolod, hogy mindenki, kizárólag csak az Önös érdekeivel van elfoglalva??
Én eddig is megéltem a munkámból, igaz nem jól, de én csak azért vállaltam, hogy kiteszem magam a nyilvánosságnak, és a Te modortalan hozzászólásaidnak, hogy ezen változtassak egy kicsit! Jobban szeretnék élni, a munkámból!! A sajátomból, és nem máséból!! Mint ahogyan azt Te teszed! Az a te dolgod,ez meg a mienk! Mi sem kértük, hogy számolj be a jövőbeni terveidről, mert minket nem érdekel!Állandóan Te meséled, hogy milyen lépésre mi lesz a válaszod, ezzel is csak segíted a munkánkat, mint mondtam neked, tőled is vettünk jó ötleteket!Pl. azokat, hogy melyik kiskapukat kell becsukatni!! Köszönjük Lajos!
Akkor amikor te egy ilyen egyesületnek a céljaira, úgy válaszolsz, hogy Te tudod a megoldást a célok ellen, miért kéne téged, nem ellenérdekelt félnek tekinteni??
|
Bántelki Lajos | 2010.05.11. 11:28:11 / # 151499 |
|
Figyelj! Teljesen ellenkezőleg látjuk a dolgokat! Te is más vagy és én is!
A taxisfelvonulás vagy mi a neve topikban leírtam, hogy milyen szerveteben szeretnék részt venni. Pont.
Olyanban semmiképp, amely tagjai kirekesztőek, nem ismerik el ( az amúgy a közlekedési felügyelet által kiadott ) taxis igazolványomat, nem ismernek el taxisként, miközben ha a rendört megkérdezed rám mutatva, hogy annak az embernek mi a foglalkozása, biztos azt mondja hogy temetkezési vállalkozó. Igaz??
Nem akarok olyan egyesület tagja lenni, amely egyes emberekkel különbséget tesz, másokat kirekeszt és különböző kifogásokat talál ki.
Nem akarok olyan egyesületnek a tagja lenni, amelynek nem az a célja ( az első ) hogy az alapítókat minnél jobban megismertesse a leendő tagokkal, akik elhívnak mindenféle gyűlésekre.
Na, de még sorolhatnám!
Kérlek, ne írj vissza, ne szólj hozzám. Mutasd meg, hogy méltó vagy arra, hogy engem képviselj!
Emelkedj felül a kicsinyességeken és próbálj meg az elmúlt 2, 3 napból leszűrni valamit és a hazudozásaidért, a ( néha ) jellemtelen stílusodért bocsánatot kérni!!
Na, majd akkor, ( talán ) méltó leszel arra hogy képviselj!
Előzmény: #151497 tom485 2010.05.11. 11:16:25 |
tomajer | 2010.05.11. 11:23:58 / # 151501 |
Senki se tagadta, hogy töröltem.
Bizonyos embereknél elszállt az agyvíz, és olyan szintű személyeskedésbe mentek bele, ami nem tűrte a nyomdafestéket.
Itt sokat szabad, de mindent nem.
Próbáltam megelőzni a vita elmérgesedését.... Sajnos nem sikerült.
Most mederbe tartani szeretném.....
Nem rajtam múlik.
Előzmény: #151494 2010.05.11. 10:56:45 |