Hozzászólások száma: 1465
Oldalszám: 74
Témakörök > Droszt Híradó > A Barát-Taxi javaslata! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bántelki Lajos 2010.01.17. 15:16:32 / # 140471
Matyi! Most gúnyolódsz? Nem értelek! Ha így folytatod, nem fogok köszönni, azt megnézheted magad! -:)
alelölülő 2010.01.17. 14:57:11 / # 140470
Nem mondta senki, hogy hülye, csak azt, hogy gennyes, és szavát se lehet elhinni, és csak a saját érdeke számít neki, akármit is mond. Nem unod még a seggnyalást? A csicskája vagy, vagy ő maga másik nicken?
törölt felh. 2010.01.17. 14:49:21 / # 140469
Lajos! Amit felépitettél,az úgy jó ahogy van! Támadhatatlan vagy.Gondolkodtam a mai rendszerrel úgy játszol, ahogy kedved szottyan.Te vagy számomra a jövő (doki)!!!!Tanuljatok a doki-tól.Nem Hülye a Lajos !!! Ezért csipem!

törölt felh. 2010.01.17. 14:17:28 / # 140468
Ne eröltessétek!! Tomi alszol!!!

Bántelki Lajos 2010.01.17. 12:44:37 / # 140464
Szia Matyi! Te, meg nem mondom, most így hírtelen! Azt tudom, hogy a déliben annó együtt dolgoztunk, utána mindig köszönt amikor találkoztunk, stb. A reptéren és az Eördögh Balázsnál is találkoztunk, dumáltunk. Aztán, kd 5,6 éve bementem az Ady Endrére jelentkezni. Kitöltöttem a dolgokat, stb aztán jött a jó hír! Persze, megfordult a fejemben, hogy nem is a Pali műve volt, de mindegy. Lelke rajta! Ezért volt lenne jó az államosítás ( és itt mewivwl értek egyet )! Ha van taxispapirod, mi az hogy nem vesznek fel! Ha hibáztál és ez bebizonyosodik, akkor ne mehess sehova! Ezen törjük magunkat, hogy a Discontnál ne lehessen ilyen és ( bár ) minimál áron dolgozunk ) de ( szinte ) nyereség nélkül! Jól vagy, Matyi! Kicsit megugrott a melónk így a sztrike -:) alatt, így nem mindig tudtam figyelni rád! Ha valaki gemnyózik, szólj nekem! Majd ketten kussolunk!
törölt felh. 2010.01.17. 12:26:44 / # 140454
Szia Lajos!!A 600-as nem Attila véletlenül.

Bántelki Lajos 2010.01.17. 12:06:55 / # 140465
Utasbarát tarifa.... Megértem az álláspontod, sőt a Te szemszögedből még igazat is adok neked! Mi, olyan áron szállítunk, ami még nyereséges. Persze, van, lesz olyan kerület ahonnan szállítva az utast kevesebb marad, de lesz olyan is, ahol arányaiban több. Apeh > levél...... Nekem nincs mit titkolnom! Nem élek fényűző életet, nem dorbézolok, Sőt! ..... Minimál tarifáról.... Ha ezt bevezetnék, akkor is! Nem dolgozhatok majd ingyen? Amikor ugyanúgy leadózom, ugyanúgy fizetem az áfát, Na, ezt nem akarom elhinni! Hidd el, mindenre van és lesz is kiskapu! Miért csinálom? Nem tudom, hogy melyik társaságnál vagy! De addig, míg a tulajdonosok megtehetik, hogy bemegyek jelentkezni és azt mondják ( kiüzenik ), hogy nem vesznek fel ( lásd Horváth Pali a 600 -al üzent ki ) akkor mit csináljak? Te, mit tennél? Hírdetnél azon az áron mint a "nagyok" ? Nem, biztosan nem! Tehát, amíg van nagy és kis sárgám, vegyenek fel! Nem engem, hanem mindenkit! Éppen ezért hoztuk létra a Discont-Taxit. Oda báki mehet. Nincs autó, szín, stb megkötés. Nincs mértéktelen kaució, tagdíj, stb! Én nem akarok senkit meggyőzni! Számolni Te is tudsz! Jobb olcsón dolgozni és pénzt vinni haza, mint éhezni, csak fizetni, fizetni..... Köszönöm!
MCCCXCII 2010.01.17. 11:32:37 / # 140463
Igen utasbarát tarifát kell alkalmazni mondod. De én még nem találkoztam vevőbarát pékkel, aki azért adja 3,-Ft-ért a kiló kenyeret. Bocs ne menjünk le mindjárt 3,-Ft-ra, csak 30,-Ft-ra, hogy lefelé is lehessen versenyezni, hogy nála többen vásároljanak. Azután ki találhatják a pékek, hogy aki nála vásárol olcsó kenyeret, az továbbiakban kap ajándékba vajas kiflit. Sőt aki törzsvásárlónak számít az minden vásárlásnál kap egy lekváros buktát, vagy egy túrós táskát. Működne ez a dolog, ha a szervizben ügyfélbarát árakat alakítanának ki. A benzinkútnál szintén vevőbarát árakon kapnám az üzemanyagot, stb., stb. De ez sajnos nem így van. Azután ha kapsz egy levelet, melyben egy ilyen mondat szerepel: „Az adatlapon közölt jövedelem és a megélhetés finanszírozásának szükségességéből származó ellentmondás alapján nem tisztázott, hogy adózó megélhetését pontosan milyen forrásból finanszírozza.” Na, akkor mivel magyarázod majd az utasbarát tarifáidat. Tudod lehet alacsony tarifát alkalmazni, hogy több utasod legyen. De ezt esetleg az egyik hatóságot abszolút nem érdekli. Feltételezi a több bevételt, és erre várja a befizetéseket. És végezetül, amíg látszólag kevesen vannak, akik utasbarát tarifát alkalmaznak, addig látszólagosan több a bevételük. De ha sokan ezt alkalmazzák, akkor már a képlet változik. Ugyan úgy várakozol a fuvarra, mint a magasabb tarifánál, csak sokkal kevesebb lesz a bevételed. Azután kapod a fentebb idézet mondatot egy levélben. Tudod én világ életemben lusta alak voltam, s már nem kívánok megváltozni erre kis időre. Így a saját sírom megásását inkább másokra hagyom. A taxióra meg azért van a kocsiban, hogy használjuk. Hiszen a taxizás bérfuvarozást is jelent. Az utas bérbe veszi a kocsidat, veled együtt. Morbid példa. Ha most az egyik napról a másikra eltűnne az olaj a világról, s vissza kellene térni a jó öreg zabhengeres meghajtáshoz, akkor a pacinak hogyan magyaráznád meg, hogy most azért nincs se zab, se széna, mert most utasbarát akció van. Azután úgy jársz, mint az egyszeri fuvaros. Annak is akkor múlt ki a lova, amikor már majdnem megszokta a koplalást.:))
bendzsoo 2010.01.17. 06:41:11 / # 140462
Szia Lajos.Most nincs türelmem vissza nézni de írtad,hogy van valami a cégnek amit nézzek meg. Csak azt felejteted el megírni,hogy hol.Valami uj logó vagy mit tudom én.
sipi 2010.01.16. 20:13:00 / # 140461
Nem butaság hisz el telt egy év és még a 200 fölöttieknek is van munkájuk. ÍGY VAN VAGY NEM VÁLTANAK,VAGY NEM TUDNAK RÓLA,VAGY TUDJÁK DE NEM HISZNEK BENNE,vagy úgy gondolják a "minőségi" szolgáltatást meg kell fizetni, vagy ezt a minőséget ismerik ez tetszik és nem tudják hogy 70 forinttal olcsóbban is ugyan azt kapják! Csak félő hogy eltelik még egy év, egy újabb nehéz és érdeklődni fog az utas és lép! Ezért lenne fontos a ártartóknak lépni minimum ügyben.
Bántelki Lajos 2010.01.16. 15:29:30 / # 140459
Szia, Bendzsii! Milyen logóról beszélsz? Most nézek megam elé.... -:)
Macsopapa 2010.01.16. 14:17:45 / # 140458
Itt meg a tarifatábla
Macsopapa 2010.01.16. 14:15:22 / # 140457
bendzsoo 2010.01.16. 13:27:21 / # 140456
Szia Lajos nem válaszoltál,hogy hol tudom megnézni a Logótokat.

törölt felh. 2010.01.15. 21:39:51 / # 140455
A transzferár nincsen benne a taxiórában,és mint tudhatod fuvarozni csak órával szabad(na). De erről természetesen nem te tehetsz hanem az a taxis aki ezt jó pár évtizeddel ezelőtt felajánlotta.
Bántelki Lajos 2010.01.15. 18:26:33 / # 140453
Szia, Matyi! Kemény vagy! De azért, nem megyünk 500 Ft -ért a reptérre! Inkább ingyen! Az jobb reklám fogás!
törölt felh. 2010.01.15. 18:06:00 / # 140452
Nem akarok beleszólni,de Lajosnak igaza van.Nem ő találta ki a korrekciós tarifát.Ezt annó a ti cégvezetőitek ötlete volt.A Barát-taxi főnöke e remek vívmányokat(korrekciós tarifa)használja ellenetek.Sajnos a bumeráng visszavág.A Barát-taxi 500ft-ért megy ki a reptérre és bekapcsolja az 1ft-os korrekciót,igenis tud számlát adni.Ne kérdőjelezzétek meg szavahihetőségét!!E remek tarifát,Bp.Széchenyi u.-i APEH-nál,a taxaméterrel foglalkozó osztályon adtak engedélyt.(10éve)
attus 2010.01.15. 17:49:06 / # 140451
Végül is ennyi!:-)
Bántelki Lajos 2010.01.15. 17:41:36 / # 140450
A GVH -nak semmi köze nincs ahhoz, hogy mi milyen tarifát vagy transzfer árat szabunk meg! Hidd el, velünk mennek a reptérre, sokszor utaztam fejessel onnan. Nem szeretnék cáfolgatni, magyarázkodni, stb! Egyet mondok! Nincs tagdíj, kaució, stb! Ha ez jó valakinek, akkor jó, ha nem, akkor marad a cégénél.
attus 2010.01.15. 17:15:02 / # 140449
Látom a másik kérdésre nagyon nem akarsz válaszolni!:-) A transzfer ár is lehet mindig olcsóbb, ugyanúgy mint a Km díj, amig nem határoznak meg egy minimum tarifát nem lesz vége a negatív folyamatoknak, szerintem! De ha rám cáfolsz én leszek a legboldogabb!:-)
Oldalszám: 74