Hozzászólások száma: 620
Ugrás a hírhez Oldalszám: 31
Témakörök > Hírek fórumai > Hajlandó lennél névvel, kóddal aláírni egy petíciót a cégvezetők felé, ami arról szól, hogy szeptember 1-től címre érkezéskor indítjuk az órát? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2008.07.12. 12:42:06 / # 102632
Na csak hogy megnyugtassalak:-) Azt hittem, hogy ez az írjunk hülyeségeket verseny...és szerettem volna nyerni...szerinted van esélyem?:-))
csogu 2008.07.12. 12:33:22 / # 102630
Azok, akik a haverjaim és nem értik mit írtam,sőt, utána még sértegetnek is: Na azok meg bekaphatják:-)
csogu 2008.07.12. 12:32:43 / # 102631
A módszerrel! Nem mind1...vagy szerinted igen. EGy hiperaktív gyereknek ki kell elégíteni a mozgásigényét...ezzel egyetértek....na de baszki, nem kötöm az autó után!!!
r069 2008.07.12. 12:32:40 / # 102629
Hello.Sokat voltál a napon Ricsikém? Lassan úgy tünik véded a poziciodat. A Pali zászloja alatt mintha még máshogy beszéltél volna. Rádparancsolt a főnők? Mi van veled???
MCCCXCII 2008.07.12. 12:23:08 / # 102627
Most átment teljesen ellenzékibe. Még a saját ötletével is ellenkezik. Csakhogy kötözködhessen valakivel. :-))
MCCCXCII 2008.07.12. 11:58:41 / # 102626
Méghogy a Pali tudja!?! Az ANYÓSOM, AZ TUDJA, mindent jobban tud. Méghogy a Pali. (:-))
MCCCXCII 2008.07.12. 11:43:24 / # 102625
Ezt meg hogy érted? „Temészetesen én is azt szeretném, ha az alapdij 1500Ft lenne a kilométerdíj pedig a mindenkori benzinár + extrák - pl. ünnepnapok, állatszállítás (én részegeknél is kapcsolnám), éjjeli pótdíj, stb - de nem szabad elfelednünk, hogy ez egy verseny. Nem csak egymással versenyzünk, hanem a bkv-val, vagy a cégvezetök döntésével ami arról szól hogy mi éri meg jobban: céges autót vagy taxicsekkett biztositani az alkalmazottnak?” Nem értem, és azt nem értem, hogy amiatt aggódsz, hogy a kedves többet fizet, ha várakoztat. Ha várakoztat, akkor az, az Ő dolga. Ha nem várakoztat 10-15 percig, akkor egy forinttal se kerül többe a fuvar. Ha várakoztat, akkor bizony többe kerül. De az utas megérkezésére várakozva, az nem a te munkaidőd? Ez neked nem kerül semmibe? Ez neked ingyen van? Az a sejtésem, hogy ez nálad sem így van. Szeretnéd az órát 1500 forintról indítani. Te még nem találkoztál olyan utassal, aki beszállt hozzád, és ha te abban a pillanatban indítottad el csak az órát, rögtön sivalkodni kezdett, hogy miért van benne 300 forint? Szerinted ez az utas mikor taxizott utoljára? Legközelebb mikor fog? Én már régen homokóra leszek egy régiségkereskedés kirakatában, mire ez az utas megint rendel taxit. De te szeretnél 1500 forintról indítani órát. Sőt még extrákkal is teletűzdelnéd: ünnepi, éjszakai pótdíj, stb. Javasolnám még a hegymeneti, lejtmeneti, élesen jobbra, veszélyes helyen balra kanyarodási pótdíjak bevezetését. Ilyen ötletnél nem aggódsz, hogy felháborodást fog szülni? [b][i] „Ilyet már bele sem szövök a gondolatba, hogy utasokat erröl a változásról illik tájékoztatni, most minden cég egyszerre elkezdi közölni a megrendelökkel hogy "figyeljen, mert a taxi az érkezéskor már kapcsolja az órát". Ebböl igy biztos, hogy botrány lenne. És hangsúlyozom: az azonnali órainditással nem értek egyett, többek között erre van az alapdíjunk. Aláirom, hogy a 10 perc sok de talán a kettö között lesz a megoldás, igy nem kellene az utasokat minden cégnél erröl a változásról tájékoztatni és 3 nap alatt megszoknák. Valamivel gyorsabban keveredne elő az utas, gyorsabban derülne ki ha megégtünk, stb.”[/i][/b] Persze, hogy tájékoztatva lennének az utasok. De ha nem értesült róla, mert nem olvassa a taxisok honlapját, vagy nem hallott róla, akkor az első rendelésnél szóvá teszi, majd tudomásul veszi, hogy mától ez a trendi. Neked se adják olcsóbban az üzemanyagot a kútnál, ha arra hivatkozol, hogy te nem tudtál az áremelésről. Az azonnali óraindítással nem értesz egyet. Nem az azonnali óraindításról van szó, hanem a címre érkezéskor indulna az óra. Így az az utas, aki nem várakoztatja a kocsit 10-15 percekig, annak egy fillérrel sem kerül többe a megszokott útvonalán a taxi. Csak annak, aki 10-15 percet, vagy még többet várakoztatja a rendelt kocsit. Ez nem humánusabb, és utasbarátabb, mint minden utassal 1500 forintot fizettetni, ha lejött időben, ha nem? És még valami. „… valószinüleg ennél hogy 0, 5 vagy 10 perc után kapcsolunk órát jóval hatékonyabb lenne egy olyan rendszer kidolgozása amiben rögzithető a problémás utasok telefonszáma és esetleg …” Nem idézem az egészet. De itt a sorok között olvasva nem arra célzol, hogy a „cégek” neked segítsenek fuvarszervezés terén? A problémás utasoktól ne vegyék fel a rendelést? Ez nem túl magas mérce? : )) Most a nevedben a te költségedre mindenféle kedvezményeket adnak az utasnak, hogy nekem több fuvarom legyen. Tegyék ezt, mert ez a dolguk. DE AZT IS VEGYÉK MÁR ÉSZRE, HOGY NEM LEHET A VÉGTELENSÉGIG KEDVEZMÉNYEKET ADNOM. NEKEM IS VANNAK KÖLTSÉGEIM, AMIRE MINIMÁLISAN KELL EGY KIS BEVÉTEL. Arról már nem is beszélek, hogy mellette szeretnék még élni is egy kicsit. No nem én csak esetleg a családom. Helyette mi van? Elcsábítanak, hogy itt fizess tagdíjat (érdekes nyári tagdíjkedvezményről még nem hallottam). Elmondják hogy rengeteg a cím. De azt nem közlik veled, hogy 10 címből 2-nél megégsz, 3-nál problémás az utas (és még örülj, ha kifizet), 3 pedig alkudozik, hogy őt fél áron szokták elvinni. A maradék kettő az ami normális, de azt nem biztos, hogy te fogod felvenni. (A számok csak képletesek.) Itt egy a lényeg, hogy sok legyen a fuvarszám bármi áron. Fizessél tagdíjat, minél magasabbat, minél többen, mert mást nem tehetsz. Lehetőleg egyétek meg egymást az utcán, mert addig azt teszünk veletek, amit mi akarunk. Most ezek után nem tudom, hogy kinek szurkolsz? Remélem nem az oroszlánnak. A nyakadba meg nem ugrok, attól ne tarts. Bocs de most meg hosszú is lettem nem csak bölcs. (:-))
szega 2008.07.12. 11:25:33 / # 102624
Remélem!
csogu 2008.07.12. 11:19:00 / # 102623
Ismersz! Ismersz? :-)
szega 2008.07.12. 11:09:29 / # 102622
"...sokkal nyugodtabban állok egy kedd éjszaka címen várakozva, mint a tutiban munka nélkül." Nem olyan régen egy másik topicban Antika írta (aki azóta Gumikacsa lett): inkább megyek 184-el, mint 240-el ácsorogjak a tutiban. Kishíján megköveztétek, Veled az élen! Úgyhogy ez a mondat most jólhangzott a Te szádból!:( Ugye csak vicc volt!?
tomajer 2008.07.12. 10:14:07 / # 102621
Huhuhuhúúúúhúúúúú! :-)))) Mondjál már egy módszert, amivel egyet tudnál érteni! :-))) És mellékesen áruld már el nekem, mi ez ellen a módszer ellen a kifogásod? De csak miután írtál jobbat!
MCCCXCII 2008.07.12. 10:10:09 / # 102620
PSSSZTT! Még elterjed, hogy bölcs is vagyok! Milyen gólról beszélsz? Dominóban nincs gól, csak sakk!(:-))
MCCCXCII 2008.07.12. 10:05:16 / # 102619
Nem bosszantani akarlak, de volt. Te se tudhatsz mindent.
MCCCXCII 2008.07.12. 10:03:03 / # 102618
Mármint, azt hogy érted, hogy utána könyörögni fog, hogy állítsuk vissza a régi trendet. Szerinted, ha esetleg észre veszi, hogy picit több a bevétele, akkor berohan a főnökéhez, hogy: — VAZE! EZ QURVA SZ@R ÍGY! TEGYÜNK MÁ VALAMIT! INDÍTSUNK EGY AKCIÓT, HOGY MI AKÁR 30 PERCET IS VÁRUNK A KEDVESRE. MINDEZT INGYÉ! SŐT HA HAJLANDÓ 30 PERCEN TÚL IS VÁRAKOZTATNI, AKKOR MÁ INGYÉ IS ELVISSZÜK! FŐNÖK VAZE TEGYÉ MÁ VALAMIT! Ja, ez nem a régi trend. BOCSI! De ötletnek nem rossz! (:-DD A Dalai Lámával meg vigyázni kéne. Száműzetésben él, ha jól tudom.))
törölt felh. 2008.07.12. 07:10:20 / # 102617
De a 3-as brék volt ma a nap fénypontja:)Mekkora degenerált taxisok vannak.

csogu 2008.07.12. 07:10:01 / # 102616
Jaaa szóval semmi extra, csak a szokásos:-)
csogu 2008.07.12. 07:09:10 / # 102615
Na, ne offoljuk szét ezt a topikot, mert itt kérem a forradalom zajlik. Gyertek ide dumálni!:-)

törölt felh. 2008.07.12. 07:08:58 / # 102545
Csóróóóó 1-eskét ma megöltem:)6x kérdeztem vissza 1 cimet 5 perc alatt 5 különbözö házszám alatt:)

törölt felh. 2008.07.12. 07:06:51 / # 102614
A mai nap után tönkre mentem:D

Fox 2008.07.12. 07:04:12 / # 102613
Ja igen, lesz hely kb 20-30embernek. Valmiből vissza kell hozni azt a vitorlást :)
Oldalszám: 31