Hozzászólások száma: 490
Ugrás a hírhez Oldalszám: 25
Témakörök > Hírek fórumai > Mindenki készül a BKV-sztrájkra A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
MCCCXCII 2008.04.19. 08:46:20 / # 14304
Te a nem létező fuvarokból is tudsz pénzt "csinálni"? Vagy valami más módszert alkalmaztál. Mert én azt tapasztaltam, hogy nagy üresség volt a városban. Legalábbis taxirendelés szempontjából.
MCCCXCII 2008.04.19. 08:39:18 / # 14303
"A címet el kell érni a felvett idővel,mert ..." Szerinted ez így jól van?
MCCCXCII 2008.04.19. 08:35:53 / # 14302
Te négy évet vártál erre a napra?
MCCCXCII 2008.04.19. 08:31:45 / # 14301
Melyik életünkre gondolsz?
kámbi078 2008.04.19. 07:31:55 / # 14300
Amúgy a Taxisblokád nem pénteken kezdődött???
kámbi078 2008.04.19. 07:27:31 / # 14299
Kimondottan örülök, hogy nem bénult le Budapest,és nem haragosokat,hanem szímpatizánsokat szereztünk magunknak. Ha a szakszervezeteknek Budapest lebénítása lett volna a célja,akkor újra összekacsint a MÁV-val,úgy mint múlt hétfőn, és együtt sztrájkolnak, lebénítva az egész országot ! A BKV-s szakszervezetek külön kérték most a MÁV-ot, hogy ők ne sztrájkoljanak. Úgy látom, hogy gondjaid vannak a szakszervezeti vezetőkkel, hát akkor írj nekik emailt, vagy regisztrálj a honlapukon, és oszd az észt nekik, ha úgy gondolod, hogy neked több van. A pénzre visszatérve, van taxis, aki jól, van aki rosszul keres, ez szerencse dolga is, de nálunk több kolléga már két !!!munkanapra nem kapott fizetést és nem sír, mert önként vállalta mint nem szakszervezeti tag, tehát még segélyt sem kap. Nálunk az első nap kb 95 százalékos, tegnap pedig a kódommal megegyező százalékos volt a sztrájktámogatottság, ennyien nem kaptak fizetést és egyetértettek a sztrájkkal, ugyanúgy, mint Budapest többsége. Budapest felkészült a sztrájkra ezért nem volt akkora dugó, mint hétfőn.
nemkar 2008.04.19. 05:06:40 / # 14297
"Nem tudtam több munkával megkeresni azt a pénzt, amit pl. a múlt hétvégén." Elnézést. Nem munkával, hanem munkaidővel.
nemkar 2008.04.19. 04:53:57 / # 14296
Na Kámbi bejött, amit éreztem! A BKV szakszerv. soha nem tagadja meg magát! Ennyi lúzer egy rakáson. Péntekre sztrájkot tervezni? Csináltak nekünk egy 3 napos ünnepet! Fél Bp. kiürült, és volt hétvége, nincs hétvége. Jaj, de jó, és csatlakozzunk hozzájuk?! A lakosság 80% -a elmenekült Pestről, az utak kihaltak, jól lehet haladni mindenhol, de majd a BKV szakszerv. belső honlapján olvasni fogom, hogy a sztrájk elérte célját! Csak nekem éjszaka, nem úgy működött a munkám, mint más hétvégén! Nem tudtam több munkával megkeresni azt a pénzt, amit pl. a múlt hétvégén. Kinek az ötlete volt péntekre sztrájkot tervezni? Mi van, ha ez kedd, szerda, vagy csütörtökön van? Sokkal nagyobbat szólt volna!! Most már akkor sem csodálkoznék, ha a BKV a legközelebbi sztrájkot dec. 24.-én 16 órától – éjfélig tartaná meg!

törölt felh. 2008.04.19. 04:13:30 / # 14298
Nagyon jól sikerült a bkv szrájk.És reméljük addig nem tágitanak,amig az mszp-szdsz maffia nem foglalkozik a gondjaikkal.Habár lopcsány megmondta,hogy lesznek tüntetések,sztrájkok,de majd megunják és haza mennek.Egyszer nem fogják megunni,és akkor menekülhet ez a tolvaj gyucsányi banda.Csak gratulálni lehet a sztrájkoloknak a bátorságukért,azon a pár sztrájktörő gyurcsányikuszon kivül.A taxisok vehetnének roluk példát egyszer,főleg ugy ,hogy minden vérszívót lassan ők tartanak el.Ha meg ebben a helyzetben nemkár nem tudtál pénzt keresni taxisként,add vissza az engedélyed és nézz más foglalkozás után.
mimóza 2008.04.18. 15:53:59 / # 14295
de az
582 2008.04.18. 15:10:51 / # 14294
Akkor Te is ász vagy :-) Köszi Gabi!
tomajer 2008.04.18. 14:50:25 / # 14288

tomajer 2008.04.18. 14:46:32 / # 14271
Nnana! Ha megnézed, ötkor már cikket raktam ki, hatkor kocsiba voltam, és nyolc után kezdtem el unatkoztni:-( Addig ment szépen. Most kialudtam magam, és megyek énis a mésodik műszakra. Sőt! Én mindig így csinálom:-)

törölt felh. 2008.04.18. 13:46:14 / # 14293
Mekkora ász vagy te barátom. Büszke lehetsz rá,hogy egyedül te jöttél rá arra a túrpisságra,hogyan is kell taxizni. Nem is tudom miért nem vagy te a minisz.....?
582 2008.04.18. 13:08:12 / # 14292
Persze, mire Te felébredsz, már mindenki beérkezett a melóba, most dolgoznak, nem taxikáznak. Oksosan eddig kellett aludni, most kaja, aztán irány az utca. Most mennek majd haza.
Gyurcsányi 2008.04.18. 12:56:09 / # 14291
Nos kedves Zsizsi! "Azért abban úgy gondolom, egyet értünk, hogy ne más épsége legyen már az ára annak, hogy valaki nagyot ígér." Ez az idézet bizonyítja,hogy sok közöd a taxis műfajhoz nem volt.Még központban sem. Ha lett volna,akkor tudnád,hogy mi nem azért rohanunk,mert valaki nagyot igér,hanem inkább a másodpercekért.Lehet,hogy nem tudod ez mit jelent?Nos Tomajer azt írta"nekünk néha az életet".Bizony ez így van.A címet el kell érni a felvett idővel,mert különben könnyen kifizetheted a napi nettódat büntetésre. Tovább nem részletezem. Csaó
Zsizsi75 2008.04.18. 12:41:14 / # 14290
Azért abban úgy gondolom, egyet értünk, hogy ne más épsége legyen már az ára annak, hogy valaki nagyot ígér. :) Szerintem mindketten értjük, miről beszélek. Na tényleg lelépek. Pussz mindenkinek. :) Legközelebb legfeljebb leüvöltöm a haját az illetőnek. :)))
yoda 2008.04.18. 12:05:01 / # 14289
Akkor elmondom mi volt ma....jó? A 6x6 teljes létszámának kb. 85%-a kint volt,azonnali rendelések nincsenek vagy alig,az előkékre pedig pont tízszeres a jelentkezés mint egy átlagos pénteken.Megjegyzem,a City-nél ugyanez a helyzet! Köszönhetjük a TV 2-nek,akik két napja armageddont hirdettek a városban és felhívták a figyelmet,hogy már taxit se rendeljenek az emberek,mert nem lehet!Köszönhetjük a taxitársaságok kommunikációs hibáinak,amelyeket a megszólaló emberek vétettek...Gondolok arra,hogy nem lenne egyszerűbb azt mondani,hogy:"Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni annak érdekében,hogy mindenki eljuthasson a kívánt célállomásaira,mindezt a megszokott magas színvonalon kívánjuk teljesíteni.Természetesen a kapacitásaink végesek,de megpróbáljuk tartani az iramot.Ehhez még kérnénk az utasok türelmét,és az autósok segítségét a kollégáink munkavégzéséhez." Én ezeket sehol sem hallottam!De ilyet igen:"A vonalak már két napja foglaltak,nem tudnak több rendelést felvenni(én és mi tisztában vagyunk vele,hogy ez az előkékre vonatkozik,de mások nem biztos!),káosz lesz a városban,taxival sem biztos a közlekedés...." Köszönjük,hogy ismét mások végett,egy szokásos pénteki bevételünket is elk..ták!Köszönet minden erre hivatott személynek és minden olyan lusta magyar embernek,akik csak erre vártak...nehogy még egy nappal többet kelljen dolgozni!Végülis rosszabbul élünk mint négy éve!Vajon miért???!!!
kámbi078 2008.04.18. 11:16:21 / # 14287
Akkor a 116-os beírásomban ígaz volt a zuhanyhíradó? Akkor 28 éves múlttammal, ugye nem kellelmennem gyufáért ? :))) Néhány busz is jár
Zsizsi75 2008.04.18. 11:01:22 / # 14284
Bár a sárgát én is sárgának látom, azért köszi, hogy van aki így áll hozzá. Én természetesen megértem, csak az én életem is drága:)))) Na pussz mindenkinek. Az utca ma tényleg üres :)) Egyébként nem taxiztam, központban dolgoztam, így méginkább megértem. Szép napot mindenkinek.
Oldalszám: 25