Hozzászólások száma: 3567
Oldalszám: 179
Témakörök > Droszt Híradó > Kérdés TAXI 4-nél dolgozókhoz A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
attus 2007.07.10. 01:09:53 / # 145085
Ez GÁZ!!!

Prohi 2007.07.09. 23:47:03 / # 145092
Na Te majom! Kezdjük ott, hogy én nem hívtam fel senkit. Szó szerint a csövön mondtam el a véleményem, ahogy tettem eddig is. Tudod van aki vállalja, van aki nem. Azért a semmiért meg már többen le lettek borítva, többek között én is. Mondjuk úgy,hogy tartoztam ennyivel ennek a "kollégának". Ő tudja miért. Egy kilőve. Csak azért mert nő vagyok, még ne gondold, hogy hagyni fogom magam mindenféle jött ment senkiházinak, hogy leugasson , megalázzon, stb... Van még akinek az igazságérzete nagyobb annál mintsem, hogy annyiban hagyja azokat a dolgokat amikért másokat igencsak kikezdenek. Tudod mi fáj neked? Elmondom én: az hogy én valóban csak egy kis benzinkutas voltam még egy pár hónappal ezelött és ráadásul még lány is. Jöttem, és nem kérdeztem hülyeségeket, mert szerencsémre volt aki elmagyarázzon és megtanítson mindent. Majdnem mindent. Belerázódtam, és pár hónap után az első lettem. De ez csakis a tudásomnak a szorgalmamnak és annak köszönhető, hogy napi 10-12 órát kint voltam. Utánam lehet csinálni. Mindenkinek adott a lehetőség!!! Azt is elmondta még a tanítóm, hogy bizony ez egy kemény világ, telistele irigy férgekkel, akik mind azt szeretnék, ha csak ők lennének egyedül taxisok Budapesten. A pár hónap alatt rájöttem, arra is, hogy itt nincsenek se kollégák, se haverok, itt mindenki ellenség és főként ellenfél. Agyvérzést azért nem kell kapni ha levernek szivi, erről szól a taxizás. Amúgy meg mosd ki a szád mert mocskosabb mint másnak a segge.
tomajer 2007.07.09. 23:01:52 / # 145084
Mert nincs infó!:-( Falnak ütköztünk. Hüleséget meg nem akarunk leírni, ez nem bulvárlap. Amit eddig tudok annyi, hogy a mentők még élve vitték el a fiút. Többet senki nem mond. Holnap talán okosabbak leszünk.
mgstore 2007.07.09. 22:22:25 / # 145083
Azért bántjátok a Bélát, mert nem tett kivételt. Elég szomorú, hogy sok a kivételezett, akiknek mindent meg lehet tenni. A Sapinak eddig az a lány volt a kedvence, csak hát az meg beszólt a régi cimborának. Választani kellett, a lány vagy a cimbi. Hosszú távon mindig a haver a nyerő. A Béla meg következetes volt, mert a lány is kapott ugyanezért büntit. Egyébként ennél a cégnél is az arisztokráciának minden meg van engedve(időmérők, etikások.) Néha ütköznek az érdekek. Tudunk ellene tenni valamit? Céget váltunk. Hajrá Béla, csak legyél mindig következetes, ugyanúgy, mint magaddal. Jó éjt.
törölt felh. 2007.07.09. 22:11:37 / # 145082
Pont most értesültem róla, hogy tegnap este az egyik kollégánk magára gyújtotta az autóját és a lángokban vesztette az életét. Miért nincs erről az esetről semmilyen további infó???

pepito 2007.07.09. 18:40:14 / # 145081
Annyira gyerekes vagy. Amíg úgy táncolnak az emberek ahogy te fütyülsz addig minden rendben van, egy aranyos mosolygós kis öregember vagy, aztán ha valami nem tetszik megsértődsz, mint egy ...va. Azért a tegnapi mutatványod tényleg nem volt egyszerű. Telefonon fölhív az a vamzer kis ribi, hogy borítsd le a kollégát és már nyúlsz is a mike után a semmiért. A kisasszony miért nem kapta meg a büntijét szombaton, azok az etikások akik ezt hallották miért nincsenek szankcionálva, hogy nem lett a nagymenő kutas letiltva? Megmondom miért: ennél a cégnél MINDEN POFÁRA megy, aki eleget nyal az mindent megtehet... Gyonyörű.
indi50 2007.07.09. 16:04:33 / # 145080
Bocsi, hogy így imeretlenül, de mi volt a gond a beírással. Ha nem így volt, akkor cáfold meg. Ha meg így volt, akkor... Szvsz.
csogu 2007.07.09. 12:51:44 / # 145079
Így igaz, ez a jó kifejezés rá!!!Sajna:-(( két fél közötti kapcsolattartásnak nevezett, az gyakran két malomkő közötti őrlődés.
törölt felh. 2007.07.09. 12:45:40 / # 145078
Igen Béla, kissé hamar kaptad fel a vizet és (szigorúan szvsz) indokolatlanul sértődtél meg, bár az is igaz, hogy amit Csogu két fél közötti kapcsolattartásnak nevezett, az gyakran két malomkő közötti őrlődés.

csogu 2007.07.09. 12:38:57 / # 145077
Megtisztelsz azzal, hogy ilyen véleménnyel vagy rólam. (tomajernek ne higgy el semmit, amit rólam mesél!!!:-D) Figyelj Béla, tudom kemény ez az internet, és például most R063-nál még azt sem lehet mondani, hogy név nélkül irogat. Az, amikor egy ember valamilyen tisztet tölt be egy cégnél, egy szervezetnél, mindig is jár bizonyos kötelezettséggel is. Pontosítanék, a normálisabbja kényszert érez magában, hogy a cége/szervezete mellett kiálljon. Sokszor megégeti magát az ember, de amennyiben ő maga tudja, hogy milyen irányba szeretne haladni, mik az elvárásai saját magától, akkor szinte mind1 milyen külső vélemény éri, a céljában nem rendíti meg. Természetesen ettől baromi rosszul tud esni, de ez egy idő után csak edzetté tesz:-)) Mi tomajer szaktárssal már baromi edzettek vagyunk, igaz, mi egymást is képeztük rendesen:-)) Amennyiben jól tudom, te egy cég Etikai Bizottságának az elnöke vagy. Vagyis, te vagy a cégvezető és a taxisok közötti összeköttető, te tartod az iroda és a taxisok között a kapcsolatot. Neked már-már kötelességed mindenről tudni, igaz, nem kell minden esetben intézkedned. Viszont az észrevételeket, a jogos, vagy alaptalan kritikákat nem hagyhatod figyelmen kívül, mivel ez is, pontosabban igazán ez a te feladatod. Mivel az autók tisztaságának ellenőrzése, az, hogy a kolléga milyen ruhában, milyen higiénia szinten van, oda-vagy sem ér időben a címre, arra ott vannak a többi etikások, plusz az időmérők. Az, hogy ezek az információk milyen csatornán érkeznek hozzád, az szinte mellékes. Az sem szabad hogy súlyosan nyomjon a latba, hogy ki mondja, amit mond, hiszen neked nem az embert kell elbírálnod, hanem a kapott információt. Itt azért szeretném megjegyezni, hogy R063 messze nem egy buta ember, és főleg nem egy olyan, aki alaptalanul szokott reklamálni. A stílus! A stílus? Amikor én ebéd után vagyok és épp nem szenvedek a kánikulától, meg tomajer sem zaklatott az nap még, egy békés emberke vagyok, aki mindenen vigyorog. Viszont ha igazságtalanság ér, és az előbb felsorolt tények még negatívuman is dominálják a napom, akkor ritka egy bunkó tudok lenni. Az más kérdés, hogy utána próbálom az élét elvenni, mivel saját magam nem érzem jól a bőrömben, és igazából erre nekem van szükségem, és nem a másik megítélése miatt teszem. Itt utalnék vissza, az önmagadnak való megfelelésre. Az igazságérzet egyes emberekben elég domináns szerepet tölt be az életében. Egyeseknek talán már csak ez az egy van, ami az emberhez közelebb helyezi, az állatvilágot háttérbe rekesztve. Természetesen ez csak egy extrém lehetőség. Tudod minket még úgy neveltek, hogy mindig mondj igazat, és vállald a tetteid. Szerencsére (ha nehezen is), de ezt a rossztanácsot lassan eltudjuk felejteni, mert manapság nem a becsületeseké a világ. A könnyebb élet biztos nem. Viszont az önérzett, az igazságérzet, az a génjeinkben van, azt feledni még a trutyi közepén sem tudjuk. Van, aki 3-4 sör után otthon az asszonynak panaszkodik, van, aki kávézás közben a kollégáknak osztja az észt, van, aki esetleg ide irogat, és vannak, akik csak nyelnek, csak nyelnek….szerintem ez a legönpusztítóbb megoldás…nyelni. Mert egyszer csak hirtelen robban ki az emberből az elkeseredettség, a düh stb… Pont most értesültem róla, hogy tegnap este az egyik kollégánk magára gyújtotta az autóját és a lángokban vesztette az életét. Béla, van ennél döbbenetesebb megoldása az önkifejezésnek??? Az nem megoldás, amit naponta tapasztalok, hogy az egyik kolléga jelzi az etikásnak (ezek most ilyen kitalált példák lesznek), hogy a 12321-es kolléga autója koszos, és erre az etikás azzal vág vissza, hogy neked meg tegnap kócos volt a frizurád. Aki így cselekszik, az nem alkalmas szerintem(!) a feladatára. Na most az internet: Itt ugye lehet arctalanul írni, és fel is lehet vállalni a véleményed. Tudom, nem fog tetszeni amit mondok, de én mindenkinek azt ajánlom, hogy 100x gondolja meg, hogy mihez adja az arcát, és mihez nem. Mondok erre neked egy gyors példát, és magadban döntsd el, hogy igazam van vagy sem. Itt van példának okáért R063, aki szerinted kissé arrogánsan fejti ki a véleményét (szögezzük le, amennyiben az általa vázolt problémák megállnak, akkor még elég finoman fogalmazott). Érkezik hozzátok egy utaspanasz a kollégára, hogy arrogáns és tiszteletlen volt a kedvessel. Ti berendelitek, majd kiderül, hogy ő a R063. Tudsz te elvonatkoztatni és az adott esetet minden előítélet nélkül kivizsgálni? Amennyiben erre igen a válaszod, akkor minden tiszteletem a tiéd, mert én olyan előítéletekkel rendelkeznék, hogy kapna tőlem a Laci vagy 1 hetet, csakhogy szokja:-)))))) Persze, a választ megtagadni szintén többféleképpen lehet. Arrogánsan (és akkor miben vagyok más a másikkal szemben?), hablatyolva (talán ez a legrosszabb megoldás), vagy őszintén kijelentve, hogy itt és most erre a problémára nem szeretnék a lap, a társaság stb…miatt reagálni, de természetesen a probléma és annak a megoldása nem kerül a fiók aljára. Persze minden esetben kapsz hideget-meleget, de idővel megszokják tőled és a stílusod (mivel a stílus alakítható) átvéve, a tiszteletet megadva elfogadják, hogy igen, most ez van. Viszont a másik két alternatíva használatakor semmi mást sem fogsz visszakapni, mint amit te adtál. Na, nem fárasztalak tovább az okoskodásommal, csak szerettem volna egy-két dologra rávilágítani, és messze álljon tőlem, hogy bárkit is kioktassak tomajernek kívül:-)))) Nincs válaszadási kötelezettséged, nem azért írtam, hogy ezzel kicsikarjam, hogy továbbra is (számomra) kellemes társaságod élvezzük:-))
tomajer 2007.07.09. 10:55:25 / # 145073
Ennek olyan nagyon azért nem örülök:-)

tomajer 2007.07.09. 10:54:55 / # 145076
Kár!:-(
luxbela 2007.07.09. 10:49:51 / # 145071
Elkérem a nézésed!!!Nagyon álmos voltam, azért nem írtam! Veled annyira nincs bajom, hogy szívesen mondanálak személyes ismerősömnek, barátomnak! De, sajna az itteni társalgások nekem meghaladják a tűrőképességem, így most ez volt az utosó, hogy bármit is írtam. SZEVASZTOK!!!
R063 2007.07.09. 08:57:00 / # 145075
1:Tudom,hogy időmérő. 2.Nem Neked írtam. 3.Nem tud érdekelni ha nem tetszik a stilusom, én már csak ilyen vagyok.Nem fogok senki kedvéért megváltozni. 4.A horvátnak sem tetszett amikor megírtam a számára kényes visszásságokat.Csak nem akarsz lesüllyedni az ő szintjére?A Rádió taxit csak fényezni lehet különben irgum-burgum.
csogu 2007.07.09. 08:33:00 / # 145074
Azért látszik, hogy sokat kupálódtál mellettem, mert egyre többször tudok a véleményeddel egyetérteni:-)))...hiába na, kemény 4 év van mögöttünk:-))
tomajer 2007.07.09. 08:29:47 / # 145072
A tieddel??? Megkérdezzem a Pali véleményét?:-))) Béla: Nem látom mi a baj viszont, R063 stílusával? Indulatos, de korrekten megfogalmazott vélemény. És még csak nem is téged marasztal el, hiszen nem ülhetsz mindig a kocsiban, nem hallhatsz mindent. Én szeretném nem tudni kiről van szó, de ha te tudod, akkor nem lenne baj, ha egy kávé mellett továbbképeznéd! :-)
csogu 2007.07.09. 08:21:34 / # 145070
Béla, az én stílusommal is baj van? Mert nem válaszoltál a 648-ra:-)
luxbela 2007.07.09. 05:55:17 / # 145062
Honnan veszed, hogy időmérő????????? Amúgy, amiddig ilyen stílusban írkálsz, ne várd, hogy válaszolok Neked ezután...
Rocktaxi 2007.07.09. 01:54:23 / # 145042
Jobbulást a "kölöknek"!!! :-))
R063 2007.07.09. 00:25:57 / # 145039
Na csá,megyek tv-zni.Majd egyszer dumálunk.

Oldalszám: 179