Hozzászólások száma: 1849
Ugrás a hírhez Oldalszám: 93
Témakörök > Hírek fórumai > Taxisok Egyesülete A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tom485 2010.05.11. 11:16:25 / # 151497
Nem lehet, hogy ebben a szakmában, az a jó, ha valakit nem ismernek?? Aki ebben a szakmában rosszat tett, azt ismerik!! Én rengeteg nevet tudok, aki rosszat tett, és ismerjük kik azok! Akik az ismeretlenből kerülnek elő, azok biztosan rosszat akarnak, vagy csak megelégelték, hogy ismert emberek döntsenek a számukra ismeretlenek, a számukra ismeretlen sorsukról??
Bántelki Lajos 2010.05.11. 11:05:32 / # 151496
Még 1 : - Tomajer benne van mint azt tudod Te is! Persze. Meg néhány báb! Akik nem hálásak, hogy bekerülhettek, akik annak örülnek, hogy a bizalmába fogadta őket! Értem én! Értjük!
Bántelki Lajos 2010.05.11. 11:02:49 / # 151495
Értem amit mondasz. Rendben. De Te miért nem teszel fel kérdéseket? Miért nem?? Á, az egésznek nincs értelme!
Bántelki Lajos 2010.05.11. 11:01:52 / # 150497
De igen... Pont a pénzzel kezdtétek!!! És nem feltétlen az említett emberekről van szó! Arról, hogy olyan emberek is vannak ebben a dologban, akik kommunikációból - 1000 !! Érted! Ezek szerint, a Csogu visszautasította. Vajon miért? hmmmm Értelmes, jó meglátásokkal rendelkező TAXIS, és visszautasít.. Szerinted. Most jelle,ezted a bandát! bocs. Nem! Azt kellett volna mondnod, hogy nincs fix tagdíj! Együtt döntünk a kiadásokról és az ehhez megfelelő összeget 1 szlára xy napon belül be kell fizetni.. Értesd már meg! Azt se hisszük el amit kérdezel. Ne is magyarázkodj! Ne szól hozzám, figyeld a rendkívül nagy forgalmat és válaszolgasss...

törölt felh. 2010.05.11. 10:56:45 / # 151494
Végig olvasgattam az elmúlt néhány napot. Igen, a Bántelki stílusa nem éppen jól fekvő! Kimondottan bicskanyitogató. Én sem vagyok oda érte, de meg kell vallani, vannak jó beszólásai. Pl. Önéletrajz. Ma,már wc -s néninek sem vesznek fel önéletrajz nélkül. Akkor miért kell támogatni olyan csoportosulást ( bocs ) akit, akiket nem ismerek. Mondtátok: Valakit csak ismerünk. Ez nem feltétlenül elég. Szernénk, mindenkit megismerni. Miért ne láthatnánk egyben a dolgokat. Pénz: Nem is tudom. Annyit fizettünk már linkre. Bántelki!! Te pedig próbáld meg 1 kicsit higgadtabban kezelni a dolgokat. Mondasz jókat, de az emberek szemében ( az enyémben is ) még fekete bárány vagy! Tomajer! Nem hiszem, hogy azért nem lenne itt hozzászóláms, mert megy a balhé. A balhé pedig azért megy, mert ( mint az öszödi beszédben ) hazudtok éjjel, hazudtok nappal... Állítólag és ez a hsz -ek sorszámából isd kiderül, hogy törölgetések vannak. Blöffőlgetések??? Nem, ez így valahogy nem kerek! Ezt Te is látod. Mint ahogy azt is, hogy mennyi regisztrálótok van. Az én meglátásom, hogy ha olyan jó lenne az arány, nem tiltanád ki innen a vitákat, hiszen az csak a te malmodta hajtja a vizet. Bocs, hogy beleszóltam, remélem mások is elmondják a véleményüket minnél hamarabb, hogy ne fusson zátonyra ez a dolog!

tom485 2010.05.11. 10:44:50 / # 151493
Tomajer benne van mint azt tudod Te is! Csogunak fel lett ajánlva a lehetőség, köszönte szépen és nem élt vele! A Csumiról nem nyilatkozom, mert nem tudom az álláspontját! A Málna pedig az egyesület elnöke, mi pedig csak a segítői vagyunk! Ez a demokrácia, őt választottuk elnöknek, mert őt tartottuk érdemesnek rá! "Te írtad >> Az első számú dolog volt amivel támadtál minket, úgy , hogy fogalmad sem volt arról, hogy miként kezeljük a tagok pénzét! Te szerncsétlen! Hát pont ez az!!! Nem látod a fát az erdőtől! Hol kommunikáltátok ezt le??? És még lenne vagy húsz olyan kérdésem, hogy 3 napig csak a zárt fórumotokon egymás szemében égnétek!" Ne haragudj Lajos, hogy belőlünk ez az alapvető dolog, hogy tisztesség, nem hiányzik! Ezért nem kezdtük a pénzzel, mint ahogyan tanúsíthatja az utcán sok-sok kolléga, aki be akarta fizetni a tagdíját előre és mi azt mondtuk neki, hogy szó sem lehet róla, hogy most fizess!
Bántelki Lajos 2010.05.11. 10:32:15 / # 150498
Megpróbálok úgy fogalmazni, hogy ne kelljen ( nagyon ) lesütnöd a szemed. Blöff?? Ha majd az alkalmatlanságotok vagy siketrelenségetek miatt balul üt itt ki valami, akkor is azt mondod, hogy BLÖFF?? Te írtad >> Az első számú dolog volt amivel támadtál minket, úgy , hogy fogalmad sem volt arról, hogy miként kezeljük a tagok pénzét! Te szerncsétlen! Hát pont ez az!!! Nem látod a fát az erdőtől! Hol kommunikáltátok ezt le??? És még lenne vagy húsz olyan kérdésem, hogy 3 napig csak a zárt fórumotokon egymás szemében égnétek! Te mit gondolsz magadról??? Én nem azt mondtam, hogy rosszat akartok! Azt mondtam, hogy a program jó, csak az emberek ( veleddel az élen ) alkalmatlanok!! Nem elég a tenniakarás!!! Engedje már meg a világ, hogy tudjam ki, mögé hajtom a kardom!! Milyen iskolád, és egyéb jellemző tulajdonságod van!! Nem érted??? Valaki magyarázza már meg neki, hogy nem szabad csak a tanniakarára építeni!!! Akkor, most elmondom, hogy ezt, hogyan kellett volna csinálni! Jelenleg 3 olyan embert ismerek itt, akikalkalmasak lnnének, lettek volnan ennek a dolognak a kivitelezéséhez: 1, Tomajer, 2, Csogu, 3, Csumi és még ide sorolnál ( önkontrollt gyakorolva ) a málnát. Azan emberek nélkül és benne veletek, egy szart sem ér az egész! És még finom voltam veled! Kérlek, ne mond többet, hogy nincs gondod velem! Dehogy nincs! Ha állandóan ezt szajkózod, olyan érzésem támad, hogy a nemi, á hagyjuk!
Bántelki Lajos 2010.05.11. 10:19:32 / # 151491
Na! Csodálkozol? Mi az, hogy ámen?? Templomban érzed megad? Ámen?? Mit kell tennem, beregisztráni a Ti sunyi módotokon más néven, hogy választ kapjunk!? Szégyelheted magad! Menj a zárt fórumra sírdogálni!
tom485 2010.05.11. 10:19:10 / # 150495
Miért kéne tagadnom, hogy regisztráltál? Ez bizonyítja, hogy a kártyajátékokban ismert fogalmat, magadra vetted! A blöfföt! Tudod Lajos néha muszáj az embernek ilyen eszközökhöz nyúlnia, mert vannak olyanok mint Te is! Nem bántásból mondom, nincs veled semmi baj, csak ne hidd azt, hogy kizárólag a Te véleményed a mérvadó a taxisnak! Akkor neked valami iszonyúan magas pozicióban kén e ülnöd, és nyomkodni a 790 SMS-t amit ma küldtél! Sajnálom, ha úgy gondolod, hogy ebben a szakmában csak Te tudsz minden trükköt és okosságot, és rajtad kívül mindenki hülye! Tudom a Te szemedben már (régen is )a taxis csak egy megvetendő valaki! Általánosítasz, és részigazságokat közölsz egy nyilvános oldalon, ahol Téged sem támogattak, ha nem tűnt volna fel! Az egyesület oldalán pedig folyamatosan töltik ki a regisztrációt, és a statisztikai kérdőívet, a kommunikációd ellenére! Még egy gondolat a pénzről! Az első számú dolog volt amivel támadtál minket, úgy , hogy fogalmad sem volt arról, hogy miként kezeljük a tagok pénzét! Miért gondolod azt, hogy ennek az egészről pénzről kell szólnia? Nálad az az első, másnál nem biztos! Nálunk az a biztos, hogy a taxisok többsége változást akar, és a változáshoz összefogás kell! Mi ezt szeretnénk, nem a pénzüket, az pedig teljesen természetes, hogy egy egyesület, ha másokért is akar tenni valamit, akkor ne 20 ember finanszírozza meg, mert ha nekünk volna erre pénzünk, akkor nem taxiznánk, és nem akarnánk ezt a szakmát semmitől megóvni és védeni!! Én részemről befejezném ezt a virtuális szócsatát, mert nem vezet sehová, és Téged nem lehet, és nem is akarlak meggyőzni semmiről! De annyit még elmondanék neked, hogy szerinted ha mi neked csak rosszat akarunk, miért írtam pont én le, hogy a Te ötleteidből is használunk fel 1-2 támogatandó dolgot, csak cserébe nem adunk semmit! Azért mert mi, alapvetően nem vagyunk, és voltunk veled ellenségesek! Te vívtad ki!
manci 2010.05.11. 10:01:57 / # 151490
Köszönjük az értékelést. Ámen.
Bántelki Lajos 2010.05.11. 09:53:41 / # 150493
Nem a szervezettel nem értek egyet. Még a programja is jó! Azzal nem értek egyet, hogy olyan emberek akarnak tenni értünk, akiknek fogalma sincs arról, hogy 1 programot hogyan kell kifelé kommunikálni. A tagok személyével nem értek egyet, mert 1, 2 ember háta mögé bújva próbálják magukat úgy beállítani, hogy Ők a megmentők. Nem értek egyet, mert csak a saját pecsenyéteket szeretnétek sütögetni. Nem értek egyet, mert annyi kurázsi nincs bennetek, hogy 1 kib@szott SZAKMAI önéletrajzot feltoljatok magatokról. Nem értek egyet azzal, hogy majd a gyűlésem megismertek bennünket! Normális vagy? Nem értek egyet azzal, hogy nem a létszámkorlátozás az első és ezáltal bitosan jobban keresnénk! Ennek függvényében pedig majd lehet emelni a tarifát, de úgy, hogy az az utasnak ne fájjon ( nagyon ) Ez a szakma utasérzékeny, az utas pedig pénz érzékeny! Amíg nem tudjátok a sorrendet, addig ez lesz! Az pedig, hogy csak én tiltakozom, nem azt jelenti, hogy másnak nincs ezzel gondj! Ez azt jelenti, hogy én elég kimerítően kommunikálom felétek a problémát! Ahogy elnézem, a rengeteg látogató taxis, nem nagyon véd meg benneteket, inkább olyan érzésem van, hogy támad! De még 1 kérdés! Miért itt propagáljátok ezt a dolgot? Leírtátok, meg minden a főoldalon. Aki akar elolvassa az első lapot, a bemutatkozótokat és ennek függvényében regisztrál? És őket a zárt fórumotokon győzködhetitek, hogy a hóembernek jó a meleg!
tom485 2010.05.11. 09:40:59 / # 150475
Örülök, hogy ennyire rajta vagy az ügyön, hogy bizonyíts! Nincs rá szükség! Komolyan ! A regisztrációd addig marad függőben, amíg döntenek róla, hogy mi legyen a teendő vele! Nem látod be, hogy olyan harcba kezdtél, amiből nem tudsz jól kijönni, mert folyamatosan magyarázkodsz és bizonyítási kényszered van, holott nincs mit bizonyítanod! Nem tettél semmi rosszat, mégis magyarázkodsz! Minek?? Nem értesz egyet egy szervezettel, és gátolni akarod a munkáját, valamint megfélemlíteni az abban résztvevőket! Csináld Lajos, nem probléma!Ettől még a szervezetbe belépnek olyanok akik megpróbálják a támogatásukkal elérni azt, amit Te itt szét akarsz rombolni! Akinek egy csöpp esze van és tudja, hogy ki az a Bántelki Lajos az tudja, hogy Te melyik oldalon állsz! Ha nem tudja, hagyd, hogy eldöntse! Ne Te segíts dönteni mások helyett, itt felnőttek vannak és önállóan döntenek, legalábbis abban amiben tudnak!

manci 2010.05.11. 09:37:52 / # 151487
Nem ez a gusztustalan, hanem a sexuális szokásokra célozgatni egy nick alapján, nálam az minősített. Amúgy a lányokat szeretem :))
tomajer 2010.05.11. 09:33:10 / # 151485
Hjajjj:-)

tomajer 2010.05.11. 09:31:47 / # 151484
Rimánkodva kérem, ezt ne! :-(((

tomajer 2010.05.11. 09:30:52 / # 151483
Csak a pénz részre reagálnék. Soha senki nem állította, hogy az alapítók fognak rendelkezni a pénz felhasználásával. A mindenkori tagság feladata a vezetés megválasztása, és ellenőrzése. Szerintem sikerült olyan rendszert kialakítanunk, ami ebből a szempontból minden elvárásnak megfelel. De te is tudod, én is, hogy egy ilyen szervezet tagdíj nélkül béna kacsa. Tudom, hogy innentől kezdve folyamatosan támadható, és sározható a mindenkori vezetés. De vazze, nincs egy kicsit korán? Eddig senkitől egy fillért nem kértünk. Csak a saját pénzünk van benne:-)))
tom485 2010.05.11. 09:29:42 / # 151482
Biztosan kell egymás hiteltelenségét, vagy hitelességét bizonygatni? Biztosan neked kéne ezt megtenned? A fenyegetéseidről csak annyit, hogy ez nyilvános oldal, úgy próbálj tenni valamit! Még szerencse, hogy nem a te kompetenciád eldönteni, hogy mi hogyan kell működjön! Nekem veled semmi bajom, csak amit az elmúlt napokban itt művelsz, az már egyenesen visszataszító!

Bántelki Lajos 2010.05.11. 09:11:11 / # 151481
Nagyon szépen kérlek! Mond el nekem, hogy ebben mi a gusztustalan? A Te ről 1, 2 szó! Engem a pénz oldala aggaszt! :) Azt gondolom, hogy ha valaki belép és befizeti a kis pénzecskéjét, talán nem annak a tizen x embernek kellene eldöntenie, hogy mire költik, majd. Tudjuk, hogy szlát bármikor lehet szerezni! Tudom, Ti becsületesek vagytok, meg minden és én magamból indulok ki, stb... Szerintem, döntse el az, aki befizeti a cipit, hogy az mire lesz fordítva. A programról >> Mielőtt bárki azzal vádolna, hogy "konkurens " vagyok, nem, de nem is érdekel. Nem érzem magam annak, mert leginkább reptéri transzferben utazom. És, mint azt Ti is jól megfogalmaztátok, el kell törölni a transzfereket!!! IGENNNN!!! Nagyon jó ötlet!!!!!! Annál több munkánk lesz nekünk és a hozzánk hasonlóknak!! Amúgy, talán elgondolkodtató, hogy ha eléritek a célotok ( remélhetőleg ) akkor a nappali x 200 és éjszakai 330 Ft -ra mennyi utas marad. Tudom, előbb utóbb rendelnek majd, stb! A torta mindig egyforma. Csak a szeletek változnak. Van cca 20 szelet. Ebből az egyik az, amelyiknél az utas nem taxizik. Ha ez a szelet nő, de a taxis létszám marad.... Még 1 szó erejéig a személyetekről.... Talán megfontolandó lenne, ha MINDENKI 1 saját önéletrajzot és fényképet feltenne magáról az oldalatokra. Ha ez megtörténik, akkor biztosak lehettek, hogy nagyobb bizalommal viseltetnek veletek a többiek. Aki meg félti a személyét, a munkáját, az költözzön el délre. Na, ez csak 1 ötlet! Természetesen, sok sikert kívánok. Megköszönöm, hogy válaszolsz!
tom485 2010.05.11. 09:08:28 / # 151480
Jó reggelt! Arra ébredtem, hogy a Lajos 390-szer gratulált SMS-ben a névnapom alkalmából, csak az a baj, hogy nem ma van, pedig akkor örültem volna neki! (dec.29.) Aztán még úgy 300-szor megkérdezte, hogy hol vannak azok akik telesírják a lapot! Ez a különbség, mi nem telesírjuk a lapot, hanem tenni akarunk valamit, valami olyat amiben azt kell értékelni, hogy tenni akarnak értem! Közös az érdek, de mindig lesz aki megpróbálja ezt a folyamatot hiteltelenné tenni, eddig az érdekvédőink neve volt a hiteltelenség záloga, most a Lajos szeretné azzá tenni! Mindig volt, és mindig lesz ilyen!

manci 2010.05.11. 09:04:12 / # 151478
Szia Lajos! Nem azzal van a baj amit írsz, hanem ahogy írod. A személyeskedést pedig Én nem érdemeltem ki szerintem, de Te egyből belekötöttél a nick nevembe, gusztustalan módon. Most elárulom, mért ez a nickem, annak idején a feleségem regisztrált ezen a néven, és ezt használom, csak ezt az egyet. Vitatkozni meg ezek után nem fogok veled, mert mindenkivel lekezelő módon beszélsz, pedig nagyrészűk ugyanolyan taxis mint Én :(

Oldalszám: 93